- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
dud998
őstag
válasz CsonkaImo #201155 üzenetére
Igen. Ha az EarPods kiesik a füledből, akkor valszeg az AirPods is ki fog sajnos.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
veterán
-
tboldi
nagyúr
válasz CsonkaImo #194595 üzenetére
Igen, szíjak tekintetében 38 = 40 és 42 = 44.
Amúgy ez a legnagyobb Watch-topik.
-
Ragnar95
félisten
válasz CsonkaImo #186723 üzenetére
Amiket leírtál mind bankspecifikus dolgok Illetve az Apple Payhez kézzel hozzá kell adni a bankkártyát és van olyan bank, ahol kell a bank telefonos jóváhagyása amikor regisztrálod a kártyát Apple Payhez hogy megerősítsék hogy tényleg te vagy a kártyatulaj.
2 kártyám is van Apple Payhez regisztrálva, de levelet egyik bank se küldött, csak simán a telefonon jött az értesítés hogy sikeres volt a regisztráció, illetve napi vásárlási limit sincs egyiknél sem.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
lumosnina
tag
válasz CsonkaImo #186551 üzenetére
Ment Privi!
Sracok! Tudja valaki hogyan allithatok vissza egy kb 1,5 hetes biztonsagi mentest amit iTunessal csinaltam es csak a gepen van meg? (Windows) A visszaallitasnal rossz jelszot irogattam be, amit persze nem fogadott el, de en meg voltam gyozodve, hogy az a jo. Igy uj telefonkent allitottam be, azota automatikusan csinalt mar biztonsagi menteseket az iTunes, amikor csatlakoztattam a telefont a gephez...es most egyszeruen nem tudom vissza allitani. A valaszokat elore is koszonom.
Megbizhatosagomrol : http://phmegbizhatosag.atw.hu/ -> lumosnina felhasználónak 42 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
galaxys80
veterán
válasz CsonkaImo #186207 üzenetére
A szám nélküli híváselutasítás lehetősége kb az összes létező ismerősömet érinti.
De az egyszerűbb fájlkezelés is szinte mindig előkerülő téma.De nem is ez a lényeg. Ahányszor valaki hiányol valamit az ios-ból, néhányan egyből lehurrogjátok, hogy erre aztán semmi szükség.
-
megema
őstag
válasz CsonkaImo #185588 üzenetére
Köszi! A dizájnja nem túl szimpatikus, de úgyis a hang a lényeg. Nem tudod hol lehet kipróbálni? Késleltetést tapasztalsz?
(#185589) Ragnar95: Köszi! Késleltetés tapasztalható nálad? Szavatossággal mi a helyzet? Olvastam olyat, hogy valakinek pont az 1 éves jótállás lejárata után ment tönkre, és az iStyle csak pénzért cserélte volna.
Az erős basszus miatt nekem valószínűleg bejönne, kérdés mennyire részletes a Studio 3 hangja. Majd beszaladok valamelyik APR-be tesztelni.
A Bose QC35 II-t próbáltam (igaz, csak kábelen), de nekem nagyon vérszegény volt a hangja. A Sony WH 1000XM2-ről azt olvastam a fórumon, hogy zavaró a késleltetése, és gyakori az egyik oldal meghibásodása. Azért teljesen nem vetem el. Sennheiser-ből még a PXC 550-et láttam, de a hangját nem dicsérik.
-
-Ben-
veterán
válasz CsonkaImo #184956 üzenetére
Nekem kevésbé tetszik a(z) X kijelzőjének a színei a 7/8 Plus színeihez viszonyítva. Valamiért az a Full HD IPS panel kellemesebb a szememnek... A magasabb felbontást se éreztem X-en, a fényerő meg számomra nem tényező, mivel maximum 50-60% -on, de többnyire inkább 40% -on használtam a telefonjaimat mindig.
„Tűző napsütésben, hogy látod a kijelzőt? Én 100%-on is néha alig látom ha úgy süt a nap.”
Nyilván akkor felhúztam (vagy az automata felhúzta) 100% -ra, de ez kivételes eset. Tűző napon ritkán használok telefont...
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz CsonkaImo #184949 üzenetére
azt h túl sok a kihasználatlan terület. ezzel mi a gond? lehet azért következtetni mire gondolok. de nekem az X sem tetszik a bevágással meg az állított kamerákkal. De az legalább követi a trendeket. Azért a plus szériában 5,5"os fullHD ips kijelző, minden csak nem előremutató. Tudom fölösleges a nagyobb felbontás de az X-nek mégis nagyobb..
-
Coc@s
őstag
válasz CsonkaImo #184278 üzenetére
Nekem egy Momentum (1)-em van.
Igaz, nem használom telefonhoz, csak kipróbáltam vele. Ha hallgatnék zenét/néznék filmeket telefonon, biztosan használnám.
Nekem orgonáláshoz van. Ott mondjuk nem tudom használni BT-n, mert túl nagy a késleltetés, ez játék közben nagyon rossz.
De sztem nagyon jó kis füles.18 éve itt
-
aujjobba
addikt
válasz CsonkaImo #184252 üzenetére
Ez amúgy eléggé általános iOS-en, hogy az appok elérhető opcióit a Megosztáson keresztül lehet elérni.
Elég fura logika, de legalább sokan követikItt a Safariban is Megosztás lapon van a “keresés az oldalon”.
Mi köze van annak bármiféle megosztáshoz?
Mindegy is, költői kérdés...[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz CsonkaImo #182687 üzenetére
Én az ApplePay-t már kb csak metrózáshoz használom, mert kényelmesebb a Watchot odarakni a beléptetőkapukhoz, mint elővenni a kártyámat. Eleinte mindenhol ApplePay-el fizettem, de mióta bankot váltottam, ahol az app rögtön küld értesítést a vásárlásokról és nyomon is követi a kiadásaidat, ráadásul contactless a kártya, inkább azzal fizetek, mint ApplePay-el (bár ha végre azon a kártyámon is lesz ApplePay, akkor visszatérek teljes mértékben arra, mégiscsak kényelmesebb egy fokkal a contactless kártyánál is).
Szolgáltatásokban vannak nagyon lemaradva a magyar bankok, az okos megoldásokról (ingyenes push noti fizetésről, telefon GPS-e alapján tiltott tranzakciók ha a kártyád máshol használták, mint a te helyzeted, automatikus kiadáskövetés, stb) csomó olyan dolog is hiányzik, ami 2018-ban alap kéne hogy legyen. Ilyen például azonnali ingyenes utalás akár hétvégén is, nem csak adott bankon belül.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Peterzon94
tag
-
MasterHUn
senior tag
-
tybsen
addikt
válasz CsonkaImo #176198 üzenetére
Én közvetlenül androidos full HD 5,5” amoled után váltottam SE-re. Vásárlás előtt nagyon zavarónak tűnt a kisebb és gyengébb felbontású ips kijelző és még most is vannak helyzetek, amikor jobb lenne egy jobb felbontás. (Korábban volt 6” qhd is).
Viszont ez a méret (számomra jelenleg) nagyon jó és a felbontás is megszokható és bár kompromisszum nyilván ez a kis kijelző-alacsony felbontás párosítás, de együtt lehet vele élni sőt nagyon sok előnye van a hétköznapi használatban ennek a kijelzőméretnek.
Én otthon egy 10” FullHD tabletet használok, annak korábban pl. zavaró volt a felbontása miután egész nap full HD 5,5” használtam, de SE mellett kevésbé zavaró annak a gyenge felbontása, szóval mindennek van előnye is.
-
nagyúr
-
-
AGE-T
őstag
válasz CsonkaImo #170883 üzenetére
Nem szeretnék megint cuccokat cipelni magammal. Eredetileg volt külön zenelejátszóm, meg fancy fülesem is. De fölöslegesnek éreztem ezeket, és feláldoztam a funkcionalitás oltárán. Egész jónak tűnt a 6 plus hangja, de visszalépésnek érzem a hetesét. Ez a dongle csere se egyszerű, nincs komoly alternatíva, bt. vonalon meg nem szeretnék elindulni. Igazából tanácstalan vagyok...
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Autószerelők, autószerelés
- Xbox Series X|S
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest