- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
válasz
Laurh #295644 üzenetére
Még nem fogadtad el a szerződési feltételeket. Menj oda, hogy Beállítások / (saját neved) / Média és vásárlások / fiók megtekintése (vagy ilyesmi, most fejből írom). Ott nézd át a feltételeket és fogadd el mindet amit kötelező, utána be tudsz lépni. Lehet, hogy az elfogadáshoz meg is kell nyitni a szöveget, nem emlékszem.
-
válasz
Laurh #278628 üzenetére
Nekem az a bajom most a névjegyekkel, hogy gmail-be volt tárolva az aktuális és a régit icloud fiókom is megtalálta és onnan is kiszedte, ami nem baj, mert ami duplán volt az összevontam, viszont most lett egy mac-em amin csak az icolud kontaktok látszanak és abba az új gmail-os nincs benne. Azt hogy lehet megoldani, hogy azok is benne legyenek a mac névjegyekben is?
-
xhege
veterán
válasz
Laurh #278583 üzenetére
Mindenki maga dönti el kinek mi mennyit ér.
Én arra, hogy valaki ismerkedjen az ökoszisztémával, megismerje az IOS-t azt szoktam javasolni vegyen egy szép állapotú Xs-t 100 eFt körül. Használja 1 hónapig. Ha tetszik neki és elég tartsa meg, ha nem tetszik, vagy újabbat szeretene ugyanannyiért el tudja adni. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest