- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Navaren #300249 üzenetére
Ha már point and shoot telefonról beszélünk (meg szeretné nagyjából mindenki így alakítani a saját márkáját), akkor nincs olyan, hogy másnál rossz, de nálam jó lesz. A point and shoot telefonnak az a lényege, hogy bárki kézbeveszi, akkor olyan képet lő, mint kvázi mindenki más. Ha nem így van, mert hol ilyen, hol olyan lesz, akkor ne nevezzük annak.
Amúgy a teszt studió körülmények között készült, mindenkiél pontosan ugyanúgy, így eléggé releváns tesztnek minősül összehasonlítás szempontjából. -
xhege
veterán
válasz
Navaren #300249 üzenetére
Sajnos én még nem tesztelhettem a 15 szériát, mert nem töröm magam a beszerzéssel, de az eddig látott képek alapján nekem is tetszik a dolog. Hogy hol helyezkedik el a mobilok világában? Mindenképpen az előkelőbb helyek egyikén szerintem. Akik, most nagyon hasítanak azok a kínai gyártók az 1 inches kameráikkal. Oppo, Xiaomi stb. Én teszteltem pár hétig egy Oppo Find X6 Pro-t, és az bizony elképesztő volt... Hihetetlen mennyiségű részlet a képeken, nem élesített túl. Egyedül a színeket tolta meg picit jobban, de azt a legegyszerűbb korrigálni. Aztán nagyjából ennyi, ami jó volt abban a telefonban (na meg a piszok gyors töltés, de ezzel tényleg nem akarok újabb vihart kavarni), mert a szoftver és a használhatóság számomra elkeserítő volt.
-
törölt tag
válasz
Navaren #299966 üzenetére
Az előbb írtam a Samsungnál se fő szempont, Galaxy S24 is 25 W lesz, szóval a szokásos iPhone user semmiről nem tud duma nem áll meg. Apple és Samsung a piac legnagyobb szereplői. Szerintetek nem látják a használati szokásokat? Számold össze hány millió aktív iPhone és Galaxy a világon, megy az élet 60-120 W nélkül is, hát milyen érdekes.
Tudod mi történik aki elfelejti este töltőre tenni? Ébredés után teszi töltőre. (tada.wav) Mire elkészül megy bele annyi, kibírja következő konnektorig. Kocsiban is tölti. Vonaton. Irodában. Plázában. Powerbank. Wireless töltőpad. Megkér valakit. Low power opció. Nem játszik kivételesen, nem dől össze a világ ha nem azonnal néz meg egy videót és nem készül selfie egy ilyen balszerencsés napon, hogy elfelejtette este tölteni.Rúgózzatok ezen is mint az USB 3.0 sebesség adatátvitel témán, ott is csak az alap sebességű kábelt csomagolja mindkét legnagyobb gyártó, mert pontosan tudják a többséget nem érinti. Mivel rétegigény.
-
-
adika4444
addikt
válasz
Navaren #299463 üzenetére
A 13 mini baromira melegszik a 17.0.2 óta olyan tevékenységeknél, amit 16 alatt, de az első két 17-esen is hidegen vitt. Ilyenkor az aksi is cudarul merül, lement pár pillanat alatt 94 százalékra 98-ról, reboot, visszaugrott majd ment 97-re...
Úgyhogy tapasztalat, hogy a régiek is melegednek. -
magicbox
senior tag
válasz
Navaren #299446 üzenetére
Én ugyanezeket akartam megkérdezni
Androidról váltanék 15 PM-re (első iphone-om lenne), decemberben jár le a telekomos 2 évem, de sajtó fröcsög ezektől a hírektől. Szóval érthető, hogy feszül az ember. Tapasztalat meg egyelőre nagyon kevés, mert nagyon kevesen tudtak még venni. Mondjuk engem a játékvonal teljesen hidegen hagy, csak stabilitásra és megbízhatóságra vágynék
-
niof
veterán
-
markknight
veterán
válasz
Navaren #298739 üzenetére
Úgy egy hete kezdte el talán. Most nekem pont olyan szitu volt, hogy reggel futni kellett a boltba meló előtt aztán airpods fülembe, teló elrak és ahogy leértem benyomtam a zenét, de sajnos csak a bal oldalon szólt. De hát mennem kellett tovább aztán szerencsétlenkedtem nettó 5 percet még a telefont is újraindítottam, de semmi. Aztán szégyen szemre úgy kellett vásárolni mennem, hogy a jobb nem szólt. 800 ezres teló a zseben + 100 ezeres airpods mellett azért ez elég cink. Remélem javítani fogják.
-
Årpi
őstag
válasz
Navaren #298132 üzenetére
A17 Pro nagyon éhes tud lenni (wattban kifejezve is) azért a mérések alapján játékok alatt, így nem mindegy, hogy miből áll össze az akksi teszt. Ahol kicsi játék is szerepel, ott már könnyedén borulhat a mérleg, nem lepne meg, ha az Apple kicsit finomítana a dolgokon.
-
Gubu0101
veterán
-
Szabi®
addikt
válasz
Navaren #297354 üzenetére
Látod én arról lemaradtam, nyilván ha látom, hogy 100 hsz erről szól, akkor nem vág annyira mellbe mint hogy comparison videókba ezt kiemelték. Pedig biztos vagyok benne, hogy az apple mindent megtett hogy belekerüljön az újabb csatlakozó, de sehogy nem jött össze . ..
De szót sem érdemel többet, ez van, szokásos kompromisszumok elé állítás, semmi látnivaló nincs itt. -
Imi1981
veterán
-
bpasztoi
csendes tag
válasz
Navaren #255158 üzenetére
Egyébként valamelyik iOS 15 frissítésnél jelentkezett. Most az általad is linkelt egyik cikk tanácsa alapján csináltam egy hard resetet, és egyelőre úgy tűnik a probléma megszűnt. Közben mondjuk vettünk a páromnak egy iPhone 13-at, de megnyugtató lenne, ha csak szoftveres gond okozta volna. Meglátjuk... Köszönöm mindenesetre a segítségeteket.
-
-
válasz
Navaren #253981 üzenetére
Ezt embere válogatja tejesen. Szerintem egy tok sem tud olyan "élményt" adni (legen az bármennyire vékony), mint mikor "pucéron" használod a telefont. Szívem szerint fóliát se használnék rá, de mivel mindig zsebben hordom én is ezért teszek rá, mert a 12PM-el megszívtam tavaly és elől ugyan az maradt rajta. Nekem ez a szögletes forma sokkal jobban bejön, mint a kerekített volt, de sokaknak nem tetszik, mert "vágja a kezüket".
-
válasz
Navaren #251968 üzenetére
Igazából még egyet tanácsoltak, hogy kapcsoljam ki, hogy a Siri zárolt képernyőnél is elérhető legyen, de ha megteszem, akkor kikapcsolja a hívások bejelentését. Bár ott a watch, viszont a messenger hívást is bejelenti, arra pedig nincs más, mert az Apple watch nem jelzi, ha hívnak messengeren (gondolom másnak sem?).
-
PavelVagyok
junior tag
válasz
Navaren #250814 üzenetére
Pedig nekem annyira egyértelműnek tűnik amit írtam. Úgy érzem a 120hz után, iOS15nél, mintha rontva lenne a framerate "60hz módban". Rosszabb mint amire emlékszem, rosszabb mint az elmúlt 10 évben. Én így érzem. Arra vagyok kíváncsi, van-e bárki más is aki így érzi. Na mind1, feladom.
-
Razzul
őstag
-
Noxy
veterán
válasz
Navaren #250333 üzenetére
Sztm az iOS 10 volt az első tragikusan sz..r iOS az akkori iPhonekra.
Pld az i6S simán bírta 2 napig az iOS 9-l. Az iOS 10.0.1-l már csak egy napig. (iOS 10 nem volt a 10.0.1-l indították) Ez fokozatosan romlott. Dec-ig már 5.jav.. adták ki.
Nagyon jól emléxem rá mert az összes bétát, már lehetett JB-ni. -
Navaren
aktív tag
-
markknight
veterán
válasz
Navaren #249663 üzenetére
Pont ma küldtem fateromnak egy ilyen screenshotot az enyémről, hihetetlen. Érdekesség, hogy ha a nagy ikonokat állítod be, akkor a dock ikonok ugyanúgy kicsik maradnak és annyi marad mint volt.
A Safari és ez is, teljesen inkonzisztens, látszik, hogy minden újítást külön tervező csinált, nekem nincs meg az a kerek egész érzetem, mind mondjuk 5-6 éve…
-
divan
őstag
-
antocskin
tag
válasz
Navaren #247393 üzenetére
Érdekes!
Pedig a Spark-ban időzített küldést is be lehet állítani.
Nem használtam mostanában ugyan ezt a funkciót, de régen többször kipróbáltam.
Megírtam a mailt, kiválasztottam a később küldést és az időpontot pl hajnal 3 ra. Rámnyomtam a küldésre. Aztán bezártam a programot. Sőt olyan is volt, hogy a netet is vagy magát az egész telefont kikapcsoltam.
Reggel ellenőriztem és hajnali 3 kor ott volt a mail a címzett fiókban.
A Spark-nak nekem a mellékletkezelésével vannak gondok inkább. Sokszor a pdf vagy jpg fájlokat nem kezeli, helyette .dat -ként jeleníti meg a mellékletet, amivel nem nagyon lehet mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest