- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
b.kov #223873 üzenetére
Nekem Dension van BT-s Fm-transmitterel.
Olyan szinten sz@r, hogy kénytelen voltam egy AUX bemenetet szereltetni a Honda Civic fejegységbe. Ezzel tökéletes a hangminőség, ha éppen nem töltöm a telefont, mert nincs árnyékolás és enyhén, nem túl zavaróan sistereg sípol a háttérben. -
bnorci71
addikt
válasz
b.kov #223845 üzenetére
ha a rádiót hallgatnád akkor ugye transzmitternél a rádiót a transzmitterre hangolod tehát csak az szól belőlle ami a telóról jön
de igaz amit Zsolt_72 modi ír ha a navi mögött a telefonon megy a zene akkor persze nem kel lemondani a zenéről
akkor én is kérdezek
ha Bt kapcsolódok a rádióhoz, a navi megy a telón megy onnan mondjuk zene is ha hívás van ugyan úgy lehalkít mindent és a kihangosítás megy? -
B.i.L
senior tag
válasz
b.kov #223845 üzenetére
Az első kérdésedre : igen jól gondolod!
A transmitter egy adó is egyben,a radiót be kell hangolni,pl.: Fm.65,5 mhz. A telefont kapcsoltatni kell az Fm transmitterrel,innentől a hangkapcsolat az adott frekvencián biztosított,megfelelő Bt’kapcsolódás esetén.
Szerk.: a telefonon lévő hangok,ilyen a navigáció a zenelejátszás közben is belefog hallatszódni....azaz ami a telefonon szól,azt mind átküldi. -
-
-
SidCorky
őstag
válasz
b.kov #200961 üzenetére
Írtam nekik tegnap, ezt a választ kaptam:
"A K&H Bank folyamatosan figyeli a piaci trendeket és az ügyféligények változását, fejlődését is. Szolgáltatásainkat is ezen változások figyelembe vételével fejlesztjük, hogy ügyfeleinek innovatív, gyors, könnyű és gördülékeny, igényeiknek megfelelő kiszolgálást biztosíthassunk.
Ezek alapján járunk el az Apple Pay rendszer bevezetésével kapcsolatban is, ennek időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk a nyilvánosságot.
Köszönjük türelmét és megértését!"
Rövidebb lett volna annyit írni, hogy passz.
-
zzola
titán
válasz
b.kov #188265 üzenetére
Igen, ez az! Tegnap rendeltem, egyelőre töltő az eredeti lesz, de eddig arra gondoltam, hogy egy aktív USB hubra csatlakoztatom majd. Arról is megy 0.5A-rel a töltés.
Egyébként érdemes banggood-on körbenézni, Blitzwolf termékekből van lighting kábel és hálózati töltőfej is olcsón és ezek jó minőségűek!
Én kábelt is innen rendeltem, mivel nem sürgős, ki tudom várni a 2-3 hetet, míg megérkezik... -
tboldi
nagyúr
válasz
b.kov #188229 üzenetére
Nekem ilyenem van, teljesen jó.
-
Wajk
addikt
válasz
b.kov #185983 üzenetére
akkor én a kompaktsága miatt tuti a 8-ast venném, a RAM kezeléssel nem lesz gondja a 8-asnak sem. Ez nem Android azért. Akkor gondolkoznék el a Pluson, ha a méret nem érdekel téged. Akkor az akksi (és a +1GB RAM) a 7P felé billenti a mérleget.
(#185982) Ádám16: azt írta előnyként, ezért nem emeltem ki, de igaz.
-
Wajk
addikt
válasz
b.kov #185980 üzenetére
jól látod, a 8-ban ütősebb az az A11, van vezetékmentes töltés (üveg hátlap), és a képfeldolgozásban is jobb eredményeket hoz. Másik oldal a nagyobb kijelző és a két kamera adta előnyök. Én aszerint döntenék, hogy a fotózás mennyire fontos neked, mert a két kamera több lehetőséget rejt. Ez a két modell közt nehéz pont egy kicsit dönteni, mert mind2-nek megvannak a maga előnyei.
Egyéni preferenciáidat kell átgondolni, meg természetesen kézbe venni is érdemes mert méretben is érezhető a különbség. Legfőképpen egy SE után.
-
Diokhan
addikt
válasz
b.kov #172331 üzenetére
Lesznek majd válaszok, amik azt mondják, hogy "nekem semmi bajom vele", más meg majd azt mondja, hogy "legszivesebben földhöz vágnám". Van akit idegesít az apró reccenés, más meg észre sem veszi azt sem, ha az egész rendszer lassabb, igény és hozzáértés kérdése. Támpontot kaphatsz, de csak akkor tudod majd meg, hogy megéri-e neked, ha kipróbálod.
-
tybsen
addikt
válasz
b.kov #172263 üzenetére
Nem tudom mitől lehet ez a rengeteg probléma amiről beszámolnak emberek, nálam semmi ilyesmi jelenség nincs SE-n 11.0.3 alatt.
Természetesen nem akarom megkérdőjelezni, csak nem tudom mi lehet az oka hogy ennyire eltérő a tapasztalat. Illetve gondoltam hozzáteszem ezt az információt mert ha csak a negatív dolgokat olvassa valaki akkor azt hiheti hogy ilyen borzasztó rossz a frissítés, holott van más tapasztalat is.
-
BobChemistry
őstag
válasz
b.kov #172225 üzenetére
Böngésző: indítás után jó pár másodpercig csak üres ablak mire megjeleníti a könyvjelzőket vagy az utoljára látogatott oldalt.
Alkalmazások: sok esetben beragadnak (a már említett böngésző, Instagram, fotók, stb.) és csak hard reset segít. Ilyenkor a hátlap elég intenzíven melegszik majd restart után az akkumulátor 5-6 %-al kisebb értéken van.
Akkuidő: észrevehetően csökkent.Kb. ennyi 😔
-
b.kov
senior tag
válasz
b.kov #169714 üzenetére
Na apróbb fejlemények, mivel látom, hogy nem egyedül járok ebben a (szaros
) csizmában.
Lévén, hogy az iTunes-on be vagyok jelentkezve, hozzá tudtam adni a bankkártyámat a fiókomhoz (régebben is hozzá volt, csak indokolatlan tranzakciók miatt kiszedtem). Ennek segítségével már hitelesíteni tudtam magamat az iForgot-on, és így tudtam adni másik telefonszámot, hogy hova küldjék az instrukciókat a további teendőkkel kapcsolatban.Kezd a tököm ki lenni vele, de ez most fénynek látszik az alagút végén..
-
Rico33
aktív tag
válasz
b.kov #169714 üzenetére
Lefrissitettem a zasszony 6-osát a 11-re. Be volt lépve közbe az icloudba. Frissités után adja meg a jelszavát, mégse lehet belépni. Még azt is közli hogy elérte a limitet ezen a készüléken, nem lehet fiokot létrehozni..söt, még pc-n se lehet belépni az icloud fiókjába.Kösz b+ apple, jo lett ez a frissités.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
b.kov #169458 üzenetére
Én is pont ebben a cipőben járok. 5S van most és nézegetem a sima meg a plust is. iPhone 7. Nem nagyon merem bevalllani a plust sztem kényelmetlen lenne már hordani. Ezért holnap sztem beadom a derekam egy sima iPhone 8-ra
Tudom üveg a hátlap, de úgy is egy Spigen tokban lesz, szal ez nem gond
Sima i7-től meg nem lesz annyival drágább szerintem, így hosszabb távra i8
-
agabe
addikt
válasz
b.kov #169449 üzenetére
Azer nadragzsebbe teve ne nagyon akarj lehajolni vagy guggolni es cipot bekotni, mert az nem fog menni. En meg a kocsiban sem szeretem zsebben hagyni, mert ott sem kenyoemes hosszu tavon, igaz tartora is ki szoktam tenni ugyis, de ha csak a kozelbe kell elugranim akkor sem maradt zsebben altalaban.
Mindamellett legjobb az akkuidje, szuper a kamera, es egesz jol lehet rajta bongeszni, szoval osszessegeben szeretem, de ha sikerul jovore X-et szerzek inkabb -
Ragnar95
félisten
válasz
b.kov #169449 üzenetére
Legtöbb farmerem zsebébe simán befér, 1-2 van, amiből kb fél centit kilóg, ha teljesen függőlegesen rakom be. Rövidnadrágokkal se szokott gond lenni, tehát nyáron sincs mitől félned. De simán ki tudod próbálni, keress otthon valami nagyjából akkora tárgyat, mint egy 8plus vagy csak simán vágj ki egy akkora méretű formát karton papírból és nézd meg, hogy a te farmereid zsebébe befér-e.
-
vasi89
őstag
-
30z.Samu
félisten
válasz
b.kov #168606 üzenetére
Szerintem sima ügy lenne..és mindenki értené, hogy az X azért X, mert a 10. évfordulóra lett csinálva. Az más kérdés, hogy számozásban pont nem adta ki. Már csak azért se, mert elvileg a 7S jött volna, csak gondolom a Samu termékpalettája végett is legyen akkor má nyóc. A következő a 8.1 lesz.
-
30z.Samu
félisten
válasz
b.kov #166906 üzenetére
Most is elég gyors, a teszteken kb party-ban van a 7-tel. Mármint ami a felhasználói élményt illeti, mert ugye a 7-ben mégis csak egy erősebb hardver csücsül. 3D touch nincs, viszont Live képeket ezzel is lehet csinálni. Bár nem hiszem, hogy sűrűn fogom használni, ezt a funkciót.
-
-
vasi89
őstag
válasz
b.kov #166754 üzenetére
Az LG G4 hátlapja ugyan így kopott. Szó nélkül cserélték és javították ah ibát. Az Apple évek után is képes kiadni úgy a tokokat, hogy tudnak a hibáról. És persze megmagyarázzák miért nem garanciális. Csak mondjuk egy autóban miért bírja egy bőrülés 10 évig? Persze más fajta bőr de hülyeség itt a bőr tulajdonságaival dobálózni. A bőrtokjuk vacak és kész. Szilikonnal nincs ilyen gond. Egyébként a nillkin szilikon tokja tökéletes, az összes telefonomon annál kötök ki. Fél évente cserélem mert elszíneződik, besárgul de ezen kívül semmi gondom vele.
-
oszy
veterán
válasz
b.kov #166749 üzenetére
Valakinek nem garizták le a 2 hónapos GYÁRI tokját, ami elkezdett kopni! Itt írta valaki a fórumba.
-------
(#166751) 30z.Samu: Egyébként én is!!! nem értem az ilyen embereket. Miért kell ragaszkodni? Bezzeg én hirdettem a valóban gyári állapotú i6 Plus 64 GB GOLD gyári állapotút, arra nem jelentkezett.
És csak 20-assal adtam többért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest