- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
Huha81 #175336 üzenetére
mondjuk 455euroért nem rossz vétel
@Parson: azért a fejlődő országokban még mindig egyszerűbb egy ilyen összeget pár hónap alatt félretenni mint itt. De én most tényleg arra gondolok, hogy egy idő után rájönnek az emberek, nincs erre szükségük főleg nem ennyi pénzért.
-
kchris78
veterán
válasz
Huha81 #175325 üzenetére
Ez így van! i6-ra is brutálisan sokan váltottak, PEDIG nem kapott SE 2GB RAM-ot se sokkal extrább kamerát, SE újabb generációs SSD jellegű háttéretárat... Amit a 6s megkapott, mégse cseréltek sokan... Sajnos a kinézet sokkal többet nyom... Meg akinek ketyeg a 24 hónapos részlete (USA-ban is) szerződése az meg se lépheti nagyon a váltást.
-
vasi89
őstag
válasz
Huha81 #175317 üzenetére
mondjuk az X árazásánál pont l.sz.rták a többi gyártót, inkább a többiek fognak emiatt emelni, mert látják hogy fogy ez is aztán az lesz a vége h 400 alatt nem kapsz csúcstelefont és a középkategória lesz 200.. Elég irreálisan hangzik de jó úton haladunk ebbe az irányba.
-
hitchins
őstag
válasz
Huha81 #171129 üzenetére
Szerintem ez valami halozati hiba lehet.
1 honapja meloban hivtam az asztali vezetekes telfonomrol egy kulfoldi szamot es ugyanez tortent. Tiszta szurrealis volt. 1 percig beszeltunk aztan ugyanazt az 1/2-1 percnyi szoveget kezdte ismetelni a ficko. En mondjuk a sajat hangom nem hallottam csak az ovet.
De siman lehet hogy nagy testver figyelmondjuk tolem figyelhet ha akar
-
Diokhan
addikt
válasz
Huha81 #171138 üzenetére
Érdekes. Nem akarok találgatni, mert én még nem tapasztaltam ilyet és soha nem is hallottam ilyenről, de ha tippelnem kellene, akkor szerintem csak a hangposta kapcsolt be véletlenül, valami pillanatnyi rendszerhiba miatt. Ha valami szervezet venné fel a beszélgetéseket, abban mindkét fél hallható lenne.
Emellett persze léteznek már különböző elméletek, hogy kik, hogyan és miért hallgatják le a beszélgetéseinket. A TEK-nek ráadásul alkotmányos joga lehallgatni bárkit. Szóval ezt sosem fogod megtudni, hogy valójában mi történt. -
Diokhan
addikt
válasz
Huha81 #171129 üzenetére
Az "asszony" is hallható volt a felvételen? Úgy értem, hogy gondolom köszöntek egymásnak a beszélgetés elején, és ha elejétől lett vissza játszva, akkor annak hallhatónak kellett lennie, amikor köszönnek egymásnak.
Ebben az esetben az akár lehetett egy véletlen hangposta aktiválás is, vagy valóban valami szerv figyeli a hívásokat. Én személy szerint az utóbbit tartom valószínűbbnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest