- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz Veron #258217 üzenetére
Hasonló problémára csináltam egy esti parancsot a média hangerejét leveszi majdnem teljesen. Így ha este elindul egy videó, akkor sem hangos.
De ez csak akkor működik, ha megszokott időben kell, hogy csendben legyen az appod, ha annak a beállításaiban nincs némításra lehetőség, akkor nem hiszem, hogy van megoldás.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Noxy
veterán
válasz Veron #256402 üzenetére
Hívd fel őket, és pontosan megmondják.
Pld az AW topikban valakinek elrontották az S3 frissítését.
Szerviz elzárkózott minden megoldástól.
A panaszos meg nem hagyta annyiba, beszélt az Apple-l, akik küldtek neki cserébe, egy zsír új S3 AW-t.
Ennyi röviden.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
BigBlackDog
veterán
válasz Veron #256402 üzenetére
Szerintem Te az eladó céggel, illetve a szervizzel állsz szerződéses viszonyban, legfeljebb velük szemben tudod jelezni a panaszod. Aztán az ő dolguk, hogy ezt házon belül viszik tovább, vagy a gyártót felkeresik.
De ez eléggé OFF itt, jogász topikban biztosabbat tudnak mondani.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Veron #255468 üzenetére
Ez csak az én véleményem: Szerintem ezzel nem fogsz előre jutni, kivéve ha te nem tudod bizonyítani, hogy ez az ő hibájuk. ezt pedig szerintem nehéz lesz. Tudom hogy idegesítő és nem is normális jelenség. Tényleg, mintha a nap kiszívta volna. Amúgy nem érte sokat nap ezt a részt?
-
nagyúr
válasz Veron #255387 üzenetére
Reklamáció esetén sok más gyártónál is a szerviz csak továbbítani tudja a panaszt, és az erre felhatalmazottak döntenek, nem ők. Ezzel azt küszöböljük ki, hogy ne a szerviz mondja azt önhatalmúlag, hogy nem garis valamilyen panasz, hanem maga a gyártó.
Az megint más kérdés, hogy a gyártó mennyiért adja itthon a termékeit (kendő), és arra ki milyen profitot tesz rá.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Razzul
őstag
válasz Veron #255382 üzenetére
Tök jó, hogy az Apple gyártói előírásai alapján ők ezt nem szeretnék javítani, nyilván mi mást mondanának de ez senkit nem izgat. A jelenség egyértelműen nem normális, főleg akkor nem ha tokban tartottad és én még ütném a vasat a helyedben.
Amit tehetsz, hogy visszamész a szervízbe és ragaszkodsz az igazadhoz, esetleg máshol próbálod meg leadni a telefont. Ha máshonnan is vagy sokadszorra is elhajtanak akkor ott van még a Békéltető Testület mint vitarendezési fórum.
Stat crux dum volvitur orbis
-
tuzpenge
őstag
válasz Veron #255382 üzenetére
Olvastam a sztorid. Elég undorítóan van megkopva a színe. Meg az is undorító ahogy ezt kezelik. Ha látják hogy semmi sérülésnek nincs nyoma, nincs dörzsölve, etc akkor láthatják hogy ez gyártási hiba, vagy pedig megindokolhatják hogy mi ez és miért utasítják el a cserét. Szerintem ez nem normális mértékű kopás egy ilyen korú, de még ettől idősebb telónál sem...
ˣ
-
veterán
válasz Veron #248235 üzenetére
Ebből a beállításból is pontosan látszik hogy az akku kímélése céljából lett belerakva ez a funkció. Azért hogy a telefon megtanulja hogy mikor használod, és addigra töltsön fel. A holtidőben pedig 80-90% körül tartsa a telefont. Ezzel kb ők is elismerik hogy a 100%-on tartás nem tesz jót az akkunak.
Nekem bőven elég ha estére 80-90% körül leveszem a töltőről mert másnap estig bőven kibírja. Tényleg brutál különbség van az eddigi iPhone-ok meg e között akku terén. Sokszor nem tudom annyira napközben megkínozni hogy 20-30% alá essen. De nagyrészt ez a 40-50%-ig merülés van.
Most spec 88%-on van, reggel ugyanennyit fog mutatni. Így minek töltsem éjszaka? Nyilván ha kisebb telefon lenne amibe nincs ekkora akku és nem bírja ilyen jól, akkor kénytelen lennék töltőn hagyni. De így felesleges.iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest