- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
Ezt a 2 lepcsos hitelesitest nem lehet kikapcsolni?
-
tuzpenge
őstag
-
Mr.Silkó
veterán
válasz bigdady #209479 üzenetére
Nálam alig van gond a 13-mal, egyedül a billentyűzet vált sűrűn vissza magától a gyárira a Gboardról, a hívásproblémák szerencsére elkerültek eddig, viszont jópár embernek vannak ez utóbbi miatt főleg kellemetlenségei, szóval szerintem érdemes picit várnod a frissítéssel.
-
legenda
válasz joey04 #209453 üzenetére
Tudnád ezt idézni a gyártó tollából/billentyűzetéből is?
Első az, amit a kapcsolódó jogszabályokban leírtak, utána jön, ha attól a gyártó a fogyasztó számára kedvező irányban eltér, de ez akkor hivatalos, ha tőlük olvasom, nem pedig egyéb oldalakon.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Steelers
senior tag
A parancsok appban lehet valahogy automatikusan futtatni az automatizált feladatokat?
Mert eddig csak úgy sikerült beállítanom hogy rá kell bökni a futtatásra. -
bigdady
nagyúr
-
veterán
válasz MasterMark #209476 üzenetére
Fullra van nyomva a hangerő úgyis,próbáltam mindenhogyan.
Maga a teló is maxon van,waze-n belül is 100%-ra van állítva az hangerő,mégis hol halk,hol hangos,ezért gondoltam a figyelemérzékelőre.
Azért kíváncsiságból kilőttem,kíváncsi leszek,hogy így is csinálja e majd legközelebb.lugosi:
Kihangosítón nem vettem észre én sem,csak a saját hangszóróján. -
veterán
Csak én érzem rosszul,vagy a bekapcsolt “figyelemérzékelő funkciók” valóban visszaveszi a Waze hangját is?
Sokszor arra leszek figyelmes,hogy többször is halkan beszél a Waze,pedig fullra van tolva a hangerő. -
veterán
válasz delta1017 #209470 üzenetére
Lehet,hogy csak azért mert szépen lassan én is öregszem évről évre,de egyre kevésbé tetszenek a természetestől nagyon elrugaszkodott dolgok.
Régebben imádtam a Samu oled panelek kirobbanó színeit,a kamerája által túltolt szaturációt,zenében is mindig szerettem az erőteljes “fiatalos” dübörgő és túlhúzott mélyeket.
Ma már minden érzékemnek jobban esik egy kiegyenlítettebb inger ahol nem lóg ki nagyon a lóláb,legyen az hang,vagy kép,pedig csak 34 vagyok.
Most nagyon elégedett vagyok minden téren az i11Proval,pedig nem vagyok egy almaőrült. -
ntomi0730
senior tag
Sziasztok! Ne haragudjatok a kérdésért és nem igazán ide tartozik. Van-e az airpods-nak külön topikja, mert Én nem találom?
-
FIREBLADE78
addikt
Nálam ios 12-vel nem volt gond. Amióta az új van,állandóan váltogatok.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
divan
őstag
válasz FIREBLADE78 #209463 üzenetére
Nekem csak időnként vált vissza, még nem jöttem rá, hogy miért, és mikor.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz FIREBLADE78 #209463 üzenetére
Gboardról is gyakran visszavált gyári billentyűzetre az én készülékem is, ez korábban is előfordult, viszont mintha a legutóbbi 13.1.3-mal ismét gyakoribb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Nálatok is minden egyes írás után vissza kell váltani SwiftKeyre a gyári billentyűzetről? Befejezem ezt a hszt és amint bezárom a böngészőt, vissza fog ugrani a gyárira. Nagyon idegesítő
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
veterán
válasz #72445440 #209458 üzenetére
Az egyik legjobb kijelző (i11Pro).
Ez előtt volt Galaxy S-em és Note-om,azok sokkal jobban túlszaturáltak,erre kellemesebb ránézni.Persze itt is van valamennyi túlszaturáltság a kijelzőtechnológia miatt,de nem annyira harsány,mint a Samsungnál,pedig ez is Samu panel elvileg (ha jól tudom).
A fényereje ennek is bitang,jól látható napfényben is.Sőt jobban mint az előző Note 10 Plus-om kijelzője.Kevésbé tükröződik. -
tboldi
nagyúr
válasz #72445440 #209458 üzenetére
X, XS, XS Max, 11 Pro, 11 Pro Max
Nekem XS Max van, ha minden igaz, ebben egy Samsung panel van. Én szeretem, jók a színei, nem túlszaturált, és a fehér is csak éppen annyira meleg, amennyire nekem jól esik. A PWM mondjuk egyeseknek fejfájást okozhat, de nekem ezzel sincs bajom.
-
DaveHutt
őstag
válasz markknight #209441 üzenetére
Dark móddal még jobb is a SoT-on kb fél-egy órával X-en. Asszony nem hajlandó XS-en használni, ugyannyi a SoT, mint eddig.
-
Algotis
addikt
Valahogy meg lehet azt nézni, hogy az utolsó feltöltés óta mennyit volt bekapcsolva a képernyőm?
Nekem ez nem mond semmit, hogy az utóbbi 24 órát látom, ami még a tegnapi napról is számolja...Ha meg átmegyek arra a másik fülre, az a napi bontás még mindig nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
joey04
titán
Nem. Mármint nem kedvezőtlenebbek, ha hivatalos helyen veszi. Eddig is így volt, de végre született egy cikk is: [link]
Amennyiben hivatalos helyről vásárolod meg a készüléket, lásd mondjuk Apple.hu, iSTYLE, iCentre, MédiaMarkt, Telekom és így tovább, az Apple a szavatosságot garanciális időnek tekinti, tehát Magyarországon “2 év garanciát” kapsz és nem neked kell bizonyítanod a fenti esetben
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #209449 üzenetére
De az egy teljesen más eljárás tanúkkal, szakértői bizonyítással, stb.
A felhozódott telefonletiltós adásvételis peres eljárásban ilyenek nincsenek." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tboldi
nagyúr
válasz bigdady #209447 üzenetére
Azt irja az is bír annyit mint az i8 plus aksija, ez igaz?
Még többet is.
De ha a 8 Plus tetszik jobban, akkor válaszd azt, azzal sem nagyon lehet mellényúlni.szerk.: Egy korábbi hsz-om.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Nézem és az i8 plus akkora mint a mostani s8 samu mobilom így nem péklapát, viszont 20e ft csak a különbség az xr-hez képest. Azt irja az is bír annyit mint az i8 plus aksija, ez igaz?
Illetve érdemes inkább azt venni akkor vagy i8 plus? Utóbbiban jobban tetszik mondjuk az ujjlenyomatolvasó mint a face id[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
válasz markknight #209441 üzenetére
Nekem mintha javult volna, vagy legalábbis rosszabb biztosan nem lett a XS Max.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz nord_ #209440 üzenetére
Sokan még azt sem tudják, hogy a tanúk nem az adás-vétel megtörténtét igazolják, hanem “csak annyit”, hogy a szerződő féltől származik az okiraton az aláírás.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bigdady
nagyúr
Előtte 6s-em volt meg 6 meg 5s meg 5 meg 4s meg 4 de egyik sem bírta de ki az estét egy évesen így áttertem jó 5-6 év után androidra akkor vettem s8as samsungot azóta meg van. Most asszonynak kell új teló gondoltam megkapná enyémet én meg visszatérnék ha javult az üzemidő (meg ne töltse újra a weblapot amíg be kell írnom pl az sms én kapott banki jóváhagyó kódot.. mert 6s azt csinálta 2017ben) meg mégiscsak én kapják újat
Jó lenne ha kibírná a napot, de péklapátot plusost nem szeretnék. Flottul menjen a rendszer ne lassuljin be a frissitesektől szóval kb ennyi az igényem[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz bigdady #209433 üzenetére
Minden az anyagi kerettől függ. Ha a legolcsóbb, még további évekig működőképes iPhone-t keresnék, én a sima 7 alá nem mennék, ha picit több a keret, akkor a 8-as széria is jó választás, ha meg nem az anyagiak döntenek elsősorban nálad, akkor a 11-et venném a helyedben, az friss hardverrel és 4 GB RAM-mal még hosszú évekig pörögni fog flottul.
-
legenda
Szia,
Bárhol vásárolsz, egy év korlátozott gyártói jótállás adott - mondhatni világgarancia -, de ha hazai hivatalos viszonteladótól veszed, akkor a hazai kapcsolódó jogszabályok alapján egy év jótállás és két év szavatosság (utóbbi kedvezőtlenebb a fogyasztó szemszögéből) lesz - ezek a vásárlás/átvétel napjával indulnak, szemben a gyártói korlátozott jótállással, ami az aktiválás időpontjában.
Az ár-érték arány egyedi elvárások függvénye is, ezért abban nehéz helyetted másnak dönteni, de ahogy előttem is írták, a 8-as széria alá már nem érdemes menni, ha további két évre tervezel.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HUTCHDB
nagyúr
A gyerekeimnek 8, 7 plus és sima 7 -jük van.
Mindegyik jó telefon, jól használhatóak.
A feleségem kevésbé tech követő, ő 6S-et használ, még az is teljesen jól működik.
Pénztárca kérdése szerintem, hogy mit veszel, mert ettől újabbak még jobbak.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bigdady
nagyúr
Hali
Melyik iphonet érdemes ma megvenni ár érték arányban? Ami alá már nem érdemes menni és jó lenne elmenne 2 évet?
Fotó funkciók nem érdekelnek.
És hol érdemes megvenni? Most mennyi gari van ezekre? Hivatalos viszonteladó érdekelne igazából.
Bocs 2 éve nem jártam erre :)[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz TheBikerider #209427 üzenetére
Ha a szolgáltatónál jól működik a funkció, akkor érdemes az előfizetésen aktiváltatni és a telefonon is bekapcsolni.
A Telekomnál nincs kapcsolódó gond, előnyét látom csak a VoLTE funkciónak, noha kizárólag a privát előfizetésemen működik, de a cégessel sincs semmi gond az iPhone-ban (az utolsó iOS 13 verziókkal sem, holott azon nem aktív a VoLTE.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
dud998
őstag
válasz Dr. X #209418 üzenetére
Elsejétől indul a szolgáltatás, szerintem akkor lehet majd. Kíváncsi vagyok, mert én is nemrég vettem egy 11-et.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Gomba
senior tag
válasz Dr. X #209418 üzenetére
Jogosult az 1 év ingyen apple tv+-ra: minden 2019.09.10. után vásárolt iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, vagy Mac ami képes futtatni a legfrissebb iOS, iPadOS, tvOS, vagy macOS-t.
Az apple tv alkalmazásban elvileg majd meg fog jelenni automatikusan apple ID alapján, de ha nem akkor lesz rá külön gomb is ahol lehet igényelni az 1 ingyen évet.[ Szerkesztve ]
Ép hardverben ép szoftver
-
veterán
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz tuzpenge #209423 üzenetére
Köszi! Megpróbálom. Igaz Telenoros vagyok és lehet próbálnak lerázni, mert ugye ott még papíron nem kompatibilis az almákkal a volte. Nagyon szánalmasnak érezném magam ha nekem kellene hazudnom, hogy más telefonom van (amit ők támogatnak), hogy tudjak telefonálni havi 14 ezerért végre normálisan.
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
tuzpenge
őstag
válasz ILLDisPozed #209413 üzenetére
A mai napon bekapcsoltattam a VoLTE szolgáltatást a vodával és át is állítottam erre a telefont és azóta egyszer sem vesztett hálózatot, sőt a telefon szinte azonnal kicsörög, tehát a kapcsolat felépítése mérhetően gyorsabb lett. Azt olvastam valahol hogy valamiért a VoLTE nélküli kapcsolódási kérelem hibája (időtúlfutás vagy nemtom, nem értek hozzá) miatt dobja el a hálózatot, és ebben lehet is valami mert idáig az első hívás után szinte azonnal eldobta a hálózatot viszont ma egész nap jó volt. Remélem ez így is marad. Egy próbát megérhet nálad is!
[ Szerkesztve ]
ˣ
-
chaosmonger
tag
válasz Dr. X #209421 üzenetére
Ezt találtam rá:
To get it started, you’ll have to wait until November 1. Once that day rolls around and Apple TV+ goes live, customers who are eligible for the deal will be able to activate their one year’s subscription for free on a supported device running the “latest software”. Customers have three months after they activate their new device to start the year’s free service deal. Or if you bought and activated your new device before November 1, you have three months from that date.
Tehát nov 1 után lehet aktiválni a megfelelő eszközön, 3 hónap van rá.
(Remélem azt nem találják ki, hogy ja, csak Amerikára értettük...) -
FlashLed
senior tag
-
Dr. X
aktív tag
Vett valaki mostanában új Apple terméket? Mert azt írja a weboldaluk, hogy egy éves Apple Tv Plus előfizetés jár hozzá, de én a tegnap vett iPademhez nem látom, hogyan járna. Az appet megnyitva azt írja, hogy nincs előfizetésem. Gondolom az mindegy, hogy eMagról van és nem hivatalos Apple üzletből.
-
devil-k
nagyúr
válasz #40993792 #209375 üzenetére
Köszi... remélem, hogy megoldódik... érdekes ez egyébként. Érdekes, hogy PC-n sem jön be az idővonalam ennél a fióknál...
Az éjszakai mód megoldódott...
Viszont nem értem az iOS gondolkozását. Andoridon keresztül nagyon rég megoldható, hogy a Facebook Messenger appon belül a jelzés hangját átállítsam, vagy pl. hogy a Viber beszélgetésen belül lehessen keresni stb. Itt miért nem? Ezek olyan kis sz@r dolgok...
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz Norbi. #209412 üzenetére
Mintha valaki írta volna, hogy ha nem találnak hibát és mégis sz.r speciális esetben módjukban áll visszatenni a régebbi rendszert. (Lehet álmodtam)
Ez így sehogysem jó, eladni sem tudom így, használni sem igazán (zenélni s netezni esetleg), újat pedig úgy lehetne venni ha eladódik a régi szóval ez most bukta decemberig vagy ki tudja meddig.
Azért köszi! @tboldi neked isiPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Norbi.
őstag
válasz ILLDisPozed #209410 üzenetére
Care Centerbe vittem egy i8-at, 1 hétig tesztelték, hibát nem találak a készülékben (persze, külföldön tesztelték) visszaállították és visszaadták. Persze, ugyan úgy sz*r. (hálistennek nem az enyém)
Nem raknak vissza semmilyen régebbi verziót, csak a legfrissebbet mindig.
-
tboldi
nagyúr
válasz ILLDisPozed #209410 üzenetére
Már nem írja alá az Apple a 12-t, úgyhogy nincs visszaút.
[ Szerkesztve ]
-
ILLDisPozed
aktív tag
Valaki volt szervizbe ezzel a hálózateldobással? Visszateszik az ios 12-őt ha kérem? Vissza tudják (istyle, icentre)?
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Algotis
addikt
válasz K1nG HuNp #209380 üzenetére
Igen, nem volt kérdés részükről sem, hogy amennyiben az aksi volt gyárilag hibás, akkor nekem nem kell fizetnem egy garast sem, és megoldják a dolgot. Elvileg új telefont adtak volna, amennyiben még garis lett volna a készülékem, de mivel már nem volt az, ezért így csak az érintett alkatrészeket cserélték ki külföldön. (Ennek picit jobban örülök, mintha itthon csinálták volna)
Androidos Outlookból küldve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest