Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
petertoth10
üzenetére
Igen, és iStyle, iCentre, Almárium szerviz.
-
Sziasztok! Van egy media markt-os 5S-em, minden papírral és számlával de nem én vettem. Egy éves nemrég múlt. Tudom rá érvényesíteni az 1+1 év garanciát ha igen, hova tudom vinni?
-
marcell2015
tag
válasz
adise
üzenetére
Anyám se használja a kártyát, csak kp felvételre.
Hiába mesézem neki h vásároljon, mert az free... de ugye a paranoia erősebb...
Amúgy aki meg magától nem találja meg hogy tudja kihagyni, annak nem kell iphone.
Figyeld meg hogy holnap jailbreakolni akar, holnapután meg visszatér droidra
Amúgy sokan próbálkoznak 4s-5-el, és sokat várnak tőle, de azért itt galaxy s2 korabeli telefonról beszélünk, ezt nem tisztázzák magukban... -
func93
senior tag
Sziasztok
Az mitől lehet hogy ha töltöm a szifont akkor adott %_ig feltolt, de utána teljesen megáll, meg se mozdul 1%_ot se.. idegesítő nagyon.
-
hdanit610
aktív tag
válasz
adise
üzenetére
Nem kötelező megadni az adatait, így nem értem miért kéne? Ha nincs kártyája, akkor meg nyisson számlát, csináltasson kártyát, várjon 2 hetet és utána folytassa a regisztraciót? Na ne már!
Ha nem akarja megadni, az ő dolga. Nekem is van olyan ID-m, aminél nem adtam meg, mert minek. A fő ID-mhoz hozzá van párosítva, mert arról megy az iCloud előfizetésem, de azt én akartam, nem az Apple kényszerítette rám.
-
Etalon
csendes tag
válasz
-Ben-
üzenetére
Köszi, de alapvetően nem az okoz gondot, hogy a "none" opciót kell kiválasztani a bankkártyák közül, hanem, hogy amikor kiválasztom ezt az opciót akkor a supporthoz küld ahelyett, hogy továbbmenne. Ez az általad linkelt videoban 2:05nél van. Ő tovább tud menni, én nem.
-
Etalon
csendes tag
Sziasztok,
Biztos elég noob lesz a kérdésem, de vadi új vagyok az iPhone világban so please be genlte

Vettem 1 16 GBos iPhone 5öt. Az a baj, hogy amikor megcsinálnám a apple IDmat nem fogadja el azt az opciót, hogy nem akarom megadni a bankkártya adataimat. Valami olyasmit mondd, h kontaktoljak a supporttal. Megkeresem azt az oldalt amit mond de csak 1 általános support oldal jön be ahol ki van írva, hogy amúgy, ha nincs kedvem megadni a bankkártya adataimat, akkor nem kell. Kösssz...
Mit lehet, kell tenni ilyen helyzetben? 2x voltam boltban és kétszer hívtam a supportot telefonon, de már kezd kilenni az összes genitáliám ezzel az almás termékkel... Mindkét boltban azt mondták, h nem tudják mi lehet a baj és próbáljam meg 1 másik mail címmel. Még nem próbáltam de szerintem nem ez a gond. A telefonos support meg olyannal hülyített, hogy az Iphone kiválaszt random embereket, akiknek ellenőrzés céljából bekéri az adatait.
Youtubeon csak fals videokat találtam amiből arra következtettem, hogy nem lehet megúszni az adatok megadását. Akkor viszont miért van kint a hivatalos oldalukon, h nem kell? És miért nem mondták ezt nekem előre? Ezt csak kellene valahol jelezniük, nem? Így olyan a telefonom mintha 1 3310el rohangálnék.
Előre is köszi a segítséget és bocs ha már volt ez probléma!
-
-
Noxy
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Az állandó ki be húzkodással, egy idő után ezzel is uan ott leszel.
-
-
-Ben-
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
A legjobb az lenne, ha fixen egy puha szilikonban lenne, üvegfóliával. Ha ez az út nem tetszik, akkor keress olyan tokot, ami belül puha és nem piszkálja a telefon borítását semmi plusz dolog, pl. a kihúzó... Neoprén tokom csak egy volt, abban szeretett megtapadni a kosz és meg is karcolta a 4S hátát.
-
-
novi68
tag
Sziasztok!
Szeretnék olyan appot-ha van-ami arra szolgál,hogy a fülhöz emeléssel automatikusan felveszi a telefont,tehát nem kell húzogatni az ujjammal.
Tudna valamelyikőtök segíteni nekem ebben? (IPhone 5s)
Köszönöm! -
Noxy
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Semmit nem kever össze.
Csak az AppStoreból kell ki jelentkezni a másikkal meg be amíg leszedi.
Ezután meg vissza. Frissítéskor meg majd kéri a jelszót, amit meg tudsz.
Amit te írtál az az iCloud-ról szól. Ennek meg semmi köze az AppStore-hoz.
De ha úgy lesz jó neked amit írtál, akkor csináld úgy. -
parandroid
félisten
válasz
Tibee86
üzenetére
De mind a kettőt ugyanazon a készüléken, és másikon nem, gondolom.
Na most nálunk adott a két készülék, egyiken az én accom van, másikon a nejemé, jól belakva appokkal, biztonsági mentésekkel, hozzákapcsolt email- és whatsapp fiókokkal, saját telefonkönyvvel, backupokkal, biztonsági beállításokkal, minden (kontaktok, üzenetek, képek, zenék, pdf-ek) icloudba szinkronizálva, + képek dropboxba is. Ha most az egyik készüléken belépek a másikhoz tartozó acc-kal, attól eléggé be vagyok azért fosva, hogy mit hogyan kever be...
Szóval inkább kifizetem még egyszer az in-app purchase-t, mint hogy utána napokig szopjak, mire mindent kiválogatok. Egyszer sikerült már ugyanazon a gépen szinkronziálva összesíteni a telefonkönyvünket (hiába másik készülék biztonsági mentése volt, ugyanazon a PC-n, a kontaktokat valamiért közösre tette), utána még hónapokkal később is összeakadtam számomra teljesen érdektelen telefonszámokkal, mire sikerült mident mindenhonnét kigyomlálni.
Nem egy nagy összeg szerencsére, és amúgy is ritkán veszek fizetős appot...
p
-
Tibee86
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem keveri meg semennyire, a kezdetek óta két ID-t használok.
-
novi68
tag
Sziasztok!
Szeretnék olyan appot-ha van-ami arra szolgál,hogy a fülhöz emeléssel automatikusan felveszi a telefont,tehát nem kell húzogatni az ujjammal.
Tudna valamelyikőtök segíteni nekem ebben? (IPhone 5s)Köszönöm!
-
Noxy
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nem kell. Addig lépj be azon a telón az AppStore-ba azzal az ID-l amíg leszeded.
Max a frissítésnél kell újra eljátszani. -
Alex91
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Igy van, az alkalmazasokban megvasarolt tartalom nem oszthato meg.
-
parandroid
félisten
Family Sharing in-app purchase-ekkel nem működik?

Letöltöttünk egy appot, csak egy verzió van belőle, in-app purchase-ben lehet full verzióssá tenni, de csak azon a készüléken lett teljes verziós, amelyiken kifizettem, a másikon hiába töltöm le újra, akár a saját (fizetett accos) purchase-eim sorából is, továbbra is csak az ingyenes verzió van bent reklámokkal, és a 'buy full version' bannerrel.
p
-
domojko
senior tag
válasz
marcell2015
üzenetére
Köszönöm

-
polonic
félisten
Irtam korabban, hogy 5s elfelejti az otthoni wifi halozatot. Mint kiderult az osszes ismertet elfelejti, mindig hozza kell adni ujra, aztan par nap es megint felejtes.
Router restart, halozati beallitasok visszaallitasa nyilvan nem segit. -
marcell2015
tag
-
domojko
senior tag
válasz
marcell2015
üzenetére
Köszi a választ bnorci71-nek is.
Csak hogy tiszta legyen, akkor ezek szerint bármelyik wifis cucc jó lehet? [Akár ez is?]
Illetve, droidon a torque app-ot használtam. iOs-en melyik ingyenes app ajánlott erre?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Mivel tudnék beállitani értesítést a telefonomra arról hogy facebookon értesítést kaptam?
Wokflow-ban nem igazodok el, ifttt-ben meg pont nincs ilyen. Kösz
(Facebook app szar az nem jelez) -
-Ben-
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ez tényleg megkopott...
A fekete azért kényesebb, mint az asztro/ezüst.. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Akkor nem a kosz, hanem a kemény bőr dörzsölte meg.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Hegyirabló
üzenetére
"Ezt a tokot használom"
Öreg hiba. Az ilyen tokok karcolnak, amint valami kosz kerül bele. Jó tanulópénz volt.

-
-
apple87
senior tag
Sziasztok !
Iphoneon lehet csinálni olyat hogy osztott képernyő? -
válasz
-Ben-
üzenetére
Már pedig nagyon úgy néz ki, hogy ez megkopott. A kérdés csak az, hogy ennyi idő alatt, és annyitól, hogy kihúztam, három hónap alatt, mondjuk napjában tízszer húztam ki a tokból, akkor az 90*10, kerekítsünk felfelé, ezerszer kihúztam a tokból, és megkopott??? Egy 270 ezer forintos telefon???
Ezt a tokot használom:
-
-Ben-
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Esetleg nedves kéztörlővel (babapopsi törlő) alaposan töröld át, majd finom papírral (pl. jó minőségű zsebkendők) töröld szárazra. Nekem ez bevált... ha ezután is foltos, akkor tényleg megkopott.
California1: Néhanapján kilépeget egyes appokból, itt-ott röcög, maradjunk annyiban, hogy közel se iOS 6 vagy iOS 9 minőség, viszont tény, hogy a 10.0.1 -hez képest már fantasztikus. (i7)
-
-
moya#no1
aktív tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Erről vannak is videók, hogy mennyire érzékeny a jetblack i7

-
-Ben-
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Csinálj róla jó felbontású fotót. Érdekelne..
Ilyen jellegű panaszt még nem olvastam, de előfordulhat, ha a tok rossz..moya#no1: nem jet black, matt fekete.
-
bnorci71
addikt
válasz
domojko
üzenetére
Vgate ICar wifis ilyen van nekem és kommunikál a szifonnal
-
Sziasztok!
Matt fekete hetesen azt vettem észre, hogy a hátulján foltok vannak. Elsőnek azt hittem, hogy csak szutyok, és megpróbáltam letörölni, de nem jön. Létezik az, hogy kopás lenne egy három hónapos telefonon, amit tokban hordozok, de még otthon is csak úgy teszem le, hogy szemüvegtörlő rongyot rakok alá? Mert ha ez kopás, ilyen megóvás mellett, mint amit én művelek, akkor ez nagyon gáz, ennyi pénzért!
-
domojko
senior tag
Használ valaki Elm327 OBD2 diagnosztikai eszközt? Olyat keresnék ami tuti kommunikál iPhone-al. Ebay-Ali-Banggood linkeket ha betennétek, megköszönném. Kb 2-3k-t szánnék rá. Csak kizárólag hibakód törlésre használnám. Van egy bluetooth-os de azt sajna nem ismeri fel az iphone. Ezért kénytelen vagyok egy droidot tartani a kocsiban.
-
-Ben-
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Jelenleg talán jobb, ha nem megy fel az adott telefonra a legújabb OS.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként az 5S még jól használható a 10.2 -vel. Vannak azért röccenések, de nem vészes, rendben van.
Szerintem a következő OS-t (11) még megkapja. -
marcell2015
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Teljesen használható.
Még vszinű a következő ios-t is megkapja.
Mivel a 4S is csak a 10nél esett ki.
i5 5c jönnek most, 5s majd utána....elméletileg.
Ha a méret ok, és ájfon kell, akkor 2 évig még tuti.
Amúgy ha nem kell nagyobb a i6-al se jársz jobban... ott nincs még akkora difi hardveresen.. -
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Attól függ, mennyi pénzt szánsz rá, mire használnád és mennyi időre kéne.
Jelenleg még használható, a legújabb iOS is felmegy rá, de én már csak a kijelzőméret miatt sem vennék 5S-t, másrészt pedig már a hardvere se mai, így hosszútávon nem éri meg ezt választani. -
-Ben-
veterán
válasz
marcell2015
üzenetére
Ha átküldöd magadnak (akár e-mailben) és megnyitod azt a fájlt, akkor fel fogja kínálni az iBooks használatát a telefon.
-
marcell2015
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, a topicban nem találtam rá választ, meg máshol se.
iBooks -ot használok.
Ugye itunessel lehet szinkronizálni alá epub-okat.
Viszont ha nem tudom rádugni a telefont mostanában gépre, de szeretnék rá tenni új könyveket, erre van valami megoldás?
Akár felhő, vagy email, stb alapon?Thx

-
polonic
félisten
válasz
buvartacsko
üzenetére
Ezt akartam elkerülni, de lehet az lesz.
Nekem az ios 10 óta nagyon vacak a felhasználói élmény. -
lacy86
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Velemenyem szerint mar nem eri meg az 5S
Mai napig jo telefon de hosszutavon mar kuka :/ -
válasz
DonThomasino
üzenetére
50ezerért jó, max kicsit felette (<60k)
80k-ért adtam el az emagosat, de már annyit pl nem ért
80k körül már inkább i6
110-120k körül 6S
170k körül i7
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Felmegy rá de nem érdemes frissiteni ,ios 9 el még nem rossz.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Tibee86
üzenetére
Basszus, tényleg...Pedig vagy négyszer néztem át az oldalt...

DonThomasino
Alapvetően még mindig nagyon jó telefon az 5S, simán megéri venni, de most már egész jó áron van az SE is, ha belefér a felára, akkor gondolkodás nélkül azt vennék a helyedben, mert (szerintem) a jövőben több főverziót fog kapni, mint az 5S.
Én kipróbálás céljából vettem az 5S-t újonnan, fél éve, hogy milyen az iOS, ezért nem akartam hatalmas összegeket kifizetni, mert féltem, hogy mi van ha nem jön be, de annyira gördülékenyen megy, akadás nélkül a legújabb rendszerrel is (10.2), de csak akkor tervezem lecserélni ha meghal a telefon teljesen, mert imádom. Utána meg nem kérdés, hogy maradok az Almánál és simán be mernék vállalni drágább modelleket is.
Szóval én ha számít a méret, akkor SE-t vennék.
-
Black Dragon
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ha csak a méret miatt kellene, akkor SE-t vegyél.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
De felmegy. Mire kell?
-
DonThomasino
veterán
5S t érdemes még venni manapság?
Arra már fel se megy a legújabb OS? -
polonic
félisten
válasz
Diokhan
üzenetére
Milyen harmadik féltől származó app? Már vagy hónapok óta nem telepítettem semmi új appot...
Ez az értesítési központom, ahol az értesítéseknek kéne megjelennie. Lehúzom felülről és ez fogad. Átlátszó szar az egész, az alján is látszik ott a két pont és balra húzni nem lehet, nem jönnek elő a widgetek sem. Szóval ez bug.
-
shaggy
aktív tag
Még egy kérdésem lenne a hirdetéseket elnézve az iphone 6s plus és a iphone 7 közel azonos árba vannak de nem sok a különbség.
Eljátszottam a gondolattal iphone 7 kapcsolatban az mennyivel lehet jobb mint egy 6s most a kijelző méret hanyagoljuk nem ragaszkodom annyira nagyobbhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A fekete azért kényesebb, mint az asztro/ezüst..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lugosi
icecave
Zsolt,72
burgatshow