- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Screen Mirroring most végülis működik, vagy nem? Yourube videókon, leírásokban egyszerűen csak lehúzzák az értesítési felületen, rákattint, hogy screen mirroring, és megy. Régebben én is használtam, próbálgattam, lányom is így youtube-ozott, most viszont egyik tévé sem lát egy telefont sem (sony tv-k, nem androidos, alapmodellek, de korábban működött). Ez most az új ios feature, vagy a tévék szoftverén sikerült valamit ‘javítani’? Másnál működik? Ki akartam próbálni az ajándék 1 éves atv+ előfizut, de a telefon kijelzőjén nem akkora buli filmet nézni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #210180 üzenetére
A repedések vonalait nézd, egy szomorú embert látsz. [kép]
-
general
addikt
válasz devil-k #210181 üzenetére
Én is írtam korábban, hogy nálam a 7 plus nagyon durván gyorsabban merült, mint korábban. Először azt hittem, az aksim ( ez most akkor egy vagy két k?? ) megadta magát, de aztán olvastam ezt már mástól is.
Most vettem 11 pro maxot, ez viszont nagyon bírja, tegnapelőtt este töltöttem fel 96%-ra, ugyan nem volt szét használva, átlagos használat, most van 60 %-on.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
aujjobba
addikt
válasz devil-k #210181 üzenetére
Én is így érzem, az i7 és az SE is látszólag jobban merül, a készenléti fogyasztás főleg feltűnő.
De ez ingoványos talaj, lehet majd beáll, szokott ilyen történni nagyobb frissítések után.
Az i7 féléves készülék, az SE-ben télen volt akkucsere (gyári, iStyle), ergo nem az akksik öregek. -
devil-k
nagyúr
válasz TheBikerider #210182 üzenetére
11 PRO Max.
Olvastam cikkeket most a neten erről a frissítésről és más is felhozta ezt anomáliaként.- mozi bolondéria -
-
veterán
-
devil-k
nagyúr
Tapasztalta valaki azt az anomáliát, hogy a 13.2 verzió frissítés óta gyorsabban merül a készüléke?
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz csaba1203 #210176 üzenetére
Én ezelőtt sosem használtam iOS-t és ezért furcsa és hiányzik egy-két dolog az androidból... amiket ha az Apple is átvett volna valamilyen formában, akkor még inkább jobb lehetne az iOS.
Nem a megszokásról van szó, mert tényleg pofon egyszerű minden.- mozi bolondéria -
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #210146 üzenetére
Ki nem cserélném! Jobb oldalt az összetört üveg egy arcot formáz.
-
addikt
válasz anderledani #210169 üzenetére
Nekem is ezt csinálja
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Bzs77
tag
Akiknek megszűntek mi band 2-őn az értesítések,ios13 alatt azoknak írom.Nekem úgy sikerült megoldanom,hogy letöröltem a mifit-et,újra fel raktam,aztán mi fiókot kellett csinálnom.Face-el,meg google fiókkal már nem lehet bejelentkezni.Iphone se-m van.Vagyis még csak messengert próbáltam.Az meg van.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
-
veterán
-
veterán
Használ itt valaki Mi Band 4-et szifonnal?Vagy akár Mi Band 3-at?
Minden értesítést megkapok rá,de a Messengerét nem.
Hiába van beállítva.
Más is tapasztal(t) ilyet? -
chaosmonger
tag
Ez azért jó, mondom ha már a tv+-t nem tudom castolni a tv-imre, akkor legalább nézem a gépemen browserben, mert azért lássuk be, telefonon elég nyomorúságos filmet nézni.
Erre azt mondja adjam meg a hitelkártya számomat, hogy ellenőrizzék hogy a kártyatulajdonos engedélyezi-e a pc-n nézést. Betéti kártya nem jó neki (érdekes mikor a pénzt kell vonogatni róla akkor jó, meg ugye az előfizetéshez is ez a kártya van beállítva).
Hát nincs hitelkártyám, és nem is lesz egy darabig.
Ha fizettem volna érte akkor lehet hogy morcos lennék. -
anderledani
őstag
iPhone XS iOS 13.2-n a Siri valamiért úgy működik, hogy a szöveges válasz azonnal megjelenik, de a beszédet csak 2-3 másodperc elteltével játssza le. Mit csináljak? (hard reset volt)
Az a furcsa hogy ez csak akkor van ha le van némítva a némítókapcsolóval.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
iphone 7-re szeretnék könnyen/gyorsan elérhető (kínai rendelés ezért nem opció) tokot és fóliát, ami elfogadható védelmet ad.
Miket ajánlanátok?
Köszi! -
törölt tag
Gyors kérdés. Az lehetséges iPhone-on, hogy adguard és egy vpn app fusson egy időben?
-
Noxy
veterán
válasz #40993792 #210160 üzenetére
Nem értem miért az angolt kell erőltetni magyar fórumon, amikor ott van magyarul is. [link]
Sokan még a magyart sem értik meg elsőre.
Már csak azért sem mert az iTunes-l 1xüen meg lehet oldani ezt a problémát.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Arcképgyáros
válasz FIREBLADE78 #210155 üzenetére
Nem, csak az i5 van szarban.
-
FIREBLADE78
addikt
5s-en 10.3.3 van. Ez is szopik? Csak 12-esre ajánlja fel. Nem tudom hogy elbírja e.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
w.miki
veterán
Ez szerintetek igaz?
November 3. után az Apple lekapcsolja az internetelérést minden, nem frissített iPhone 5-ön
Van több 5 a környezetemben.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Norbi.
őstag
válasz FIREBLADE78 #210149 üzenetére
Tuti gyárit nem nagyon fogsz kapni, max bontottan.
-
FIREBLADE78
addikt
Basszus. Gyári létezik hozzá?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
tothjozsi96
addikt
Szerintem is eBay-ről rendelj.
Én 5C-be rendeltem, 5 ezer forint volt és teljesen jó minőségű a kijelző.Egyszerű kicserélni.
-
Norbi.
őstag
Nem nagyon cserélnek üveget, utángyártott normális kijelzőt veszel 5-7ezerért veszel ali/ebay és társairól (nem nagy okosság cserélni) itthoni szervizek 10-15től indulnak a cserével.
-
-
belan
addikt
válasz TheBikerider #210127 üzenetére
ez a első iPhoneom😂..Aujjobba szerintem nem elég sötét a sötét témához . S10 pluson jobban meg van oldva a sötét téma .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
veterán
-
belan
addikt
Sötét témáról néha vissza vált világosra , magától valakinek csinálta már ?
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
legenda
válasz Drughi #210113 üzenetére
Szia,
Viszonylag gyors még az új rendszerrel is az a telefon.
Simán lehet ténylegesen új, mert sokáig gyártották, de az sem feltétlenül gond, ha régóta áll raktáron, legfeljebb nem kapcsol be azonnal, hanem tölteni kell egy ideig, de attól még rendben lesz utána az akkumulátor.
Az iOS verzió passz, annak a függvénye, mióta áll készleten.
Egy igazán gyenge pontja van a 6s-nek, az pedig az akkumulátoros üzemidő.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
general
addikt
Srácok, mi ez az egy év ingyenes atv előfizetés használat pontosan? Mikor/mihez jár? Egyetlen mondatban leírná vki? Új telo vásárlásakor is járhat? Bocsi, nem követtem a témát, viszont 2 napja vettem szolgáltatónál új iPhone-t. (És van otthon ATV 4k)
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
válasz #40993792 #210115 üzenetére
Kb másfél éve adtam el az enyémet, ami akkor volt fél éves. Előtte 2db 5s kiszolgált, de azót nem volt iphone-om, nem is követtem a történéseket.
Gyerek fotózás, fb, messenger, email
Kb ennyire használják, meg böngészés.Meglátjuk, mert ennyi pénzért mint apple cucc megéri.
Xiaomi 14T
-
MODERÁTOR
válasz -secret- #210108 üzenetére
Lehet, hogy érdemes lett volna hagyni, mert az apple oldala a térképen például a szolgáltatók üzleteit sem hozza, legalábbis azokon a településeken ahol én néztem, erre lesz majd egy csomó kérdés a topikban, hogy akkor az nem. Valószínű úgy lett volna a jó, ha mind a két link benne van, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Sziasztok.
A flottám felkinált arópénzért egy i6s készüléket (32gb)
Pont elég lenne a szülőknek.
Mennyire kompromisszumos manapság ez a telefon?
Ez refurb készülék lehet, vagy létezhet hogy gyári original új eszköz?
Az akku mennyire lehet "gyatya"? Ha 2 éve porosodik egy raktárba, sejtem ez elég sarkallatos pont...
Van rá esély, hogy régi ios van rajta, amivel még fürge?Xiaomi 14T
-
Noxy
veterán
"Mely készülékek jogosultak az egyéves ingyenes Apple TV+ szolgáltatás igénybevételére?
Minden olyan, az Apple-től vagy egy hivatalos Apple-viszonteladótól 2019. szeptember 10. után vásárolt új iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, illetve Mac jogosult, amelyen futtatható az iOS, az iPadOS, a tvOS vagy a macOS legújabb verziója." [link]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
válasz Sys85 #210102 üzenetére
Jó persze, vannak hibák a filmben, én is észrevettem, de figyelmen kívül hagyom és úgy nézem. Sok jövőben játszódó filmet láttunk már ugyebár, de ilyen megközelítésben még nem, legalábbis én nem. Szerintem érdekes. Nem mondanám jónak, rossznak sem, viszont leköti a figyelmem és az már jelent valamit.
(a “Friss vér” epizódnál tartok )[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
spider80
őstag
válasz Sys85 #210099 üzenetére
Dehogynem számít! Egyrészt hivatalosnál ott a második évre a szavatosság. Ami törvényileg nem ugyanaz,mint a garancia,az apple mégis kb úgy kezeli. Másrészt ha 1 éven belül a szervíz cseréli valamiért a telót,akkor hivatalos telónál újra indul a garancia,sufni gsm-esnél pedig csak a meglévő garanciád megy tovább. Kivéve ha az már kevesebb,mint 3 hónap,mert akkor 3 hónapot kapsz. Imei szám,sorozatszám alapján simán tudja a rendszer melyiket hol értékesítették.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest