- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
válasz #51177472 #61998 üzenetére
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas/ikon_net_2gb
további részletek:
"Az ikon Net díjcsomagot hűségnyilatkozat vállalása nélkül megrendelhető."Do You Dream?
-
törölt tag
Szóval csak 2 év hűséggel lehet venni LTE díjcsomagot, vagy wtf?
[link]. -
törölt tag
Elég hülye kérdés, de gondolom mindegyik ujjamnak más a lenyomata?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Mela Kehes #61993 üzenetére
Nem, ezeknek a mai akksiknak már mindegy, hogy töltöd őket.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
addikt
Most akkor hogy is van ez? Ha többször kis időre teszem fel a telefont töltőre, akkor az árt az akksinak?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
törölt tag
En azt nem ertem, hogy ha az uj iOS 7 flat design miatt frissul a messenger iOS-re, szoval meg1x: iOS 7 miatt, hogy illeszkedjen a rendszerhez, akkor droidon miert frissul ugyan ugy mikor semmi koze hozza?
-
gabormgp
senior tag
Nem válaszoltak t-mobile topikban Pontosan ma egy hónapja aktiváltam egy Domino GoNet L-es csomagot.Reggel 6 óra körül aktiváltam.És ma meg még nem kaptam meg az üzenetet,hogy aktiváltál volna.És a kártyámról sem vettél le pénzt.Feltöltőkártyás vagyok.
-
Tibee86
nagyúr
válasz TheMarci #61978 üzenetére
Volt a kezemben nem egyszer, nem kétszer. (Különben nem írnék véleményt róla) Alapból semmi gond nincs vele, főleg ha megnézzük, hogy a többi gyártó miket ad ki. Viszont az i5 hátlaphoz képest nagyon gyenge eresztés, gombok, alul a kivágások se az igaziak.
[ Szerkesztve ]
-
Vgabor92
tag
hello!
Olyat tapasztalt már valaki, hogy a gyári fülhallgatóval nagyon halk lett minden? (zene, telefonálás)
Míg egy samsung fülessel meg minden tökéletes, és jól hallható.
Lehetséges, hogy elromolhatott? mert pl nyáron a vonaton (régi, hangos) lehetett zenét hallgatni, vagy telefonálni is, most meg a volán buszon ami alacsony padlós, halk járat egyszerűen nem hallom a másik felet max hangerő mellett. Ráadásul a zene is élvezhetetlen.
A készülék egyébként egy 4s, és kb 1-2 hónapja áll fent ez a problémám. -
rooney8
aktív tag
Udv
Par napja opera miniben csak nagyon kicsiben nyitja meg fb-n a kepeket. Eddig norma meretuek voltak, most meg kulon ra kell menni a "megnyitas teljes meretben"-re, viszont akkor meg atdob safariba. Csak nalam ez a helyzet?
(100 mb netem van es ha az elfogy, akkor kenytelen vagyok operaban fb-zni, mert ott meg egesz turheto sebesseggel hozza be a dolgokat, viszont igy eleg kenyelmetlen hasznalni) -
Ck.
addikt
Létezhet, hogy a Szifike annyira okos, hogy a napi ingázásbol rájött, hogy vszinu a munkahelyemre megyek? Sose adtam meg neki ilyen adatot, azt se tudom hol kell. Az értesitesi központban viszont random feldobja h most x ideig tartana a munkahelyi út.
Érdekes.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
Emlékszem nagyon ment a szapulása az 5c-nek már előre, hogy műanyag vacak lesz. Hát ma megnéztem westendben, szerintem brutál jó az a teló, nekem nagyon tetszett. Persze kicsit játékossá teszi a színessége, de ugyanolyan minőséginek tűnik mint a többi 5-ös.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Mr.Pear
tag
Sziasztok!
Hozzám került egy IPhone 3G, ami nem kapcsol be (kijelzőn sem jelenik meg semmi), de a gép szerint Recovery-ben van. Nos a gondom, hogy sehogy sem tudom DFU-ba rakni, (pedig tudom hogy kell ) mert akkor csak újra Recovery-be áll. Ja és az ITunesen ha visszaállítást akarok csinálni, akkor 40-es hibakódot ir,
Volna esetleg valami tippetek? :?[ Szerkesztve ]
Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!
-
Ragnar95
félisten
válasz buci30 #61959 üzenetére
Igen, csak a hangerő lesz alacsonyabb az elosztó miatt. Ez nem lejátszófüggô, megy mindegyikkel. Én mondjuk CineXPlayaert használok, de a többivel is megy.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
buci30
addikt
Az itunessal nem tudok feltenni filmet
Ki írja ,hogy az avit nem ismeri ugye.
Milyen megoldás van ,hogy ne keljen konvertálni?
nPlayer lejátszó....iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szentkuti11 #61951 üzenetére
Hogy nézel ki?
Nekem 4S-en iOS 6 alatt anno, illetve most i5-ön is tökéletesen megy. Szerintem töröld le és rakd fel újra, majd ismét aktiváld, más ötletem nem nagyon van.
-
Kicsirics77
veterán
-
buci30
addikt
iPad4- nél megoldható hogy egy sima elosztoval két fülest dugjunk ra filmezés céljából?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
agabe
addikt
VLC-rol nemreg lattam ezt a videot . Ingyenes, es Itunes-on keresztul masolhato a telora (vagy tabletre) barmi amit VLC lejatszik, es az eleg sokminden.
Nem probaltam, mert max streamelek ha kell valami tabletre, telon meg nem nezek filmeket, de kiprobalni nem arthat. -
agabe
addikt
válasz szentkuti11 #61949 üzenetére
tedd 3G-re a vodafonos aktivalaskor...asszem en is azzal benaztam amikor wifi be volt kapcsolva, de miutan voda halozatra felment utana mar sikerult az aktivalas.
Kulonben nem jott be...valahogy nehezkes es lassu. Amilyen jo volt regebben gps-eken most valahogy elmaradottnak tunik, es nem optimalizalt egyaltalan.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz szentkuti11 #61949 üzenetére
Nekem i5-ön iOS7-el tökéletesen működik, de apám 4S-én iOS6-al ugyanaz a gond, mint nálad.
Krisz79: ugyanazt tudja, mint eddig és ugyanúgy is működik, csak végre iOS7 és i5 kompatibilis lett...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Krisz79
őstag
Használ valaki vodafonos IGo-t?
Hogy tudta lefrissiteni?
Miben változott a régihez képest?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
VIBO
őstag
Sziasztok. Szeretnék venni vmi félkomoly DJ kontrollert. Mint pl.: NI Traktor Z1. Csak ez kicsit drága és használtba nincs még. Jó lene, ha traktor Pro2 járna hozzá, iPhone 5-re rá lehetne kötni. Max 40 rongy. Mit ajánlotok. Inkább itthonra kellene mixeket felvenni.
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
-
dAnky
aktív tag
sárcok hogy tudok egy filmet konvertálás nélkül feltenni ipad/iphone készülékre? Ituneson sehogy sem engedi akármit csinálom... valami valami ingyenes progi amivel egyszerűen akár vezeték nélkül megtudom ezt oldani?
kösziiii
-
törölt tag
Egyebkent 5s-re nem jo a sima i5 tokok a vaku miatt ugye?
-
privacy99
senior tag
válasz B-L-A-C-K #61782 üzenetére
Jöttek rá???!
Ja, hogy egy terméket megtervezünk, aztán lesz amilyen lesz, ki se próbáljuk csak legyártunk millió darabot, aztán, hopp, te ez be sem kapcsol
Nehogy már ne vegyék észre, hogy ha megfogják, lekopik a festék..
Egyszerűen vagy szartak bele, vagy tervezett volt a dolog, vagy nem állt még rendelkezésükre idő szűkében a megoldás. De egy ilyenről nem tud a gyártó.. Mikor elég 2-3 napot használni.
-
Viszlát
addikt
válasz #51177472 #61918 üzenetére
Egy hete használom, "bejáratódott" a gomb, jóval halkabb mint eleinte volt. Vagy csak megszoktam. Az, hogy nagyon lötyög az túlzás, de van egy kis járása, ez tény.
#61931: meglepően kulturált a rezgése, egyáltalán nem rezonál a készülék.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
törölt tag
válasz Kicsikatona7 #61928 üzenetére
Nem, semmi. Nyomd hosszan a power-home gombot amíg be nem jön az alma, csak újraindul a teló.
Többiek: zavaróan lötyög egyébként? illetve rezgésnél nem akar "szétesni" a teló? azt mondták, valakinél az is para.
-
bigdady
nagyúr
válasz Kicsikatona7 #61922 üzenetére
Mit is kell nézni?
Szellemkép bug? Ilyet sem láttam még
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz #51177472 #61918 üzenetére
Igen ezt Én is tapasztaltam,hogy a home gomb jobban vagy erőteljesebben kattog mint a 4-en,illetve a power gomb az tényleg kissé lötyög.Egyébként Nekem fél nap használat után: instant get
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
törölt tag
válasz Kicsikatona7 #61922 üzenetére
Bug, kérlekszépen, bug.
Hard reset, utána eltűnik. -
ohje2
csendes tag
Helo
Van egy iphone es egy ipad om, ugyan azt az accountot hasznalom mind a kettohoz ertelem szeruen. A problemam az, ha egyikre telepitek valamit akkor az telepul a masikra is magatol.. En ezt nem szeretnem. Hogyan kell ezt beallitani?
Koszi -
TakeIt
tag
válasz zaskar #61913 üzenetére
atirag
ParasiteFekete i5-röl beszélünk igaz, hogy annál nem vészes a kopás, mármint én arra gondoltam Egyébként most, hogy, így mondjátok hogy nem durva, lehet fekete i5 lesz, mivel a mostani Galaxy Ace-m is elég szépen néz ki pedig több mint 2 éves, szóval szerintem egy i5re is tudnék vigyázni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Írták, hogy az 5S-en a home gomb nagyon kattog, de ez az ujjlenyomat olvasó miatt "normális" gondolom.
viszont olyanokat is hallottam, hogy a power gomb nagyon lötyög (asszem' itt is írták), azt átlagnál jobban is. Pénteken kapom kézhez, vannak fontosabb dolgok amiket érdemes megnézni esetleg? -
gabormgp
senior tag
A waze programban,van olyan lehetőség,hogy nem kocsival,hanem gyalog megyek?
-
zaskar
senior tag
válasz TakeIt #61911 üzenetére
Túl van lihegve az a kopás téma. Valószínű, hogy tok nélkül használva kophat valamennyit. Én is ilyen vékony tokokban tartom, semmilyen kopást nem tapasztaltam. A tokot nem is igazán a védelem miatt teszem rá, hanem azért, mert sokkal jobb így a fogása. A harmadik i5-ömet nyúzom egyébként. A peremet persze meg lehet ütni könnyen, szerintem az az egyik sérülékeny pont.
Még egy. A múltkor voltam egy ismerősnél, aki céges i5-ört használ. Neki ez csak egy telefon, abszolút nem vigyáz rá. A kocsiban a kihúzott hamutartóban tartja (!), szinte nekem fájt, ahogy beletette, rá arra a lemezkére, amin el lehet nyomni a cigit (fólia persze nincs rajta). És hihetetlen, de egy kisebb karcon kívül a kijelző is ép volt. Viszont nála volt némi kopás a peremen, ilyen használat mellett. A hajszálkarcok meg engem sem érdekelnek, mert nem nézegetem nagyítóval a telefont. A mostani i5-re már én sem tettem fóliát. -
TakeIt
tag
Ha fekete i5-öt szeretnék akkor nem tudok semmit csinálni a kopás ellen igaz? Hiába hordanám tokkal vagy bármivel, egy erősebb fuvallattól is kopna...
-
Martin107
tag
Megéri külföldi függő Iphone 4S-t vásárolni? pl. osztrák T-mobilos 40e huf.
Az illegális függetelnítés tilos a fórumon.
[ Módosította: Qru ]
-
r3dsnake
nagyúr
iBackupBot-tal próbálkozott már valaki? Szeretnék úgy restore-olni, hogy bizonyos appok beállítása maradjon, de múltkor amikor próbáltam csak az appot magát telepítette vissza, a beállításait nem. (Azok közül, amiket kijelöltem.)
Mi lehetett a gond?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest