- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Azért nem mindegyik ebay-os kábel frankó, ezt pl 1 hete kaptam meg, tiszavirág életű volt...
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz Satyricon #63295 üzenetére
google play-ről semmit nem tudsz letölteni ,biztos találsz hasonló programot!
poweramp? Talán van olyan jó az iphone beépített lejátszója ,ha már úgy kezdte a cég ,hogy elsők között még a telefongyártás elött a zenelejátszójáról volt híres!Hibás szériára ,nem fogsz így választ kapni! ha lenne akkor az vissza lenne rendelve!
Feljavítani a hangját??? Ha ilyenekre költenél vegyél egy fiatalabb telefont ne egy 2,5 éves modellt!
Azt állítasz be egy kontakthoz amit akarsz! ha akarod mindegyikhez rendelhetsz saját csengőhangot!
1 napnál többet ne várj ,főleg ha egész nap nyomkodod!
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Felraktam a jb-t, de minek Kb semmit nem érek vele, úgy hogy a mobile substrate nem támogatott. De lehet már azzal sincs értelme sok.
Oppo Find X5 PRO
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Pár napja meg vagyok kattanva, azt hiszem beleszerettem az iPhone 4-be. Átnéztem az 1 hsz-t és a benne található linkeket, plusz a tesztet is elolvastam róla, viszont nem találtam benne azokat a kérdéseket, amik engem érdekelnének:
- A google play-ről lehet rá letölteni hozzá progikat? Csak hogy egyet említsek:: A poweramp alkalmazást le lehet tölteni iPhone 4-re is?
- A másik: Vannak az iPhone 4-nek hibás szériái? Olvastam a teszt elején, hogy az antennával vannak gondok, viszont nem találtam meg a cikkben, ahol ezt ki is fejtik. Erről kicsit bővebben kaphatnék választ?
- Tudomásomra jutott, hogy létezik az iPhone-hoz egy iFuzen(by:Auzentech) nevezetű "tok", ami feljavítja a telefon hangját. Használ valaki ilyen cuccot közületek? Ha vennék egy i4-et a közeljövőben, érdemes beruházni egy ilyen iFuzen-re?
- Érdekelne még, hogy a telefonnak milyen a hangzása. pl: ha hívnak, a kiválasztott mp3 dal hogy szólal meg? Lehet sokatoknak ez a kérdés egyértelmű választ jelent, viszont vannak olyan telók, amik méregdrága árukhoz képest ótvar minőségű hangzással rendelkeznek.
Szerk.:
- utolsó kérdés, ami hirtelen eszembe jutott: Az 1450-vagy 1500 mAh-s akksija mennyire hosszú életű? Nem arra gondolok, hogy hány napot bír, hanem hogy összességében az akksi élettartama mennyire hosszú életű? És ha esetleg meghal benne az akksi végleg, van-e lehetőség a cserére?
Köszi előre is a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Tommi000001
aktív tag
Ahoj
Zala megyében foglalkozik vki iphone javítással?
[ Szerkesztve ]
"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
-
Noxy
veterán
válasz #51177472 #63279 üzenetére
Az hogy te nem használod, (gondolom nincs hozzá másik eszközöd) de nálam 2 kocsiban is, ezen megy a telefon, meg a zene.
A lakásban meg ezen keresztül megy át a zene, erre.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
csaszi72
senior tag
Mire megjött már vettem másikat.
Csavar nélküli bumper.[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Gsx-rr
veterán
válasz manchester85 #63276 üzenetére
Esztétikai? 2 napig andriodoztam! A kutya nem nézegeti a lockscreent.max 1 napig újdonság! Én használni akarom az alkalmazásokat vagy telefonálok.
Az időjárás appban nekem is be van állítva pár ország ,de kibírom a 3 másodpercet amíg belépek ,hogy lássam milyen idő van Egyiptomban!Akkor egy másik ország idejét mutató óra praktikusabb sok embernek!
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz Totheground #63274 üzenetére
Ezt az időjárás app a lockscreen-re mániát sosem értettem. Nem egy bunkerban élünk(hálisten) Látni ,hogy milyen az idő ,süt a nap esik az eső ,stb.......
-
Totheground
addikt
válasz manchester85 #63271 üzenetére
"Ha megnyomom a home gomb-ot, tátong az ürességtől a lockscreen. "
És milyen jól van ez igy.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Gsx-rr
veterán
válasz manchester85 #63271 üzenetére
Szerintem ,pont ezek nem lesznek! Eszükbe sincs Andriodos stílust kölcsönözni a telefonnak.
-
manchester85
veterán
válasz talamasca #63269 üzenetére
Azert egy kis testreszabhatosag ráférne mar az iOS-re 7 ev utan. Pl. Lehetne valami lockscreen alkalmazas indítás kedvencek szamara, vagy beállítható időjárás animáció. Ha megnyomom a home gomb-ot, tátong az ürességtől a lockscreen. Persze, ha jon egy értesítés, az nagyon igényesen meg van oldva, de egyéb helyzetekre lehetne ott valami hasznos. Pl. lockscreen-rol használható legutóbb megnyitott alkalmazas. Gyakran követek sporteseményeket, tök jó lenne, ha lockscreenen lenne kinn az eredmény, amit epp nézek.
i6 Silver
-
talamasca
senior tag
válasz Tibee86 #63267 üzenetére
Jó és szép ez, de leginkább nosztalgia valljuk be.
Már gyorsan és egyszerűen kapcsolsz be wifit, bt-t, stb, alkalmazások bezárása egyszerre nagyon hasznos pl. droidon, de itt nem kell...
Tényleg annyira, de annyira kellenek ezek?
Megéri beáldozni ezért a rendszer-stabilitást?“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
válasz Tibee86 #63262 üzenetére
Én is fizettem anno, mert rendszerszintű hiányosságok voltak (írtam pl. a netmegosztás).
De most örülnék, ha olyat mondana valaki, ami miatt megéri a rendszer stabilitását reszkírozni, plusz feladni az azonnali frissítési lehetőséget....
(#63264) radi8tor1 :
Az iOS kinézetét vagy elfogadod és megszokod, vagy úgy szétvágod az ilyen winterboard féle csicsákkal, hogy kapsz végeredményül egy droidos laggot...[ Szerkesztve ]
“Black as midnight on a moonless night.”
-
Gsx-rr
veterán
-
Totheground
addikt
válasz Tibee86 #63253 üzenetére
Mivel kevés normális magyar oldal van leírásokkal, és senki nem fog 15-20 percig gépelni és/vagy screenshotokat csinálni, ezért ne csodálkozz.
Általános véleményem a témában (nem neked célozva): ez az a fajta "magyarkodás", amire semmi szükség nincs. Főleg egy eredendően külföldi terméket használva, amin ráadásul olyan rettenet a magyar nyelv, hogy sikítva kapcsoltam vissza angolra, miután először megláttam.
Ha a gyulai kolbászról linkelnének angol oldalakat, még meg is érteném a kérdést. Egy iPhone-nál nem.
Vagy hívjuk iTelefonnak?Ha folytatni akarjátok, menjünk át az iPhone offba szerintem.
Szerk: nekem is mennem kell, még az emberek felének nincs meg az ajándéka. A másik felével meg úgyis csak januárban találkozok.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Tibee86
nagyúr
válasz talamasca #63261 üzenetére
Itt egy ellenvélemény, úgy hiányzik már a JB, mint egy falat kenyér.
Na jó, lehet nélküle élni, de már nagyon hiányzott. Jelenleg még én se teszem fel, megvárom míg kompatibilis lesz a legtöbb tweak.
És nem warez miatt, én még a Cydiában is fizetek dolgokért.Totheground: Van benne valami, de azért nem teljesen értek ezzel egyet. Folytatnám, de mennem kell el, így majd valamikor máskor.
[ Szerkesztve ]
-
talamasca
senior tag
válasz legiaap #63215 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy hagyd a JB-t.
Régen volt értelme (pl.: netmegosztás), mostanra már szinte semmi.
Az új JB-nek meg pl. i5S-n, iPad Air + Minin (64bit) egyelőre tényleg semmi haszna.
Warezhoz nem kell máshoz meg csak...
Később meg csak belekever a biztonsági mentésekbe.
Szóval...“Black as midnight on a moonless night.”
-
Tibee86
nagyúr
válasz Totheground #63250 üzenetére
....és kleinguru:
Ha angolul szeretnék választ kapni, akkor ott tenném fel a kérdést, és nem egy magyar fórumon...Vagy rosszul gondolom?[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
válasz bull84ghia #63236 üzenetére
Nagyon jó, köszi szépen ment pm.
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
Tibee86
nagyúr
válasz Tommi000001 #63247 üzenetére
Nem lenne rossz tudni, milyen telefonról van szó.
ifixit-en vagy youtube-on biztos találsz leírást/videót, hogy hogyan kell szétszedni.[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
Sziasztok! Tudnátok segíteni, olyat megoldást akarok összehozni mint mondjuk a kingston wi-drive, csak én egy tokot keresek amibe tudok hdd-t rakni és a tok wifis.
Létezik ilyen, vaagy van vkinek tapasztalata ilyen téren?
Köszi!Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Tibee86
nagyúr
válasz Tommi000001 #63242 üzenetére
Mert azok a hangok a készülék alján lévő hangszóróból jönnek, nem a beszédhangszóróból.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Tommi000001 #63239 üzenetére
Próbáld ki másokkal is, ha mindenkinél ilyen halk, akkor szerviz.
lajki7: Van, pl: [link], én végül iTSkins Zero-t vettem, pedig Ozaki-ért indultam.
[ Szerkesztve ]
-
Tommi000001
aktív tag
Hellósztok Srácok
Olyan gondom lenne ,hogy péntek óta ma akartam telefonálni először és a hívott felet csak nagyon-nagyon-nagyon halkan hallom ,annak ellenére ,hogy maxon van a hangerü.
Vol már valakinek ilyen gondja?Mondjuk ,ma másik SIM et raktam bele ,de szerintem ez nem lehet baj.
Üdv
Tomi"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
-
lajki7
senior tag
Sracok kis segitseg kellene amikor hivom az Ügyfèlszolgálatot akkor az é illetve á betünél ?-jel van. Ez miert van? Ugyan ez van a film feliratnal is.... Koszi
Vasinger: ez a tok van i5re is???
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Van lehetőség a 100Mb-os limitet kikerülni, hogy storeból vagy a felhőből leszedjem a dolgaimat mobilnettel?
wifi nincs a közelben, de korlátlan a netem.
köszi -
tylerddd
veterán
Hello!
Azt hogyan csinálhattam, h a Chrome böngészőm (PC-n) könyvjelzői megjelentek a Safariban (i4S és iPad) és fordítva. Hol szinkronizálhattam össze ezeket?! Valszeg futólag kattinthattam valahová és figyelmetlen voltam. Közben viszont már nem működik a szinkron, mert ha új könyvjelzőt veszek fel bármelyikben, nem jelenik meg a másikban.
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Nescafé
őstag
válasz bull84ghia #63230 üzenetére
Cut the rope 2 , meg worms 3.
Lehet kevés a pénz rajta, de 1 et akkor is kéne legalább engedni, bankkártya beállitásokat adja be.. iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
Nescafé
őstag
üdv
App store-ból ma vásárolt valaki?
Nektek engedte?
Nállam nem akarja az igazságot, van a kártyámon pénz is.
2 játékot pont kifutna[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
törölt tag
Na engem is megszivatott a jb. elvileg a sinfuliphone repojaban van egy mukodo iAP cracker, felraktam, azota nem kapcsolt be a telo, szoval ment a restore..
-
Tibee86
nagyúr
válasz ferrari1 #63223 üzenetére
Beállítások-Mail,kontaktok,naptárak-fiókodra rámész-majd az email címre-haladó-törölt postafiókhoz a pipa.
Ezzel amúgy én is mindig szívok, mire megtalálom.TheMarci: Általánosságban kérdezem, ne vedd magadra !
Engem idegesít csak, hogy ha egy magyar fórumon feltett kérdésre állandóan angol linkekkel válaszolnak??(itt a helyzet annyival jobb, hogy képekkel van illusztrálva)[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz ferrari1 #63223 üzenetére
http://9to5mac.com/2013/09/23/ios-7-how-to-easily-delete-not-archive-your-gmail-messages-in-mail/
Nem próbáltam, szóval nem 100%, de jónak néz ki.
Do You Dream?
-
ferrari1
őstag
Keresetem de nem találtam konkrét választ, vagy csak figyelmetlen vagyok. A gyári emailban hogyan tudom beállítani, hogy balrahúzás után ne archiváljam hanem a kukába helyezhessem a levelet? 7.0.4 i5s
[ Szerkesztve ]
-
csucsu52
aktív tag
Sziasztok!
i5 7.0.4-el, vodafone függő.
Hogyan tudom bekapcsolni az LTE szolgáltatást? Mert a mobiltelefon menüben csak 3G kapcsoló van.Üdv.
-
nord_
veterán
Az egyik legismertebb ilyen bolt, a Cydia létrehozója azonban óvatosságra int az Evasi0n-féle jailbreak használatával kapcsolatban, mert elmondása szerint ezt a törést nem tesztelték, úgyhogy fogalma sincs arról, hogy azon a szoftverek rendben működnek-e.
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #63215 üzenetére
Attól függ, foltozzák-e a JB által kihasznált hibát, de sajnos általában foltozzák, tehát várni kell az új JB-re a frissebb rendszerhez.
Prof01: én a helyedben nem várnék, mert lehet,h a 7.1-hez nem lesz jó ez a JB.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
csaszi72
senior tag
Másik bajom, hogy feltettem a WiVideo-t, ami "ajánlott" a JVC GC-XA1 kamerához.
A készüléket látja, de az istenért nem akar csatlakozni....... Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
TunnelBear-t felraktam, megy is szépen, viszont hiába próbáltam a Twitterrel +1 gigát szerezni, nem kaptam meg. Az alapértelmezetten beajánlott szöveget raktam ki.
Valakinek valami tippje esetleg?
-
legiaap
félisten
Nekem olyan kérdésem lenne ezzel az új JB-vel kapcsolatban (még sosem JB-ztem), hogy ha jön majd rendszer frissítés attól még fel lehet telepíteni, hogy JB-s a cucc? Illetve utána is JB-s marad?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
csaszi72
senior tag
@bigdady ITT volt egy kérdés!
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Prof01
veterán
válasz Prof01 #63205 üzenetére
Még annyi kimaradt az előző kérdésimből, hogy ha valamikor meggondolnám magam és újból egy tiszta JB mentes iOS-t telepítenék, akkor se lesz gond az iCould backup-pal? Tehát nem fog a JB-s időszak alatt olyanokat elmenteni, amitől esetleg a tiszta rendszeren hibák léphetnek fel?
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem, akkor tenni fogok vele egy próbát, de lehet megvárom még a végleges iOS 7.1-et.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Ragnar95
félisten
válasz Prof01 #63201 üzenetére
Igen, ment mindent, amit eddig is mentett
Amúgy a beállításait a tweakeknek is lementi, csak magukat a tweakeket nem tudja lementeni, mivel ugye az appokat se menti le, csak a beállításaikat, az appokat magukat AppStore-ból tölti le, de a tweakeket nem tudja honnan letölteni.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest