- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
parandroid #210272 üzenetére
Itt egy indexes (sixx) nagyon jó "teszt", összefoglaló az Apple TV szolgáltatásról.
"Az Apple-nek viszont nem feltétlenül a saját gyártás a nagy üzlet, úgy meg pláne nem, hogy a The Morning Show első évada 150 millió, a See-é 140 millió dollárba került, hanem az, hogy ők legyenek a tartalomfogyasztás kapudrogja. Már most, az induláskor elérhető több más szolgáltatás is a TV applikációjukon keresztül, de valódi integráció majd csak májustól lesz elérhető, eleinte(?) csak az USA-ban. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a felhasználó a TV appon keresztül 150 szolgáltatást ér majd el, 150 olyan tévéadót és streamingplatformot, amit jó esetben 150 külön appon keresztül. A lényeg itt a felhasználói élménynek hazudott kényelem és lustaság, aminek én nagy élharcosa vagyok egyébként:
EGY KATTINTÁSSAL MEGKAPOK MINDENT.
Az app intergrálja az összes előfizetésünket az HBO-tól a Hulun át a kábelcsomagunkig, és onnantól nem a felület számít, hanem a tartalom. Az Amazon The Marvelous Mrs. Maisel című sorozatát akarom nézni? Rákeresek, feldobja, klikk, nézem. Ezért cserébe az Apple részesedést kap a többi cégtől, melyek között a Netflixen kívül mindenki ott van, még az HBO is. Az USA-ban tehát májustól elég csak belépni a TV appba, kiválasztani a szolgáltatásokat, és a fizetés az Apple fiókon keresztül meg is történik, nem kell hat passworddel törődni, és mindenféle szolgáltatói rigolyákkal foglalkozni."Én személy szerint Apple TV-n es Amazon Fire Stick 4K- n nézem. (Utóbbi sokkal olcsóbb, kisebb). Bár hazudok, mert még nem kezdtem bele egyik sorozatba sem.
-
válasz
parandroid #210287 üzenetére
"Valahol azt olvastam, hogy az apple tv szolgáltatásakkumulátor szeretne lenni"
Szerintem az apple tv-re kiadott szoftverfrissítésre gondoltak itt, mert ott volt egy olyan változás, hogy ha a home gombot megnyomod, akkor a TV app indul el. És állítólag abba lesz integrálva mindenféle más VOD szolgáltatás. De ezt annyira még nem vettem észre.
-
MasterMark
titán
válasz
A screen mirroring az egy rossz megoldás erre.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
En az otthoni Tv-n nezem minden kutyu nelkul. Samsungok tudjak
-
nord_
veterán
válasz
Nem kérdés, Apple TV-n.
-
válasz
én tableten vagy latopon nézem az apple tv-t, illetve tegnap néztem még telón fekve, mert jobb a hangzás iphone 11-en
-
hemaka
nagyúr
válasz
Semmin, gagyi azzal a pár db béna tartalommal ami van rajta, nem is értem hogy gondolták ezt komolyan egy HBO Go és Netflix mellett.
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid #210200 üzenetére
Screen mirroring problémára valaki? Senki nem használja? Ti min nézitek az apple tv-t? Mobilon? Vagy úgysincs rajta semmi érdekes? Vegyek egy hardveres apple tv kütyüt inkább?
p -
válasz
parandroid #206435 üzenetére
Nem tehetik ki a boltok péntekig a 11-et.
-
Noxy
veterán
válasz
parandroid #155471 üzenetére
Semmit nem kever össze.
Csak az AppStoreból kell ki jelentkezni a másikkal meg be amíg leszedi.
Ezután meg vissza. Frissítéskor meg majd kéri a jelszót, amit meg tudsz.
Amit te írtál az az iCloud-ról szól. Ennek meg semmi köze az AppStore-hoz.
De ha úgy lesz jó neked amit írtál, akkor csináld úgy. -
Tibee86
nagyúr
válasz
parandroid #155469 üzenetére
Nem keveri meg semennyire, a kezdetek óta két ID-t használok.
-
Noxy
veterán
válasz
parandroid #155466 üzenetére
Nem kell. Addig lépj be azon a telón az AppStore-ba azzal az ID-l amíg leszeded.
Max a frissítésnél kell újra eljátszani. -
Alex91
félisten
válasz
parandroid #155464 üzenetére
Igy van, az alkalmazasokban megvasarolt tartalom nem oszthato meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest