- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
válasz
JamesHun #295787 üzenetére
Attól függ, azért a francia hatóságok szeretnek az ilyesminek nagy feneket keríteni. Jó lenne látni, hogy pontosan milyen helyzetben, milyen felhasználás mellett mérték ezt és mennyire lépte túl a készülék a határértéket.
Azt így látatlanban kétlem, hogy 3 év után hatalmas gond lenne az iPhone 12-vel mert annak nagyobb visszhangja lenne.
-
Noxy
veterán
válasz
JamesHun #278736 üzenetére
[iTunes Backup helyének megváltoztatása]
Google: itunes biztonsági mentés helyének módosítása -
bigrob
őstag
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
JamesHun #277438 üzenetére
Parancsolj! Többünknek is ilyen van, ez megéri az árát amiből 25%-ot faragni is lehet.
HaloLock™ 3-in-1 Wireless Charger with CryoBoost™
Kb 10 nap alatt kaptam meg.couponcode: BLACK25
15,798 Ft.
-
esbii22
őstag
válasz
JamesHun #277422 üzenetére
Kontaktoknál az adott kontakt szerkesztésére bökve egyesével be tudod állítani, hogy az adott számhoz melyik legyen az alapértelmezett sim amelyikről indítja a hívást. Igen tényleg időigényes beállítani, főleg akinek több 100 telefonszám van elmentve. Megoldhatták volna egyszerűbben is ez tény és való.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
JamesHun #106649 üzenetére
De a lock egy idő után felold.
Amúgy ha volt már előtte iTunes-ra dugva az adott gépen lehet, ha nem akkor nem. Valamint ha be van kapcsolva a telefonon az iCloud keresés, és aktív rajta jelenleg a 3G/Wifi akkor ha egy gépen belép az iCloud.com-on az apple ID + felhasználó névvel ott tudja resetelni a telefont.
-
Ragnar95
félisten
válasz
JamesHun #106649 üzenetére
iTunes-szal mindig fel lehet oldani, de alapból ahhoz,h odáig eljusson az ember,h iTunes-szal lehessen csak feloldani kb 15x kell elrontani a jelkódot, mivel először 1 percre zárolja a telefont a rendszert, majd 5, 15, stb és csak a 24órás zárolás után jön az,h csak iTunesszal feloldható.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
JamesHun #102828 üzenetére
Most nézem nekem is csak Exchange fiók alatt van ilyen opció. Így akkor nem tudom miért nem látod, mert ha nincs ilyen opció automatikusan látnod kellene, nekem még 1 gmail fiók van hozzárendelve, és ott látom az 1 hétnél régebbieket is.
Noxy: Ja de ez csak JB alatt érhető el nem? Mert ha igen nálam, és sokaknál ez nem opció...
-
rbence
senior tag
válasz
JamesHun #33078 üzenetére
Az a vicces,hogy nekem meg pont fordítva van
Az istennek se akar jelezni,ha jön valamim,most az írásod alapján megnéztem,a hang beállításoknál,beállítottam a rezgést és egy értesítő hangot és semmi
Kibiggyeszti a facebook ikonhoz az 1-est,de nem rezeg,nem szól,semmi :/ -
Kommy
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz
JamesHun #14704 üzenetére
1. Ne engem kérdezz, nekem tökéletes az iWork és az osx felhasználók szabályozzák szerinted az Apple üzletpolitikáját? Nem, így nem ők tehetnek arról, h windowsra nem 100%-osak az Apple progik, de joguk van panaszkodni amiatt, ha egy aranyáron megvett program nem működik megfelelően
És ugye az nagy különbség, h az Apple windowsos programjai ingyenesek, míg az Office for Mac több tízezer ft...
2. Lehet, hogy csak egyszerűen nem akarják megcsinálni vagy nem tudják, mert a windows tűzfal bekavar, nem tudom... -
kristee
tag
válasz
JamesHun #14684 üzenetére
Én sajnos magánszemélytől vettem és ami még kicsit nehezít, hogy áttételesen (azaz másodkézből).
Ezért nem tudtam még megoldani.Valahogy majd megpróbálok utána járni az ügynek. Lehet, hogy céges szerződés volt az eredeti, azt vajon meg lehet kérdezni a vodánál, hogy kinek a nevére vették a telefont és azt hogy érem el?
-
Keksz
senior tag
válasz
JamesHun #13752 üzenetére
Mióta kikapcsoltam a 3G-t nagyon durván megugrott az akku idő és a netezés sem olyan egetrengetően lassú, max a képek töltödnek be kicsivel lassabban. Ahol van 3G ott az EDGE is elég jól jön.
Most vagyok 16%-on és
használat: 6,5 óra
készenlét: 1 nap és 6 óra(Sajnos melóban nincs wifi, ezért ott ha nyomkodom, akkor megy a mobilnet.)
-
Keksz
senior tag
válasz
JamesHun #13224 üzenetére
Nincs, ez az egyik dolog ami miatt utálom az egész naptár kezelését az iOS-nak.
Mikor meglett a telefon egy két megbeszélésről, telefonról késtem/lemaradtam róla.Mert míg a nokia e71-es telefonom addig jelzett míg ki nem nyomtam, sőtt snooze is volt, addig az iOS csak EGYET rezeg vagy prüntyőg és kifújt!
Egyszerűen leszarják, pedig a business usereknek ilyen igényeik vannak.
-
Blyan
félisten
válasz
JamesHun #12888 üzenetére
Most próbáltam, a Blahán vagyok, az Énekes utca beírásakor 1151. Bp-i címet dobta ki.
de aláírásban : "A man using Apple Maps walks into a bar... or maybe a hotel. Or possibly a church.
Szerk:
Most próbáltam a Kiss József utcát (itt van 4 percre, a Népszínház utcából nyílik), és Gödöllőt dobta fel találatként.
-
Blyan
félisten
válasz
JamesHun #12512 üzenetére
Aszittem Handrás árulja is, de most nézem, hogy pont iPhone-t nem lehet az XMS-ben kapni.
Elvileg akkor nincs más bót.
(#12514) crey
Hát akkor inkább a vodánál vegye.
Bár ahogy nézem, most éppen semmilyen iphone-t nem lehet ott kapni.
Még talán a Speedshop van, de ők sem vették még észre, hogy csökkent az i4s ára, 192-ért árulják. Az i5-re meg ígérik, hogy jön (bele sem merek gondolni...)
szerk:
Jaj, a GSMline árulja, de kedvesek: [link]
16-os 305K forintocska.
-
-
peugeotmate
őstag
-
zsoleer
senior tag
válasz
JamesHun #11583 üzenetére
200K-ért fölösleges is 2 év rabságot kötni, szerintem ez csak egy opcioó a T-nél hogy ennyiért megveheted teljes összegbe mert ha nekem van 200K egy telefonra és ugyanennyi 2 év hüségel egy összegben de a független Store ára 205-210K akkor én biztos nem elöfizetésre venném meg! amugy meg szerintem a 16 gb-s nem lesz 200 fölött én 195K tippelek!
-
Kommy
veterán
válasz
JamesHun #11583 üzenetére
Én ezért nem is akarok semelyik szolgáltatónál venni, ezért vároma független árakat. Ha nem is 200 akkor 210 lesz.
Ráadásul nekem amúgy sincs olyan csomag ami 100%-osan kihazsnálnék.
Jlenelg nagyon jól elvagyok dominósan, mobilnettel. SMS-t egyáltaáln nem küldök, az a néhány telefon amit eleresztek, a többi meg megy mobilneten keresztül, így talán 1200-1500Ft-ra jövök ki havonta. Jlenleg pl 100MB netem van 90FT-ért igaz csak 2 hónapig, de az nem rossz. -
válasz
JamesHun #11469 üzenetére
A napokban elég sokat nézegettem tokokat, vannak, de jórészt egyelőre csak a nagyobb gyártóknál, ott is csak pár tipus, és ki is használják, elég drágák:
SGP (tok és fólia)
Beyza bőrtokok
Belkin
Brando (tok és fólia)
Poetic
iSkin
TheHiShop (tok és fólia)
iFrogz
MacallyFóliák:
Zagg (csak később szállítják, gyártás alatt van).
Bodyguardz (hasonló az IS-hez, nedvesen kell felrakni)
iCarbons
TheLuckyLabs
StickerboyA lista persze nem teljes, de azért szedtem össze, hogy aki vesz i5-öt, vagy épp még vár rá, tudjon mik között mazsolázni.
Persze, olcsónak ott a TVC-mall, de ha ennyire karcolódik az i5, a legtöbb tok kiesik,hisz a sorjázott tokoktól ott minden van, ami aztán szépen kikezdheti a telefont rakosgatás közben.
-
Jojo5
őstag
válasz
JamesHun #11154 üzenetére
arra leszek kíváncsi, hogy közeledve decemberhez a T lejjebb vesz-e pár ezrest az I5 árából avagy sem...
eddigiek alapján mik erre az esélyek ? I4\I4S-nél volt ilyen egyáltalán ?
32 gigásat szeretnék venni, de ez a 170k a 16-osért és 200k a 32-esért üti a lélektani határomat... és nem azért ne adj isten ne tudnám összekaparni a pénzt rá, de ami sok az sok na...
(amikor I4-et vettem a ~120k tök reális ár volt érte, és azt mondtam a konkurenciával felveszi a versenyt árban, a többiben meg meggyőzött ezért nem is sajnáltam rá a pénzt... sőt, még mondtam is, hogy megéri..)Kommy:
(azért köszi a választ)
-
DanielK
addikt
-
boogie84
veterán
-
válasz
JamesHun #9934 üzenetére
Hát, ebben cikkben van róla szó, de ilyen formában, képpel: "Az üvegesre csiszolt keretkialakítás is tartós, de azért egy fémpénzzel zavarba tudták hozni"
Akkor most mi van?
Plusz,ha kopás miatt cserélnék, mint annó a repedés miatt a műanyag hátlaposokat, nem is lenne rossz. Mert a repedés sem akadályozta a rendeltetésszerű használatot, mégis cserélték.
-
válasz
JamesHun #9049 üzenetére
Az a legkevesebb, hogy 1-1 üzenet sima SMS-ként megy ki tőlem, a probléma inkább, hogy barátnőm Telenoros 3GS-éről egyáltalán nem megy ki és nem is érkezik iMessage üzenet... Csak hibát ír piros felkiáltójellel, hogy 'nincs elküldve'...
Tehát hiába kékül el a küldés gomb, ő továbbra sem elérhető iMessage-en, és küldeni sem tud.
-
hami85
tag
válasz
JamesHun #8999 üzenetére
Hát mindenképpen T-nél venném, mert egyben most nem tudok kifizetni 100-150e Ftot, a részletfizetési dolog meg jó lenne. (Tudom akinek nincs pénze ne vegyen Iphone-t, de havidijat ugyis fizetném a T felé, akkor meg már havi pár ezres a készülékért nem lenne sok plusz kiadás)
-
JamesHun
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest