- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
Használja valaki a vezetés fókusz automata válasz funkcióját? Tegnap az estémet rászántam, de nem küld automata válaszüzenetet… neten megoldást keresve ios 16 óta elméletileg senkinek nem jó.. Mindenféle beállítás konbinációt kipróbáltam, de üzenetet akkor se küld..
-
csabiks
senior tag
válasz
ILLDisPozed #229547 üzenetére
nekem 11 pro az eddigi legjobb uzemideju telo, gyakran nap vegen 70%, ugy hogy mobilnet, bluetooth minden bekapcsolva. Egy hajszállal tovább bírja nálam, mint az xs maxom ami előtte volt.
-
csabiks
senior tag
11 prorol iden ugy erzem a ‘sima’ 12esre valtok, hala eros gazdasagunknak, es az eros forintunknak.
-
csabiks
senior tag
válasz
baal-amiga #211406 üzenetére
nalam az xs 1 év alatt 97%-ra csökkent .(minden este töltöttem)
-
csabiks
senior tag
Egy kicsit buta kérdés, de éjszaka mit számít hogy mennyit merül? Az összes telefonomat éjszaka töltöttem, soha egyiknek sem használódott el az akkuja, ràadásul van optimizált töltés ios13 óta..
-
csabiks
senior tag
Tegnap cseréltettem ki a SIM kártyámat, mert folyton hanghívás problémáim / és térerő gondjaim voltak.
Az XS Max után a 11 pro is hozta ezeket a hibákat, így már biztos voltam benne hogy nem a készülék a hibás, hanem az ios vagy valami más.
És legnagyobb meglepetésemre, az összes problémám megoldódott, a franc se gondolta volna hogy a SIM kártya képes elromlani. A hanghívások azóta tökéletesek, és nincs térerő gondom.
Ez lehet elszigetelt eset, de akinek hálózati gondja van, 1 próbát megér.
A telenornál 2 évente lehet kérni új kártyát, az enyém 6 éves volt, az új SIM úgy érzem valamivel véknyabb mint ami volt.
-
csabiks
senior tag
Sziasztok! mitől szakadhat meg a hivas egy 2-3 masodpercre? pontosabban nem megszakad, hanem nem hallok addig semmit.. volte nincs bekapcsolva, telenoros vagyok. ios12nel is elofordult, most 13nal, xs maxnal is most 11 pronal is
-
csabiks
senior tag
Sziasztok! Icloudba be van nekem kapcsolva, hogy mentse az üzeneteket is. A problémám, hogy már lassan 10 gigát foglal. Van rá mód, hogy mondjuk csak az utolsó 30 nap beszélgetéseit tartsa szinkronba? A beallításoknál, olyat találtam, hogy az 1 évnél régebbi üzeneteket törölje (bekapcsoltam - és letörölt minden régi smst), szal nekem nem letörölni kéne (mert a telón van hely) csak icloudba ne legyen ott minden.
valaki tud rá valami okosat?
-
csabiks
senior tag
válasz
tothjozsi96 #195096 üzenetére
nem, viszont ha besetaltok az eladoval a szolgaltatohoz ott megtudjak mondani a szamhordozonak hogy mar nincs torleszto / huseg / tartozas
-
csabiks
senior tag
sziasztok! jailbreak nelkul megoldhato a gps helyzetem ‘becsapasa’ a baratok kozotti helyzetmegosztast akarom manipulalni. ios 12, eddig nem talaltam semmi hasznalhatot.
-
csabiks
senior tag
válasz
XFishboneHUN #188911 üzenetére
max 60e
-
csabiks
senior tag
iphone x 172 ciklus 98% 10 honapos.
-
csabiks
senior tag
nekem purify szuri, de a helye ott marad es sokat kell gorgetni :/
-
csabiks
senior tag
válasz
galaxys80 #182798 üzenetére
alkalmazasok frissitese a hatterben be van kapcsolva? attol hogy van egy macbookod nem kene hogy az iphone jobban meruljon
de egyebkent kulfoldi oldalakon is sokan panaszkodnak akku merulesre, en macen es iphonen is safarit hasznalok, nem volt vele soha ilyen gondom..
-
csabiks
senior tag
a faceid nekem is hibatlan, egyebkent tanul a szoftver, minden leolvasasnal finomitja es alkalmazkodik a felhasznalohoz
-
csabiks
senior tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a telefon nem kezdi el letölteni a fotóimat az icloudról (4e kép), át állítottam hogy töltse le a teljes képet ne az optimizáltat (256gb modell), de nem csinál semmit, reseteltem, újraindítottam, beállítottam újként, ki-be jelentkeztem icloudból, ki-be kapcsoltam a fotók icloudját, de most már tanácstalan vagyok. 4e kép és annyit ír ki hogy letöltés, de semmit nem tölt
ötlet?
-
csabiks
senior tag
Urak! Itthon lehet vasarolni applecaret iphonera? egyszeruen sehol nem talalom, csak laptopra meg ipadra valot...
-
csabiks
senior tag
a heptikus visszajelzest (rezgest) ki lehet kapcsolni a hangoknal es akkor nem rezeg!
-
csabiks
senior tag
válasz
adamssss #160302 üzenetére
a 6os iphonetol elvileg tudja..
A VoLTE bekapcsolása
Bizonyos szolgáltatók alapértelmezés szerint bekapcsolják a funkciót. A Beállítások > Mobiltelefon > Mobiladat-lehetőségek > LTE engedélyezése menüpontba lépve megtekintheti, hogy a VoLTE be van-e kapcsolva. Ha a Hang és adat lehetőség ki van kapcsolva, a VoLTE bekapcsolásához előbb kapcsolja be ezt a funkciót.
-
csabiks
senior tag
válasz
buvartacsko #155991 üzenetére
semmi, de ha repülős üzzemódban van akkor hamarabb feltölt, azzal érdemes játszani ha valaki hamarabb le szeretné húzni a töltőről..
-
csabiks
senior tag
válasz
kajmika0510 #155576 üzenetére
csak vicceltem xd tedd fel bátran semmi gond vele!
-
csabiks
senior tag
válasz
kajmika0510 #155568 üzenetére
tele van buggal fel ne tedd
-
csabiks
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #154055 üzenetére
korabban volt tema a wear level, kuldoldi forumon olvastam, hogy 1-1 ejszakai kikapcsolas segithet, nekem 6s 10%-os wear levelje 1%ra csokkent, azota havonta 1x kikapcsolom ejszakara. (es biztos van ra logikus magyarazat is, ha folyton hasznalod az akku folyton kisul-merul nem tud "pihenni")
-
csabiks
senior tag
1x 2x en is kikapcsolom ejszakara de csak mert jot tesz az akkunak, amugy sose...
-
csabiks
senior tag
válasz
Neurotoxin #154044 üzenetére
szia! ha mar kifizetted otthon wifirol engedni fogja letolteni. a nagy meret miatt amugy se kezdene letolteni
-
csabiks
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #151340 üzenetére
ZÁrd le a bekapcsoló gombbal...
-
csabiks
senior tag
válasz
mongoose123 #151329 üzenetére
2 telefont vettem már tőle es mind bontatlan -aktívalatlan volt. Azota is működnek
-
csabiks
senior tag
válasz
California1 #148641 üzenetére
en egy ideig hasznaltam a chromot, de tobbet hasznalt akkubol, es szerintem se nem jobb se nem gyorsabb.
-
csabiks
senior tag
kell.
-
csabiks
senior tag
Nekem az 5s netezésre nagyon pici volt, de gépelni is azon az apró kijelzőn.. Sokat hibáztam.
Viszont nagyon kézbe simult azt nagyon szerettem benne. -
csabiks
senior tag
válasz
gilfoyle #137261 üzenetére
A 2 giga ram miatt a 6s időtállóbb, és ha "csak" 20e a difi akkor érdemesebb ráfizetni.
Az i7-ről 0 infó van, az is lehet hogy sokkal jobb lesz mint a 6s, de lehet hogy nem (nah de miben lehet jobb? ez a processzor szerintem évekig gond nélkül kiszolgálja majd az IOS-t, a ram biztosan nem fog növekedni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest