Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Ertheto, ambator mar kedden kijott a hir hogy szerdan megnyitjak
-
NoLF
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Az osszes hirportal megirta mar, ha nem hallgatnal radiot esetleg
-
nyikszi
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Ma megnyitották újra, legalábbis a rádióban hallottam.
-
sherlock82
senior tag
M7 völgyhíd lezárva egy ideje, szóval Zamárdi és B.földvár területén tényleg mindneki úgy megy mint az állat mert elfelejtik hogy lakott területen belül vannak. Pár helyen mérnek is ez miatt, nyílván nem véletlenül.
-
Reggie0
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Latod, ha nem mennel lassan, akkor nem eloztek volna

-
Családdal elmentünk Veszprémről Zirc felé, visszafelé mondtam asszonynak hogy látod ez itt egy veszélyes szakasz megyünk 80-90 között és nem előz meg senki mert tudják hogy nem biztonságos mindenki szépen tartja még a követési távolságot is...erre pár másodpercre rá el is kezd egy előzni...jönnek szembe oké húzodok le, lassítok segítek neki hogy beférjen. Szemből jövő már a dudát is nyomja.. Végülis jól szemléltettem a helyzetet.
-
Reggie0
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
Szabs.
#62089 mephi666: Van, maga a rendorseg keszitette a fenykepet rola.
-
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
...meg van-e az egészről felvétel, vagy egyéb bizonyíték?
-
Reggie0
félisten
Amugy szabajtalankodo rendort hol lehet feljelenteni? Ugyeszseg?
-
Tata, 40-es táblás útszakasz.
Mögöttem a januársuv (Jaguar SUV), és integet két kézzel, hogy mé' nem megyek...
Jön a 4 sávos, ott már 50-nel lehet menni.
Jobbról megelőz, tolja neki, de hát Tatán piroshullám van. Így találkozunk ott.
Ő Kanyarodik a Spar felé, én egyenesen.
Mindketten pirosban álltunk.Kisfiam humorosan annyit mondott: Apa, szerintem sietett, hogy még elérje az akciós parizer végét.
-
Ma kipróbáltam, milyen is a fék a Giulietta-n.
Zseniális féke van a Giulietta-nak....
Idióta barom nekiállt előzni a bukkanónál szemből. Traktort akart előzni, nem volt képes várni. Én itt voltam, nyilván a jobb oldalon.
Ráadásul puttonyos kisteher...
Szerencse, hogy számítottam rá, és láttam, hogy az én sávomba kezd el menni az autó teteje.
Fék, és duda. A dudaszóra lehet, hogy felfigyelt, mert elindult visszafelé.
Mire láthatóvá vált neki a Giulietta, addigra már félig visszament a saját sávjába.
És még csak elnézést sem kért a hülyebaromja...
Ezért kell egy kicsit a másik fejével is gondolkodni vezetés közben. Meg előrelátóan, deffenzíven vezetni.
Amikor megláttam a traktort, gondoltam, hogy valaki úgy akar előzni, hogy csakazértis...
De azt nem, hogy a trakesz mögötti 3. autó, kistehetautó fogja ezt megtenni.
Teljesen beláthatatlan pozícióból vágott neki, nagyjából innen. A trakesz meg kb. a feloldótáblánál volt. Köztük 2 autó.
Tényleg szerencse, hogy láttam, hogy a teherautó teteje kijön a saját sávjából.
Így előre tudtam már reagálni rá.
disclaimer: Elnézést, hogy minősítettem a szembe közlekedő, veszélyes szituációt előidéző közlekedőtársamat.
---
Ugyanezen a szakaszon, pontosan ugyanezen a helyen történt, hogy mögülem vágódott ki egy idióta VW Passat, és előzni kezdett. Ekkor is láttam a Galaxy-ból (úristen... a Galaxy-t már 8 éve eladtam...), hogy szemből is jönnek, és már nyomtam a féket, húzódtam a padka felé.
Amikor beértem a munkahelyre, kollégám azt mondta, hogy szép védés volt, ha balhé lett volna, jött volna tanúskodni; mert kettővel mögöttem jött.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peter.70
üzenetére
...leginkább a beláthatatlan szakasz, ami miatt én sem teszem ilyenkor: kb megvan fejben, hogy visszaváltva mennyi idő egy ekkora gépet megelőzni, "de ha valaki érkezik szemből a megengedett sebesség 110%-ával, az rohadtul meg tudna lepni" ...épp ezért nem rizikózok... plusz egyre közeledik az emelkedő, minél többet gondolkodik, annál kevesebb ideje marad végrehajtani az alapból rizikós manővert
-
Peter.70
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Teljesen jól csináltad. Ebben a szituban én se mernék előzni. Záróvonal és beláthatatlan szakasz
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Kend helyesen cselekedett. 👍
(Én sem előzök se trakeszt, se semmi ilyen járművet, ha nem látom/érzem biztonságosnak. Érdekes, hogy eddig mindig bejött ez a fajta viselkedés. És az sem zavar, ha mások sem előznek ilyen esetben.)
-
Ma reggel fűnyírós gépek előttem, 5km/h sebesség záróvonal nem belátható szakasz. Oké kivárom, nem tudok szabályosan de még biztonságosan sem előzni.
Mögém ér egy motor, előz... jó hát elfér.. aztán egy kisteher.. jó hát tegnap se jött semmi szerencséje volt, aztán még egy kisteher és jönnek is szembe. Adtam helyet visszasorolni a szembejövő meg már a fűben ment mert persze nem fért be időben a kisteher.
kb 3 percet kellett így haladni, aztán a fűnyírós a dombra érve segített hogy mehetek.
-
-
sherlock82
senior tag
09.-02. től lezárják m7 völgyhidat. Nyilván nyáron nem lehet az idegenforgalmi szezon miatt. Kettő hétig nem lesz járható azt írták, hétvégenként lesz ám forgalom abban a pár balatoni településen amit érint ez a lezárás és a 7 es főút megy át rajta.
Lehet átállok a vonatos közlekedésre ezen időben, bár június végén eléggé ráfásztam arra. : / -
mephi666
nagyúr
válasz
nyikszi
üzenetére
...vagy ledudálnak, mert megállunk a zebránál a gyalogosnak?
2 hete asszem cegléden volt, hogy biciklit toló nő jön balról, szemből is megállnak, a nő tetvészkedik a zebrán, nem halad, dudaszó, erre felül a bringára, de nem a zebrán indul át a mi irányunkból nézve balról-jobbra, hanem 90fok fordulással párhuzamosan az úttesten felfestett bringaúton 
-
nyikszi
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Egyre balkánabb ország vagyunk. Valamelyik nap épp beszéltünk az itthoni közlekedési kulturálatlanságról és megjegyeztem, hogy Romániában 14 éve voltunk, már akkor megállt mindenki a zebra előtt. Itt, még a mai napig naponta látok nem egyet, akik a zebrát a gyalogosokkal semmibe veszik 
-
aprokaroka87
nagyúr
Unatkoztak biztos...
-
sherlock82
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, tényleg.
Körül is nézek mindig rendesen.

Bár ebben a Mester utcában talán nagyobb veszély az egész utcán végig menni, szűk utca, annak szélén rakódó járművek miatt. -
MasterMark
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
De ott az elsőbbség adás kötelező tábla, azért van elsőbbsége a villamosnak is balról.
-
NoLF
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Ott eleg szar a lampa a villamosnak, szabad jelzesen sosem er at.
-
sherlock82
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
fatal és MasterMark.
Igen erről a kereszteződésről beszélek amit írtok. 8 óra után érkezem erre fele általában kb mindig működik a lámpa. Egyszer nem működött és óvatosan érkeztem, jött is a villamos, ne féljetek. Azóta zöldnél is mindig körültekintően megyek arra , aztán próbálom a lehető leghamarabb azt elhagyni. ( mint minden kereszteződést )
Mondjuk ha a hídon áthajtok akkor a volt MOL szék ház előtti szakaszig 1 - 2 kocsi 70 - 80 ra is felgyorsít. De kb ott 90 % ban pirosat kapnak. -
MasterMark
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Ott lámpa szabályozza a forgalmat, ha zöld van akkor neked van elsőbbséged.
Ha nincs lámpa, akkor ott egy elsőbbségadás kötelező tábla, vagyis amiatt van elsőbbsége a villamosnak mindkét irányból.
Nem létezik olyan forgalmi szituáció ma Magyarországon, ahol amúgy jobbkéz szabály lenne, de a villamos balról jön.
-
fatal`
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
És nem működött a lámpa? Mert egyébként ez egy lámpás kereszteződés, tehát nincs elsőbbsége a villamosnak, tilos van neki, amikor neked zöld (ha pedig nem ment a lámpa, akkor táblád van így a jobbról jövő villamosnak is elsőbbsége lett volna). Feltéve, hogy a Mester utca és a körút kereszteződéséről van szó.
Persze jobb nem kimenni elé, ha jön, de ha működött a lámpa, akkor áthajtott a tilos jelzésen.
A balról jövő villamosnak elsőbbsége van szabály (nem ad jobbkezet) egyenrangú kereszteződésekre vonatkozik.
-
kw3v865
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Melyik kereszteződés ez pontosan?
-
sherlock82
senior tag
BP.
Pestről szeretnék balra kanyarodni a Mester utcáról a Petőfi híd fele.
Megállok a kereszteződésben, majd kollegám kérdezi, miért állsz meg, mert mondom a balról érkező villamosnak elsőbbsége van.Mondta hogy ő ezt nem tudta, a kresz vizsgán is kihagyta az ilyen képeseket.
Mondom gratulálok neked is..
-
szebe
addikt
M3 BP fele, szépen halad a forgalom, aki menne, türelmesen megvárja míg az előtte haladó befejezi az előzést, stb.
Aztán jön a fasz motoros, aki a sorok között cikázik, bőven megengedett felett. Valszeg én se kezeltem a legjobban, kicsit behúzódtam a felezőre, hogy balról legyen szíves elhaladni, ha már türelmetlen, aztán nekiállt mutogatni, hogy jobbratartás. Miközben épp előztünk valakit.
Rövidnadrág, póló, sisak, nem értem mit jampizik, ha szarabbul reagálom le, akkor neki fáj...
-
rushty
őstag
-
válasz
mephi666
üzenetére

A kommentátorokról manapság nem tú jó a véleményem. Beszédkészség és hang.
Mondom ezt úgy, mint egykori stúdióban tevékenykedő önkéntes (tech. és bemodói szinten is).
Van 1-2 kivétel; a mostani átlagoktól kicsit jobb volt a helyzet az olipmiai közvetítések némelyikén.
De nekem nem tisztem ilyenekben dönteni, mert azért ez eléggé szubjektív. Ez csak magánvélemény.
Szerintem sokan járnak tréningre, mert van pár (most már nem) újdonsült, akit először látva fogtam a fejem, hogy ezt hogyan is engedték oda... az évek során pedig sokat fejlődött. -
mephi666
nagyúr
válasz
cappa72
üzenetére
...vannak még ilyen nagy kérdéseim: pl különböző közvetítéseken (pl autósportban Wéber Gábor) a kommentátor a hely/helyezés/helyen/stb szavakban megnyomja keményen a ly-t... lesz belőle hejj/hejjezés/hejjen
neki mondjuk meg tudom bocsátani, mert versenyzőből lett szakkommentátor, de van aki alapból ezt a pályát célozza meg és ő is így használja... nem szólt még nekik senki, vagy nem kaptak megfelelő képzést, hogy ne hejjegjenek-hujjogjanak? 
-
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
...tényleg a páv-ot miért páv-nak mondja mindenki, miért nem pav-nak?
értem én, hogy PÁlyaalkalmassági Vizsgálat, de a megszokott mozaikszó képzés alapján PályaAlkalmassági Vizsgálatból kellett volna szerintem megkreálni... vagy esetleg Vályi Pista nyelvészkedett és így lett PályaÁlkálmássági Vizsgálát? 
-
Reggie0
félisten
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Nem hinnem, hogy a kozutkezelonel kocsit vezetni valami olyan magasztos pozicio lenne, ahova a hetkoznapi furgonos soforoket ne vennek fel.
-
biker
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
mikor kezdi el a rendőrség az ilyeneknél a 30 napos elzárást és örökös jogsibevonást. gyorsan vége lenne ennek a divatnak
-
-=RelakS=-
veterán
-
Reggie0
félisten
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Nem baj, jo volt

-
t72killer
titán
válasz
hiperFizikus
üzenetére
A bigtits p0rnó sajna tiltva van🤷♂️
-
hiperFizikus
senior tag
be akartam tenni nektek az egyik egy új linkemet, de gondolva, hogy úgyis moderátorért kiáltanátok inkább be se teszem
-
Reggie0
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
XI-kerben eleg sok ilyen rendor van.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Remélem ezután mehet pénztárosnak a fakabát.
-
aprokaroka87
nagyúr
biztosan unalmas napja volt...
-
Hi!King
őstag
"azok a viselkedni nem tudo svajci rendszamu autok nagy altalanossagban olasz, roman vagy alban sofort tartalmaznak
"Szinte biztos voltam benne, hogy valaki ezt le fogja írni, de ahhoz túl sokan voltak és túl sokféle helyen, hogy mind valamilyen bevándorlók legyenek, főleg hogy osztrákoknál is vannak kelet-európaiak és dél-európaiak osztrák rendszámmal, és mégis sokkal többen tudnak normálisan vezetni.
Egyébként áthaladtunk svájci-olasz területeken is, nem tudom mennyire számítanak vezetési kultúrában az ott élők olaszosnak.
Amúgy országúton, lakott területen normálisan vezettek jórészt, ott inkább a lakókocsis turisták (nyilván 90%-ban külföldiek) jelentenek problémát, egyébként olyan helyen is, ahol határozottan ki vannak tiltva, mégis behajtanak hatalmas dögökkel.
-
NoLF
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Gondolod te, aztan majd kiderul, hogy igy volt-e
en Zamardi-Kecskemetet lehoztam 2:15 alatt a palyakat elkerulve tegnap kora este, nem vagyok hajlando a palyan acsorogni mint a tobbiek 
#62030: azok a viselkedni nem tudo svajci rendszamu autok nagy altalanossagban olasz, roman vagy alban sofort tartalmaznak
-
Hi!King
őstag
Amúgy érdekes dolog az adott népek, országok közlekedési kultúrája. Olaszoktól eleve nem várok sokat, de nemrég voltam Svájcban, és bár ott a gyalogost jellemzően átengedik a zebrán, mégis megdöbbentem, hogy egy csomó dolog, ami nálunk szarul működik a közlekedésben, ott is, van ami még talán rosszabbul is. Pl. autópályán belsőben vonatozás ott még sokkal általánosabb mint nálunk, azzal a különbséggel, hogy ott teljesen esélytelen hogy jól előre indexelve, sebességet felvéve beengedjenek. És lehet mondani, hogy sok turista, de 90%-ban svájci rendszámú autósok csinálják ezt, Svájcot elhagyva meg még sokkal brutálisabb amit művelnek. Én azon szocializálódtam, hogy ha átmegyek Ausztriába, akkor ott sokkal kulturáltabb a közlekedés, Németországgal is mindig jó tapasztalataim voltak, azt gondoltam Svájcban is jól vezetnek, de kiderült számomra, hogy nagyon nem.
-
NoLF
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
a magyar rendszam kb. annyit jelent, hogy itt van regisztralva az auto, semmi mast.nyilvan vicceltem a kerdessel, mindenesetre sok orszagban meg nem tartanak ott, hogy a gyalogos elsobbseget figyelembe vegyek.
-
NoLF
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Olasz volt esetleg?
-
Hi!King
őstag
Nekem inkább az a tapasztalatom a női sofőrőkkel, hogy míg a férfiak fele megáll a zebránál, ha a gyalogos átmenne, a nőknek talán ha tizede. Másrészt gyakori, hogy nagy SUV-ban, de alacsonyra állított ülésen ülnek, és nem látnak ki rendesen, egy kisgyereket simán elütnének ha az útra tévedne, mert egyszerűen lefelé előre már nem látnak.
-
m3tr0
őstag
válasz
konci79
üzenetére
Én mostanában azt tapasztalom,hogy a nők kifejezetten bunkóbbak, mutogatnak, pár napja volt,hogy kiszállt egy nő,odajött hozzám és elkezdett kurva anyázni nekem,hogy tolassak már vissza mert ő nem tud tőlem kifordulni ott,ahol nekem lett volna elsőbbségem.
És ilyen 40+-os nő,50 kg vasággyal együtt...nem értem őket. Remélem egyszer megtalálja az igazi sudri 100+ kilós,egysejtűt a 8.kerületben aki kiszáll és ráhajtogatja az autóját.
Utána talán majd kevésbé fog pattogni.
-
stingy2
senior tag
válasz
mephi666
üzenetére
Május végétől egy 12 tonnás bontószökevénnyel dolgozok, hát ne tudjátok meg milyen előzékenyek lettek még a legalpáribb BMW tulajok is. Felőlem tolakodhat meg dudálhat, kamera a szélvédőn, arra meg várhat, hogy pl. 5 tonna akkuval a hátam mögött nyomjak egy kövér satuféket
. -
t72killer
titán
válasz
mephi666
üzenetére
Az enyém amúgy jófej figura volt, rögtön mondta, hogy ez az övé meg minden, de ránézve a "sebekre" nem vacakoltam vele. A lökhárító műanyag, szval a festékhibából nem lesz rozsda. A radar fura, elsőre meghülyült de mostmár mintha rendesen adná a jelet - bár nem volt 100as korábban se, téli hidegben vmi miatt használhatatlan.
-
mephi666
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
...minket csak fékcsikorgást követően ledudáltak körforgalomnál pár napja
közeledtünk egyhez, volt épp forgalom a körforgalomban és még csak meg sem kellett állnunk, csak lassítani: ahogy látom hogy a balról bent érkező indexel és indul is kifelé (szeretem a mozgást is figyelni, mert lepett már meg olyan, aki kifelé jelzett, de nem ment ki), mentem be és haladtam... mögöttünk levő meg kis híján belénk jött és feküdt a dudára 
-
t72killer
titán
Nnaszuper, ma belémjöttek körforgalomnál állva.
Szakadt kocsival voltam, kopott már a festék a hátsó lökhárítóról, úgyhogy egy gyors bekukucska a fém hátsópanelre (Octaviánál van 2 pont erre hasznos lyuk): nem deformálódott, arra kószáló tolatóradar-kábelek nem sérültek, úgyhogy telszámcsere + fotópáros után hagytam a frászba, vittem tovább a családot. Új kocsival, ahol repkednek a Deákok ha csak ránéz egy karcra a fényező, töltögettem-rendőrhivogattam volna.
A radar úgy néz ki működik, de azért tesztelgetni fogom. -
PitLee
őstag
BpiAutósok dr. Herpy Miklóssal
https://youtu.be/VujGFxELKKg?si=0PINigrIK3mL6D4F&t=499Előzés
34. § (1) Előzni abban az esetben szabad, ha
a) az előzés céljából igénybe venni kívánt forgalmi sáv olyan távolságban szabad, hogy – figyelemmel az előzni kívánó és a megelőzendő jármű sebessége közötti különbségre – az előzés a szembejövő forgalmat nem zavarja;
b) az előzni kívánó jármű előzését más jármű nem kezdte meg;
c) az előzni kívánó jármű előtt ugyanabban a forgalmi sávban haladó másik jármű előzési szándékot nem jelzett;
d) az előzés során a megelőzendő jármű mellett megfelelő oldaltávolságot lehet tartani;
e) a vezető az előzés befejezése után a járművel a megelőzött jármű elé, annak zavarása nélkül vissza tud térni.
(2) Az előzési szándékot – ha az előzés irányváltoztatással jár – irányjelzéssel [29. § (2) bek.] jelezni kell.
(3) Az előzést – a (4) és az (5) bekezdésben említett esetet kivéve – balról kell végrehajtani.(4) Csak jobbról szabad előzni
a) azt a járművet, amely a balra bekanyarodási szándékot irányjelzéssel jelzi és az úttesten a 31. § (1) vagy (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően helyezkedik el;
.
.
.
Anno a Kresz könyvben volt szó az oldaltávolságról és annak mértékéről is , kerékpáros motorost 1 autónyi, míg személyautót 1/2 autónyi oldaltávolságot kellet tartani, de lehet ez elévült vagy nem tudom , de a neten elsőre nem találtam meg. -
biker
nagyúr
válasz
konci79
üzenetére
Környező utcáink mind ilyenek, és nekik áll feljebb itt is.
Na reggel óta szentségelek, mert tegnapi esetet meg akartam mutatni, de kiderült megmakkant a kamera, nem mentett semmit.
Auchan parkoló, középen ugye két sávban egyirányú, két részre osztva a parkolót (maglódi amúgy)
Én vagyok a sárga nyíl felől, jövök átmennék a másik területre, de jön autó a kétsávoson jobbról. Elengedem, macisajt, minden, elmegy, és lassít a fehérrel jelzett fekvőrendőr előtt, majd megáll. Én mivel elhaladt előttem, jóhiszeműen indulok át, erre látom, nemhogy megállt a fekvőrendőr előtt, hanem rükvercbe teszi, és indul hátra mint aki elfelejtett bekanyarodni
Na padló, szerencsére villanyautó és 7mp alatt van százon, egy térugrással átérek előtte, erre vissza egyes elmegy.
Üvöltözök és qrvanyázok magamban, beállok a parkolóba, látom jön körbe, megjött az esze
Visszajött, megáll, mondom neki haver, ez durva volt...
Kérdezi, de ugye nem értünk össze? Mondom nem, de nem rajtad múlt...
-
mephi666
nagyúr
válasz
konci79
üzenetére
...ez itt is divat: hazafelé menet nekem tiszta mindig, mert a szembe oldalon állnak és csak 1 autó fér el... ha úgy közeledek, hogy szemből jön már valaki, akkor behúzódok jobbra egy egyirányúba, hogy elengedjem, de ha már bent vagyok, akkor szemből ne próbálkozzon senki, mert nem fogok a kedvéért felmenni a padkára
van itt is néha kalimpálás meg mutogatás, de eddig még senki nem szállt ki azért, hogy elmagyarázzam neki, hogy ő a hülye
ablakaink pont erre a szakaszra néznek és napi szinten hallunk dudálgatást, amit ez a szituáció hoz ki másokból is -
konci79
őstag
Nemrég indultam el egy rövid körre itthonról.
Utca egyik oldalán parkolnak, 1 autó fér el .
Én mehetek,nem előttem állnakszemből jön egy ilyen birka, pont félre tudna állni, de nem, (30-as zóna amúgy, de azt is lesz.rják), nyom egy kövéret hogy ő akkor is eljön, kb 50 m-es rész.
Nem jött be, én sem álltam meg, láttam hogy 1 hely van a parkoló autók között, oda pont ki tud húzódni, vagy visszatolat.
Behúzódott a parkoló helyre félig , de csápolt, meg járt a szája ennek is.
Ez a dühítő, mikor ő a tuskó, és meg neki áll feljebb.
És ez már 10 másodperccel indulás után, csak hogy jelezze, ma sem lesz jobb az utakon. -
biker
nagyúr
válasz
konci79
üzenetére
vagy a helyi alfahím látja hogy nő vezet és kellően erélyes fellépéssel elérheti a tévedésbe ejtés esetét
Próbálta volna velem a szitut...
Konkrétan tolatott ki a parkolóból, párom meg jött az úton, még nyomott is egy kövérgázt a párom hogy elmeneküljön a tolató autó elől, de a hátolját elérte így is -
biker
nagyúr
válasz
nyikszi
üzenetére
Hadd hozzak ellenpéldát: Maglódi eset mindkettő
- párom ment el a dohánybolt előtt kocsival, a boltból kijövő ember beletolatott. kiszálltak, majd ember hangoskodott, hogy nem látta-e párom hogy ő áll ki és mégis ott ment, meg úgysincs semmi és elment, otthon látom a horpadást, amit párom az ijedtségtől nem vett észre. Feljelentés, plusz szerencsére ismertem az épület tulaját ahol bérlő a dohányboltos, mentünk, kamerán megvolt az épület előtti rész, látszott rajta minden, belső kamerát jeleztük a boltosnak jelöljék meg aznap hogy ne töröljék le mert rajta van a vásárló. meglett az ember, kapott 30ezret meg egy pontot rendőrok bekérték a videókat.
- mésik eset ugyanitt, épp ott voltam az épületben mert onnan az ismertség hogy az irodai PC-iket karbantartom, jönnek be a rendőrök hogy most csaptak el egy biciklist az épület másik oldalán, és tudják/látják a kamerákat, nézzük már át. Átnéztük, ott a felvétel, levideózták telefonnal a kijelzőt, felírtak mindent, meg behívták tanúnak a tulajt.
szóval, de megy ez. Ha nem dummy kamera, akkor jó az esély -
nyikszi
őstag
válasz
abrtom87
üzenetére
Nekem is volt ilyen, szerencsére nem ekkora kár, egy 11. kerületi üzletsor parkolóban, rátolatott a motorháztetőre egy vélhetően platós teherautó. Tele kamerákkal, sorompóval ellátva a parkoló. Tettem feljelentést, írtam az üzemeltető cégnek és 30 nap múlva megkaptam a "szokásos" szöveget, hogy nem találtak semmit. Ez van, sz@rt se ér a rendőrség ezen a téren (sem). Szóval kicsi az esély. Ha te találsz szemtanút, keresel kamerát és ki is adják (nekem nem adták ide/mutatták meg természetesen
), akkor van esélyed. Ekkora kárnál azért mennék egy-két kört.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

"
), akkor van esélyed. Ekkora kárnál azért mennék egy-két kört.