- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz Alex91 #239108 üzenetére
Eredeti kérdés:
’Üdv , iPhone 12-esem van , szeretnék telepíteni ra egy torrent klienst hogy a nas-on tudjam menedzselni a torrenteket. Jailbreak nélkül van valamilyen megoldás erre, esetleg valakinek van egy bevált programja telepítési leírással együtt ?’
Erre nem jó válasz amit írtam?
(feltéve hogy transmissiont használ)[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Alg
veterán
válasz Alex91 #195526 üzenetére
Az volt, most megnéztem a visszaállított telefonon a beállítást. Az InTune-os céges policy fixen bekapcsolja a self destruct-ot, én meg nem tudtam róla.
Mondjuk továbbra is nehezen hiszem el hogy ezt véletlenül sikerült produkálni, de mindegy.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
válasz Alex91 #195526 üzenetére
Na erről nem is tudtam hogy van ilyen - viszont ehhez sosem nyúltam és alapból ki van kapcsolva a beállítás szóval nem hinném, de nem tudom 100%-osan kizárni.
De ha be is volt kapcsolva, ahhoz hogy ez véletlenszerűen aktiválódjon többször ki kell várni az 1-5-10 perces lockokat, ráadásul felhúzni a lezárt képernyőt mindegyik után hogy bekérje a feloldókódot...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
veterán
-
-
-
agabe
addikt
válasz Alex91 #166192 üzenetére
forditva van. icloudbol lehet, de nem kell csak a kereses kotelezo a visszallitashoz, szoval lehet icloudbol is es akkor egyben mindenbol kilep, de ha a keresesbol mar kilepett akkor az eleg.
Amikor icloud kilepesre nyomsz akkor is azt irja adja meg a jelszot az iphone keresesenek kikapcsolasahoz.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Alex91 #166188 üzenetére
osszefoglalva csinaljon egy gyari visszaallitast vasarlaskor es ha ehhez kell lepjen ki az elado az iphone keresesebol.
masbol nem kell kilepegetni a vevo szempontjabol nincs ott teves info.
a tobbi egyeb reszlet meg nem az icloud stb-hez tartozik, de fontos.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Alex91 #165789 üzenetére
Fullra volt töltve akkor se írta . Mindegy majd meg javul.
Egyébként ki milyen billentyűzetet használ ? Gboard volt a favorit de itt most a swift tűnik jobbnak egyedül a gesztus alapú kurzor amit a Gboard melett szól meg a hang diktálás, de amúgy gépelni jobb a swiften most. De droidon egy idő után be hülyült -
jeromosi
aktív tag
válasz Alex91 #165438 üzenetére
Sziasztok
Énis terveztem az airpodsot, de engem nagyon zavar valamiért a bluetoothos késleltetés.
Valamikor szerintem majd lehet hogy veszek ha bluetooth fülhallgatót szeretnék, mert a gumiharangosat utállom.
Most vettem egy samsung level ont, amivel megvagyok elégedve, és fülesnek pedig a gyári earpodsot használom ami nagyon jó a fülembe. -
veterán
válasz Alex91 #165188 üzenetére
Tulajdonképpen tippelni se nagyon akarok.
Létkérdés, de ha a használati területet hasonlítjuk össze, azért egy számítógép az számítógép.
Az Apple Watch (meg úgy általában az okosórák) luxuscikk, az áruk is ennek megfelelő. Mondjuk ha a te árazásod jön be iPhone 8 esetében, az is luxuscikké fog válni.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz Alex91 #165186 üzenetére
Meglátjuk. A dollár jelentős gyengülése lehet bekavar majd a dologba.
Oké, ARKit, de próbálj meg iPhone-on pl. programozni, vagy bármilyen USB-s hardvert rákötni. Az egyik egy számítógép, a másik egy telefon.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz Alex91 #165184 üzenetére
Oké, de a Mac vonal azért más kategória. Érdemes megnézni, mennyi Mac-et és mennyi iPhone-t adnak el.
Nyilván nagyon kicsi piac vagyunk, de ha mondjuk USA-ban is 1700 USD-tól (nettó) fog indulni az ár, ott is meggondolják sokan, ennyiért megvegyék-e. Azért ez mégiscsak egy telefon, nem egy teljes értékűnek mondható Mac.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Alex91 #164109 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy 37 ezer kép van a fotókönyvtáramban.
A telefonon per pillanat ebből 46 db van fent.
Ha a fotóstreambe fel lett töltve, és elteszem az Icloud fotókönyvtárban egy albumba, simán lehet törölni a telefonról, mint ahogyan ez az elmúlt években történt is. Lehet, hogy fotóstreamként csak az utolsó 1000 látszik, de én a két megoldás kombinálásáról beszélek.[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz Alex91 #163705 üzenetére
Hat nekem ez nem sikerült 😂
Mert ha Gmail alkalmazásba csatolom akkor nem engedi piszkozatba tenni max elküldeni magamnak stb
De az nekem nem jó.Másik: újra tettem a rendszert és egy csomó telefonszamom eltűnt pedig bevolt állítva a Gmail-ra való mentés.
Ha töröltem a gyári email appot hogyan tudom vissza tenni?
Szerk: apstore :mail csak én email úgy kerestem 😂[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
parandroid
félisten
-
tonyqa23
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest