Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Köszi! Gond az hogy az előző sofőr letörte a pillantókat és fix tehát ha ágaskodom akkor látom a kereket. Ilyeb után gyártott szrok ezek lifeg benne a tükör és kivan szilózva .
-
batai15
félisten
Sziasztok! Egy gyakorlati tanácsért fordulok hozzátok. 1 hónapja a meló helyen meg tettek egy t5 transporter sofőrének .
Félre értések elkerülése végett nem a vezetéssel van gondom. Azt mondják jól vezetek. A gondom tolatásnál jelentkezik, konkrétan nem látom hogy a hátsó lökös meddig mehet. Gond az hogy a gép zárt dobozos és a közép vissza pillantó így kilőve. Az oldalsókkal az a gond hogy a kerék ív miatt nem látszik a lökös és vagy 10centire kilóg még. Rendszerint mikor azt hiszem hogy tovább nem még 30 centit tudnék menni. Van erre tipp hogy könyebb legyen vagy majd idővel kialakul? -
http://index.hu/belfold/2013/08/14/otszaz_kilometert_kell_vezetni_a_jogositvanyert/
Egyrászről jó hogy többet vezetnek, másrészről meg jóóó sok mazsola lesz az utakon. Harmadrészt meg ki fogja ezt megfizetni?! -
válasz
whitezo88
üzenetére
Lehet...de lehet h nem - Szegeden van egy híd aminek a padkája több mint 20 cm magas. Itt lakok mellette, de ez most csak töltelék ha leütésszámom nőjön
Egyik hajnalban egy autó 30-cal felment ezen a padkán, majd kiütött egy fém tizensokméter magas lámpát. A sofőr meghalt. Ne innen akarjunk eldönteni dolgokat, amit nem tudunk. Arra ott az Igazságügyi Szakértői Intézet. 
-
-
Most aszongyaja teve h egy teherautót akart kikerülni és azért rántotta el a kormányt...remélem lesz vmi felvétel és sikerül megtalálni a felelőst. Lenne neki 1-2 ötletem, amit a banhammer miatt nem írhatok ide le.
-
dragonfx
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
hát ez nehezen mérhető aki hozzászokik annak elég 6 ora alvás aki mormota annak 9 is kevés.
amugy meg igazad van de amit a kolléga leírt neki is...örül ha van meloja.manapság ez van.ezen csak a kossuth téren tudnak segíteni mitn másik 10000 dolgon is... -
qdak
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Tudom igazad van, ez meg akkor volt mikor 1ik helyrol a masikba ingaztam.
Sajnos sokszor elofordult elozo felevbe...azzal meg nem allhatok a fonok ele h holnap 6 hejett 10 re jovok oreg. Mikor orul az ember ha nem munkanelkuli. -
-
nyogo83
senior tag
válasz
bitpork
üzenetére
Van epilepsziás barátom. Volt, hogy teljesen mindenféle inger nélkül kapott rohamot, mikozben ültünk a padon és beszélgettünk.
Igazából itt a lényegi dolog az, hogy Ő soha nem akar jogosítványt. Mondta, hogy nem bírná elviselni ha bármi balesetet okozna, belegondolni se mer. Valahogy hasonlóan állok hozzá én is.
Nyilván az, hogy hirtelen rosszul lesz valaki/szívrohamot kap/stb nem egyenlő egy esetleg diagnosztizált, ismert következményekkel járó epilepsziás betegséggel."Természetesen ha marha volt jár neki a f@szkorbács."
Ahogy olvasom az updateket, remélem járni is fog neki ha csak valami jó ügyvéd meg nem próbálja szépíteni a dolgokat mindenféle betegségre/ájulásra hivatkozva
-
dragonfx
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
én nem hagynék kivétel kibuvodumát a tény az tény egy ember meghalt...gondoljon mindenki csak bele aki karcoskodik mi lenne ha ő anyukája, huga, barátnője, ismerőse(i) álltak volna ott a reggeli gályába igyekezve....
nincskivétel!!!
én nem látok jol sötétben igy nem is vezetek akkor ugy tervezem addigra hazaérjek szerencsére én csak hobbyként tartomnaza utot hétvégére szoval ez mindig kivitelezhető. -
whitezo88
nagyúr
a beszámolók szerint nem kapott semmiféle rohamot, ugyanakkor [link]
-
válasz
nyogo83
üzenetére
és dragonfx: mielőtt nagyon belelovalnátok magatokat, csak megkérdezem hogy milyen egészségügyes tapasztalatotok van? Mert ha valóban epilepszia volt, akkor azt ki tudja váltani pl felvillanó fény, előre jelezhetetlenül, de akár csak hang inger is. Arról ne is beszéljünk hogy hányan halnak meg egészségesen, előzetes diagnózis nélkül.
Természetesen ha marha volt jár neki a f@szkorbács.
-
FF23
senior tag
válasz
Reaper
üzenetére
hír24 komment:
én ott voltam láttam mindent az az emeletes barom állat sofőr legalább 70-80 90/ km órával csapódott a forgalomtól elzárt Őrs vezér téri aluljáróhoz egyenes rá az a villamos sínekre. A sofőr lófaszt volt rosszul egy barom gyorshajtó aki ezután a kibaszott Toyotáját fotózta és nem az áldozatain segített . Lehet hogy telefonált mentőért de ebbe is megelőztük mi járókelők. -
nyogo83
senior tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Index-ről:
"Helyszíni információk szerint a sofőr egy 52 éves férfi, aki a környéken lakik. Epilepsziás rohama lehetett, de ezt a mentőszolgálat kérdésünkre nem erősítette meg."

Ha tényleg rohama volt akkor két embernek is nagyon jár a pacikuki. Első körben a sofőrnek másodikban pedig úgy előszedném az orvost aki az alkalmasságit megcsinálta, hogy ugyanannyit ülne mint a sofőr.
Elvonatkoztatva attól, hogy tényleg rohama volt vagy nem:
Kb 2 éve lámpánál előttem egy Toyota egyik pillanatról a másikra fullra elkezdte bőgetni a motort és dudálni. Mondom WTF? Kipattant az anyósülésről egy kiscsaj rémült arccal, mondom kiszállok segíteni. A sofőr anyukának epilepsziás rohama lett, úgy segítettem leállítani az autót, meg hívni mentőt
Ráadásul mondja a lánya, hogy valószínű elfelejtett valami gyógyszert bevenni az anyja...Most mivan ha nem álló helyzetben, hanem forgalomban lesz rosszul?

-
dragonfx
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
itt is épp linkelni akartam.
de baxxus ott tudod milyen bozott meg vagy 3-4 padka van és beton is....ez vagy nem fékezet és csőgázon ment vagy eéájult.
milyne durva vannak ennél 10x veszélyesebb megállók és még ilyenbe is meghal valaki.és az a röhej lehet semmit nem kap érte.ez nálam halálbüntetés lenne.....koter 25 év.
na meg nesze uj toyota balesetvédelem.....1 embert meghalt...
tiszta gázmég egy ilyen "körülvett" megálóba is ezek szerint 3 szemmel kéne figyelni....még akár regge is mikor alig van forgalom.. -
whitezo88
nagyúr
itt vannak képek, szépet repült... [link]
-
qdak
addikt
Megkovezhetsz ha nem jonnek mogottem minek huzodjak be-vissza-be....
Ha megerkezik vki akk jobbolok, de ha nem tartok fe senkit minek vacakoljak ragadjak benn.
Fogyi is jobb fix 140-150 el mint 90 rol 150 re ingazva, bar nem 1x eloz a kamion 90 el...
Vagy bevag elem vki kamion mogul.Nemazer mit kevert az egyen a palya kozepen...
Majd kihozzak a kocsit v a kamiont hibasnak, h palyan nm ngedte att a gyalogosat... -
whitezo88
nagyúr
válasz
dragonfx
üzenetére
frissítés:
Az MTI úgy értesült a helyszínen, hogy az autós egy kereszteződés közepén elvesztette az uralmát a jármű fölött, egy járdaszigetnek ütközött, áthajtott egy bozótos területen, majd a villamosmegállóban várakozók közé csapódott.
ez se 40nel ment ha a száraz út közepéről kipördül és átszakít mindent

-
qdak
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Cseszheted a tahografot, mokor 30-40 ora fenlet utan kell vezetnem...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
whitezo88
üzenetére
Mi folyik itt?
Halálra gázolt egy az M5-ös autópálya felezősávján gyalogoló román állampolgárságú férfit egy kamion szerda hajnalban Csengele közelében - tudatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a rendőrségi honlapon.
A férfi Szeged irányába gyalogolt az M5-ös autópályán, amikor Csengele közelében elsodorta egy személyautó, majd egy kamion elé esett. A gyalogos a helyszínen meghalt.
A teherautó sofőrje nem állt meg. A rendőrök egy piros színű kamiont keresnek, amely az ütközés következtében megrongálódott, a járművön látható sérülések vannak. Kérik a lakosságot, hogy aki ilyen járművet lát, hívja a rendőrség 107-es vagy 112-es segélyhívószámát.
A helyszínelés az autópálya leállósávjában zajlik, ezért a forgalom folyamatos.
-
whitezo88
nagyúr
kora reggel már be vannak baszva?!

Egy ember meghalt és többen megsérültek Budapesten az Örs vezér téren, amikor szerda reggel egy autó behajtott a villamosmegállóba - értesült szemtanúktól az MTI.
A helyszínre több mentőautó érkezett. A rendőrség az MTI-nek megerősítette, hogy ember meghalt a sérültek közül.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Hagyd el, elmondtam neki hogy kövesse a többi autót akik kikerülik és akkor be tud menni a városba. Majd melóból hazafelé megnézem h ott maradt-é a parkolóban

-
-v-
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Én ennyi milliárdból amennyiből ezt a sok trafit veszik, én inkább teleszórnám az összes több mint 1 sávos utat "húzódj le az anyádba jobbra" táblával, az autopályafelhajtókat "Mari néni! Tessék a gázra lépni és gyorsítani!" stb. táblákkal. M7-en a 3 sávos részen pl. arra használnám a kamerákat, hogy ahol egyértelműen látszik üres a jobb sáv de megy középen, mintha kibérelte volna, már készülne is a kép és menne is a csekk.
-
whitezo88
nagyúr
a gyorsítósávnál teljesen általános hogy nem mernek bemenni. gyorsforgalminál kifelé a Shellnél talán tegnap volt hogy ketten jövünk fel a kúttól, előttem lévő meg megáll a közepén mikor SENKI se jön. mondom jól van azt kimentem mögüle ő meg láttam hogy utána bátortalanul kijön... de ha jönnek akkor pláne meghalnak. határ útnál korábbi bekötőnél ugyanez.
-
-v-
addikt
" "rengeteg a közveszélyes öreg az utakon"
És még több a közveszélyes, száguldozó ifjonc "Nem nem... nem tudom merre laksz te, de száguldozó ifjonc kevés van - tényleg van, de kevés.
És annak egy része se feltétlen közveszélyes, csak azért, mert boyracer look & feel-ű verdában ül, és gyorsabban megy, mint te
Ellenben öreg papszi meg mamszi, meg vezetésre alkalmatlan nő stb _rengeteg_. Tegnap is.. jobbra kanyar, lámpától indulva, előttem 2 autó. Első index, félrehúzódott jobbra. Mögötte a nő sokkot kapott, 10 mp-ig nem történt semmi, nem tudtam, hogy most ő félrehúzódott, vagy mit szeretne index semmi, álldogáltunk. Én mindenesetre kitettem az indexet, gondoltam ő is féllreállt, körülnéztem, nem jön senki, akkor kikerülöm őket és megyek tovább. Természetesen amikor már mellé értem neki is index ki, körül se néz, rámhúzza és megkezdi ő is a kis kikerülési manőverét
Nem mintha ne számítottam volna rá. Hazafele pedig a "kedvenc" közlekedési gócpontomnál (M0 felhajtó, ezt gyakorlatilag senkinek nem sikerül abszolválnia ott, annyira "bonyolult" manőver) csodát láttam: olyannyira nem sikerült felhajtani az M0-ra, hogy _megállt_ 3-4 autó egymás mögött a gyorsító sáv végén
Na, ez még semmi, mert utána viszont 0-ról gyorsítva (na nem ám túl vehemensen) besoroltak a szélső sávba. Nem győzött mindenki satut nyomni, meg a belső sávba húzódni, aki érkezett... csuda dolgokat látni nap mint nap. -
válasz
philoxenia
üzenetére
A kamera csak a történtek utórezgéseit segítene elsimítani.
Nem vagyok oktató, hála az égnek, szerintem kiskanál vízbe képes lennék belefojtani 1-2 embertípust
Én azért szorgalmaznám, hogy a kényszer miatt sokkal jobban előtérbe kerülne a szabályos vezetés. Lehet vki bojrészer, de ha benne van az hogy 1 v 2 hónap múlva mennem kell vizsgázni akkor valószínűleg befolyásolná a stílusát, illetve a sok vizsga előbb - utóbb csak bevésődne.
Természetesen nincs olyan hogy vki minden helyzetet meg tud oldani. Én sem. Annak ellenére hogy a fél millió km már megvan, tatásan vezetek a szabályokra odafigyelve, pontosan ezért.
Az meg hogy kinek a jogsiját kellene elvenni? Jómagam bárkitől begyűjteném aki nem szabályos, vagy nem alkalmas vezetni. És itt megint elővenném a páv-ot, mert igen is tudomásul kell venni hogy nem mindenki felel meg.
Tegnapi történet. A melóhelyem előtt a csatornafedeleket javítják, az út úgy néz ki mint egy szlalom pálya a szétszórt terelőtáblák miatt. Előttem nő ( nem lehetett nagyon több mint 30-40) nem kezdte kerülgetni a táblákat, hanem megállt, majd pár percnyi forgalom duzzasztás és tanácstalan fejtekergetés után keresztbe fordult, ott lefulladt, végül nagy nehezen a záróvonalon keresztül megfordult és félreállt. Amikor jöttem visszafelé még ott állt ezért megálltam megkérdezni hogy mi a baj. Erre közölte h hát lezárták az utat ( mutogatott a csatorna fedél javítás terelőire) és hogy nem szegedi és most nem tudja hova-merre. Mondta ezeket, miközben mindenki más kikerülte a táblákat és ment a dolgára. Szerinted nem kellene elvenni a jogosítványát?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bitpork
üzenetére
Végül is itt is lehetne Alapelvekből vizsgázni évente.....

Igazából Te oktató vagy? Esetleg a rokonságban? Egy olyan vizsgán, ami szubjektív megítélésen alapul ennek semmi értelme nem lenne... Egy standardizált vizsga, ami mindenkinek ugyanaz talán, de igazi forgalmi szituációval ez nehezen menne... A fiam nemrég volt GKI vizsgán, ott van olyan szimulátor, ami helyzetek megoldását vizsgálja, esetleg olyasmi lehetne személykocsira is...
Akárhány éve vezetsz, tudnék Neked olyan feladatot adni, amit nem tudnál szabályosan megoldani, ha én lennék az ítész is....
Többek között a kivilágítatlanul közlekedő lovaskocsi például k*va szokatlan egy városi vezetőnek, míg a vidékieknek a két irányból érkező villamos adja föl a leckét... Alapvetően egyébként nagyon kevés az annyira rosszul vezető sofőr, akitől a jogosítványt kéne elvenni, sokkal több az, aki túlbecsüli a képességeit. Inkább tachográffal és GPS-sel kombinált kamerát kellene minden kocsiba tenni, akkor mindenki vigyázna, hogy a szabályok szerint vezessen... 
-
nemcso
őstag
Ahhoz hogy bénázzon valaki, nem kell 60-on felülinek lennie.
Kollégám Pécsen elsőként állt egy 2x2 sávos úton a rendőrlámpánál, mikor is a jobbról kikanyarodó 25 éves srác nem a kollégám melletti két sávba fordult ki, hanem belekanyarodott a céges kocsija orrába.
-
Én erre mondtam azt h évente kellene, de persze akkor mindenki lehurrogott. Igen is ki kell menni a tesztpályára, és a vezetéstechnika tréningre. Ha kell évente. Bukik? Nyema jogsi.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
ezért kéne pl 65 év felett x évente levizsgázni forgalomban. rengeteg a közveszélyes öreg az utakon.
-
Avicularia
veterán
Ma jót röhögtem. Balra kanyarodik egy öreg tatter, jóval 80-on túl egy ránézésre elég új toyota yarissal. Simán kerék közé kapta a pirossal bekarikázott járdaszigetet oszlopostul. Fullra lebontotta az elejét, rendesen leszakadt a lökös, meg gondolom az aláhajlott tábla az alját is szépen elintézte. Én a lámpánál várakoztam, szóval pont előttem történt. Valaki odaszaladt és kinyitotta az ajtót, az öregen látszott, hogy fogalma sincs arról ami történt csak nézett ki a fejéből.

-
-
Möhe
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Rendőr ismerős mondta : a járőr sebessége 30Km/h , ezért totyognak csak ennyivel
-
-
-
Khelben
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szerinted mekkora élvezet 30-cal csordogálni keresztül-kasul a városban órákig?
-
-
Khelben
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem direkt játszanak rá. Ha 50-nel megy, nem vesz észre olyan dolgokat, amiket 30-cal észrevesz. Nyugodtan ki lehet kerülni, én még olyat nem láttam, hogy ezért bármit is szólt volna a rendőr.
-
-
válasz
whitezo88
üzenetére
Na jó de egy kenyeres kocsit le lehet villogni. Én szimplán megelőztem eddig őket. Soha nem volt belőle bajom.
Nekem még az tetszik amikor nincs jobbra tarts. Én simán tudok rongyolni a külsőben mert a sok majom megy belülre a "jobb" aszfalt miatt. Közben meg lelassulnak, egymásnak okoznak forgalmi akadályt. -
-
nemcso
őstag
válasz
siskad
üzenetére
A növekvő kocsiszámmal együtt nő ezek száma is.
Sajnos nemcsak a mentőknél tudnak elbizonytalanodni sokan, de akkor is, ha rendőrautót érnek utol, ami 10-30 km/h -val lassabban megy a megengedettnél, vagy jelzik a szembejövők, hogy trafi van az útszélén és erre lelassítanak a megengedett sebességhatár alá akár 20km/h -val is !
A baleseti helyszíneléskor lassító és nézelődő barmokról nem is beszélve !
Szerintem az úton közlekedők nem kis hányada nem tudna válaszolni arra, hogy milyen közlekedési táblát hagyott el utoljára, vagy az még érvényes-e. Mennek, mint a vakegér.
-
siskad
őstag
Mostanába olyan sok az úton a hülye ember...

-
whitezo88
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
pát éve megyünk faterral a hatoson, előttünk húsz méterrel egy kocsi, előtte semmi, szembe semmi. jön mögülünk a mentő. mit csinál a barom? befékez

-
tatabánya
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
és ezt gondold el amikor olyan komionos csinálja aki közben még telózik is és te meg mész át a zebrán...
tanuló vezetőként sokat látok mostanság, volt aki jobbról a járdára felhajtva került ki és előttem el balra, nem bírta kivárni azt a 5 másodpercet... ja meg szembe jövő másik oktató is jobbra kanyar szájában cigi, kezében telefon...
-
-
-
-
Khelben
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Legjobb, amikor lakott területen kívül megyek valaki mögött, csak mi ketten vagyunk 10 km-es körzetben, majd szemből megjelenik egy mentő. Az idiótája persze rögtön beleáll a fékbe, nem vesz észre, hogy a mentőnek tökmindegy.
-
-
válasz
whitezo88
üzenetére
Ezen sajnos semmi csodálkozni való nincs. Én menetem ki szüleimhez, jött mögülem egy mentő, de még nem látszott csak vmit hallottam. Azonnal lehúzódtam a padkára, és lelassítottam. A mögöttem jövők elkezdtek kényelmesen előzgetni, vagy megálltak mögöttem a sáv közepén

-
whitezo88
nagyúr
Hatan sérültek meg egy közlekedési balesetben szombaton Budapesten, a XVIII. kerületben.
Az Igló utca és a Forgó utca kereszteződésében két személyautó ütközött össze - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI-vel.
A rendőrség eddigi adatai szerint a balesetet az okozta, hogy az egyik személyautó sofőrje nem adta meg az elsőbbséget a másik járműnek.

-
amargo
addikt
[link] Azért itt már látszik, hogy a baseball ütős srácot kicsit megsimogatták. Ha volt már bocsi.. de sose értette, hogy bírják eddig idegekkel, hogy áthajtanak rajtuk stb.
-
Zozzant
addikt
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ezzel bepróbálkoznak, de nem kell hagyni magad. Ilyen esetben nyugodtan lehet megadni nekik egy ügyvéd számát. Nálam elég volt hogy a javítás alatt álló kocsi helyett kapjak 2 hétre csereautót, csak kaucióért - amit sikerült meghúznom
El is buktam 50k-t a 150ből 
-
válasz
Zozzant
üzenetére
Elvben mindazt állja amit felsoroltál de az a röhej, hogy mindez az autón keletkezett kár ellenértékéből vonódik le! Tehát ha pl. a biztosító max. 800k-t fizet az autóért de én bemutatok egy 50K-s tárolási számlát akkor azt szemrebbenés nélkül kifizeti de akkor már csak 750K marad a javításra!

-
-
Calogero
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én úgy tudom hogy ha történt személyi sérülés (ha nagyobb mértékű) akkor nem szabálysértési ügy lesz, hanem büntető.
Gondatlan baleset okozásának büntette vagy vétsége.Ezt őt abban érinti hogy fizetheti a szakértő és helyszínelési díjat + kaphat pénzbüntetést.
Téged abban érint, hogy még jobban elhúzódik az ügyed akár évekkel is. -
-v-
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
"Na most ebből az ő kára....
Bement a biztosítóhoz elmondta a sztorit, elimerte a vétkességét oszt jónapot!
Valamennyit (röhejes mértékben) nő a kötelezője.
Lesz még egy rendőrségi szabálysértése pár tízezer bírság gondolom és ANNYI!!!!"Ezzel a felével nincs is baj mondjuk.
-
Nem jogi kérdés, hanem a biztosítók nem szolgáltatnak hanem csak elvesznek. Ugyanez Németországban úgy néz ki, h törik, hívod a biztosítót, másnap kapsz egy csere autót amíg le nem zárul az ügy. Mindig is mondogattam h itthon a legjobb üzlet a biztosítás.
-
Zozzant
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Azért rákérdeznék, hogy a károdból (legyen bárminemű, nem csak a kocsi) mit áll az Ő biztosítója... (tárolási díj, javításig felgyűlt buszbérlet, szakadt gatya, elszakadt aranylánc, kórházi kezelés stb stb...)
-
MaciG
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ebben igazad van, hogy vicc, viszont mikor te megvetted az autód hitelre akkor gondolom tisztában voltál vele, hogy ha véletlen ilyesmi történik akkor gáz lesz. Ez olyasmi mint a chf-es hitelek, ott is benne volt a pakliban, hogy felfelé indul az árfolyam. Egyébként meg "mi" tesszük ilyenné a jogrendszert, mert ha nemem lennének visszaélések (jelen esetben biztosítási csalás,stb.) akkor az ügyintézés is lehetne jóval gyorsabb ha mindenki becsületesen művelné, azt amit.

-
Azért megint csak azt tudom mondani, hogy a magyar jogrendszer egy vicc!
Volt ugye a balestem amit egy figyelmetlen sofőr okozott. Nagy valósziniüséggel egy totálkáros autót csinált nekem.
Na most ebből az ő kára....
Bement a biztosítóhoz elmondta a sztorit, elimerte a vétkességét oszt jónapot!
Valamennyit (röhejes mértékben) nő a kötelezője.
Lesz még egy rendőrségi szabálysértése pár tízezer bírság gondolom és ANNYI!!!!Ugyanez az én részemről.....
Nekem is bekellett mennem a biztosítájához.
Az autóroncsot el kellett helyeznem egy zárt helyen ahol fizetek naponta mint a katonatiszt!
El mentem a rendőrségre, hogy ugyan már nem lehetne gyorsítani az eljárást? Amíg nincs rendőrségi határozat a szerelő sem áll neki a javításnak és a biztosító sem fizet...
Ott mondták, hogy mivel két sérültet bevittek a kórházba először a korházi zárójelentés kell....
Ha totálkáros lesz az autó akkor ÉN fizetek a banknak (hitelkes a kocsi)
Nincs autóm, busszal fogok menni dolgozni vidékre a laza 38 fokban! Asszony szinténzenész...
Bármi gond, orvos stb. kellene a gyerekeknek, szintén zenész......
hirtelen ennyi dolog jutott eszembe egyenlőre amit ÉN SZOPOK. MÁS BALFASZSÁGA MIATT!!!! -
Zozzant
addikt
-
-
biga
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Következménye van. Gondolom a bírságokat folyamatosan meg is kapja. Az más tészta, hogy ez számára nem nagy összeg, illetve lehet be sem fizeti őket (leszarja) és majd hajtsák be, ha tudják.
Nálunk is be lehetne vezetni kirívó (mint ez pl) esetekben, hogy jármű leoglal, aztán ha fizet visszakap. (Ha meg nem fizet x ideig elárverez...)
-
-
lorcsi
veterán
azt a pofátlan jó édes..és még ő mer fenyegetni..hogy nem szakad le a pofája..

mondjuk ezek az indexesek is elég nyulak..csak enynit bírtak összehozni ha már ott álltak vele szembenimpotens egy magyar hatóságunk van az már biztos, visszaeső rohadékokkal semmit nem bírnak kezdeni

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meló társ mindig azt mondta hogy a fekete meg fehér szín megy mindenhez XD

Ellenben öreg papszi meg mamszi, meg vezetésre alkalmatlan nő stb _rengeteg_. Tegnap is.. jobbra kanyar, lámpától indulva, előttem 2 autó. Első index, félrehúzódott jobbra. Mögötte a nő sokkot kapott, 10 mp-ig nem történt semmi, nem tudtam, hogy most ő félrehúzódott, vagy mit szeretne index semmi, álldogáltunk. Én mindenesetre kitettem az indexet, gondoltam ő is féllreállt, körülnéztem, nem jön senki, akkor kikerülöm őket és megyek tovább. Természetesen amikor már mellé értem neki is index ki, körül se néz, rámhúzza és megkezdi ő is a kis kikerülési manőverét