Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- uleFone Power
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz
csibabu #186789 üzenetére
Van 4 darabom itthon mindenféle árkategóriából, de előbb utóbb a telefon súlya miatt elgyengül valamelyik teleszkóp elem, lefittyen és átfordul fejjel lefelé az egész... a falra tudtam volna mászni ettől.
Aztán megvettem ezt a BlitzWolf motyót, na ez minőségi cucc, nagyon kicsire összecsukható, állványt is kreálhatsz belőle, de olyan stabil és jó anyag, hogy ölni is lehetne vele.
Van távirányítója, amit rápattinthatsz a botra ha épp nem kell, ha meg használod, akkor lepattintod róla, és nem kell az időzítővel kínlódni a teló kameráján. Nagyon jó találmány.
Csak ajánlani tudom.
-
aujjobba
addikt
válasz
csibabu #180026 üzenetére
1
Tap the “Settings” icon in the iPhone home screen to launch the Settings app.2
Tap the “General” option, and then tap “Reset” to open the Reset Settings screen.3
Tap the “Reset Keyboard Dictionary” option. The Reset Dictionary dialog box displays.4
Tap the red “Reset Dictionary” option. All “learned” words are deleted from the dictionary.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 - 128Gb Fehér
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64Gb 100% Akkumulátor Újszerű állapot
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest