- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huha81
tag
Azert nem kell azt hinni, hogy nyugaton is mindenki sikitva rohan megvenni a legujabb telefonokat. Persze, itt is van egy reteg, aki ezt teszi, de a legtobbnek sokkal fontosabb par het nyaralas, mint egy vacak telefon. A fonokom pl most cserelt le egy Samsung S3-ast egy uj S7-re. Mert neki ez eleg. Az emberek nagy resze is inkabb hasznalja a ceges telefont, mint vegyen egy sajatot feleslegesen.
-
Huha81
tag
válasz
vasi89 #175337 üzenetére
Tegnap voltam bent az egyik uzletukben, mert alap aron 555 eur es az elso 1000 vasarlo kap 100 eur kedvezmenyt. Kerdeztem az eladolanytol, hogy van-e meg esely arra, hogy en is megkapjam ezt a 100 eur-t, ha epp ugy dontok, hogy kell nekem. Erre csak nevetett egyet es mondta, hogy szerinte iden mindenki meg fogja kapni, mert nem nagyon viszik. (A 2. legnagyobb szolgaltatonal vagyok)
-
Huha81
tag
válasz
vasi89 #175332 üzenetére
Ez pontosan igy van. Meg szeptemberben korbe kerdeztem a kollegaimat, hogy itt mi a szokas telefonvasarlas teren. A legtobben azt veszik, ami epp ingyen van es nekik tetszik, amikor lejar a 2 ev huseguk. Penzt nagyon telefonert nem fizetnek. En mondjuk gondolkodom egy 256-os X-en, amit megkapnek 455 eur-ert a szolgaltatomtol az elofizumhoz, de meg nem gyoztem meg magam arrol, hogy tenyleg szuksegem van ra
-
Huha81
tag
válasz
vasi89 #175321 üzenetére
Mondjuk erre van egy igen jo fegyvere a vasarloknak. Nem fogjuk megvenni. Az X-et el lehet most adni, mert sok ev utan valami ujdonsag ad. De ha a jovo evi generacio is pont olyan lesz, mint az X, akkor semmi ertelme nem lesz valtani ra, mert csak minimalisan fog tobbet tudni, mint a mostani. Ez eleg jol latszik iden a 7 es 8 viszonyaban. Ha draga lesz a kov generacio, akkor a vasarlok az olcso X-et veszik, amig van. Ha meg mar nem lesz, addigra az uj ara is normalizalodni fog.
-
Huha81
tag
válasz
vasi89 #175319 üzenetére
A 8 es 8+ ment arban a tobbi gyarto ellen. Az X-et megsem adhattak a 8+ araban, mert akkor meg annyi sem fogyott volna 8+-bol, mint amennyi. Szerintem az X arazasa egy teszt volt ebbol a szempontbol, amit magyarazhattak az evforduloval, ami ha nem jon be, akkor vissza az eredeti arazasra (erre kb 0 eselyt latok sajna).
-
-
Huha81
tag
válasz
vasi89 #174772 üzenetére
Az asszonynak i7-re vettunk egy pezsgo szinu gyari bor tokot. Farmer hatso zsebben hordva 2 het utan legszivesebben kidobta volna olyan ramatyul nezett ki. Igaz azota nem romlott ez az allapot semmit. Teny hogy igy senki nem fogja tole ellopni, mert ugy nez ki, mint valami 200 ft-os vacak. Lehet az apple ezt a nok vedelmere talalta ki?
Hozzateve, hogy nekem az SE-re fekete gyari bor tok van. Az 1,5 evesen is olyan, mint uj koraban.
-
Huha81
tag
Az elobb hivott az asszony, mert belefutottak a noverevel egy igen erdekes "hibaba". Kulfoldi hivas, mindket telefon i7-es 11.0.1-es patch-en. Beszelgetnek, majd egy csippanas es az asszony csak annyit hall, hogy a novere elkezdi mondani szorol-szora ugyanazt, mint az elejen. Hallgatta egy kicsit, majd kerdezte, hogy ezt miert mondja ujra? Semmi reakcio. Erre bejovo hivas. A novere az, hogy o nem hallott semmit a telefonban, ezert egy ido utan lerakta. Ez vajon mi a fene lehetett? Mint ha a beszelgetesuk felvetelet hallgatta volna ujra...
-
Huha81
tag
válasz
x220i7 #170769 üzenetére
Szia, nekem tegnap az iPad jatszotta ugyanezt. Kiprobaltam telefonnal, nem volt gond. Szerencsere van otthon par lightning kabel. Kiprobaltam masik kabellel es mukodott mindketto. Probakeppen aztan kiprobaltam a regi kabellel is es ugyanugy elkezdett szorakozni az iPad. Ugy hogy ment a rosszalkodo kabel a toltobe, ahol mukodik rendesen mindennel, a masik pedig marad az adatoknak.
-
Huha81
tag
válasz
Timyyy #170619 üzenetére
Szerintem is ott lehet valahol az igazsag, hogy kell valamilyen akku infot kuldenie a bt eszkoznek magarol. A bt-s fulhallgatomat latom ott pl, de amikor az autoval van osszekotve a telefon bt-n keresztul, akkor az auto nem latszik (mondjuk vicces lenne latni, hogy mennyi van meg az akksiban
)
-
-
Huha81
tag
válasz
nord_ #170363 üzenetére
Hat nem tudom. Nekem mukodott otthon a Telenor-os kartyammal. Amikor kikoltoztem es meglett a Tango-s kartyam, azt siman beletettem es mukodott minden gond nelkul. Nem allitom, hogy nem a szolgaltatonal tortent valami, de az biztos, hogy mult heten meg mukodott a hivasarakoztatas.
-
Huha81
tag
Nalatok is kikapcsolta az uj frissites a hivasvarakoztatast? Nem volt valami szep dolog toluk...
Vannak esetleg olyan kapcsolok meg, amiket ilyenkor spontan kikapcsol a frissites? Franc se gondolta, hogy at kellene neznem a telefont, hogy minden beallitasom megmaradt-e -
Huha81
tag
válasz
nmy1212 #169617 üzenetére
Baromi kivancsi lennek, hogy kinel miert merul? Nekem is SE 64GB van es semmi extra merulest nem latok rajta. Most 48%-on van (1,1 ora telefon, 48 perc VLC, 15 perc Youtube, osszesen hasznalat: 3o41p, keszenlet 18o20p). En csak annyit valtoztattam a 11 ota, hogy tenylegesen kikapcsoltam a wifi-t es a bluetooth-t (nem csak a CC-ben bohockodtam), a mobilnet viszont megy allandoan.
-
Huha81
tag
Sziasztok,
az elobb beszelgettunk itt a kollegakkal az uj X-rol. Mindegyiknek futna ra itt a nagy nyugaton (Luxemburg, IT terulet), de erdekes modon az ar naluk is kiverte a biztositekot. Itt a cegnel ketfele ember dolgozik. Van aki iPhone-t hasznal es van aki valami olcso androidos vackot. A nagy eszmecsere kozben az iPhone tulajok nagy reszenek eszeben sincs ennyiert telefont venni, max akkor ha az elofizuhoz adjak 100 eur kornyeken. (Mondjuk azert kivancsi leszek, hogy a vegen megis hany emberkenel fogok majd latni
)
-
Huha81
tag
válasz
univerzita #166924 üzenetére
Szerintem ne piszkald. Nalam total halott
-
Huha81
tag
Sziasztok,
van egy roppant bosszanto problemam. Kikoltoztem kulfoldre, lett szep itteni bankkartyam. Probalom megvaltoztatni a fizetesi adatokat az Apple ID-mnal, de nem lehet, csak akkor ha torlom a Music tagsagomat. Ez normalis igy vagy pedig en vagyok total bena?
-
Huha81
tag
válasz
B-L-A-C-K #144937 üzenetére
Számok alapján meg lenne a nyertes. Ami inkább érdekelne, hogy futott-e valaki valamilyen problémába amikor érvényesíteni kellett a biztosítást. (Nemrég eléggé befürödtem egy S7-tel, amin kb 1 hónapig ücsörögtek, amíg meg lett javítva és azóta kissé óvatosabb vagyok ilyen téren)
-
Huha81
tag
Sziasztok,
azon gondolkodom, hogy benevezek egy iPhone SE-re. A kérdésem csak annyi lenne, hogy az iStyle vagy az iCentre biztosítása éri meg jobban? Egy 2 éves biztosítást mindenképpen kötnék rá, mert ilyen hurcolós telefonnak kell és nincs nagyon kedvem dédelgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest