- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
vzsryl #326220 üzenetére
Apple Mail esetén nem volt zárképernyős értesítés?
Ha igen, akkor lépj az Értesítésekbe, keresd ki a Mail menüpontot. Lépj be és görgess alulra: [kép]
Ott engedélyezd a jelzéseket [kép]
Ezen kívül ellenőrizd itt [kép] is a Beállításokat, esetleg kapcsold KI/BE. Nálam rendben megjön minden a zárt kijelzőre.
-
válasz
vzsryl #326124 üzenetére
Újra kell indítani a telefont.
Még belakni sem kell, nem kell ID, Face ID, jelkód, stb.
Egyedül wifi kell neki.
Csak gyorsan végigmenni a kezdőlépéseken, lefrissíteni, visszaállítani a telefont és kezdeni az átköltözést úgy ahogy eredetileg is akartad.
Ez sokszor sokaknál probléma volt. -
törölt tag
válasz
vzsryl #318562 üzenetére
Nem, csak kereső van. (iOS 18-ban lesz rendezés)
Munkahelyi belépőkártya hozzáadása az Apple Tárcához
szokásos rossz hír: valamilyen külön támogatás kell hozzá(kíváncsi leszek az új EU törvény miatt kinyitják az NFC chipet, de az csak a más fizetési módokra vonatkozik, vagy ilyen belépőkre is? meg akkor egy Lidl stb. kártyát is lehessen berakni)
-
DGery
aktív tag
válasz
vzsryl #300331 üzenetére
Nem tudom hol nézted, de árlista szerint feltöltőkártyásan 652 990Ft az 512PM
[letölthető árlista] -
markknight
veterán
válasz
vzsryl #298213 üzenetére
Az menő, látom redditen meg az Apple fórumán is megy a hiszti rendesen. Bár ott is van pár emberke akinek az volt a legjobb tanácsa, hogy neki bizony semmi baj nincs, akinek meg van az küldje vissza
Ezt is érdekes látni, hogy ha Linux vagy Apple oldalon gondod van, akkor általában te vagy a hülye, viszont ha a Windows-zal van bajod akkor természetesen a Windows a sz@r.
-
adika4444
addikt
válasz
vzsryl #298204 üzenetére
A régi OTP felület is eljátszotta ezt, írtam a jelszót, de csak az elejét vette be. Én meg nem figyeltem eléggé, beillesztettem kétszer, majd mentés. Szintén mobilos belépésnél akadtak gondok. Nekem végül az hozott megoldást, hogy PC-s belépésnél 8 karakter után már nem vett be többet a jelszó mező, így a mobilapp is beengedett a további karakterek törlésével.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
vzsryl #297877 üzenetére
Megvan a hiba oka.
Az elmentett jelszóból csak az első 12 karakterrel foglalkozik a Unicredit ebanking. Asztali böngészőben figyelmen kívül tudja hagyni a többi karaktert, de a mobil app nem képes erre. Emiatt úgy kell beírni kézzel, hogy csak az első 12 karakter szerepeljen ott. Ezt sajnos a tegnapi telefonbankos ügyintéző nem tudta, de a mai képben volt.
Tehát teljesen felesleges kitalálni egy erős jelszót a Unicredit ebankinghoz, mivel csak 12 karakterig tudja befogadni, és erről nem ad tájékoztatást a rendszer. -
antocskin
tag
válasz
vzsryl #250969 üzenetére
Én már végleg töröltem a Gboard-ot.
Mióta tavaly dec- 8-óta egy szoftverfrissítés után a fejlesztőknek meg kell adniuk, hogy az app milyen adatokhoz fér hozzá, a Gboard valahogy nem frissült.
Véletlenül az utolsó frissítés dátuma dec 7.Addig szinte havonta jöttek rá a frissítések, ahogy a többi Google termekére Drive, Maps, YouTube stb. szinte hetente frissülnek a mai napig is.
Lehet, hogy csak véletlen egybeesés a két dátum (meg az, hogy 10 hónapja nem nyúlnak hozzá), de én inkább már nem is szeretném tudni, hogy mi mindenhez fér hozzá a Google a billentyűzeten keresztül.
-
_ak_
addikt
válasz
vzsryl #250378 üzenetére
Bocsi, nem tudom magyarul az útvonalat:
Go to Settings > Accessibility, then select Display & Text Size. Tap Larger Text for larger font options. Drag the slider to select the font size you want.
Ja és légyszi írd meg, hogy most mennyinek van hely.
Á most látom sima Pro, akkor gondolom ugyan annyi. -
mtomi95
senior tag
válasz
vzsryl #227262 üzenetére
Hát ilyen hozzáállással a javíthatatlan checkm8 sebezhetőség (amivel akármit is lehet kezdeni) amiben érintett az összes iPhone, az X-ig bezáróan akkor itt azokat mindenki dobálja ki a kukába?
Igaz ez az i11-et pont nem érinti, de a legtöbb biztonsági frissítés az ilyen felé sebezhetőségeket javítja ki vagy a pár soros fagyasztó üziket.Szerintem elég zárt ez a rendszer ahhoz, hogy két hetet ki lehessen bírni biztonsági frissítések nélkül.
-
mtomi95
senior tag
válasz
vzsryl #227256 üzenetére
Így van!
Nem sok idő mire jön a 14.2, addig semmi baj nem történhet. Ha valami nagyobb gebasz lenne a biztonsággal akkor úgyis adnának ki 14.0.2-t is még mielőtt kilépne a bétából.
Amúgy mit csinálnál ha android lenne aztán kapnál egy évig vagy addig se biztonsági frissítéseket? -
mtomi95
senior tag
válasz
vzsryl #227253 üzenetére
Régen volt olyan, hogy tvOS profilt kellett felrakni és akkor nem látott semmilyen frissítést.
De olyanról én nem tudok, hogy lehetne ilyet csinálni.
Szerintem a 13 már semmilyen frissítést nem fog kapni, szóval csak egyszerűen ne frissítsd addig 14-re ha nem akarod.
Régebbi rendszerek is csak akkor kapnak frissítést ha több vagy adott telefon utolsó frissítése volt.
Mint az iOS 12 vagy néha-néha ettől régebbi is kaphat, de ez olyan ritka, hogy eddig egyszer volt példa rá. -
törölt tag
válasz
vzsryl #227249 üzenetére
Azt még iOS 12 is kapott nyáron. Amiatt nem kell annyira sietni.
Cyberbeni: jó, viszont nem úgy van, aki nem telepíti első héten a 14-et, akkor a 13 már ne lenne biztonságos. emiatt kár sietni szerintem
-
mtomi95
senior tag
válasz
vzsryl #227241 üzenetére
Ez az app bezárogatás ismert hiba lehetett!
Nekem i7-en van béta és a legújabb frissítésben, ezt javították.
Szóval a 14.2 javítja majd ezt a hibát, bár SE 2020 14.0.1-en én nem vettem észre még ilyen app újratöltést, pedig abban is csak 3GB ram van. Igaz Messengert nem használok!
Vagy csak olyan gyorsan töltenek újra rajta, hogy észre sem veszem. Ami azért jó, mert ha javítva lesz, lehet ezzel is javulni fog valamennyit az akkumulátor üzem idő, hogy nem kell újra tölteni mindent. -
-
Baltincs
tag
válasz
vzsryl #215808 üzenetére
Hát akkor lehet a 11 a jobb választás, mert okosora is van és bt füles is, bár az csak 2*50 percre kell, viszont az óra miatt egész nap menne a Bluetooth is, aztán ha már ennyiért veszek telefont, egy-két játék is biztos lecsusszan, illetve hétvégente menne a waze is.
-
-
anderledani
őstag
válasz
vzsryl #215414 üzenetére
Én nem várom. Állatság. Nem működik tökéletesen kb semmi vezetéknélküli technológia, a wifin keresztül a bluetooth-on át stb.
Amúgy én mobilt is azért használok mert a gépemet nem köthetem a hátamra, nem azért mert olyan baromi jó. Az asztali gépet, 2 nagy monitorral, normál billentyűzettel, egérrel a legkényelmesebb és leggyorsabb használni számomra. -
-
galaxys80
veterán
válasz
vzsryl #213004 üzenetére
Nagyon bízom benne, hogy az életed során minden egyes törvényt, előírást 100%-osan betartasz. Ellenkező esetben csak önkéntes rendőr vagy aki bort iszik és vizet prédikál.
213005 MasterMark
Egyetlen egyet sem mondtál még.
Ellenében én írtam példákat.
Ahogy azt is leírtam, hogy miért baromság amit kijelentettél. -
tboldi
nagyúr
válasz
vzsryl #212445 üzenetére
Itt még nem.
Egyébként én kíváncsi lennék, hogy melyik betű melyik telefont takarta, mert az instás szavazáson elég sok képnél választottam a kevésbé népszerűt, de már nem emlékszem, hogy konkrétan melyikeknél. Lehet, hogy ott is sikerült az iPhone-t kiválasztanom, ahol nem az nyert. -
válasz
vzsryl #211930 üzenetére
Az nem túl mérvadó, az iPhone-ok szereteik 100%-on tartani maukat egy ideig, aztán elkezdenek jobban merülni.. Úgy értem, hogy ha pl. ugyannyi használattal merülne 4-5%ot, akkor ha 100-ra van töltve, szereti valamiért ott tartani egy kicsit, pedig már nincs is benne annyi szufla.
Gondolom, azt más is észrevette már.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest