- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaptam egy régi 4-es telefont, de rajta maradt az előző gazda aktiválása. Ezt le tudja szedni iCloudon keresztül, vagy csak a készüléken? Az utóbbi lenne a macera, mert a volt gazdája tengeren túl lakik és persze jelszót se küldözgetnénk egymásnak.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
paci88
tag
válasz Megane2000 #104886 üzenetére
Sajnos arra nincs mindig lehetőség 😀
-
univerzita
addikt
válasz univerzita #104893 üzenetére
Én képekre inkább a One Drive - vot használok,ott kapsz 30Gb ingyen. Roland93- nak.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Most én vagyok béna vagy még nem működik ez a béta program. Nekem csak a yosimités cuccot adja ki. Tegnap óta próbalkozok vele és nem működik...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Mykl
tag
Sziasztok!
Olyat csinál időnként(kb havonta 1x) az 5S készülékem, hogy a menü gombra nem lép ki a programból, a dupla klikre pedig nem hozza fel a taskokat. Így nem tudok kilépni, és programot váltani. Csak a készülék kikapcsolása és újraindítása oldja meg.
A gomb nem hibás, mert a VOICEOVER-t hosszan nyomva be tudom kapcsolni, és a 3 klikre beállított funkció is működik.Találkoztatok már ilyennel? Mi lehet a gond?
Jobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
univerzita
addikt
válasz Roland93 #104856 üzenetére
Természetesen be lehet állítani. A beállítások majd a iCloud és a fotóknál engedélyezd a iCloud -fotókonyvttár és a iCloud - fotomegosztás. Ha Windows rendszert használsz akkor a apple support -rol le kell tölteni a iCloud for Windows. Itt belépsz a Apple ID-dal és jelszavaddal. Majd válaszd ki miket szeretnél szinkronizálni. Remélem tudtam segíteni.
-
Roland93
aktív tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy azt be lehet állitani hogy az iCloud tárolja a fotóimat? Nem akarom a teló tárhelyét erre pazarolni. Ha ez lehetséges, akkor a képeket hol tudom megnézni? És ezt hol lehet beállítani? -
Lalllerrr
tag
A telefonon végzett, illetve az iTunes-on keresztüli restore között van valami különbség?
-
paci88
tag
válasz univerzita #104881 üzenetére
Köszönöm
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
IPhone 5: rajta van a Viber már jó ideje. Mostanában sok bejövő hívás érkeizk viberre, de úgy h aki hív annak nincs is Vibere! Ez hogyan lehetséges?
Udv
Ferikek
-
madle
őstag
válasz madgie #104880 üzenetére
Oké, legyen kivétel a monitor. De szerintem ne beszéljünk tökéletességről, mikor majd felét vissza lehetne küldeni a telefonoknak pontosan ilyen gyártási hibák végett, iOS 8 rendszer is kijött és egy katasztrófa volt az egész. Nem beszélve a Yosemiteről ami szintén, és akkor a nagy összhang a két rendszer között, akadozva ment.
De félre ne érts nem ellene beszélek, csak azt mondom, hogy nem beszélhetünk már az Apple részéről sem tökéletességről.
-
madle
őstag
válasz Aaron14 #104875 üzenetére
Olvastam a problemadat a macbook fotumon is, errol nekem is csak ennyi a velemenyem hogy gusztustalan, de sajnos ez jar a tomegtermelessel. Amig meg, mint Ti is es tobb millio ember sorra veszi az Apple termekeket attol fuggetlenul hogy fele szar, meg vissza kell kuldeni, attol megeri a cegnek. Marmint nem erdeke a tokeletessegre torekedni mert igy is majdnem a vilag legnagyobb Eladasait termelik telefon teren ha jol tudom.
En is a rendszer miatt vettem meg a bookot is meg a telot is, de a macbookban csalodtam a yosemite vegett.[ Szerkesztve ]
-
paci88
tag
Valaki nem tud egy jó forma 1 programot amivel nyomon követhetném az eseményeket?
-
totalpatec
tag
válasz szabogabor10 #104876 üzenetére
A Sharp, az LG és a Samsung is gyárt kijelzőt az Apple-nak. Van színhőmérségleti különbség köztük.
Sorry, Aaron14 szántam.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Van egy iPhone 5S készülékem, melynek kijelzője sokkal sárgásabb tónusú, mint párom készülékéé (iPhone 6). Igazából nem mindig zavaró, de gondolkozom rajta, hogy rákérdezek, ezért cserélik-e, mert a Telekomnál kiállított iPhone-ok kijelzőinél is sárgább tónusú volt és zavar.
Eddig sajnos mindig kifogtam (4S, 5S) a sárgás tónusú kijelzőket, amiktől írtózom. 😔
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
tibi.234
tag
hello gondolom downgradelni nem lehet 8.2-ről 7.1.2 re valahogy.
-
Sholom
tag
Van akinek volt 6 es 6+ is? Ha nem vesszuk figyelembe a meretet es a meghajlast mi a kulonbseg? Lassabb a 6+ a nagyobb kijelzo miatt? Kevesebb a szabad RAM?
-
tonyqa23
senior tag
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
vans?
őstag
udv,
fontos kerdes: van olyan szokirakos jatek iPhone-ra, ami nem szamolja az idot visszafele? nem kell a stressz
hábm bábm
-
Roland93
aktív tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy azt be lehet állitani hogy az iCloud tárolja a fotóimat? Nem akarom a teló tárhelyét erre pazarolni. Ha ez lehetséges, akkor a képeket hol tudom megnézni? És ezt hol lehet beállítani? -
catroot
veterán
válasz Xeon7 #104826 üzenetére
Mert egy idő után kikapcsol?
Én csak pár km-en teszteltem. Igazság szerint részemről hanyagolom még. Online területen sokkalta jobb a waze/Google Maps.
Offline tekintetében meg, ha hosszabb útra megyek, akkor viszem a másik telefonom, amire már megvan véve a Sygic.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
veterán
válasz Totheground #104850 üzenetére
Úgy látom, ez meghívásos alapon megy. De mi alapján osztogat meghívókat az Apple?
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #104850 üzenetére
Hogyan? Csak yosemite-ot dob fel.
-
veterán
-
Kaneven
tag
Sziasztok!
Ha a imei szám alapján van garancia a telefonon, akkor az apple szervíznél kötelesek garanciában javítani a készüléket nem? Független attól , hogy hol vásároltam...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #104845 üzenetére
Felmegy UDID reg nélkül is, vagy valahol fel kell iratkozni a tesztelésre?
-
Totheground
addikt
iOS 8.3 public béta.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
őstag
Sziasztok,
több ismerősöm is kapott az alábbi pushüzentből a mai nap folyamán. Vajon melyik app küldhet ilyet?
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
bigdady
nagyúr
válasz bull84ghia #104839 üzenetére
Magyarorszagi forgalombahelyezésű volt az eredeti telefon?
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Nálatok az Airplay jól működik? Már az előző frissítésnél is szar volt nálam, de 8.2-vel még rosszabb lett. Spotify-t vagy SoundCloud-ot teszek ki vele tv-re de folyamat megszakad vagy leáll a lejátszás vagy hang nincs.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Robi71
újonc
Sziasztok .
melyik óra kompatibilis az iphone 5 -el? -
KOHO
senior tag
Nem tudja valaki, hogy a Moto360 okosóra kompatibilis-e az iPhone-al? Gyönyörű az az óra, személyes véleményem szerint sokkal szebb mint ez a bóvli iWatch!
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
bigdady
nagyúr
válasz bull84ghia #104832 üzenetére
Papirra mit írtak nem elmekszel?
Én is így tudom hogy 3 hó jár vagy az eredeti dátum ha hosszabb.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Apr-ben cserélt refurb iphonera mennyi garit ad az apr? Van különbség hogy magyar vagy nem magyar a készülék eredetileg?
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, több évnyi android után megvettem első iPhone om egy 6 plus 64 GB space gray -t. 4 nap használat után mar ki merem jelenteni, hogy nem csalódtam , elégedett vagyok a készülékkel ,azt hozza amit vártam tőle !
Viszont első kérdésem,offline YouTube videókkal kapcsolatos.
Ismerősömnek egy itube nevű program tökéletesen teszi a dolgát , viszont régebbi verzió es mar nem látom az app store ban. Pontosan erről lenne szó : link
Hogyan tudnám megis valahogy felrakni a telómra? (iOS 8.2. És régió K ) -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani, hogy a naptár események előtt x idővel legyen hangjelzés?
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Csak én nem találom a HERE-be a beállításoknál, hogy a képernyőt ne kapcsolja el egy idő után?
-
Süvi
őstag
-
veterán
válasz univerzita #104822 üzenetére
Már telepítem is. Kíváncsi vagyok rá.
B-L-A-C-K: igen, ez a HERE.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz univerzita #104822 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
Már elérhető a Nokia offline navigáció!!
-
Víz Elek
senior tag
imei szám alapján hol tudom megnézni, hogy az adott készülék milyen függő?
Samsung S9
-
veterán
Na nálam úgy néz ki, helyreállt.
-
TigerCat
nagyúr
Egyetértek. Mázli, hogy több helyen megvan mindenem...
Ezzel mit lehet kezdeni? Gariztassam, vagy a következő is ilyen lesz? Amúgy ez már a csere telefon, szóval kissé nehezen megy a dolog...
A foltot csak megjelöltem, képernyőmentésen nem látszik, szóval nem ennyire durva. Épp csak sötétebb kicsit, de látom, így zavar a dolog.
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Zjunior
veterán
válasz TheMarci #104809 üzenetére
Aha, neked csak App-ot, nekem meg telefont...
Gmail, FB, Ebay, Candy majdnem minden program ha elindítom, jelentkezzek be itunes és mivel nem sikerül így kilép...
Ergo nem tudom használni az Appokat és a telefont...
Gondolom neked nem problémaWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
baro130
tag
Nálam az imént letöltődtek az appstore-os frissítések.
-
Tin
veterán
válasz TheMarci #104809 üzenetére
nem, engem pl. nem zavar, sőt valószínű sok más embert sem. de egy 12 órás, világszintű leállás azért már elég komoly dolog, és most nem csak a bevételkiesésre gondolok, hanem úgy általában. ha egy ekkora cég rendszere 12 órára kiesik, akkor ott nagyon nagy gáz van, ott olyan alapszintű szervezési és architekturális tervezési probléma van ami megkérdőjelezi az egész működését.
és ennek csak egy apró szelete az, hogy akár még kommunikálhatnák is a dolgot.
-
veterán
-
Kommy
veterán
válasz szabogabor10 #104802 üzenetére
Még jó, hogy a mail sem működött, így nehéz lett volna e-mailt küldni.
-
samgar
őstag
-
TigerCat
nagyúr
válasz szabogabor10 #104800 üzenetére
Alakul...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
veterán
-
TheMarci
addikt
válasz szabogabor10 #104800 üzenetére
SMS-t ne küldjenek róla, vagy ne hívjanak fel? Annyi hiba van egy ilyen rendszerben naponta, hogy legalább 100 levelet kapnál, hogy épp mi nem megy. 2 link megtalálni az apple.com-ról, szerintem akinek ez nem megy, az a főoldalon sem találná meg. Másrészt senki nem teszi ki a főoldalra, hogy épp mi nem működik.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest