- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok.
Az egyik az lenne, a napokban letöltöttem a Tindert és az a helyzet, hogy facebookal nem hajlandó bejelentkezni..(megkérdezi a szokásost, helyzetet használhatja és hozzáférhet e a képeimhez fb-n, mindegyikre igent nyomok) tölt egy pár másodpercig és semmi nem történikAz app-al lenne a probléma?
A másik pedig azzal kapcsolatos amikor hívnak messengeren, mindig teljes képernyőn jelzi a hívást (mintha ha rendesen hívnának) ezt nem nem lehet kikapcsolni, hogy csak szalaghirdetésben jelezze? Elég idegesítő youtube live nézése közben jelzi
iOS 10.3.1 van a készüléken.
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Holnap leszek 5S tulaj és ugye át kell költözzek az új telefonra.. Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, barátnőmmel rengeteget beszélünk Viberen és nem szeretném elvesszenek a beszélgetések (nagyon fontos lenne) megoldható valamilyen módon megmaradjanak az üzenetek? Minden mást telefonszámok, képeket lementettem de ez lenne a legfontosabb.
Köszönöm a segítséget!
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
iOS 9.3.5-t használok jelenleg, ha most frissítek iOS 10-re akkor ugye minden adatom megmarad? Mert az tudom 10-re nem tudom visszaállítani a ios9-es mentésemet.
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne 4S-el mikor bekapcsolnám a mobilnetet, elhúzom a csúszkát át is vált zöldre a gomb de a 3G felirat nincs ott ergo nem kapcsolja be, de ha újraindítom a telefont már működik. Eléggé idegesítő ha netezni akarok mindig restartolni kell a telefont, tudnátok segíteni mi lehet a baj?
Köszönöm!
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy Safariban (iphone) rátudok keresni valahogy előzményekben (például origos megnyitott oldalra) vagy az általam keresett oldalakra?
Köszi a segítséget!
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Napokban megvettem Angry Birds-t és Plants vs Zombies játékot és írja az App Store hogy vannak frissítéseim és mikor frissíteném őket kiírja, hogy "sign in required" majd behozza a fizetési ablakot és azt írja, hogy " There is billing problem with a previous purchase. Please update your payment method". Ha jól gondolom akkor volt valami gond az előző vásárlásnál..de nem tudok rájönni mi lehetett? Tökéletesen leszedte az Angry Birds-t. Ugyanilyen gond van ha ingyenes app-ot telepítenék.
Ebben kérném segítségeteket.
Köszönöm!
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
1 hete lettem 3Gs tulaj (ez az első iPhone-om, előtte csak androidos voltam..) szóval nagyon tetszik az egész telefon, rendszer. Hallottam hogy sajnos 6.1.3-ra nincs JB én viszont szeretném, JB-elni de tudomásom szerint csak 6.1.2-n lehet. Kezdő iPhone-os ként, annyit tudok lehet downgradelni 6.1.2-re. Lennétek szívesek elmagyarázni, esetleg egy leírást adni róla (ha van esetleg magyarul) miként, hogyan működik az egész.
Köszönöm a segítséget.
Üdv.
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy iPhone 3Gs-t, aminek már látszott a kijelzőn, hogy kosz van alatta de még tegnap jól működött. Mai naptól fogva csinálja azt, hogy mikor feloldanám a kijelzőt a "feloldás csuszkát" nem engedi végighúzni, visszaugrik, ugyanez történik a kikapcsolásnál is. A hátlap eléggé viseltes, a kikapcsoló gombnál látszik egy kis rés szerintem ott juthatott be a kosz a kijelzőhöz vagy az érintőhöz. A bekapcsoló gombbal az gondom úgy lehet csak lezárni/feloldani, hogy a kijelző sarkát ill a hátlapját nyomom meg, szerintetek mi lehet a probléma?
Ebben szeretném a segítségeseteket kérni.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest