- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
despitz
csendes tag
-
tuzpenge
őstag
válasz
adise #214570 üzenetére
Sajnos ezek nem nyertek!
Automatikus frissítés soha nem volt bekapcsolva, nincs is letöltve a frissítés, mégi kiírja amit írtam, ezért nincs is mit törölni. Profil eltávolítása ugyan még nem történt meg, de mivel a béta profil frissebb mint a hivatalos ezért azt is kétlem. De azért köszönöm hogy próbáltál segíteni. Sajnos nagyon idegesítő ez az állandóan felugró popup ablak. Nagyon erőszakosan akar frissíteni (de én meg k@rvára nem szeretném még)!
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
adise #214566 üzenetére
De azt csak nem írtad le neki, hogy hogyan.
Az adott tartalom PDF előállításához, kövesd az alábbi lépéseket:
1. Nyisd meg a tartalmat (weboldal, email, akármi).
2. Bökj a megosztás szimbólumra és keresd meg a Print / Nyomtatást. A gyári email kliensben közvetlenül elérhető a funkció.
3. Ha megnyílt a nyomtatási előnézet, csípj bele a tartalomra (mintha 2 ujjal nagyítanál).
4. Újra a megosztás ikonra nyomva oda mented a generált PDF-et, ahova akarod. -
válasz
adise #188286 üzenetére
Kicsit utánaolvasva látom, hogy már nekik is van saját szervizük - de ahogy olvastam a gyorsított eljárás (azonnali szerelés) különdíjas. Ebben az esetben (ha van alkatrészük), akkor 1-2 óra alatt kész lehet a cucc, de horror áron.
BTW, miért van horror áron az 5S aksi?
hszilard666:
-
dmad
aktív tag
válasz
adise #172273 üzenetére
Érdekes, hogy ennyi különbség van telefon és telefon között...
Nekem az éjszakai merülés 2-3%.
Nappal rengeteg telefonálásom van, sokszor le se teszem már csörög alá a következő hívás,más nagyon nem jellemző (elenyésző net,email, stb..) és nap végére 70-80% között vagyok.
(inkább 70%.)
Amit észrevettem, hogy a 11.03 óta -szerintem- javult az akkufelhasználás...de lehet placebo
más..
Olyankor a hálózat mit tesz, ha van egy folyamatban lévő hívás ami alá becsörög egy másik, és mondjuk keresne egy harmadik fél..olyankor milyen visszajelzést kap a harmadik? -
törölt tag
válasz
adise #170282 üzenetére
Azoknak lehet ez hasznos, akik használják, én csak rákerestem és próbáltam segíteni.
Más:
Melyik szolgáltatónál lehet legjobb feltételekkel új előfizetőként megvenni a 8 Plus-t, esetleg az X-et majd?
Gondolom 7, 7 Plus esetében sokan végigfutottatok ezen, mi volt a megoldás?Bár nekem ráér még a telefon vásárlás december közepe felé, és jobban járnék, ha egy MM, Euronics, Edigital féle helyről kihoznám 0 % THM-el.
Szerk.: Jó, én akkor se használom és nem tudom miről van szó, hogy működik és hogyan kellene neki.
-
törölt tag
válasz
adise #170270 üzenetére
Gondolom valami hasonló lehet.
Bár nekem halvány lila fingom nincs, hogy mi is ez és hogyan kellene működnie.
5S-en nincs ilyen gondom. -
hitchins
őstag
válasz
adise #170195 üzenetére
Valoban nem rendszerfuggo az adathasznalat ugyanakkor hasznalattol fuggoen megis befolyasolo tenyezo lehet.
En nagyreszt bongeszesre hasznalom a net keretemet. Ahogy ios-re tertem rogton nem volt eleg az elotte elegndo adatmennyiseg.
Ennek legfobb oka az volt hogy android alatt a chromeban van adattomoritesi lehetoseg amivel eleg sokat tudtam sporolni. (Kb 30%) Ios-en safarit hasznalok tudtommal ebben nincs ilyen opcio. Sot anno probaltam a chrome-ot is de ugy emlekszem ios alatt abban sem volt ilyen lehetoseg.Mondjuk mar reg nagyobb csomagra valtottam igy nem nagyon nezegetem hogy ez valtozott-e.
-
szekra
addikt
válasz
adise #169871 üzenetére
Akkor viszont szívfájdalmam, ha az animáció miatt lett ilyen.
i7-et nem használtam még hosszútávon.
(#169872) sylex1: a mappából való kilépés a gond nálam (ami most hirtelen az eszembe jutott), nem az appok megnyitása, és én nem a home gombbal teszem, hanem a home screenre bökök.
-
szekra
addikt
válasz
adise #169867 üzenetére
Pedig nekem is 6s van és tényleg nem olyan, mint a 10-zel, érezhetően lassabb néhol. Eddig elég gyorsan lehetett váltogatni a programok között, ezt meg azt megnyitottam egymás után és semmi lassulást nem tapasztalhattam, most meg azt veszem észre, hogy sokszor "késik" a dolog. Egyszerűen az ujjaim gyorsaságát amit megszoktam nem tudja lekövetni ios 11-el a 6s. Máshogy nem tudom elmagyarázni.
-
galaxys80
veterán
válasz
adise #168791 üzenetére
Köszönöm, bár magyarul sem világos sok minden, nemhogy angolul.
A lényeg, hogy sajnos csak PC esetén teszi át kompatibilis (JPEG, H264) módba. Felhőbe viszont megy az új kódolással.
Így nálam marad minden a régiben. Majd, ha minden eszközöm megbirkózik a HEVC-el akkor jól jöhet ez a fajta tömörítés. -
tylerddd
veterán
válasz
adise #167284 üzenetére
Na szóval: ha PC-n belépnék az icloud.com-on, akkor a kétlépcsős miatt kiküld a telefonra egy kódot, amit be kell pötyögni a PC-n, majd be tudok lépni. Ha nincs meg a telefon, akkor hogy lépek be akárhonnan is az icloud oldalára, h kezelhessem a find my iphone-t és az elveszett módot, hiszen a kódot a telefonra küldi?!
-
jozsi252
veterán
válasz
adise #166129 üzenetére
Fogásra meg úgy mindenre nekem a szilikon (
) jobban bejön mint a bőr. Így ha cserélik is akkor is ilyen kellene. Viszont gondolkoztam rajta hogy világosabb szín mint a red pl sokkal jobb lenne. Ott lehet hogy nem lehet annyira látni a kopást?
sethi
Szétjönni nekem nem jött szét, pedig néha ki szoktam szedni a portalanítás miatt a széleknél. Kollégám S8 gyári tokjánál viszont ugyanazon a helyen szétjött mint ahogy neked is. Úgyhogy legyen az bármilyen, a túl sok ki be rakást van hogy nem komálják.
-
besko65
tag
válasz
adise #165989 üzenetére
Köszönöm az "érdekes" stílusú hozzászólásaid. Érzem én, hogy mindenhez IS értessz, most azonban egy kicsit olvass utána, mert van cydia jb nélkül is régebbi verziókra. Mint írtam már elengedtem a témát, és kérlek ne törd magad, hogy válaszolj, félek, hogy azt a rengetg tudást, amit tőled kaptam, már nem tudná befogadni az a ki pont agyam.
-
aujjobba
addikt
válasz
adise #165852 üzenetére
Ööö en csak mobileszkozon hasznalok torrentet, mivel szgepem nincs.
Van egy 2013as sony z telefonom, azon megy a torrent (nem nagyuzemben, ha eppen erdekel egy film azt letoltom).
Ha kesz fogom az mhl -> hdmi atalakitot, egyik veget a telefonra a masikat a tvre, es mar nezem is a tv-n. Kikuldi a telefon képét.Erre tartom a droidot, nalam kiegeszitik egymast, nem vagyok egyik rendszernek se a kizarolagos fanja.
-
Clemi
veterán
válasz
adise #163973 üzenetére
A google naptárba az előbb írtam be valamit és azonnal ott volt a telón, viszont az iCloud.com-on lévő naptárban nem jelenik meg,
tehát szvsz a gond azzal van valahol, de vajon hol?
Ha a telefonon írok be valamit, az azonnal megjelenik a webes felületen is és most kipróbáltam megint, amit a weben beírtam, megjelent a telefonon isFogalmam nincs az előbb mi volt a hiba, de tényleg nem jelent meg
A telefonon a beállításoknál a google naptáram és az összes iCloud naptár illetve a FB események vannak kipipálva, A naptár beállításoknál pedig az adat begyűjtésnél a Push átküldés van bekapcsolva. -
válasz
adise #163239 üzenetére
Nem írtál ilyet, sem DFU-módról, sem esélyes programról nem írtál, csak pikírten megkérdezted, hogy miért nem csatlakoztatjuk számítógéphez a telefont. (Amiről a többiek, akik tanácsait szerinted nem olvasom, vagy nem akarom megérteni, egyértelműen azt írták, hogy nem segít.)
Ellenben írtad, hogy biztosan lopott a telefon, mert olyan nincs, hogy egyszer csak nem fogadja el a jó kódot -- ami egyértelműen arra utal, hogy nem olvastad az eredeti kérdést, mert így kezdtem:
"Van egy iPhone 5, amibe minden valószínűség szerint megpróbáltak 10-szer beütni rossz jelkódot"MaCS
-
válasz
adise #163221 üzenetére
Pont ezért érdeklődöm, hogy mit lehetne csinálni. Ha tudnánk a megoldást, hogy pl. csatlakoztatjuk egy számítógéphez (és aztán mit csináljunk?), akkor megtennénk. A barátom, amint írtam, a nagybetűs felhasználó, aki nem ért a trükközéshez -- még appokat sem nagyon telepített, gyakorlatilag a gyári programokat használja, sőt, érdekességként még számítógépe sincs. Nekem meg teljesen ismeretlen az iPhone-szisztéma.
A neten rengeteg elég kétesen hangzó ötletet találtam, de, gondoltam, inkébb megkérdezem itt, a számomra hiteles fórumon.
Amúgy meg, ahogy írtam, teljesen legális szolgáltatói készülékről van szó (minden papírral és a helyes passcode-dal), csakhogy a Nagy T szarik az egészre és az Apple-re mutogat, az Apple-szerviztől pedig csak a homályos utalgatás jött arra, hogy van megoldás, de ők nem segíthetnek.
És szerintem nagyon nem kéne alaptalanul vádaskodni, de ha van használható ötleted, nagyon hálásak lennénk érte.
MaCS
-
Noxy
veterán
válasz
adise #160484 üzenetére
"Értem én hogy gőzzel megy, de mi hajtja."
Amúgy meg le sz..m.
Ad 1: Van YT++ ha akarom.
2: Ha nem lenne YT++, akkor van hozzá App-m, ha le akarok valamit tölteni, vagy ha hallgatni akarnám a háttérben.
3: YT nem hallgatok zenét sz.r minőségbe.Erre ott van a Spotyfi Prémium, ami meg alapból megy a háttérben.
-
Noxy
veterán
válasz
adise #160477 üzenetére
Semmi köze nincs ehhez a YT-nak. Akkor a JB-s YT++ sem menne, meg a fizetős vagy az ingyenes videó letöltő app-k ban sem menne.
Az Apple így döntöt hogy a Safariból háttérbe küldve nincs zenehalgatás.
Pld ebből az app-ból, miért lehet háttérbe halgatni?
https://appsto.re/hu/tRXfab.i -
válasz
adise #160474 üzenetére
Ezt azért gondold végig még 1x!
A spotify teljesen más,az egy plusz,elsősorban fizetős szolgáltatást nyújtó szolgáltató,ami hivatalos.
A yt viszont nem,azt hivatalosan nem is lehetne háttérben futtatva ingyenesen hallgatni (kivéve Red,de az fizetős),az egy kiskapu volt ami eddig működött.A legtöbb yt app is mindig erre a sorsra jut,egy idő után ott is szól a Google hogy "fiúk ezt nem kéne,sürgősen változtassatok,mert baj lesz".
Amúgy meg ha mindenféle versenyhivatali szabályok nem köteleznék az apple-t a konkurens szolgáltatások elérhetőségének biztosítására,akkor már rég kivágta volna az appstore-ból az összes zene streamelős appot,csak a sajátjuk lenne.Csak ugyebár vannak törvények és jogszabályok a világ minden táján. -
csuszi
aktív tag
válasz
adise #160428 üzenetére
talan annyi, hogy leirjtam a telefon nincs itune syncelve. illetve nem csak passcodeos, hanem allandoan pop upol a lepj be xy emaillel a telefonon. nem tudok ituneson belepni. ez csak 3 info kapcsolodva az elozo tuilajhoz.
nem frissitest irtam, hanem hogy ha passcodeot allitok be, akkor a pop up szunik meg, ezt is irtam.
"megkerdezte kell e passcode. ranyomtam hogy igen, remenykedve hogy beken hagy az allando logolj be keressel amit allandoan ki kell nyomni."koszi a segitseget.
-
Ragnar95
félisten
válasz
adise #159150 üzenetére
Eddig minden gyártónak annyira bejött a hibrid megoldás, nem is értem, az Apple miért nem próbálkozik vele
Semmi értelme az ilyen hibrideknek, csak kompromisszumokkal járnak és annyi előnyt nem adnak. Ráadásul van egy felettébb egyszerű technikai oka, hogy miért nincs iOS-macOS hibrid: az iOS ARM architektúrán fut, míg a macOS x64-en... -
válasz
adise #159134 üzenetére
Még rosszabb.
Mennyi plusz tárhely kellene ehhez, hogy két oprendszer legyen rajta? Mennyi ideig bootolna be rajta az osx, ha dokkolsz, mennyi ideig az ios, ha leveszed? Ez érezhetően nem az a módszer lenne, hogy dokkolsz, átváltasz desktop rendszerre, lekapod róla, és máris mobil oprendszert használsz. Ezeket a plusz időket én személy szerint például semmiképpen sem tolerálnám. -
vasi89
őstag
válasz
adise #159130 üzenetére
Hétvégén olvastam egy cikket, hogy az apple is valami hasonlóra készül. Csak mondjuk ott úgy hivatkoztak, hogy forradalmi újdonság. Ja a microsoft már évekkel ezelőtt megcsinálta, most a samsung. Apple ide vagy oda... Már valóban le van maradva a cég fejlesztésekben. Az ios még mindig a legjobb rendszer de az innováció kb kimerül a piros iphoneban...
-
válasz
adise #159130 üzenetére
Hát az egész jó lenne.A hardver ereje kiszolgálná,geekbench-ben hozza a Core M-es Macbook teljesítményét.
Tudom az nem egy acélos gép,meg a proci is x86 nem arm,de nem lenne kivitelezhetetlen ha már ilyen erejű hardvert raknak az iphone-ba,alapszintű felhasználásra bőven elég lenne MacOS-hez is.
Ha másnem legalább egy MacOS-re hasonlító kinézetet lehetne varázsolni dokkolóval monitorra valós multitaskinggal és multi window-val.
Előbb utóbb szerintem az Apple is elő fog állni valami ilyesmivel,főleg ha a samsung verziója láthatóan sikeres lesz. -
marcell2015
tag
válasz
adise #155490 üzenetére
Anyám se használja a kártyát, csak kp felvételre.
Hiába mesézem neki h vásároljon, mert az free... de ugye a paranoia erősebb...
Amúgy aki meg magától nem találja meg hogy tudja kihagyni, annak nem kell iphone.
Figyeld meg hogy holnap jailbreakolni akar, holnapután meg visszatér droidra
Amúgy sokan próbálkoznak 4s-5-el, és sokat várnak tőle, de azért itt galaxy s2 korabeli telefonról beszélünk, ezt nem tisztázzák magukban... -
hdanit610
aktív tag
válasz
adise #155488 üzenetére
Nem kötelező megadni az adatait, így nem értem miért kéne? Ha nincs kártyája, akkor meg nyisson számlát, csináltasson kártyát, várjon 2 hetet és utána folytassa a regisztraciót? Na ne már!
Ha nem akarja megadni, az ő dolga. Nekem is van olyan ID-m, aminél nem adtam meg, mert minek. A fő ID-mhoz hozzá van párosítva, mert arról megy az iCloud előfizetésem, de azt én akartam, nem az Apple kényszerítette rám.
-
mr.tamasbiro
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest