- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniphoe
aktív tag
válasz
szabogabor10 #167415 üzenetére
Azzz, truváj 2017-ben.
-
sniphoe
aktív tag
Aki mostanában vett 6S 32GB-t meg tudná mondani, hogy milyen iOS verzióval kapta?
-
sniphoe
aktív tag
válasz
rayoliviero #122316 üzenetére
Repo fent van, de egyelőre nem tudom telepíteni a csomagot.
Nálam 93% foglalt a /dev//dev/disk0s1s1-en, de látom Neked több, valszeg akkor ez normális.
Köszi. -
sniphoe
aktív tag
Akinek 9.0.2 van fent és jailbreak-elte, futtatná a df -h parancsot és megosztaná a kimenetét? Köszi!
root# df -h
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
/dev/disk0s1s1 2.9G 2.7G 207M 93% /
devfs 50K 50K 0 100% /dev
/dev/disk0s1s2 12G 2.7G 9.3G 23% /private/var -
sniphoe
aktív tag
válasz
rayoliviero #122260 üzenetére
VirtualHome-ot megvetted még a 8-ason? (nekem 902 alatt nem akar sikerülni sehogy sem az install)
-
sniphoe
aktív tag
Már létezik Pangu-ból v1.0.1, próbálta valaki?
-
sniphoe
aktív tag
5S-en van bármi indok 7.1.2-n maradni, vagy mehet a 8.4?
-
sniphoe
aktív tag
válasz
TechN7ne #110239 üzenetére
According to Apple, the A7 processor provides twice the CPU and graphics performance of its predecessor, the A6 chip, which is the processor you'll find in the iPhone 5C and also powered the iPhone 5. In fact, the iPhone 5C is basically just the iPhone 5 with a new coat (which we'll talk more about later), but thankfully the iPhone 5 was already fast for a premium smartphone.
Nem lehet, hogy kevered a sima 5-öt az 5S-sel?
-
sniphoe
aktív tag
válasz
kraftwerkfan #108410 üzenetére
Nincs, 8.1.2 az utolsó amire van.
-
sniphoe
aktív tag
Semi restore-hoz tudtok adni linket? Az innen letölthető verzió nekem nem tűnik jónak..
-
sniphoe
aktív tag
Olyan megoldást tudtok, ami egy iphone gyári száma alapján megadja az adott készülék IMEI számát?
-
sniphoe
aktív tag
Adott egy tés iphone, a keretén leejtésből adódó sérüléssel. A telefonnak valós hibája van, megtagadhatja a szerviz a garanciális cserét hivatkozva az oldalán lévő sérülésre? (nem a sérülés miatt szeretnék újat..)
-
sniphoe
aktív tag
Az értékeléseket én is néztem, érdekes.. Viszont saját bevallása szerint 27%-os áfás számlát ad, a telefon eredeti, gyári független és 2 év Apple garanciával jön.
ryori: Alapvetően én sem bízok az ilyen webshop-okban, szóval nem kérdeztem többet egyelőre.
-
sniphoe
aktív tag
Erről az eladóról van tapasztalata valakinek?
-
sniphoe
aktív tag
válasz
vadászcsiga #80686 üzenetére
Itt még JB előtt én is végignéztem a tweak-eket amiket használok, működnek is rendesen, kivéve magán a Cydia-n belül.
-
sniphoe
aktív tag
7.1.1 JB-elt telefonon Cydia-ban működnek a tweak-ek nálatok? pl. swipeselection
-
sniphoe
aktív tag
válasz
viperabácsi #80653 üzenetére
nPlayer
-
sniphoe
aktív tag
Olyan tweakról tud valaki, ami hívás közben is láthatóvá teszi a felső status bar tartalmát 7.0.4 alatt?
( most fekete karakterek vannak a fekete alapon.. ) -
sniphoe
aktív tag
Erre valaki esetleg?
-
sniphoe
aktív tag
Másnál sem működik a swipeselection viberben?
-
sniphoe
aktív tag
válasz
vadászcsiga #62173 üzenetére
Eldöntötte, marad egyelőre.
-
sniphoe
aktív tag
4S-en érdemes szerintetek váltani 6.1.3-ról 7.0.4-re?
-
sniphoe
aktív tag
Jailbreak (6.1.2) esetén van olyan módszer amivel a telefont vissza lehet állítani eredeti, de jailbreakelt állapotra?
-
sniphoe
aktív tag
-
-
sniphoe
aktív tag
A külföldön (USA) vásárolt iphone5-ben van magyar nyelv?
A garancia worldwide, azaz itthon is gond nélkül érvényesíthető? -
sniphoe
aktív tag
Sziasztok, iphone 4S-t hol érdemes venni újonnan, melyik boltban? (mindenképpen 27% ÁFA-s kellene és gyári garanciával szeretném) Érdemes várni amíg megjelenik itthon is az 5-ös?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest