Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
őstag
válasz
batai15 #327427 üzenetére
Még androidos időktől kezdve használom a SwiftKey-t (a gyári iOS azt hagyjuk), nálam is néha random gondol egyet és a gyrárira vált, pedig biztosan nem érintem meg a Földgömböt, és nem is jelszót írok be olyankor. Szimplán van, hogy válaszolok valakinek vagy rákeresnék valamire és akkor is. Ez nálam iOS 15 óta így van, teljesen mindegy mit csinálok vele, már megszoktam.
-
sztivo
őstag
Sziasztok!
Alany egy 14 Plus, amit egyelőre iOS 17.7-re frissítettem (én mindig szeretem kivárni a .1 kiadást).
Kettő gyári AUX átalakítóm van, egyet fülessel használok, egyet autóban. Frissítés óta nem tesz különbséget a kettő között, így ha az autóban használtat maxon hallgatom, majd később a fülesét használom, akkor az is maxon szólal meg, ez korábban nem így működött, mindig tudta, hogy melyik melyik.
Ötletek? Esetleg majd a 18 megoldja ezt vagy felejtsem el mindkét eszközt, majd újra adjam hozzá? Nem tudom más tapasztalt-e ilyet vagy esetleg más is használja-e így -
sztivo
őstag
Az új iPhone széria nagy vonalakban. Van benne némi igazság
-
sztivo
őstag
válasz
gretzky77 #321347 üzenetére
Igen, folyamatosan akciókat figyelnek. 1-2 éve a Honor 70 vagy 90 előre be volt jelentve, hogy BF alatt mennyi lesz (kb 90-100), majd rakták fel az eredeti ár alatt picivel (145-150 körül), aztán jól rájuk is rohadt, mert mindenki tudta, hogy behúzták az akciót. Persze egy idő után ballagtak lefelé az áraik, míg nem elérték a BF környéki árakat. Emlékszem sok kommentet is kaptak a hirdetés alá, hogy mekkora rohadékok
-
sztivo
őstag
válasz
esbii22 #321335 üzenetére
Nem rossz telefon, sokáig bírja 1 feltöltéssel, én májusban vettem, de azóta már inkább a sima 15-öt venném. A dynamic hidegen hagy, de az általánosabb USB-C és a kamera az valóban sokkal jobb.
Akkoriban nagyon vacilláltam a kettő között, mert egy árban adták, majd a Telekom egy 50-essel kevesebbért adta a 14 Plust (vagyis lement a sima 14 árszintjére) és végül ez lett. -
sztivo
őstag
válasz
MikeWazowski #321329 üzenetére
iOS beállítások - Music - és itt. Magyarul szerintem normalizálás vagy mi az opció neve.
-
sztivo
őstag
válasz
MikeWazowski #321324 üzenetére
Én AUX-on használom, ott még valahol érthető is ez a jelenség.
Ha Apple Music megy, van a rendszerbeállításokban egy opció, Music - "sound check", ezt kapcsold ki, ha Spotify, akkor settings - playback - volume level, és itt állítsd loudra. YouTube esetén nem tudok ilyenről. -
sztivo
őstag
-
sztivo
őstag
Szerintem nem ezt mondta, de lehet nekem is elvenné hirtelen a kedvem/bizalmam egy időre a gyártótól egy ilyen eset.. Én is húzom kicsit a szám, hiszen sokszor nincs mobilnetem külföldön, illetve eldobja a Wi-Fi-t, megjárta az iCentre-t, ahol természetesen egy rövid teszt erejéig minden rendben volt
szóval buktam egy futár és egy fólia árát a semmiért kb. Rengeteg screenshotot mellékeltem, látszik, hogy percekig áll a történet, videóm is van róla, hogy mellette egy Samu A50 instant betölti amire kerestem, a szifon meg percekig csak állt.. Szóval én is hasonlóan érzek, mint Ő, hozzáteszem ugyanazt a SIM kártyát használom, előtte iPhone 7 és Xs-ben volt.
-
sztivo
őstag
-
-
sztivo
őstag
válasz
Schafranek #317995 üzenetére
Akkor már inkább 14-est, időtállóbb a 6 GB RAM.
-
sztivo
őstag
Ha egy 14 Plus (lassan 2 hónapja vettem, új) naponta 2x eldobja a Wi-Fi-t, újrakapcsolódik, de olyankor lassú, manuális Wi-Fi ki-be után jó (3 féle márkájú routerem van itthon, mindegyikkel ilyen), továbbá ha a mobiladatot is eldobja olyan helyeken, ahol korábban az Xs soha, az gari szerintetek? Xs-el Erdélyben mindig volt mobilnetem, most legutóbb pedig naponta 10x kaptam az alábbi hibát (5G auton van):
Ami még érdekes, hogy míg vártam a 14 Plus-t, addig egy régi Samsung A50-ben is megfordult ez a SIM, ott is hibátlan volt, iPhone 7 és Xs-ben is, úgyhogy gyanítom nem ez hibázik.
-
sztivo
őstag
Sziasztok!
Alany egy iP 14 Plus, nos mióta megvan, azóta tapasztalom azt, hogy naponta 2x legalább eldobja a Wi-Fi kapcsolatot, és ha vissza tud kapcsolódni, akkor nagyon gyenge a teljesítmény, ilyenkor manuálisan ki-be kapcsolom és megjavul. Egy TP-Link router a tettes, de már volt ideiglenesen nálam egy D-Link és egy Tenda is.
A másik, az a mobiladat, néha ezt is eldobja, 3 éve járok egy adott útvonalon dolgozni, korábban egy iP7 majd egy Xs volt, sosem tapasztaltam, hogy megálll a YouTube vagy bármi menet közben, nos most igen, eldobja a mobiladat kapcsolatot is, ha úgy van kedve.
Egyszer a telefonhívásomból is 3 mp hallózással telt el, pedig volt térerő és közel voltam a másik félhez.
Tényleg ami érdekes, hogy ilyet korábban sosem tapasztaltam, most egy hónapja, mióta az új telefon van igen, iOS 17.1.1 volt rajta, most 17.5.1, semmi nem változott, reset network settings megvolt. Ez a SIM kártya 3 hétre egy Samsung A50-ben is volt, ezzel is flottul ment minden.
Jelenleg Erdélyben tartózkodom, itt még hibaüzeneteket is kapok, korábban ilyet sem tapasztaltam.
Valakinek ötlet, tipp? SIM kártyára nem tudok gondolni, hiszen 3 másik készülékben hibátlanul teljesített és a másik két iPhone is megjárta Erdélyt már -
sztivo
őstag
válasz
Perillustris #316020 üzenetére
Legalább 3 hónapja tapasztalom (Xs és 14 Plus is), Prémium előfizetve, kilépek, hogy a háttérben fusson, megakad, most meg ha újra megnyitom akkor hosszabb időre is kihagy a hang (meg hosszabb, mint egy hónapja). Androidon jelenleg nincs ilyen gond. Xs még 17.4-en van, 14 Plus pedig 17.5.1.
-
sztivo
őstag
válasz
icecave #315135 üzenetére
3 éve van iPhone-om, vettem egy S23-at, se akksiban nem volt nagy szám, se kamerában, illetve hiányoztak dolgok (fizetés, FaceID stb), el is álltam a vásárlástól, mert nem nekem való volt, így lett 14 Plus.
Most meg azon gondolkodom, hogy eladom az asztali konfigom és iMac-re váltok.. -
sztivo
őstag
Sziasztok!
Mai nappal 7 és Xs után egy 14 Plus boldog tulaja lettem
Mindig tokban és fóliával használom a telefonjaim, viszont a kamerák körül található gyűrűkön is szeretném megőrizni a festéket.
Van a spigen-nek ez az optik 2 kameravédője, de ha jól látom ez a lencséket is takarja, ami elvileg ront a minőségen (vagy ez a spigen jó cucc?). Létezik csak olyan, ami magát a szigetet védi (különösen a gyűrűket), de a lencsét szabadon hagyja? Ha igen tudnátok javasolni? -
sztivo
őstag
válasz
markknight #299403 üzenetére
Csak azoknak meg nyitott volt az alja
-
sztivo
őstag
+1
Ha már van benne pici szösz, hajlamos ilyenre, vagy egyszer csak nem tölt, mintha be se lenne dugva.
Töltőkábel és fejről pedig csak annyit, hogy van eredeti kábelem és Hama az autóban, az autós töltő szintén Hama, a hálózati pedig Huawei, de ilyet nem veszek észre, tényleg kezdd egy takarítással. -
sztivo
őstag
válasz
markknight #298504 üzenetére
Ez az iOS 16 megjelenésekor is így volt. Bár én a SwitKey-t használom az észszerűbb és használhatóbb javaslatok miatt.
-
sztivo
őstag
Nem tudom.volt-e már, de Jerryrigeverything meggyötörte a 15 Prot. A hátlapi üveg elég könnyen reccsen..
-
sztivo
őstag
válasz
markknight #297272 üzenetére
Várható, hogy a jelenleg még értékesített 12/13 modellek ára lejjebb megy? Gondolom nem lesz pofájuk olcsóbban adni a 15 szériát, mint a 14-et pl.
-
sztivo
őstag
válasz
kakuk.tamas #282025 üzenetére
Háát, volt a Vivo-nak is ilyen megoldása (gomb nélküli, sőt azon még port sem volt) de szerintem el kellene engedni a dolgot, nem praktikus akárhogyan nézem
-
sztivo
őstag
válasz
jocoka75 #273487 üzenetére
150-160-ért ki lehet fogni iPhone 11 128-ast is, 83-88% közötti akkuval, karcmentest, nyilván nézegetni kell. De valóban, Xs-ek karcmentesen 90-95 között mozognak hasonló akkuval, annyi felárat nem ér, ha valaki a 100-as akksi miatt 120-130 között árulja, plusz a 11-ben van Night Mode (akinek ez fontos), hosszabb üzemidő, várhatóan +1 év iOS stb stb. Egy akkucsere pedig gyári akkuval 26-32 ezer között.
-
sztivo
őstag
Sziasztok!
Ma váltottam 7-ről Xs-re, iCloud szinkronizálás be volt kapcsolva mindenre. Az Xs-en először átvittem mindent, de inkább szerettem volna új lappal indulni, volt már pár app/beállítás, ami már nem kellett.
Na most elsőre átvitt ugye mindent, appokat, SMS-t mindent, másodjára már mindent leszedett ami iCloudos, kivéve az SMS-eket. Sehogy se tudom szinkronizálni/visszaállítani. iMessage ki-be kapcsolás, iCould menüpontban az üzeneteket is ki/be kapcsoltam, restart is megvolt, mégsem működik. Viszont a híváslistát meg leszedte mentésből. Valakinek tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest