- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prowler
senior tag
Szia, én ugyanilyen problémával vittem vissza a 8 Plus készülékemet garanciális javításra vasárnap. Komplett kijelző csere lett a történet vége, mert a hangszóró egy darabban van a kijelzővel. Egy óra alatt készen volt.
Biztonsági mentést készíts mielőtt beviszed és a Find my iPhone opció is legyen kikapcsolva. Adataidhoz elvileg nem nyúlnak.
-
törölt tag
Szia!
Nagyjából hasonló (kicsit enyhébb) a nálam történt állapotromlás. Novemberi 6s telefonom tegnap ugrott vissza 98%-ra. Nyilván az eltérő felhasználási módjaink lehet az oka és persze a két telefon sem egyforma. De ez alapján szerintem belefér a te "romlásod" a nem kirívó szintbe.
-
IntelKiller7
veterán
Igazából akkor veszed észre, hogy mennyire durva az oled kijelző amikor a kezedbe adnak egy másik iPhone-t. Sokáig használtam 6 Plus, 6S Plust, aztán vettem 1 X-et. Havernak van 8 Plus amikor néha odaadja olyan érzések van mint amikor először néztem iPhone kijelzőt a sok szar pixeles androidos mellett.
(#189325) Mr.C Eddig is volt kisebb-nagyobb.
-
aujjobba
addikt
-
agabe
addikt
Az nem akad amit most veszel fel 10.3.3 alatt ?
Nekem meg nincs fent nem tudom kiprobalni, de ha sokaknal lenne mar csak lett volna valami info rola, ezert lehet egyedi problem siman.(#164202) customer114:
Hogyan ? Mert eredeti szamlaval es adasveteli szerzodessel talan APR-ekben is megoldjak, vagy ha kitalalod a jelszotde ha mashogy sikerult az erdekes, mert alap esetben ez a vedelem az eltulajdonitas ellen, hogy akkor ne lehessen hasznalni.
-
-
Gomba
senior tag
Watch Series 2-t vegyél abban van GPS. Viszont az sem elég pontos (casual usernek jó lehet, de a céleszköz pontosabb - pl. garmin vagy polar óra). Lépésszámláló szvsz tuti kevés ilyen célra. Ha csak lépésszámláló, akkor még Series 1 sem kell, hanem elég a gen1-es watch ("series 0").
Viszont ez itt off, mivel nem watch topik. -
agabe
addikt
Bármilyen alkalmazással ez a helyzet IOS-en. Ha nem aktív a készülék, akkor nem történik folyamatos adatforgalmazás a háttérben csak időnként pl. a push üzenetek, stb., de ez nem elég az appoknak, hogy pl. szinkronizáljanak. Ez lehet hátrány androiddal szemben, de kétségkívűl segít a készenléti fogyasztás alacsonyan tartásában, és a nem kívánt észrevétlen adatforgalmat is minimalizálja.
Jó lenne, ha be lehetne állítani direkt ha valmire szeretnénk, hogy mégis szinkronizáljon háttérben, de nem lehet.
Nem kell mindenképpen az appnak lenni a kijelzőn lehet mást is csinálni, de háttérben el kell lennie indítva, és amíg használod a telefont addig szinkronizál is, vagy kijelző kikapcsolását magasabb időre vszed, és úgy hagyod menni ami elég fapad, de nincs több opció. -
StLui
veterán
Okoskodás mindig van, megmondják neked, hogy márpedig az nem jó semmire amit te szeretnél, és fel sem merülhetne benned. Ahelyett, hogy túllépnének rajta, ha őket ez nem érdekli, vagy nincs rá ötletük, inkább megmondják a tutit helyetted, hogy mire van szükséged, minek van értelme, és ez kötelező mindenkire nézve.
-
Tompo92
senior tag
A control centeresen kívül szinte mindegyik mindennapos átlag használat mellett jelentkezik, engem például nagyon zavarnak, egyáltalán nem szőrszálhasogatás csupán egy igényes felhasználó aki azért is vesz iPhonet mert szereti a minőséget és a gördülékeny rendszert azt szerintem joggal zavarja. Bár elég sok ismerősöm csak azért vesz iPhone-t mert presztizs meg megjelenés meg miegymás és nem érdeklik az ilyen lagok bugok(jóvan az úgy kategória) őket az zavarja ,hogy "jahj nem lehet ráhúzni a windóózba a zenét mint egy pendrájvra" az vegyen magának androidot aztán rííjon ha 1év múlva használhatatlan az egész telefon.
Amióta kijőtt az első iPhone én azóta hű vagyok az iPhone-hoz(megszoktam hogy minden laggmentes) és nem tudom elfogadni hogy így elkurták ezt a jó rendszert. -
sly54
tag
Na most biztos sokan fognak szörnyűlködni,de az asszony i5-jén nemrég volt olyan,hogy csöngött a telója és a csengésen kívűl semmi nem utalt hívásra(a kijelzőn a szokásos nyító képernyő az appokkal stb.),nem lehetett felvenni(home+pover sem oldotta meg).A megoldás az volt,hogy ki kellett "lőni"a multitaskból,amúgy minden este kikapcsolja
-
B-L-A-C-K
titán
Milyen email? Ha gmail ott nincs push azaz hogy egyből megkapd, de időzíteni lehet 15, 30..stb.
Beállítások -> Mail, Kontaktok Naptárak -> Új adat begyűjtés -> Ott menj az aktuális fiókodra állítsd Fetch-re, majd menj vissza egyet, és ott lesz alul hány percet szeretnél megadni.
Ha meg azt akarod egyből megjöjjön, és gmail fiókról beszélünk akkor töltsd le a Gamil appot, vagy az Outlook appot.
-
szia,
elég lassú már régóta - bár nekem legutóbb 2 óra alatt lehúzta az itunes a 9.1 verziót, de az is lomhának mondható -, érdemesebb lehet alternatív tárról lehúzni és betallózva használni.
innen letöltheted a megfelelő verziót; link, ha a böngésződből nem teljesen okés, akkor letöltésvezérlővel ess neki, az pillanatok alatt lekapja. -
Gsx-rr
veterán
Akkor majd mindjárt megkapod!!
Mert itt érdekes módon több embernek csak úgy meghajlott ,természetesen magától, semmit sem csináltak vele ,egyszer csak észrevették ,hogy derékszögben áll a telefon!
Aki meg a zsebében hordva megfeszíti és úgy hajlik meg is lázad ,hogy nem ő a hibás! -
agabe
addikt
Első akart lenni .. sok ideje van .. mit tudjuk mi.
A sorbanállók közül nem hiszem, hogy sok rezidens lenne Münchenben, inkább olyan országokból ahol még nem elérhető.
Persze vannak akik eladásra vásárolnak párat, mert ma-holnap még egy-egy készüléken tudnak fogni 60-70ezer forintot, de akik nagyban csinálják nem állnak sorban. (Van jópár hirdető HA-n is)
Nem az összeg a lényeg (már aki "kénylemesen" itthon kapja meg ma a mindenhol hirdető dealerktől), de fanatikusnak kell lenni, hogy valaki ne bírjon várni kicsit.(#119215) 30z.Samu:
Első széria nem gond szerintem...nem szokott iphonokkal ebből a szempontból baj lenni, ha meg van akkor csere amint itthon elérhető az apr-ekben. -
agabe
addikt
64GB -os I6 -ot 16GB -os I6+ -ra talán.
(#119192) KOHO:
Egyetértek(#119193) kbadam83:
Haverom UK-ban már nyúzza. Bement a boltba, és simán megvette sorbanállás nélkül (igaz valami kisebb város északon, de van appstore).
Épp kommunikálunk (persze érdekel mi van vele személyes tapasztalat alapján)..tetszik neki I6-hoz képest. -
Adorjanksz
tag
A tavalyiból tanultam, várni kell...persze ha mindenki várna, akkor sosem fejlődne a rendszer, de nem szeretem a laggokat, ezért jöttem át androidról x ideje...Szóval maradtam 8.4.1-es rendszeren, testvérem 6+ra feltette a 9-est, én láttam benne imitt-amott laggot, de nem volt számottevő, viszont a 9.0.1 feltöltötte vízzel a poharat nála is...úgyhogy tegnap gyors downgrade 8.4.1-re. Még backupot is talált a telefon 2 hétre visszamenőleg
.
-
Vazz, iPhone-t és Mac-et nem azért veszünk mert logikus választás, hanem az életérzés miatt! Ezt már igazán tudhatnád... Egy alma mind felett!
Amúgy a teljes ökoszisztéma együtt tényleg nagyon adja, szóval ha teheted, válts mindennel. Nekem elég bejövős, pedig sokszor szívok ezzel-azzal...
-
akoska23
aktív tag
Megvan minden papírja garija szóval tuti nem lopott. Vásárláskor emlékeim szerint csináltak egy készülék visszaállítást de az iCloud benne maradt...... akkor nem emlékezett a jelszóra de azt állította valamelyik rokona csinálta neki a beállításokat ő tudni fogja de nincs otthon hívjuk fel másnap addigra kideríti. Még a facebook fiókjából is alig tudtak akkor kilépni
Aztán másnap mondott pár jelszó variációt már akkor is mondtuk neki hogy csináljunk új jelszó kérést de az email címnek sem tudta a jelszavát állítása szerint rég nem használta amikor meg kellett el volt mentve a gépen de a rokona a nagy guru ő tud mindent. Aztán a szüleim nem foglalkoztak vele a dolog annyiba is maradt. A címét tudom az eladónak az lehetséges hogy beviszem az Apple-ba és ő ott kéri a készülék teljes törlését.
Ja és nem röhög Borsodban az ilyen dolgok előfordulnak.
-
bihariszabi
aktív tag
Nem lesz olyan, mert ez az oldal reklámokból él és a Tapatalk kihagyná a reklámokat a buliból. Bár ez is érdekes dolog, mert én meg AdBlockert használok és mindjárt teszek fel egy analízer tiltót is tehát így sem látom a reklámjaikat. Telefonon pedig megjegyzi a jelszót a Chrome.
[ Módosította: mukibuci ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest