- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz domojko #297991 üzenetére
Szerintem ez kell neked.
-
törölt tag
válasz domojko #226233 üzenetére
Tudom nem írják már alá, viszont ha még nem ugrasz rögtön 14-re, használhatod a 13.7-et tovább és ráérsz megkapni a 14 újdonságokat a 14.2 vagy 14.3 verzió környékén, amire kipofozzák. Első héten ne csodálkozzunk kiderülnek dolgok:
Merülésre egy plusz ki-be kapcsolás volt? Azt is írják állítólag a Health app húzza.
Az alapértelmezett email app beállítás állítólag nem marad meg reboot után. (számomra nem ügy)
Állítólag üzeneteknél lag többeknél [link]
Kivették a kedvencek és következők widgetet, a hosszú nyomás kedvenceket. (remélem visszateszik amíg nem frissítek, ez számomra a legrosszabb változás az up next widget nálam az első!)
A bétában a Google Photos még támogatta az új szelektív kép engedélyeket, a publikusban már természetesen összes engedélyt kér. (én nem használom, kerülöm a Google-t ahol lehet)
App Library (nem érdekel, maradok megszokott ikonrács + spotlight)
Home screen widget újdonság: talán 1-2 amit kitennék információ közlésre, egyébként nem interaktívak.
Új Siri felület: legutolsó szempont frissítésre
Dupla, tripla hátbaverés funkció: jópofa, majd ráér, nem létszükséglet addig
Követésvédelem funkciókban félig még haladékot adott az Apple.
A felvásárolt Dark Sky funkciók beépítése időjárásba Mo-on nem érint, US only feature.Összefoglalva nem látok okot az azonnali frissítésre, várok pár alverziót még. 12-ről 13-ra váltáskor is vártam a híreket olvasva .4-ig is talán, pedig akkor kifejezetten érdekeltek újdonságok. (sötét téma, kisebb méretű appok, felezték a fotók méretét)
-
Kicsirics77
veterán
válasz domojko #226222 üzenetére
Kérdés: valamilyen módon vissza tudom rakni az órára a régebbi os-t?
Vagy hogy a fittyfenébe tudom ismét összepárosítani a telóval?órára csak szervíz teszi vissza a 6.2.8-at
ezt buktad, tedd vissza a telefonra a 14-et mert máshogyan nem fog működni.
a watch OS 7 már csak iOS 14-el működik.
Szifonos cikk[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz domojko #207730 üzenetére
Akkor ennyi, ezt kell elfogadni gondolom, nem beállítás kérdése a dolog (reméltem az lesz).
#MasterMark
Igen, megváltozott.. Első pár alkalommal azt hittem én bénázok valamit (kikapcsolt képernyő - ujj ráhelyezve - terminál és eddig fizetés helyett most csak simán feloldotta a telefont)
[ Szerkesztve ]
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
herdsman12
őstag
válasz domojko #194714 üzenetére
A gyári Zene alkalmazás elméletileg nem menti az iTunes vásárlásokat és a máshonnan letöltött felvételeket. Nálam a telepített VOX lejátszóba másolt albumokat mentené, ha ki nem kapcsolom a Beállítások - Apple ID - iCloud - Tárhely kezelése - Bizt. mentések - iPhone-od helyen.
Itt ki-bekapcsolhatod az összes alkalmazás mentését.(#194715) markknight
Ipari festő ecsettel takarítottam, ujjam közül kb 6-8 mm sörte kilógott és így kikeféltem.
[ Szerkesztve ]
-
Downsampling
senior tag
válasz domojko #193404 üzenetére
Nyilván. Csak azt nem értem, hogy ha felöltök több albumot, akkor a telefonon miért nem az albumon található sorrend az alap. Több albumnál ez a tili-tologatás elég fárasztó, idegesítő. És mindenképpen kell egy playlist. Ezt meg azért kerültem eddig, mert az asztali médiajátszóm nem tud ezzel mit kezdeni, így a NAS-omon annak megfelelően vannak tárolva a zenéim.
Nálam a megoldás az lett, hogy rászoktam a Tidal-ra, csak ott meg az a gáz, hogy ha le is töltöm a nekem fontos albumokat (tehát offline akarom hallgatni), akkor is kér internetet, hogy lecsekkolja, jogosult vagyok-e hallgatni azokat. Ha csak 2G vagy 3G áll rendelkezésre, sokszor nem sikerül ez csekkolás és bizony Németország (ahol elég sokat vagyok) a legrosszabb 4G lefedettségből... -
Diokhan
addikt
válasz domojko #172476 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezért az iOS lenne a felelős.
Nézz szét itt, hátha ott van a megoldás. Megkeresném, de melóban vagyok és nincs most időm rá.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
agabe
addikt
válasz domojko #166466 üzenetére
Az gáz. Vissza kell küldeni, mert az így nem garis.
Azt már nem tudom milyen a hozzáállásuk, és adnak-e másikat, mert akár ők sumákoltak vele akár így kapták ahonnan ők veszik ez nem kóser. aztán lehet megoldják eladják másnak aki nem nézegeti, de erőltetni kell.(#166471) Noxy:
ez is járható út, de attól még, hogy ha tényleg beázott apr megállapítása után gsm bolt nem biztos, hogy jól kezeli a dolgot. Kicsit cinkes...lehet jobb elsőre felhívni őket hátha rugalmasak, de nem tudom ilyen helyzetben mi az igazán tuti.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz domojko #166466 üzenetére
"A folyadékérzékelők akkor aktiválódnak, ha vízzel vagy vizet tartalmazó folyadékkal kerülnek kapcsolatba. Az érzékelő alapesetben fehér vagy ezüst színű, vízzel vagy vizet tartalmazó folyadékkal érintkezve viszont teljes egészében pirosra vált. A folyadékérzékelők nem aktiválódnak a páratartalom- és hőmérséklet-változásokra, ha az értékek a termékhez előírt tartományba esnek." forrás
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz domojko #166323 üzenetére
Természetesen próbálkoztam a csatornák változtatásával is, ahogyan ezt a tehetetlen upc ügyfélszolgálatosok is tették többször is hasztalanul.
Azt hiszem ezt a routert vettem meg.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz domojko #166275 üzenetére
Én sem értettem, volt hogy magától megjavult de nagyon hektikus volt az utóbbi időben. Én is ilyen értékeket mértem
Az 5 GHz és a duál router oldotta meg a gondot.
Viszont 30z.samu megoldása engem is érdekel.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz domojko #166269 üzenetére
Valszeg nincs semmi baja a telódnak!
Ugyanez volt nálam, upc 120-as net, hol hasított hol csigázott (volt hogy wifin a 120-as net 1Mb alatt ment!!!). Szerelő azt mondta hogy nem cserél routert mert ami nálam van annál csak rosszabbat tudna hozni. Próbából áttettem 5 gigásra és hasított a mobil, de nálam is van pár cucc ami csak 2,4-en mehet, a upc modem meg nem tud duálban (2,4 és 5 egyszerre) zenélni szóval a megoldás egy tplink dual, gigabites wifi router lett. Most mindenki boldog és minden készülék normálisan megyen a neten az ő saját tempója szerint.
Sajna upc ilyen, nem úsztuk meg a tizennégyezres kiadást de tényleg nyugi lett utána.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
aujjobba
addikt
válasz domojko #163136 üzenetére
A lumia az egy "más platform" ahogy te is fogalmazol.
Igen, a naptár és a kontakt is az iCloud fiókban tárolódik.
Tehát valóban, kétlépcsős azonosítás majd alkalmazás specifikus jelszó.Az előző megoldás ahogy magad is leírtad: "eddig működött".
Kénytelen leszel kétlépcsőst használni, ez van.
Mi a bajod vele egyébként? Sokkal biztonságosabb.[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz domojko #163134 üzenetére
Mindegy milyen címmel lett létrehozva.
Most gondolom úgy próbálkozol, hogy az apple ID-s cím és a hozzá tartozó jelszót adod meg.
Na ez változott tudtommal, azzal a jelszóval már nem fog beengedni, hanem generálnod kell hozzá egy alkalmazás-specifikus jelszót, és azzal.
Ez ilyen biztonságnövelő dolog amit kötelezővé tettek, hogy ne add már meg mindenféle harmadikfélnek az AppleID jelszavadat. -
marcell2015
tag
-
bnorci71
addikt
válasz domojko #155436 üzenetére
Vgate ICar wifis ilyen van nekem és kommunikál a szifonnal
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
kchris78
veterán
válasz domojko #154876 üzenetére
Itt a lényeg. A harctéren nincs is GSM hálózat (vagy nem arra fognak építeni), ott kicsit stabilabb dolgokat használnak, nem pedig a civil felhasználásra tervezett GSM-et... Még a rendőrök / mentősök / tűzoltók sem a GSM-et használják elvileg hanem van TETRA rendszer nekik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest