- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Sajnos szomorú, hogy ezt is megéltük Apple fronton. Minél újabb valami annál ócskább már náluk is. 4-10 éve még nem volt kérdés, hogy a legújabb a legjobb, de úgy tűnik a fícsör hiány meg a magas margin a mi kárunkra ment (már ott látszódott mikor a 12 pro-nak kissebb volt az akksija mint a 11 pro-nak, de közbe az oldalukon meg az bírta jobban az ilyen-olyan chippek miatt.. na persze)
Idehaza is elég nehezen tudtam el saleselni, hogy nekem miért is kell a 11 Pro helyett 13 Pro.. "Hámmer' jobb képeket csinálhatunk a gyerekről" - mondtam én balga.
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Egyáltalán nem rossz szokás. Én sem hittem benne amig asszonykám bele nem ejtette a forró teába a 6s-t. Gyorsan kikapta ugyan, de még utána leállt nyomkodni de a lényeg: kikapcs, majd hagytuk 2 napig. Kiszáradt, de a home gomb ragadós marad, lehetett érezni hogy tapadósan mozog, illetve a fülhangszóró egyáltalán nem adott hangot. Már teljesen lemondtunk a dologról amikor beleraktuk egy tál rizsbe kb. 1 napig. Azóta is hibátlanul működik kb. 6 hónapja
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
burgatshow
veterán
-
hitchins
őstag
Felrertettetek. Csak vicceltem de ezk szerint csak en ertettem. Van ilyen
Arra gondoltam hogy ha elcsereli az asszonnyal a telefont akkor az i13 lesz a parjanal. Igy mar kenytelen lesz azt mondani hogy az i13 a jobb, hiszen az asszonynak nem mondhatja hogy szar a telefonja. -
takessz
senior tag
ez érdekelne ha elő tudnád nekem szedni azt megköszönöm engem is nekem ez az info jött a kedves kollegától akitől vettük hogy igy lehet áthidalni sajna direkt ezért vettem innen mert apple watch 3 al ugyan ez lett volna a gond szerintem
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Krethx
aktív tag
Ha lemondod az iCloud+ használj Email Alias-t. Abból három hozható létre és törölhető. Aztán 7 nap múlva újat készítesz.
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
nord_
veterán
Ha lemondasz egy szolgáltatást, akkor miért várod el, hogy az abban foglaltak bármilyen része megmaradjon?
Amúgy minden kérdésedre ott a válasz a linken, csak el kellene olvasni:
”minden cím azonnal örökre törlődik?”
Ha kisebb csomagot választ … a változások az aktuális számlázási időszak lejárta után lépnek érvénybe“ha lemondom az iCloud+-t?“
elveszíti a hozzáférést az iCloud+ funkcióihoz, például az e‑mail-cím elrejtéséhez
De ha neked az Apple által leírt infó is kevés, miért nem hívod fel a cég ingyenes terméktámogatási vonalát? -
PTomi92
aktív tag
Köszi a válaszokat! Mit értessz az alatt, hogy nincs a Summaryben? Furcsa, hogy csak egy ideje nem működik, de nem találok más beállítási lehetőséget, kikapcsoltam az app beállításainál az automatikus csoportosítást, hátha... Egyébként i8-asról van szó 15.1-es iOS-el az alany. Az appot már letöröltem, újra tettem de az sem segített.
-
félisten
-
félisten
-
markknight
veterán
Én egy szimpla akku cserére nem viszem be a telefont, még egy iStyle-ba se, inkább újat veszek.
Utoljára egy 4S járt szervizbe kb 10 éve, azt is sikerült úgy összerakni, hogy a home gomb közepén lévő négyzet el volt egy milliméternyit döntve, fater 7 plussának meg full szar lett az illesztése.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Noxy
veterán
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
MODERÁTOR
Erről van egy developer thread: [link] elég sokaknál probléma. Van magyar visszajelzés is.
Én akkoriban amikor frissítettem, sokat keresgéltem a neten, és akkor arra jutottam, hogy csak WPA3 van már ios 15 után a hotspotban, jelenleg a WPA2 már nem elérhető, és opció sincs rá, hogy a hotspot azon menjen (wpa2 hálózathoz viszont természetesen csatlakozik az iphone).
-
félisten
-
félisten
-
törölt tag
Nem az lesz szerintem. A live photo az csak annyi egy videó .mov is a kép mellé, két külön fájl, a kép felbontását és méretét a videó nem befolyásolja. A probléma, hogy iPhone még 2,4 MB kép Windows-on csak 600 KB fele olyan felbontással. #250404
Ez valamilyen iPhone 13 - félkészen kiadott iOS 15 - iCloud for Windows anomália lesz. (Egyébként Windows-on az iTunes-ból is kiadtak olyat most, hogy ha nem US English volt a géped, akkor kaputt.)[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Köszi! Ezt is pöcögtettem, de nem voltam benne biztos, hogy ez lesz a megoldás. Mindenesetre most minimumra tettem, és így itt is 5db ébresztő időpont fér el egy oldalon, illetve néhány weboldal jobban olvasható. De nem érzem így sem tökéletesnek.
Más: Az Egészség-ben a tegnapi gyaloglás és futás távolsága 3x változott eddig. Tegnap este, amikor hazaértünk (18:00 után), akkor 6km-t írt. Éjfél körül ránéztem, akkor frissült 12.1km-re, majd ma reggelre már 13.5km-t ír. Csak a 18:00 előtti órákban nőtt a távolság, szóval amikor biztosan nem mászkáltam, oda nem talált ki fiktív mászkálást.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
takessz
senior tag
Ohh ezt jó tudni választhattak volna mást is helyettem nekem nagyon nem bejövös remélem kiszedik köszönöm szépen
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
veterán
Szóval akkor a 13Pro/PM tulajok kaptak is magasabb képfrissítésű kijelzőt,meg nem is.
Alig várom hogy 1-2 elvakult,de nem túl éleseszű igazi vérfanatikus applehívő ismerősöm mutogassa 3th party appokkal is hogy mennyivel jobb a kijelző így és minden forintot megért ezért egy PM.
Már előre látom a támadóhangvételű önigazolásokat…
(Félreértés ne essék,messze áll tőlem az apple-lel kapcsolatban a trollkodás,vagy haterkedés,ugye i12-t használok). -
antocskin
tag
"lehet egy bizonyos ideig némítani az értesítéseket"
Ez a ne zavarjanak módban is volt már korábban. Nem egy nagy durranás.
Viszont ezt a fókusz módot megcsinálhatták volna úgy, hogy az időzítést lehessen tetszés szerint választani. Pl 20 perc vagy 2 óra v akármennyi. Vagy 16.50-ig típussal beállítható időponttal.
Így csak „1 órán át”, „ma esetig”, „holnap reggelig” van. -
törölt tag
Jó az az értesítés opció. Igaz, nekem eddig is elég volt a ne zavarj mód, némító gomb, kijelzővel lefele lerakni. Nem hiszem egyesével fogom az appok értesítését bizonyos ideig szüneteltetni, ha nyugit akarok, akkor mindennek csend legyen. (kedvencek hívhatnak)
Azért jó van mindenféle opció már app értesítésekre és a fókusz mód is sok lehetőséget ad idő vagy location alapján. Hol és mikor ki tud elérni, melyik app, akár más-más home screen más-más ikonokkal.Csomó újdonság van azért, most tartok az egy órás yt videó felénél és már fáradok követni. Safari újítások tetszenek végre alul is lehet a címsor, swipe a tabok közt és örülök visszahozták a fényképes kontakt widgetet.
-
Én ma szedtem le mindegyikhez a frissítést, és úgy is működtek... de hát, vannak itt érdekes dolgok... pár embernek duplikálja a fokótak az ios15, van akinél ezek szerint meg egyes appok futnak hibásan
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
SharpSA
veterán
Találtam megoldást: OfficeSuite docs & PDF editor (MobiSystems)
Szerencsére anno megvettem a pro verziót, amelyet átvezettettem a jelenlegire (ami egyébként havi, illetve éves előfizetéses lenne) és ezzel már tudom kezelni a onedrive-on levő dokumentumokat.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
MODERÁTOR
Szerintem ezt nem kellett volna: “de mivel 20 perc után sem jöttek a képek ezért importáltam azokat manuálisan”. Így érthető hogy kétszer lettek meg a képek. A harmadik megjelenésnek is meglesz a magyarázata. Valószínű a végleges 15-ben nem lesznek ilyen bugok, bár egyébként ha manuálisan újra hozzáadod a képeket és így lesz dupla az nem bug.
-
-
anderledani
őstag
Hála a jó égnek…
Más:
amúgy most várható hogy a sima 14.5-re legyen jailbreak, a sérülékenységet kihasználva?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest