Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- uleFone Power
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
CsonkaImo #194595 üzenetére
Igen, szíjak tekintetében 38 = 40 és 42 = 44.
Amúgy ez a legnagyobb Watch-topik.
-
Ragnar95
félisten
válasz
CsonkaImo #186723 üzenetére
Amiket leírtál mind bankspecifikus dolgok
Illetve az Apple Payhez kézzel hozzá kell adni a bankkártyát és van olyan bank, ahol kell a bank telefonos jóváhagyása amikor regisztrálod a kártyát Apple Payhez hogy megerősítsék hogy tényleg te vagy a kártyatulaj.
2 kártyám is van Apple Payhez regisztrálva, de levelet egyik bank se küldött, csak simán a telefonon jött az értesítés hogy sikeres volt a regisztráció, illetve napi vásárlási limit sincs egyiknél sem. -
lumosnina
tag
válasz
CsonkaImo #186551 üzenetére
Ment Privi!
Sracok! Tudja valaki hogyan allithatok vissza egy kb 1,5 hetes biztonsagi mentest amit iTunessal csinaltam es csak a gepen van meg? (Windows) A visszaallitasnal rossz jelszot irogattam be, amit persze nem fogadott el, de en meg voltam gyozodve, hogy az a jo. Igy uj telefonkent allitottam be, azota automatikusan csinalt mar biztonsagi menteseket az iTunes, amikor csatlakoztattam a telefont a gephez...es most egyszeruen nem tudom vissza allitani. A valaszokat elore is koszonom.
-
galaxys80
veterán
válasz
CsonkaImo #186207 üzenetére
A szám nélküli híváselutasítás lehetősége kb az összes létező ismerősömet érinti.
De az egyszerűbb fájlkezelés is szinte mindig előkerülő téma.De nem is ez a lényeg. Ahányszor valaki hiányol valamit az ios-ból, néhányan egyből lehurrogjátok, hogy erre aztán semmi szükség.
-
megema
őstag
válasz
CsonkaImo #185588 üzenetére
Köszi! A dizájnja nem túl szimpatikus, de úgyis a hang a lényeg. Nem tudod hol lehet kipróbálni? Késleltetést tapasztalsz?
(#185589) Ragnar95: Köszi! Késleltetés tapasztalható nálad? Szavatossággal mi a helyzet? Olvastam olyat, hogy valakinek pont az 1 éves jótállás lejárata után ment tönkre, és az iStyle csak pénzért cserélte volna.
Az erős basszus miatt nekem valószínűleg bejönne, kérdés mennyire részletes a Studio 3 hangja. Majd beszaladok valamelyik APR-be tesztelni.
A Bose QC35 II-t próbáltam (igaz, csak kábelen), de nekem nagyon vérszegény volt a hangja. A Sony WH 1000XM2-ről azt olvastam a fórumon, hogy zavaró a késleltetése, és gyakori az egyik oldal meghibásodása. Azért teljesen nem vetem el. Sennheiser-ből még a PXC 550-et láttam, de a hangját nem dicsérik.
-
-Ben-
veterán
válasz
CsonkaImo #184956 üzenetére
Nekem kevésbé tetszik a(z) X kijelzőjének a színei a 7/8 Plus színeihez viszonyítva. Valamiért az a Full HD IPS panel kellemesebb a szememnek... A magasabb felbontást se éreztem X-en, a fényerő meg számomra nem tényező, mivel maximum 50-60% -on, de többnyire inkább 40% -on használtam a telefonjaimat mindig.
„Tűző napsütésben, hogy látod a kijelzőt? Én 100%-on is néha alig látom ha úgy süt a nap.”
Nyilván akkor felhúztam (vagy az automata felhúzta) 100% -ra, de ez kivételes eset. Tűző napon ritkán használok telefont...
-
vasi89
őstag
válasz
CsonkaImo #184949 üzenetére
azt h túl sok a kihasználatlan terület. ezzel mi a gond? lehet azért következtetni mire gondolok. de nekem az X sem tetszik a bevágással meg az állított kamerákkal. De az legalább követi a trendeket. Azért a plus szériában 5,5"os fullHD ips kijelző, minden csak nem előremutató. Tudom fölösleges a nagyobb felbontás de az X-nek mégis nagyobb..
-
Coc@s
őstag
válasz
CsonkaImo #184278 üzenetére
Nekem egy Momentum (1)-em van.
Igaz, nem használom telefonhoz, csak kipróbáltam vele. Ha hallgatnék zenét/néznék filmeket telefonon, biztosan használnám.
Nekem orgonáláshoz van. Ott mondjuk nem tudom használni BT-n, mert túl nagy a késleltetés, ez játék közben nagyon rossz.
De sztem nagyon jó kis füles. -
aujjobba
addikt
válasz
CsonkaImo #184252 üzenetére
Ez amúgy eléggé általános iOS-en, hogy az appok elérhető opcióit a Megosztáson keresztül lehet elérni.
Elég fura logika, de legalább sokan követikItt a Safariban is Megosztás lapon van a “keresés az oldalon”.
Mi köze van annak bármiféle megosztáshoz?
Mindegy is, költői kérdés... -
Ragnar95
félisten
válasz
CsonkaImo #182687 üzenetére
Én az ApplePay-t már kb csak metrózáshoz használom, mert kényelmesebb a Watchot odarakni a beléptetőkapukhoz, mint elővenni a kártyámat. Eleinte mindenhol ApplePay-el fizettem, de mióta bankot váltottam, ahol az app rögtön küld értesítést a vásárlásokról és nyomon is követi a kiadásaidat, ráadásul contactless a kártya, inkább azzal fizetek, mint ApplePay-el (bár ha végre azon a kártyámon is lesz ApplePay, akkor visszatérek teljes mértékben arra, mégiscsak kényelmesebb egy fokkal a contactless kártyánál is).
Szolgáltatásokban vannak nagyon lemaradva a magyar bankok, az okos megoldásokról (ingyenes push noti fizetésről, telefon GPS-e alapján tiltott tranzakciók ha a kártyád máshol használták, mint a te helyzeted, automatikus kiadáskövetés, stb) csomó olyan dolog is hiányzik, ami 2018-ban alap kéne hogy legyen. Ilyen például azonnali ingyenes utalás akár hétvégén is, nem csak adott bankon belül. -
Peterzon94
tag
-
tybsen
addikt
válasz
CsonkaImo #176198 üzenetére
Én közvetlenül androidos full HD 5,5” amoled után váltottam SE-re. Vásárlás előtt nagyon zavarónak tűnt a kisebb és gyengébb felbontású ips kijelző és még most is vannak helyzetek, amikor jobb lenne egy jobb felbontás. (Korábban volt 6” qhd is).
Viszont ez a méret (számomra jelenleg) nagyon jó és a felbontás is megszokható és bár kompromisszum nyilván ez a kis kijelző-alacsony felbontás párosítás, de együtt lehet vele élni sőt nagyon sok előnye van a hétköznapi használatban ennek a kijelzőméretnek.
Én otthon egy 10” FullHD tabletet használok, annak korábban pl. zavaró volt a felbontása miután egész nap full HD 5,5” használtam, de SE mellett kevésbé zavaró annak a gyenge felbontása, szóval mindennek van előnye is.
-
-
AGE-T
őstag
-
AGE-T
őstag
válasz
CsonkaImo #170883 üzenetére
Nem szeretnék megint cuccokat cipelni magammal. Eredetileg volt külön zenelejátszóm, meg fancy fülesem is. De fölöslegesnek éreztem ezeket, és feláldoztam a funkcionalitás oltárán. Egész jónak tűnt a 6 plus hangja, de visszalépésnek érzem a hetesét. Ez a dongle csere se egyszerű, nincs komoly alternatíva, bt. vonalon meg nem szeretnék elindulni. Igazából tanácstalan vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Vallásorientált tech céghez csatlakozott az Intelt korábban vezető Pat Gelsinger
- One mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Linux haladóknak
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Revolut
- További aktív témák...
- iPhone 14 - 128Gb Fehér
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64Gb 100% Akkumulátor Újszerű állapot
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte A320M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest