- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
válasz buvartacsko #156598 üzenetére
Nem értelek. Ki vesz iphone-t befektetés gyanánt? Vagy ez most hogy jön ide.
-
Tibee86
nagyúr
válasz szupermacs #156591 üzenetére
Tegyél rá üvegfóliát és nem fog törni, ráadásul még a telefont se csúfítod el.
Autós példádhoz, ha karcos a karosszéria nem fogja hozni ugyanazt a teljesítményt? -
szekra
addikt
válasz buvartacsko #156594 üzenetére
Szerintem sokan megtehetnék, hogy vesznek annyiért gyári tokot, de azért még mindig többségben vannak azok, akik nem a saját pénzük ellensége.
-
-Ben-
veterán
válasz buvartacsko #156594 üzenetére
Ok, ez viszont természetesen nem igaz. Azzal egyetértek, hogy az ebay -es tokok sz@rt se érnek az eredeti, gyárihoz képest.
(#156597) szekra: +1
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz buvartacsko #156592 üzenetére
Ha folyton tokba rakod (ami nem átlátszó), akkor honnan tudod, hogy ép? Mert ahhoz ki kell venned, aminek nincs értelme, hogy csak ezt megvizsgáld rajta, mivel utána visszakerül. Gondolom ha valaki eladja akkor biztos számít, de nekem ez is kimarad, ahogy fentebb is írtam.
-
buvartacsko
addikt
válasz -Ben- #156593 üzenetére
már leírtam, hogy biztosan van, nincs ezzel bajom, csak mikor valaki beszabadul és önelégülten elkezdi hirdetni hogy inkább vesz 300 forintos tokot, mert az ugyanolyan jó mint a gyári mert az pff mennyibe kerül. miért egy olyan topicban kell ezt csinálni ahol a legújabb flagship telefon 256 ezer forintról indul és 378 ezer forintnál meg sem áll? (apple.hu)
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Ez hagyján... de már lassan kezdem elhinni, hogy 10k alatt nincs olyan tok, ami megvédi a telefont és ízlésesen néz ki.
-
buvartacsko
addikt
én pl szeretem új állapotban megőrizni a dolgaimat, vigyázok rájuk.
-
szupermacs
veterán
válasz buvartacsko #156590 üzenetére
Egy autónál megértem a félelmet a karcoktól (de ott sem mindig), itt viszont nem tudom mi ez a szarás. Ez egy rohadt telefon. Nem az lenne a tok elsődleges funkciója, hogy a töréstől védje meg inkább? Kit érdekel a karc? Amíg nem a kijelzőn van, addig nem mindegy? Vagy ha karcos a telefon, már nem is olyan jó a teljesítménye?
-
buvartacsko
addikt
válasz tepenzed #156589 üzenetére
hát igen, én dögöljek meg, amiért szeretek vigyázni a dolgaimra, és nem elégszem meg akármivel.
tévedés hogy felsőbbrendűnek érzem magam, de ha már kiadok 2-300 ezret egy telefonra, bocs hogy nem fogok szarakodni ebayes tokokkal, lekapom a polcról a hivatalos gyári kiegészítőt és használom. ez védi, lassan 1 éve teljesen karc mentes a készülékem, inkább 11k mint szerviz ha véletlen leejtem.
-
tepenzed
őstag
válasz buvartacsko #156586 üzenetére
akinek nincs rá pénze, ne vegyen apple termékeket.
nekem viszont kurvára nem pénz 11 ezer forint egy tokért egy ilyen telefonhoz
Fú, ritka undorító egy mondat ez, ezért nem akartam régen alma cuccokat venni. Okádok az ilyen emberektől,felsőbbrendűnek érzik magukat egy ilyen kis szartól.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz buvartacsko #156586 üzenetére
Ahogy a kutyát se érdekli, hogy kinek miért éri meg 10+ ezreket elcseszni egy szerencsétlen tokra.
-
szupermacs
veterán
válasz buvartacsko #156584 üzenetére
Én nem mondom azt, hogy nem sok 11 forint egy tokra, mert lehet, hogy ajándékba kapta azt a 300 ezres telefont, így nem az ő pénztárcájához van mérve a tokok ára.
Hozzáteszem, hogy az előző 50 ezres Samu Galaxy S3 Neo telómhoz is a gyári tokok alsó hangon 6000-től kezdődtek, tehát ehhez képest tényleg nem sok. De elnézve a fentebb linkelt képen lévő tokot, nekem jobban megérte az, amit én linkeltem.
-
buvartacsko
addikt
válasz tepenzed #156585 üzenetére
rendben, de ha csak az apple árazta túl ezt a megoldást, akkor miért nem kapni pont ugyanilyet 3-4 ezerért logó nélkül? vagy másnak nem jutott eszébe a merevítés meg a plüss belső ami védi a telefont? nem én spamelek, hanem te, mert hidd el, nem érdekli a kutyát se hogy neked mi mennyire nem éri meg.
akinek nincs rá pénze, ne vegyen apple termékeket.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz buvartacsko #156584 üzenetére
3000 forintról volt szó, nem 300-ról, de örülök, hogy ennyire unatkozol és teli spammeled a topicot a szarságaiddal
-
buvartacsko
addikt
válasz szupermacs #156582 üzenetére
nem mondtam, hogy nem jó más, vagy hogy csak a gyári megfelelő, de uncsi hallgatni a jaj de drága, inkább 300 forintért veszek ebay tokot a 300 ezres telcsimhez szöveget. rendben, vegye azt, kérdés kit érdekel?
ismerem a tokot, édesanyámnak is ilyen van az 5s-én, csak mintás. nem mondtam hogy szar.
de komolyan ha valaki ennyi pénzt kiad egy telefonért, utána ne legyen már nyilvánosan fillérb*szó..
nekem viszont kurvára nem pénz 11 ezer forint egy tokért egy ilyen telefonhoz, a kijelző csere drágább.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz buvartacsko #156579 üzenetére
Itt most nem feltétlen a minőségről van szó, hanem arról, hogy megér -e ennyi pénzt egy tok?! Lehet bármennyire jó, számomra nem ér ennyit egy tok.
-
szupermacs
veterán
válasz buvartacsko #156579 üzenetére
Én nem is mondtam, hogy a 300 forintos ugyan olyan jó. Az enyém nem 10 rongyos, hanem csak 4-5 ezer forintos Speck, de a merevségre nem lehet panaszom. A hátuljában nincs semmi, ami védené a karcolódástól a telefont, de ez egy átlátszó toknál hülyén nézne ki. Mindenkinek mások az igényei. Nem hiszem, hogy normális lenne, hogy mindenkinek a gyári a tökéletes. Nekem nem az kellett, mert az enyémnek vastag kerete van és védi a telefon sarkait ha leejtem. Ez nekem fontosabb szempont, mint a karcolódás. (Mivel eladni sose szoktam műszaki cuccokat, így számomra nem veszít a karcokkal az értékéből, de egy kijelzőcsere viszont komolyabb gondot jelenthet.)
Ilyenem van:
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz szupermacs #156578 üzenetére
5 ezer forintért a gyáritól sokkal biztonságosabb és esztétikusabb tokot is lehet már venni, teljesen felesleges annyit kiadni érte, lásd pl Spigen tokok Százszor inkább rakom Spigen tokba a telefont, megnézném a gyarival, ha leesne a betonra mennyi darabra törne szét a készülék Nekem esett már le az 5S-em képernyővel szemben a betonra Spigen Crystal Clear tokban és semmilyen karcolás az ég világon semmi nyoma nem maradt, nem kicsit lepődtem meg és nem kicsit voltam megelégedve, h anno ezt vettem hozzá. Már a másodikat vettem hozzá, mert azért 1 év alatt kicsit besárgult, de évente ennyit kibírok Ja és a telefon patika állapotú, pedig nemsokára 1'5 éves lesz
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
nagyúr
válasz petertoth10 #156575 üzenetére
nem, de alapból 2 év jótállást adnak rá, és be is tartják
nyugodtan veheted eMagnál (viszont vigyázz, hogy az emag.hu-n belül is több bolttól is veheted)
vigyázz arra hogy 24 hónap jótállás legyen kiírva a terméknél
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz szupermacs #156578 üzenetére
biztosan van minőségben hasonló, és jobb is, csak nem ebayről 300 forintért. elég uncsi már hogy bejön a sok pistike és elmondja, hogy ugyanolyan minőség, kit érdekel? szerintem nem ugyanaz a minőség, és a fentebb említett tulajdonságok miatt nekem ez többet ér mint egy szaros 300 forintos tok ebayről.
-
szupermacs
veterán
válasz buvartacsko #156574 üzenetére
Biztos, hogy nincs más, minőségben ugyan ilyen alternatívája a gyári toknak? Biztos, hogy az előző vitában felmerült az, hogy a gyári tok minőségével vetekedhetnek az olcsóbb tokok? Mert elmagyarázni még nem tudta rajtad kívül senki, hogy miért van ekkora felára a gyárinak.
-
joey04
titán
válasz petertoth10 #156575 üzenetére
Az eMag hivatalos viszonteladó?
-
tepenzed
őstag
válasz buvartacsko #156574 üzenetére
kár ennél leragadni, mindenkinek más az értékrendje
-
petertoth10
tag
Az eMag hivatalos viszonteladó? Papírral együtt jár az 1+1 év garancia? (iPhone 6)
-
buvartacsko
addikt
válasz szupermacs #156564 üzenetére
"A telefont használod, a tokot meg csak ráhúzod. Ha szerinted megér ennyit egy darab szilikon, akkor rendben van. De ne akarj már pálcát törni felettünk azért, mert nem osztjuk a véleményed. Ennek itt nincs helye."
miután ráraktad a tokot azzal használod azt is minden egyes percben amikor rajta van a készüléken és védi azt... elég érdekes tévhitben éltek ezzel kapcsolatban.
-
buvartacsko
addikt
válasz tepenzed #156555 üzenetére
a gyári tok annyival sokkal jobb, hogy a belsejében egy puha plüss szerű anyag van, ami miatt nem fog karcolódni a tok alatt a telefon hátlapja, valamint van az egészben merevítő, nem csak egy sima összevissza hajlik szilikon az egész.
nekem simán megért 11 ezret 6s-re a gyári szilikon tok, sokkal jobb a fogása és elég strapabírónak is érződik, ennél a gyárinál nem volt még jobb tokom.
de nyugodtan vegyetek a 300 ezres készülékre 100 forintos védelmet, nem is lenne ezzel gond, de ne égessétek már magatokat ezzel a nekem nem ér pár ezer forintot az a szar gyári tok szöveget. ennyi erővel az is mehetett volna, hogy: "nagy nehezen meg tudtam venni a telefont részletre, most 2 évig nem eszek, nincs pénzem már ilyen hülyeségekre"
-
szekra
addikt
iStyle-ba masnak se mukodik az idopont foglalas?
-
-Ben-
veterán
válasz LuxusGSM #156561 üzenetére
Telefonért 300+ se fáj annyira, mint egy nyamvadt tokért 10+.. ez van. Mindenkinek más az értékrendje. Többnyire tok nélkül használtam a telefonjaimat (most a jet blacket is, pedig igencsak szereti gyűjteni a karcokat), de ha vettem tokot, akkor is csak max 4-5eFt -ig. Általában pedig 3000 alatt. Ez van....
-
szupermacs
veterán
válasz LuxusGSM #156556 üzenetére
Ez nem az a fórum/topik, ahol bemagyarázod nekünk, hogy neked presztízs a telefonod és nem hülyeség 10K fölött kiadni tokra. Persze megpróbálhatod alátámasztani, hogy miért éri meg a gyári tok és miben ér többet, vagy mitől jobb egy kínainál. Nyugodtan tedd meg, nem kötelező általánosítani és lenézni mindenkit, aki nem úgy gondolkodik, ahogy te. Hajrá!
,,Ha fáj neki 10+ ezer akkor a 200+ nem fájt?????"
A telefont használod, a tokot meg csak ráhúzod. Ha szerinted megér ennyit egy darab szilikon, akkor rendben van. De ne akarj már pálcát törni felettünk azért, mert nem osztjuk a véleményed. Ennek itt nincs helye.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
Este megyek átvenni a 7 plust. Van valami tanácsotok, amit mindenképp végezzek el bekapcsolás után vagy valami hasznos tipp? Első almám
(#156561) LuxusGSM Tehát ha veszek egy ferrarit 100 millióért és az eladó szerint teljesen normális ha a 20%-áért kapok hozzá egy pohártartót, akkor azt el kell fogadnom? értem
[ Szerkesztve ]
-
gabee82.0
tag
Sziasztok!
Bluetooth Dual Sim Adapterrel kapcsolatban tud vki mondani egyet s mást? Tapasztalata van valakinek?Esetleg ilyet használ valaki?
https://www.aliexpress.com/item/Bluetooth-Dual-Sim-Adapter-for-iphone-6S-6-5S-4-With-Clip-Expansion-Micro-Card-Slot/32554052734.html
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Nem a probléma a probléma! A probléma a hozzáállásod a problémához!
-
LuxusGSM
csendes tag
válasz -Ben- #156559 üzenetére
Teljesen normális, hogy egy apple gyári tok 10+!
Ha egy készülék 200+ és egy kiegészítő mindössze a 20-ad része akkor ez szerintem normális!
Nem csak egy jaguárt hajtó ember vehet magának iphonet, de aki képes megvenni és utána szarakodik 10 ezer forinton akkor az minek is vette meg?
Ha fáj neki 10+ ezer akkor a 200+ nem fájt?????
-
LuxusGSM
csendes tag
-
nagyúr
válasz LuxusGSM #156556 üzenetére
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ha ezt véresen komolyan írtad, és így is gondolod, akkor inkább menj játsz kicsit a hajszárítóval a zuhany alatt
kinek érzed te magad hogy megmond, hogy kinek mi juthat és mi nem?
te komolyan attól érzed magad felsőbbrendűnek mert megvettél egy szaros kétszázezres telefont?
... na ez az igazi szegénység... és nem az ha valakinek nem telik iphone-ra
[ Szerkesztve ]
-
LuxusGSM
csendes tag
válasz -Ben- #156554 üzenetére
Annó még 2007-2010 környékén még senkit nem érdekelt plusz 10-20-30 ezer forint, ugyanis annó még azok vásároltak Apple terméket akik tényleg megengedhették maguknak, de ma már a kis porba..... 8 éves is iphonnal járkál a suliba. Így, hogy időtálló készülékeket tervezett az Apple sajnos elérhetővé vált azon emberek számára is akiknek soha nem szabadott volna hozzájutnia ilyen készülékhez....
-
tepenzed
őstag
válasz LuxusGSM #156553 üzenetére
nem
mert volt kezemben a tok,ami a negyedét sem éri, azért nem fizetek ennyit, a telefont sem azért veszem, mert apple logó van rajta, ennek a toknak az árazásánál kb ez történt. Ezért lennék kiváncsi, hogy ki melyiket vette ebayről, ami használható és hasonló dizájnú.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz LuxusGSM #156553 üzenetére
Sokszor olvasom/hallom ezeket a „mit számít” 10-20-50 ezer egy ilyen telefonnál szövegeket... Nos, azért szerintem számít. Ha már egyébként is baromi sokat kiad érte az ember akkor kissé fájdalmas még kiegészítőkre további 20-30 rugókat kipengetni.. Arról nem beszélve, hogy a telefon az mégiscsak maga a telefon, egy sz@ros tok meg ne kerüljön már 10eFt -ba.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
Valaki használ ehhez hasonló szilikon tokot, csak éppen 2000-3000 ezer forintért? pl ebayről valami? Úgy látom mondjuk a kamerát ez sem védi
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz SKyle #156534 üzenetére
1. A telekom függőséggel akkor lesz gondod, ha esetleg van tartozás a telefonra és letiltják. De az igaz, hogy régebbi telefonokra általában már nincs ...
2. Ahhoz, hogy tudj róla mindent, fel kell nyitni. Nem a szoftver a kérdés, hanem, hogy hardveresen mit gányoltak össze...
3. Nem volt ilyen speciális kiadás. Ez utángyártott burkolat. -
SKyle
tag
válasz marcell2015 #156531 üzenetére
Tapasztalat alapján melyik színvariáció a legtartósabb?
They're my friends. I make them. (J. F. Sebastian)
-
joey04
titán
válasz bepe79 #156501 üzenetére
Én úgy vagyok vele, az enyém hibátlan, az előző is az volt, így kénytelen vagyok arra gondolni, hogy csak az ír akinek gondja van. Plusz hozzá kell venni, hogy ebben az árkategóriában sokkal kevésbé elnéző az ember és az olyan hiba ami felett más telefonnál szemet huny az itt égbekiáltó bűn. pl amikor valaki nagyítóval meg ide - oda forgatva nézte az illesztési hibákat meg porszemeket meg ki tudja mit.
-
SKyle
tag
válasz -Ben- #156530 üzenetére
1. A Telekom függőséggel nincs gond, az egész család T-s a kezdetektől.
2. Bontás nélkül, csak a beépített szoftverekkel (gondolom az eladó nem fogja megengedni hogy egy Mac-re csatlakoztassuk) meg lehet-e állapítani, hogy "hegesztettek-e" rajta valamit?
3. Nem volt valamilyen speckó kiadás direkt erre a színre? Úgy értem tuti hogy nem eredeti a burkolata?Egyébként tényleg lehet hogy csak az egyedisége miatt nem éri meg kockáztatni.
They're my friends. I make them. (J. F. Sebastian)
-
-Ben-
veterán
válasz marcell2015 #156531 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem néz ki jól - bár szerintem ronda - de akkor se tud róla sok mindent. Ha más nem, 60-ért van már patika állapotú független 5S. De természetesen mindenki azt vesz, amit akar.
Egyébként a space gray teljesen rendben van, ez már nem az i5 feketéje ...(#156532) sutyesz96
Azt jelenti, hogy nem tudod feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
marcell2015
tag
válasz -Ben- #156528 üzenetére
Miért is?
Nekem is tetszik.
Van havernak hasonló utángyártott házban iphone, csak ott egy 5s bele van egy 6 kinézetűben.
Teljesen jó, ha nem kókler rakja össze....(#156530) 7etape: Sokéves telónál a letiltás már ritka, de tény a letiltás elleni "gari" az csak mese
Vannak jó ilyen házak, az igaz h kép alapján nem tudni milyen, de ugye a gyári space gray se egy időtálló dolog...[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz SKyle #156529 üzenetére
Több oka is van, amiért nem venném meg.
1. telekom függő - > letiltás elleni garanciával kitörölheted...
2. nem tudom, hogy mit hegesztettek ezen a telefonon, ugyanis még a burkolata se eredeti...
3. nem tudom, hogy mennyire strapás ez a burkolat. Mennyire kopik, mennyire erős...Összességében túl sok a kérdőjel. Ennyiért már kapsz csajos (arany) színben kártyafüggetlen 5S-t, ami nincs szétbarkácsolva.
-
SKyle
tag
Sziasztok,
Ezt a készüléket néztem ki a lányomnak:
http://hardverapro.hu/apro/iphone_5s_16gb_telekom_piros__uj_akku
Esetleg itt van a tulaj?
Androidos lévén nem tudom milyen kérdéseket tegyek fel az eladónak, segítenétek ebben?
A kijelzőről nem készített képeket és nem is írt semmit róla, szóval első körben ezt kérdeztem meg.
A többi fotó elég meggyőző, az árat pedig a többi hirdetéshez viszonyítottan nem találom magasnak.
Ezen kívül mik fontosak használt iphone vásárlásakor?
Köszi előre is a tippeket!They're my friends. I make them. (J. F. Sebastian)
-
vasi89
addikt
válasz buvartacsko #156521 üzenetére
Már elég régóta nincs semmi különös abban ha az órájának beszél az ember
-
-Ben-
veterán
válasz buvartacsko #156519 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Én pl. 99% -ban állok a buszon és kvázi minden kanyarban úgy érzem, hogy kiesik a kezemből a telefon, ezért nem veszem már elő. Ebben a helyzetben (is) baromi jó lenne, ha lehetne rajta írni.
-
Tibee86
nagyúr
-
DonDennis
senior tag
Csütörtökön frissítettük a telefonját addig hibátlanul ment azóta van csak ez az anomália. Restore még nem volt, de majd akkor lassan kipróbálom de 1 gyári instagram frissítést várok még hátha valami bug.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok, barátnőm i6-a amin 10.2.1 van teljesen jól működik viszont az instagram appot ha megnyitja akkor maga az app teljesen lefagy, hiába lett törölve újra rakva, ma jött hozzá frissítés mert le is volt pontozva storeba de ez se oldotta meg. Nálam i7 simán jól fut, esetleg más i6 tulaj? Vagy mi lehet? Újra rakjam neki az egész iOS-t?
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
StLui
veterán
Okoskodás mindig van, megmondják neked, hogy márpedig az nem jó semmire amit te szeretnél, és fel sem merülhetne benned. Ahelyett, hogy túllépnének rajta, ha őket ez nem érdekli, vagy nincs rá ötletük, inkább megmondják a tutit helyetted, hogy mire van szükséged, minek van értelme, és ez kötelező mindenkire nézve.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
kchris78
veterán
válasz buvartacsko #156509 üzenetére
Ezzel én is egyetértek. Van a a scribble de 3 betű után vagy a díjtalan vagy a telefon elővétel már hatékonyabb! Ez nem erre van kitalálva.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz -Ben- #156507 üzenetére
de van, scribble. watchOS 3 óta.
nem tudom, de nálam a diktálás tökéletesen szokott működni, azt használom, vagy az előre megadott válaszok közül választok, amik egyébként változnak a beérkezett üzenet tartalmától függően.
egyetértek az előttem szólóval, akinek ez hiányzik, az nyugodtan ragasszon billentyűzetet a másik karjára, ez nem erre van. ha szöveget akartok gépelni akkor érdemesebb elővenni a telefont. diktálás 99%ban működik már egy jó ideje.
-
KOHO
senior tag
válasz Diokhan #156504 üzenetére
Köszi!
Egyébként az alapötletem nem az, hogy kisregényt lehessen írni az órán, hanem legyen valami lebutított billentyűzet és kész. Aki akar diktál, aki akar az szenved a gépeléssel, ennyi! De a diktálás baromi idegesítő ha sokan ülnek melletted vagy egyéb külső zajoktól nem mentes környezetben történik."Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Diokhan
addikt
Ezt a gúnyos, szinte már lenéző megjegyzést így "ON"-ban...? Szerintem menj tanulj egy kis fórum etikettet még...
KOHO ne foglalkozz velük. Bár nekem nincs apple órám, de az ötlettet simán életképesnek tartom.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
vasi89
addikt
válasz smallmer #156487 üzenetére
Nekem USAMS fólia van de kb ugyan az mint a nillkin. Ha a sarkára ejted akkor az istyleban kapható 12 ezer ft-os fólia sem véd, akármit mondanak. Pofára ejtés esetén pedig azért jó eséllyel a nillkin is megvédi a kijelzőt.
@bepe79: igen, egyre drágábbak az iphoneok és egyre több velük a gond. Sőt az akku merülős problémát el sem ismeri teljesen csak a 6s-nél, pedig több modell is érintett. Az Apple jelenleg elég rossz irányba tart. Mondom ezt úgy, hogy i7et használok. De nekem személy szerint nem tetszik az üzletpolitikájuk.
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
Okosak vagytok. Fikázás helyett el lehetne fogadni más véleményét is.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
bepe79
addikt
Olvasgatom egy ideje ezt a topikot, és az elmúlt hetekben több problémáról olvastam, mint az összes többi -általam olvasott- telefon topikjában együttvéve: elváló kijelző, hidegben kőbaltaként merülő telefon, 20-26%-nál kikapcsoló telefonok, force motor nem rezeg, elsárguló panel, elengedő ragasztás, etc.
Ez most csak nekem szemetszúró, vagy tényleg ennyi gond van ezekkel a prémium kategóriás, több százezer forintba kerülő telefonokkal? Félreértés ne essék, nem fikázni akarok, mert az én 5S-emmel még semmiféle hardware-es probléma nem adódott, de tényleg feltűnő, ha valaki egy ideje már olvasgatja a topikot.Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest