- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz urbanjozsi #155874 üzenetére
Mi is azt hittük aksi gond, szintén csere, és ugyanolyan szar
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Tibee86
nagyúr
válasz Csabee. #155843 üzenetére
Azóta mondjuk tudod variálni (jó tudom akkor még nem is volt), hogy a cc centerbe mi, vagy hány ikon legyen? Vagy beállítani külön az ébresztés hangerejét? Normális magyar billentyűzet van gyárilag? A dög lassú animációkat ki lehet kapcsolni? Gyári kamera app.-ban manuális beállítások? A touch id-t kicsit jobban kihasználni, mint hogy fel lehet oldani vele a telefont? És akkor csak pár dolgot említettem. Egyedül az f.lux-ot sikerült átemelnie az Apple-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Mondja már meg valaki, könyörgöm, hogy miért van az, hogy feltöltök az iCloudba valamit, és nem jelenik meg a telefonon???!!! Igen, wifin vagyok, még pedig gigabitesen.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
bnorci71
addikt
válasz Chiftain #155877 üzenetére
akkor ott valami nem kerek
reggel leveszem töltőről, wifi bt bekapcsolva változó telefonálás mondjuk nem sok max fél óra, 0,5-1 óra net naponta és így kibír 2 napot
2-3 hónapos aku
-10-ben se kapcsol ki ha 2-3órát is kibír sőt extrém merülés sincs"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
-Ben-
veterán
válasz Vbazsi2 #155888 üzenetére
Semmi esély rá, hogy garanciában cseréljék. Már akkor se cserélik, ha egy szemmel alig látható néhány mm -es kis repedés van rajta valahol. Ez van..
Vbazsi2: és szerinted egy szervizes nem tud különbséget tenni egy eredeti és egy mókolt, ebay -es üveg között? Ha hivatalos helyen cseréltetted, akkor ok, ha nem hivatalos helyen, akkor felejtsd el a garanciát.
[ Szerkesztve ]
-
Vbazsi2
tag
Sziasztok!
Van egy. 6s plusz telóm, egy hónapja vettem Tnél. 2 hét után leejtettem és rommá tört a kijelzőm. Működött még utána rendesen, csak néha vibrált a kijelző. Ki lett cserélve szervíz által / nem a tnél/. A vibrálás utána is megmaradt... Mostanra már sajnos életre sem kel a kijelző. A telefon működik. Azóta is szorgosan ébreszt csak sajnos leállítani nem tudom. Tölt rendesen, a home gomb és az újlenyomat olvasó is megy rendesen, mert rezeg ha megnyomom a gombot. Biztosítás sajna nincs rá. Szerintetek van rá valami lehetőség, hogy garanciában kicseréltessem? Van valami okosság hogy esetleg ne szedjék szét vagy ne jöjjenek rá, hogy már meg volt bontva? Bármilyen megoldás érdekel... Segítségeteket illetve válaszaitokat előre is köszönöm!!!
-
Chiftain
aktív tag
válasz urbanjozsi #155883 üzenetére
(#155880)(#155881)(#155883)
Hát ahány ember annyi felhasználási mód. Ezért is relatív hogy kinek mennyi az annyi. Hiszen 1000 + 1 dologtól függ.
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok,
Meg tudja valaki mondani, hogy az i7-nek a kamera modulján zafírkristály üveg van e? Mert úgy tudom, hogy a home gombon az van. -
leslieke
Jómunkásember
Nekem általában 2 napot kibír, de nem játékra használom a telefont.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Chiftain
aktív tag
válasz urbanjozsi #155878 üzenetére
1,5 nap? Soha nem ment annyit töltés nélkül 1 iPhone-om se. Mondjuk én minden este töltőre rakom, ha 90 % ha 3%! Párszor lehet hogy elérném, de szeretem ha tele van az akksi!
-
urbanjozsi
senior tag
válasz -Ben- #155875 üzenetére
Most spec még semmit nem ír, mert rátöltöttem.............
De legutóbb a kijelzőt hozta legnagyobb "felhasználónak"....
Mondjuk ez furcsa mert benne van a zsebemben nem használom,
csak egy két hívás erejéig...Chiftain: a 6s-m ugyanezzel a felhasználással 1,5 napot bír........
[ Szerkesztve ]
-
Chiftain
aktív tag
Sajnos ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni. Az 5S gyorsan merül. Enyhén alul lett méretezve az akksi. Asszonynak is 5S van, reggel leveszi töltőről, munkában nem használja, de a nap végéig így is töltőre kell raknia. Nekem a 7+ az első iphone-om ami mindig kibír 1 napot. De ha rákapok mondjuk egy real racingre és mondjuk a gépet sem veszem elő akkor az is le tud térdelni estére.
-
-Ben-
veterán
Az akkuhasználatnál nézd meg, hogy mi zabálja az aksit. Egyébként 5S-sel kapcsolatban nagyon sokan panaszkodnak, hogy még akkucsere után is borzalmas teljesítményt nyújt üzemidőben.
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 2,5 éves i5s.
A telefonban akkumulátort cseréltek.
Viszont még így is extrém gyorsan merül.
Óránként 8-10%-ot, egy két telefonhívás mellett....
Tudok valamit tenni vele? -
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Megoldható valahogyan, hogy a mail alkalmazás jelvényén csak a legújabb üzenetek száma jelenlen meg? Pl, ami az app legutóbbi megnyitása óta érkezett?
Elég zavaró, hogy a 4 postafiók összes korábbi olvasatlan üzenete szerepel rajta.
köszi -
törölt tag
Beats 1-et lehet valahogy itthon hallgatni? VPN-el nem hozza be, magyar storeban vagyok. US store + vpn kéne hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Chiftain
aktív tag
válasz bepe79 #155867 üzenetére
De igen.
Csak vannak akik ettől nem érzik magukat kizsákmányolva, és átverve. Illetve tudnak ezzel együtt élni. A döntés továbbra is az egyén kezében van. Ha nem akar nem vesz, nem frissít, nem fogyaszt. De ha neki áll akkor ne sírjon a szája hogy ezek ott fent azt akarják hogy még többet meg még többet! -
bepe79
addikt
-
Chiftain
aktív tag
válasz default. #155865 üzenetére
Még te vagy megsértődve? Aztán mire föl? Te nem tudod feldolgozni hogy a telefon jelzi ha frissítés érkezett. A többiek leírták hogy igen ez ilyen, ha nem akarod nézegetni akkor frissíts. Mondhattad volna hogy oké de nem akarok. Itt le is lett volna zárva az egész.
Ehelyett elkezdtél hisztizni hogy itt mindenkit hülyének néznek meg ránk kényszerítik a frissítést. Meg hogy álljunk neki gondolkodni, mert te már rég kinyitottad a szemed és te már átlátsz a dolgokon. De te is ugyanúgy iphone-t használsz! Ha ennyire ellene vagy a világ mai rendjének, akkor költözz ki egy kunyhóba távol a civilizációtól és ennyi. Máris lehetsz boldog. Ott majd nem kell nézegetned az értesítést, a kunyhóhoz nem kell frissítést letölteni. Mit vártál? Hogy az iPhone szakmai fórumon majd beállunk melléd a kapitalizmust fikázni és jól megvitatjuk hogy milyen sz@r a világ rendje? Nincs ennek itt helye!
Feltettél egy kérdést kaptál rá választ, de valami miatt ezt nem tudod elfogadni. Hát nagyon sajnálnám ha érdekelne. De nem érdekel, a nyomorod. Viszont legalább kis derültséget tudtál okozni! -
default.
őstag
Rájöttem, hogy ostobaság volt komolyan vennem a kötekedő hozzászólókat, és semmi értelme itt ilyen "földtől elrugaszkodott fantazmagóriákról" vitatkozni. Másrészt ez egy szakmai topik, ami jobb, ha megmarad annak.
Egyébként, hogy akarok-e OS-t frissíteni, vagy nem akarok, vagy hogy miért igen, és miért nem, az az én dolgom. Ha tudsz válaszolni, megköszönöm, ha satu vagy hozzá, nem kell beleböfögni.
Köszönöm mindenkinek, aki szakmailag hozzászólt, remélem a jövőben is tudunk segíteni egymásnak.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Egészen véletlenül nem akartátok befejezni?
-
default.
őstag
Nem állok neki kifejteni a véleményem, mert úgy látszik nincs rá kapacitás, hogy befogadjátok. Azt nem veszik észre az emberek, hogy ők az építőkockái annak, ami épp a világban folyik. Nem valakik döntik el, hogy mi legyen, hanem mi mindannyian.
Na szép napot.
-
vasi89
addikt
válasz marcell2015 #155856 üzenetére
FB-ról is törölje mindenki magát mert figyelnek minket
[ Szerkesztve ]
-
Chiftain
aktív tag
válasz default. #155855 üzenetére
Legalább te meg a hozzád hasonló nagy gondolkodók harcolnak a csúnya háttérhatalom ellen. Ja várj... mégse, te is ugyanúgy fogyasztod és használod a modern technika vívmányait, és ugyanannak a fogyasztói társadalomnak vagy a tagja. Minimum megmosolyogtató a hozzászólásod...
-
marcell2015
tag
válasz default. #155855 üzenetére
Ilyen hozzáállással csak szar kedv lehet.
Üldözési mániád nincs?
Az hogy hülyének nézik az embert, az alap. én is ezt teszem. Fogyasztói társadalomban élünk.
Szerintem is direkt lassítja, butítja a a régi termékeit az apple is és az összes többi vállat is az ipar teljes területén.
Viszont azért pluszt is ad az általad nem preferált frissítés.
Amúgy ténylegesen a windows ( vagy linux, osx, esetleg eddigi ismereteimből kiindulva egy saját gyártású op.rendszer ) frissítéseit használod?
A technika fejlődik, lépj vissza az 5s-ről 10 évet. : kis keresés, akkor kb. a nokia 3510 korába érnénk vissza...
Tény hogy ota frissítésekkel nem volt gond, elment 3 hetet egy töltéssel, telefonálni lehetett vele...
Úgy gondolom a beteges felesleges ostoba gondolkodással ( pl h nem frissítesz ) te leszel görcsösebb, idegeskedő zárkózott, paranoiás.
Sok sikert h megtaláld a lelki békédet, a telefonoddal, és azzal a zavaró pirps karikával 1essel a közepén.Bocs, de ma alapból cseszett sz@r kedvem van.
-
default.
őstag
válasz marcell2015 #155852 üzenetére
Aranyoska vagy.
Egyébként ha lenne egy csöpp eszed, belátnád, hogy mindannyiunkat hülyének néznek, és olyan eszközöket/szoftvereket gyártanak, hogy rá legyünk kényszerítve arra, hogy évente telefont/számítógépet/tévét cseréljünk, ahelyett, hogy a technológiát és a tudást arra használnák, hogy időtálló, jó minőségű cuccokat gyártsanak, amiből elég 10 évente egyet megvenni. (tervezett elavulás)
Nem baj, ne gondolkozz, az fárasztó. Csak fogyassz. Attól leszel boldog...Bocs, de ma alapból cseszett sz@r kedvem van.
[ Szerkesztve ]
-
Cimbee
aktív tag
de esetleg vki mast aki ert az ipodhoz? gondoltam egy apple forumon csak van olyan aki ert hozza es tud a bajomon segiteni
[ Szerkesztve ]
Cimbee
-
Cimbee
aktív tag
koszonom a segitseget...
Cimbee
-
Noxy
veterán
válasz buvartacsko #155845 üzenetére
Nem olvastam még a tegnapi híreket. Köszi.
Én eddig erről tudtam: csak [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
coccolino
aktív tag
köszönöm srácok
''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
Noxy
veterán
válasz buvartacsko #155842 üzenetére
Mit basszus?
CSAK A 7-t!!
Akkor meséld a TÖBBIT hogy lehet?
Vagy már csak a 7 használja mindenki??[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Csabee.
nagyúr
Régen a 3G 3GS korszakban még én is használtam előszeretettel mert sok új funkciót lehetett előhívni jb segítségével.. de manapság?!..
Egyedűl a Wifi access pointot még bővíthetnék az apple részéről, pl lásd milyen eszközök vannak csatlakoztatva, mennyi adatforgalmat generál adott eszköz stb..
Üdv: Csabee.
-
buvartacsko
addikt
"nem lehet"
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz default. #155834 üzenetére
Akkor az iOs 9.3.4-t is tök felesleges volt leszedni, amivel csak a JB lehetőséget nyírták ki.
9.3.3-ig, meg lehetett volna JB-ni.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz coccolino #155835 üzenetére
Nekem 6s van, barati körbe van 7-es. Nyomkodtam próbálgattam nem vettem észre semmi sebesség beli különbséget. Ha számit neked az újjabb design akkor 7. De szerény véleményem szerint a 128gb-os már kiforrotabb készülék jobb választás. Ja és a haveromé már refurb, 2 hónaposan hangszóró feladta.
-
coccolino
aktív tag
sziasztok,
5s felhasználó vagyok, de lassan kezd elfogyni a telefon
6s és 7 között gondolkozom, nagyjából egy árban tudnék 128gb-s 6s-t venni és 32gb-s 7-et
melyiket ajánlanátok inkább?''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
default.
őstag
válasz Scholes9 #155824 üzenetére
Mert nem akarom letölteni. Egyébként így is lassúcska már az 5s, tök fölösleges neki egy újabb verzió. A másik meg az, hogy oké, most ezt letöltöm. És a következő frissítésnél mi lesz? Ugyanez az erőszakoskodás. Akkor azt is le kell majd töltenem? Akkor vegyek évente új telefont? Vagy mi? Érted a problémám?
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz buvartacsko #155831 üzenetére
Vagy későn nyitottál disputeot vagy nem tudom de, ha disputot nyitsz és az eladó nem akar fizetni akkor majd az ali dönt de ilyen esetekben nincs kérdés. Több100 rendelésből még 1 ft-ot nem buktam el pedig azért próbálkoznak meg magyarázkodnak a kis kínaiak. De az sokkal jobb h SOS kellett tok és a kamu spiegen is 3000ft a zug gsm-ben
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Manapság miért éri meg jailbreakelni egy iphonet? Mi az a plussz amit ad azon felül hogy kb bukod a frissítéseket, restore-os dolgokat, és bukod a stabil rendszert.
Üdv: Csabee.
-
DJosef
őstag
válasz buvartacsko #155819 üzenetére
& (#155820)
Nem ordogtol valo az Ali.
Az meg, hogy nincs PayPal nem jelenti azt, hogy hatranyt szenvednel vasarlasnal, mert ameddig te nem igazolod vissza a termeket, hogy megkaptad addig az Ali visszatartja a termek arat az eladotol.
Nekem tobb esetben is elofordult mar, hogy kicsusztak a 60 napos varakozasi idobol, nyitottam egy dispute-ot es az Ali nekem igazat adva visszautalta a termek arat, a csomag meg megerkezett ra par napra vagy 1 hetre.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
vasi89
addikt
válasz vasi89 #155808 üzenetére
A tegnapi szerver hiba végülis kiderült h telekom hiba volt... de eleinte csak az Apple szervert nem tudtam elérni de végül már a tv adás sem volt modem restség után már oké minden
Egyébként van ahol adnak külön garancia papírt a telefonhoz vagy mindenhol a számla az? Szolgáltatókat kivéve.
-
Eclips21
őstag
Van valami magyar forum cydia hasznalatarol meg ugy amugy jailbreakrol? Most csinaltam meg (elso alkalom) es tok kinai nem egy rootolt droid xD amugy i6s plus ha ez szamit
-
default.
őstag
Sziasztok!
A telefonom most már naponta többször próbálja rám tukmálni az új OS telepítését (10.2.1), amit egyébként nem emlékszem, hogy letöltöttem volna. Hogy lehet kikapcsolni ezt az erőszakoskodást?/iPhone 5s - iOS 9.35
Köszönöm előre is,
Üdv![ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz buvartacsko #155819 üzenetére
Igaz Csak eszembe jutott, hogy onnan is lehet rendelni.
-
Chereiose
addikt
Ilyen ebayes 1K-s lightning kábelt mennyire (nem) ajánlott használni? Lehet baja tőle a telónak? Most eredetit használok, de az olyan rövidke...
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Apple mágust keresek egyszer ajánlott innen vki egy "tom" nevű felhasználót de már nem találom
Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
Cimbee
-
vasi89
addikt
Valami szerverlassulás van megint az apple-nél vagy nálam lehet a gond? Icloud webes felülete kapcsolódási hibát ad, illetve telefonon is csak pörög az apple id beállítása de aztán sikertelen.
-
galaxys80
veterán
válasz kajmika0510 #155776 üzenetére
Nálam szerencsére se az 5S se az I6 se az I7 nem csinált még ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest