- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
válasz smallmer #209696 üzenetére
a teljesség igénye nélkül én már tőlük vettem, és minden rendben volt: nandish, mitogabor, alma2016 (tőle legalább 3-at vettem már), pazzi, pczr
de rajtuk kívül is vannak még jó ‘nepperek’ , de őket bátran ajanlom!
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Mr.Silkó
veterán
válasz norbertoth #209668 üzenetére
Nekem gyakorlatilag egyidős a telefonom a tiéddel (szintén i8P), ugyanúgy vezetéknélküli töltővel töltöm a megvétele óta – mint minden korábbi QI képes mobilomat –, most áll 86%-on az akku, szóval ugyanúgy kábé, mint neked. Ha kihasználod a képességeit, akkor ez szerintem teljesen átlagos százalék vesztés másfél év alatt, bár az tény, hogy a QI töltés a technológia miatt keletkező veszteséggel és a nyári melegben való további készülékház felmelegedéssel nem az akku barátja.
[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Hardverapró "neppertől" szeretnék vásárolni készüléket. Tudtok ajánlani valakit aki megbízható?
Köszönöm
-
bigdady
nagyúr
válasz ILLDisPozed #209692 üzenetére
Minden hívás után csinálta? Vagy véletlenszerűen?
[ Szerkesztve ]
-
Arellig
tag
Sziasztok,
nektek a felso mikrofon a telon nem szokott nagyon porosodni?
illetve milyen tisztitasi praktikakat ajanlotok? -
nagyúr
válasz ILLDisPozed #209689 üzenetére
Mi a problemad? Nekem mar eddig is ment VOLTE
-
belan
addikt
válasz TheBikerider #209685 üzenetére
Köszi , bigdady lehet álmomban ér a végzet
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
veterán
-
dud998
őstag
válasz Nescafé #209667 üzenetére
Már teszem is felfele. Kíváncsi vagyok a Deep Fusion mit csinál a képekkel.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
belan
addikt
válasz TheBikerider #209681 üzenetére
Nem basz.....g pedig azt hittem már el engedtem a dolgot de a kis ördög mindig ott motoszkál a agyamba
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
veterán
-
belan
addikt
válasz TheBikerider #209679 üzenetére
Na mivan 11 pro max van
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok
Van egy i8p telóm, tavaly Júniusi vétel, mióta megvan vezeték nélkülin töltöm, 87%-os az akksim Kapacitása, napi 1x töltöm. Édesanyám SE készüléke tavaly májusi vétel, napi kb 2x tölti és 96% az akksi állapota. Mennyire mérvadó ez az akksi kapacitásmérő cucc? Elég rohamosan csökken ez a százalékos mutató. Létezik hogy a vezeték nélküli töltés miatt?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Nescafé
őstag
Ios 13.2 elérhető
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
markknight
veterán
Az ára egy vicc, majd ha 70-80 lesz behúzok egyet.
-
veterán
Nekem bejön a Pro főleg, ha több szín is lehetséges választás.
Szerk.: Sajnos nem az, pedig az éj zöld tetszett volna.
Szerintem hamarosan lesz egy eladó AirPods 1-esem. Hogy körül mozog annak az ára?
[AirPods Pro][ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Dave567
addikt
Olvasgattam itt a tesztet, az iphone 7 Plusz nem ér meg többlet pénzt mit az sima Iphone7?
-
Nescafé
őstag
Airpods pro október 30.
apple oldalán kinnt az ára is már. iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
MODERÁTOR
válasz Simulacrum #209640 üzenetére
Ahogy tuzpenge írja, az nem magát az sms-t törli amit te csinálsz, az az értesítést a kezdőképernyőn. Eddig is így működött igen.
-
spider80
őstag
válasz koncsik #209646 üzenetére
Ez nem a hálozat eldobós hiba! Szimplán csak annyi, hogy hivás közben levált 4g-ről edge hálózatra pl, és a hivás időtartama alatt nincs net. Ezt küszöböli ki a VoLTE rendszer,ha majd végre mindenkinél elérhető lesz országosan,mert ez esetben hivás alatt is marad a 4G hálózat,megy párhuzamosan a hivás és a mobilnet is.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
nagyúr
válasz Adams15 #209648 üzenetére
"Messziről jött ember azt mondja mit akar"
mivel semmi nem támasztja alá, amit állít ezért én nem venném meg simán lehet hogy beszámította valakitől, viszont ha meg te buksz vele, szerinted mennyi esély van rá hogy kártalanít?
inkább most fizess 10ezerrel többet egy telefonért, semmint bukjál 200ezernél is többet...
-
nagyúr
válasz Adams15 #209643 üzenetére
100%-osan sajnos nem, mert pl a Telekom is függetlenül adja, de ugyanúgy tiltják az IMEI-t ha nem fizetik a részletet.
NAGYON megbízható neppertől vegyél csak bontatlan telót (1000 pozitív értékelés) és talán nem lesz baj.
Illetve "civiltől" is vehetsz de akkor legyen meg a vásárlást igazoló számlája amin rajta van a telefon azonosítója (serial / imei)
-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
Bontatlan iphone 11-nél vétel előtt azt le tudom valahogy ellenőrizni, hogy tényleg gyárilag független e? -
MODERÁTOR
válasz ILLDisPozed #209625 üzenetére
Telefonálás rendben, de közben az adatforgalom leáll (7, Telenor) = autóvezetés közben telefonálsz, leáll a waze frissítése, elkezd hálozatot keresni.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tuzpenge
őstag
válasz Simulacrum #209640 üzenetére
Ez nekem mindig is így működött. Tehát a kezdőképernyőről törlöm (hogy ne látszódjon az értesítés), de amint belépek a kezdőoldalra (feloldom a telót) ott látom az üzenetek sarkában a piros 1-est, hogy van új üzenet. Szerintem ez így jó, persze nem vagyunk egyformák.
ˣ
-
Simulacrum
senior tag
Sziasztok!
iPhone SE 13.1.3-as szoftver.
Mikor SMS jön a kezdőképernyőn hiába húzom balra nyomok a törlésre belépve jelzi, hogy új SMS jött és nem törlődött.
Ismert hiba ez ennél a szoftvernél, mert korábban nem volt ilyen gond? -
veterán
válasz chaosmonger #209637 üzenetére
Ehh, köszi.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz -secret- #209634 üzenetére
Azt esetleg be lehet állítani, hogy mindig alapból azzal kezdjen mert alapból mindig a négy három a kezdő Képarány es át kell állítgatni folyamatosan. igaz csak egy kicsit kell lejjebb húzni meg stb. már nem a beállításokban, de akkor is egy kicsit felesleges manőverek...
-
Gsx-rr
veterán
Az Ios 13 ban opcio vagy csak az uj telefonok tudnak 16:9-ben fotozni?
-
ILLDisPozed
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
divan
őstag
i7 Vodafon. Egyetlen hibán kívül (nehezebben jönnek meg az emailek) semmi gondom nem volt a 13-al.
-
col
addikt
Szintén i7+ és kezdetektől használom a Telekomnál , sose volt vele gondom, vagy hálózat eldobás.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
nagyúr
i7 Plus
teljesen rendben van, volt korábban néhány bug, de azóta a többségét megoldották
nyugodtan frissíts
-
bjergerking
tag
Igaz nekem i7+ van de nem volt meg halozateldobas a Telekomnal.
-
mtomi95
senior tag
Nekem sose volt gond a telefonálássál! Telekom/i7
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Aki i7-et használ hogy működik az ios 13? Azt tudom a 8-asomon nem a legjobb.
Barátnőm i7-esét szeretném frissíteni, hogy az s4-el több funkciója legyen (menstruáció, vércukor meg ilyenek), de ha nem fog tudni majd telefonálni a fejem leszedi
Köszi!iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Gsx-rr #209616 üzenetére
Belenéztem a linkelt videóba, ami szerintem teljesen egyértelműen azt támasztja alá, hogy a XR jobb kamerában a sima X-nél: utóbbiban gyengébb a videostabilizálás, jobban kiégnek a felvételek az előlapi kamerával a videó tanúsága szerint, illetve fókusz gondok is vannak makrónál. Óriási eltérések nincsenek, de főleg a videós részben egyértelmű az előnye a XR-nek
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Gsx-rr #209611 üzenetére
Mit na ne? Attól, hogy magasabbra volt pozícionálva a X anno árban és tudásban, mint a vele együtt érkezett 8-as széria, még nem lesz jobb a kamerája, mint az egy évvel később érkezett, szintén lejjebb pozícionált XR-nek, aminek az elsődleges modulja megegyezik a vele együtt kijött Xs/Xs Maxéval. Ez ugyanolyan, mint a tavalyi Xs és az idei 11 esete: ott is az utóbbi fog győztesként kikerülni kamerában (és majdnem minden másban is), főleg az éjszakai módot bevetve, hiába a Xs a 11 Proval van egy árban, a fő kameramodul minden évben megegyezik az adott évi olcsóbb és drágább modellekben.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Arról nincs esetleg véletlenül valakinek megbízható infója, hogy a Telekom belistázza-e a közeljövőben az i11-ből a nagyobb tárhellyel szerelt verziókat is (128 GB/256 GB)..? A jövő év eleji készülék váltáskor játszhat nálam a sima 11 is a Pro mellett, de jó lenne, ha nem kéne a 64-es alapkiszereléssel "beérni" kötelezően. Az Apple hivatalos magyar weboldalán baráti a plusz 20.000 forintos felár, valami hasonlót képzelnék el itt is.
[ Szerkesztve ]
-
yoogie
aktív tag
Létezik iOS-re időzített sms applikáció vagy még jobb lenne, ha az “alap” rendszer is tudná..
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Biztosan volt már téma itt. iPhone X esetén másnak is volt gondja a térerővel? 3G alatt működik a hálózat, de ha 4G-re rakom akkor egy idő után elmegy a hálózatom.
-
dud998
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Diablo IV
- Blu-ray lejátszók
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Hordozható PlayStation 5 bukkant fel a sufni ajtajában
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest