- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Silkó #216717 üzenetére
Én úgy látom hogy nem várható. Bár nemrég frissítették azt a "light-os" ipad-et, gondolom azt a vonalat azzal letudták egy időre.
Én várom az új pro-t, régóta akarok már venni, de így a ciklusa végén vagy az újat venném, vagy a mostanit de akkor már úgy, hogy olyan áron megy, hogy az már előző generáció. -
válasz
Mr.Silkó #216650 üzenetére
Furcsa ez a pár tizedmásodperc, mert régebben mintha azt írták volna, hogy nyomtasd ki vagy mentsd el a QR kódot, ha újra aktiválni kell, akkor meglegyen. Nekem amikor aktiváltam, tuti hogy nem tizedmásodperceken belül lett felhasználva a QR kód, hanem 1-2 percen belül.
-
válasz
Mr.Silkó #216621 üzenetére
Mikor kérted/igényelted a QR kódot és mennyi idő telt el a beolvasásig?
A lényeg, hogy lejár egy idő után, amikor lekéred és nem használod fel rögtön. Ilyenkor újra kell igényelni.
Elsőször igényelted, vagy már sokadszorra?Pontos részleteket árulj el, mert fontos.
Én is jártam úgy, mint Te és azt hittem a Telekom a hibás, közben meg nem csak nem voltam tisztában dolgokkal. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #214791 üzenetére
Fiamnak van airpods 2-je, most kérdeztem meg tőle, van e bármilyen gond a hideg miatt.
Állandóan a fülében van, utcán tömegközlekedésen, de azt mondja, hogy soha semmi gond nem volt eddig vele. Nem merül hamarabb, nem kapcsol ki, semmi hasonló jelenség.
Ellenben a 7 plus-a azért többször indokolatlanul lemerül, kikapcsol ebben a téli időben. -
válasz
Mr.Silkó #214791 üzenetére
Első generációs airpodsról tudok mondani tapasztalatot, ha az segítség. -3 fokban kint kb 10 perc beszélgetés után nálam a bal oldali kattant egyet és kikapcsolt (nem volt lemerülve). Visszatéve a tokjába, zsebben tartva pár perc múlva ismét használható volt. Igaz, több éves darab, de akkor is ez negatív tapasztalat volt nekem. Biztos csak a kaliforniai időjárással tesztelték.
-
superfly2
tag
válasz
Mr.Silkó #214817 üzenetére
Pedig olyan mintha karcolná vagyis annak tűnik, körömmel nem érzem, annyira azért nyilván nem, de látszottak apró "karcok". Újat kaptam garancia miatt és nem szeretném ha ez is úgy nézne ki mint az előző. nem hiszem hogy lerakódott kosz. Minden hétvégén kivettem a tokból és át törölgettem és akárhogy próbáltam letakarítani sehogy sem jött le. Gondoltam arra is hogy pont azért lett "karcos" mivel le veszegettem a tokot. Átlátszó tok de elég kemény.
-
-
válasz
Mr.Silkó #214200 üzenetére
Hát na igen az úgy megint másabb. Én pl utálom a tokot és a nélkül használom mindig.
Vettem egy eredeti bőrt rá, de az újdonság ereje 2 napig tartott kb és le is vettem...
Viszont, ha iszogatni megyek akkor fel teszem rá legalábbis a Xs Max-ra mindig akkor tettem fel.. -
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Mr.Silkó #213936 üzenetére
Én pont az előbb, kb. egy órája rendeltem iPhone 7-hez 12W-os gyári töltő adaptert.
Nagyon lomha a gyári 5W-os töltő.Nekem iPhone 11 Pro-m van, nem mondom hogy nem éri meg a 18W-os töltő, de ahhoz kellene még egy USB-C kábel is, ahogy az előttem szóló is mondta
Szerintem inkább a 12W-osat vedd, az megéri.Az iCentre-nél ingyenes kiszállítás van, 6 ezer forintot szerintem nagyon megér!
-
MasterMark
titán
válasz
Mr.Silkó #213936 üzenetére
12 Wattos iPad töltő ha nem akarsz kábelt cserélni.
Ha kábelt is veszel, akkor USB-C - Ligthning kábel kell, és egy 18 vagy több Wattos Power Delivery USB Type-C töltő (pl.: [link]).
-
válasz
Mr.Silkó #213600 üzenetére
Nekem az elsődleges telefonom (Céges) egy N9-es, a privát egy XS max (most),de vagy 5 éve tartok egy ios eszközt a droid mellett.
A tapasztalatom az, hogy a droid megy az ios felés és az ios a droid felé,annak minden jó és rossz oldalában is. (pl a lag, a droid javul az ios kezd szarabb lenni). -
-
csababarca
őstag
válasz
Mr.Silkó #213443 üzenetére
Köszi, ezt elolvastam.
6 éve használok iphonet de ezekkel az ide oda feltöltögetős dolgokkal homályban vagyok.
Enyémen ki van kapcsolva minden ilyen, kábellel felrakom macbookra a képeket telóról, majd törlöm.Most ha icloudba bejelentkezek neki gépről, és törlöm a dolgokat ha vannak (bár továbbra sem értem miért kell duplán megtenni, telóról már megtettem), akkor az esetleges icloudban tárolt képei csak onnan tűnnek el, vagy teló memóriájából is?
Lehet a legegyszerűbb 50re bőviteni az icloud tárhelyet, de jelenleg ebben sem vagyok biztoa hogy megoldaná ezt.
Sose volt ilyen gondom. -
tyielow
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #213316 üzenetére
Nem vásárolt semmit, csak az iCloud havidíjas neki. És most rázúdítottak 30 "havidíjat" egyszerre.
A 249 HUF amúgy a Night Sky App díja.
21 storage díj és a többi pedig a nightsky. Így jön ki a kb. 30.
Ezekről most egy db számlát sem kapott az emailjére (mindig megnézi).
Nincs mász apple eszköze. Zenét, egyebeket sosem vesz. Szóval vmi gebasz van -
hitchins
őstag
válasz
Mr.Silkó #213060 üzenetére
Hat en nem tudom hogy csak az en keszulekkemel van-e a hiba de nagyon furcsa fotokat csinal.
Az edge detection hibaktol eltekintve is olyan baromi furcsa mesterkelt kepeket sikerult lonom.
Ha visszaviszem kicsereltetni mit kell leszedni/kikapcsolni/inaktivakni a keszulekrol? -
Wiz Khalifa
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Mr.Silkó #213045 üzenetére
Na mind1. Reggel kiderül. Remélem tényleg csak ki kell száradnia.
Amúgy remélem még 2 évig szolgálni fog különösebb gond nélkül (akkucsere pl ugye bele kalkulálható). Mert én azért is vettem direkt Max-ot hogy 3 évig kitart akkor jó mert méretben nekem ez így maga a tökély. Főleg hogy a szoftvert se tervezem frissíteni. Mai napig 12.4.1 megy rajta.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Mr.Silkó #213042 üzenetére
Hát ha tényleg az eső miatt lett volna akkor érdekes lenne ha elküldenének a fenébe ha garis lenne még. Lévén hogy a teló vízálló. És sose érte esőn kívül víz.
Amúgy az bosszant az egészbe hogy már nincs rá gari. Az ember ki ad érte 330k-t (tavaly annyiért tudtam hozzá jutni szerencsére) és kap rá 1 év garit ami után az ember perkálhat megint egy rakat lóvét hogy ha van valami baja. Nézegettem kb 20k a csere. meg olyan 6-8k a "vízzáró" réteg hogy továbra is vízálló legyen. Elvileg...
Ez bosszant. Meg az hogy manapság ha be adod szervizbe a telefont nem számíthatsz arra hogy kapsz csere telót, mint régen. Azt is oldja meg az ember magának.
(#213043) Mr.Silkó:
Én ugye tavaly november legelején vettem az XS Max-ot. Azóta nekem 90%-os az akku a szoftver szerint. Üzemidőben nagyon jó, viszont minden este rárakom a töltőpadra. -
zaskar
senior tag
válasz
Mr.Silkó #211496 üzenetére
Köszönöm, a zenéim mindegyike saját, így valószínűleg rámenne a mentés. A nagyobb tárhely tekintetében egyetértek, az iPad Pro-m nekem is 256-os (nekem ott fontosabb a hely, mint a telefonon), de tudom, hogy a jelenlegi telefonomon rengeteg felesleges dolog van, így nagy eséllyel elég lenne a 64 giga is. Csak egyszer rá kéne szánnom magam, hogy eltakarítsam, amire nincs szükségem.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Mr.Silkó #210532 üzenetére
Ezt ellenőrízd végig kérlek.
-
-
-
-
freelanced
addikt
válasz
Mr.Silkó #210421 üzenetére
Üdv!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Mr. SilkóEdzéshez is használod esetleg? Ha volt első generációd, ahhoz képest a doboz minősége javult / romlott esetleg? Illetve mennyire tudod betartani az ajánlott hangerőt annak okán, hogy nem szigetel?
Ha esetleg használtál sima Earpodst, ahhoz képest kényelmesebbnek mondanád?tboldi
Köszönöm az infókat. A tok anyaga, minősége feléd is kérdés, hátha tudsz érdemben nyilatkozni, erre is volt panasz.
lugosi
Köszönöm a visszajelzést. Őszintén én sem hallottam sehol szinte, és mikor már majdnem rábólintottam volna a dologra akkor futottam bele az itteni review-okba.
Lehetséges, hogy csak haterek, vagy netán használt vagy hamisított terméket vásárlók írtak ide végül, meg ugye nyilván többen írnak ha gond van vele, mintsem hogy olyan írjon akinek jól megy, de engem is meglepett a rengeteg negatív komment, változatos de bosszantó hibákkal.
De örülnék ha jó lenne, mert kényelmi szempontból, telefonálni igen hasznos lenne, és sok funkció tetszik benne, azt leszámítva, hogy nem zárja ki egyáltalán a külvilágot, de néha ez is előny, egyedül a tömegközlekedés ami problémás ilyen téren.
Egyébként aki használt sima Earpodsot, kényelmesebbnek gondolja? Vagy ti mennyit használjátok? Egész jól illeszkedik a fülembe a sima vezetékes, de 2 óra használat után kissé feszíti a fülem, megfájdul a porc tőle, viszont addig mint ha benn se lenne, de nem is lötyög.
Várható, hogy a kábel elhagyása okán kényelmesebbé válik a füles? Volt ilyen tapasztalatotok?
Kicsit hosszúra nyúlt...Köszönöm a válaszokat!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest