- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
optimuslg
tag
Üdv!
Régen müködött ha rádugtam a kocsiban a telót a lejátszóra akkor a telóról szólt a zene, most csak tölti. Találtam rá pár alkalmazást de semmivel se müködik, valaki találkozott ilyen problémával? -
Edi77
őstag
válasz r3dsnake #103296 üzenetére
Ez nem is lenne gond, ha utána visszaállna normál üzemmódra Volt pár nem fogadott hívásom, és addig nem értettem, miért, amíg egy restart után véletlen nem nyomtam az assistive touchra, azon láttam csak, h némában van.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
-
Noxy
veterán
válasz Megane2000 #103285 üzenetére
Nagyon sok oldal, az IP cím tartományból azonosít.
Németországban nem vagyok jogosult a FIFA korlátozásai miatt magyar online TV közvetítést nézni, amikor N..ország játssza a VB döntőt.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Chiftain
aktív tag
Azt tudja valaki esetleg hogy az imassage miért nem működik normálisan? Asszonynak i5s van ha nincs net közelben akkor nem tudja elküldeni neki az sms-t ezért nekem mindig külön rá kell nyomni hogy küldés smsként! Mint a kőkorszakban... Hiába van beállítva hogy küldje el smsként nem zavartatja magát!
-
Megane2000
aktív tag
válasz StLui #103284 üzenetére
Igen egyrészt a magyar találat az érdekes, de a Synology-nál nincs gmail fiók ami alapján tudja hogy milyen nyelven hozza be az oldalt.
Ez akkor egy megoldatlan "probléma" marad
ui: Úgy rémlik hogy a Navigon navigációnál is ha Angol az ios rendszered akkor a menüd már magyarra nem tudod beállítani meg a Navi hangot. Lehet már azóta módosítottak a programon.
-
StLui
veterán
válasz Megane2000 #103283 üzenetére
Akkor ezt írd, hogy a keresők magyar találataira vagy inkább kíváncsi, mert eddig nem erre raktad a hangsúlyt közel sem. Talán így már könnyebb lesz segíteni valakinek. Mondjuk én a chrome böngészőbe be vagyok jelentkezve, abból meg tudhatja, hogy magyar vagyok
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Megane2000
aktív tag
Ha magyar nyelvre állítom az rendben van.
De a lényeget nem érted. Nem a nyelvtudással van a probléma, hanem maga az hogy hogy attól hogy angol nyelven használok mindent, magyar régióként ismerje fel a böngészőmet, és az alapján hozza be a google bing és egyéb weboldalak találatait.
Persze tudok enélkül élni, csak kérdésem volt.
r3dsnake Természetesen nem csak az üdvözlőképernyő lesz angol hanem minden. És egy példa volt csak
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Megane2000 #103280 üzenetére
Mi lenne ha M.. nyelvre állítanád, az IPhone-t? (De lehet, hogy a régiót veszi figyelembe)
Amúgy meg sz.. lehet olyan nyelven használni, amit nem igazán értesz, mert ha értenéd, akkor ez nem lenne probléma.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Létezhet az,hogy egy iphone 4 és egy iphone 6+ nem talàlja meg egymàst bluetooth-on? :-/
Ha nem,mi lehet a probléma?
Mindkettőnél kiírja,hogy felfedezhető. -
Edi77
őstag
Mostanában, ha néha újraindítom vagy bekapcsolom a telót, néma üzemmódban kezd, holott nem volt lenémítva. Valamit elállíthattam? (4S 7.1.2)
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz sanyi0627 #103259 üzenetére
Nekem az opera mini bevalt a mobilnetes bongeszesre. ( vannak hibai, de igy is eleg smooth, es nagyon keves adatforgalmat general, ha beallitom.)
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
sanyi0627
senior tag
-
Tibee86
nagyúr
válasz Megane2000 #103249 üzenetére
Ilyen oldallal én még nem találkoztam.
B-L-A-C-K: A Safari épp nem erről híres.
[ Szerkesztve ]
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Tudtok olyan böngészőt javasolni,mely kevés mobilnetet fogyaszt?http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
StLui
veterán
válasz Megane2000 #103249 üzenetére
Mutathatnál egy példát
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
majestic
őstag
Hogy lehet mappát TÖRŐLNI az iCloud Drive-ból?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Megane2000
aktív tag
válasz Tibee86 #103248 üzenetére
Arra gondolok, hogy vannak úgynevezett "inteligens" weboldalak, melyek figyelik azt hogy milyen nyelvű operációs rendszert használsz vagy a böngésződ milyen nyelven van.
Ha otthon magyar nyelvű oprendszerről megnyitok egy bizonyos oldalt akkor a magyar felület fogad. Ha az iphone-ról nyitom meg (ami angol jelen esetben) akkor ugyan az az oldal angol nyelvű felülete fogad.
Itt nem google translate-s megoldásról van szó, hanem több nyelvű weboldalakról.
madgie: Nem lesz angol a prohardver.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Megane2000 #103245 üzenetére
Tehát ha jól értelmezem, úgy gondolod, hogy ha a böngésződ nyelve magyar, akkor pl. a cnn.com-on a cikkek magyarul fognak megjelenni?
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Megane2000 #103245 üzenetére
Miért, a Prohardver angol lesz?
-
Noxy
veterán
válasz Megane2000 #103236 üzenetére
Angol-Magyar szótár.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #103234 üzenetére
Én most váltottam TrafficMonitorra (kb 2 éve fenn van a telón, de csak a proci load csekkolására), viszont kapott egy baromi igényes widgetet, napi és havi nézettel és realtime le/feltöltési sebességgel.
[ Szerkesztve ]
-
Tressy
senior tag
Lehetséges iphone 5-be 5s akkut tenni?
-
agabe
addikt
válasz r3dsnake #103230 üzenetére
Siman csak a messenger-ben is be tudod allitani, hogy hang es rezges nelkul jelezzen ha jon uj uzenet.
En pl. a progijaim 90%-anal igy allitom be, ami fontos (nekem) csak azt hagyom hanggal, es a telo nem csiripel allandoan, de amirol tudni akarok barmikor azt hallom is.(#103198) B-L-A-C-K:
Az itt levok (azaz mi) nem normalisak
Mas csak megveszi a telefont es hasznalja, mi meg "beszelgetunk" rola tobbezer oldalnyit
Aki itt van reszben muszaki manias, es jobban erdekli az ujdonsag mint az emberek nagy tobbseget ezert nagy aranyu a valtas.[ Szerkesztve ]
-
Megane2000
aktív tag
Üdv,
A készülékem angolul használom. Azonban lenne egy oldal amit magyarul néznék meg. A safari angolul (alapértelmezett eszköz nyelven) hozza be az oldalt. Milyen külső alkalmazást kéne telepítenem ahol a böngésző alapértelmezett nyelvét tudom állítani?
-
törölt tag
Lehet látni, hogy egy adott időszakban mennyi mobilnetet használtam?
Pl 20.-ától 20.-áig. -
-
CoDWaW07
őstag
Üdv mindenkinek!
Nemrég frissítettem iPhone 5S-en IOS 8.1.3-ra, és azt tapasztaltam hogy a Touch-ID nem hajlandó új ujjlenyomatot hozzáadni, viszont a már meglévőt gond nélkül beolvassa.Frissítés előtt kiválóan működött megvétel óta.
Olvasgattam, és többeknek is előfordul ez a hiba
Ti tapasztaltátok már ezt a jelenséget?[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
joccadoki
senior tag
válasz B-L-A-C-K #103215 üzenetére
azért egy picit több, ha úgy veszi az LCD-t hogy nincs szerelve . Amúgy érdemesebb itthon venni kijelzőt, hisz 1részt azonnal megvan másrészt lehet kapsz rá egy két nap garit, harmadrészt ki tudod próbálni. (Valszeg ez is ebayes de olyan 15 körül kapsz jót)
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
Vasinger!
nagyúr
Van rá valamilyen mód, hogy csak a telefonhívásokat jelezze a telefon?
-
dejaris
addikt
Valaki megkert, hogy kapjam szet az iphone 5-osett, csereljek benne aksit es a toredezett elolapjat is. Az elolapot onmagaban lehet cserelni viszonylag egyszeruen, mert a digitizer es a kijelzo hibatlan? Aksit is nezegettem ebayen, valakinek van tapasztalata?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz nederlanden #103212 üzenetére
És eddig megtehették? Jajmár.
-
nederlanden
senior tag
válasz Gsx-rr #103204 üzenetére
Miután én második nekifutásra megvettem (nem jött be elsőre és sokaltam a 275ezret)az i 6-ot 5 hónapja ,az itteni fórumosok 98%-a leszólt,h abszolút nem éri meg váltani i 6-ra 5s-röl mert csúnya ,túl nagy,nem apple minőség,kényelmetlen,semmivel sem tud többet,ezért megvárják az i6s-t vagy i7-et!!!(konkréten Black kolléga is azzal,h max 30e töbletet ér meg)
Ahoz képest mindenki átlovagol szép lassan kivétel nélkűl.
Khris:30e
R3dsnake:mert nem tehetik meg még!
Ezelőtt mindíg vágytam vissza a régihez annyira összenőttünk,de az i6-al soha meg sem fordúlna ha 200ezret adnának mellé csak ,h használjam,akkor sem lépnék 5s-re vissza.[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz kchris78 #103209 üzenetére
Beárazásnak saját topicja van.
Vagy ott kérdezz rá, vagy keress rá a topicban.
⭐ Stella
-
finci17
csendes tag
Sziasztok!
Új Iphone 5s készüléket akarok vásárolni,ezért szeretném megkérdezni,hogy a hivatalos Apple boltok /Istyle,Icentre/ valamint az ismertebb áruházak/MM,Extrem D./mellett tudtok említeni webáruházat ahol ajánlott vásárolni?Például Speedshop,B-tel?Segítségeteket előre is köszönöm! -
kchris78
veterán
mennyit ér most egy iphone4? 8GB-os. 3pár éves.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #103204 üzenetére
Így van, azt mondtam mert akkor 80-100 ezret kellett volna rápótolnom és annyit nem ért nekem... Viszont 3 hónapja megúsztam 35 ezerből a cserét, ennyi meg belefért. Azóta meg eszembe sem jutott visszamenni 5S-re, eddig ezt a telefont szeretem a legjobban. Pedig tudásra tényleg nagyon azonos, de ez a kijelző méret akármennyire is tartottam tőle sokkal kényelmesebb.
-
Megane2000
aktív tag
válasz torreador22 #103194 üzenetére
Kijelölöd webes felületen az iphonet és törlöd onnan.
-
Gsx-rr
veterán
válasz r3dsnake #103202 üzenetére
Szerintem ez akkor lesz mérvadó ,ha az 5s-ről lejárnak a hűségidők.
Amúgy amit linkeltél az 2014-ről szól!
Az I6 szeptemberben jelent meg tehát csak 3 hónap értékesítési adatai látszanak szemben az előző 9 hónappal.
Tehát ezt a statisztikát majd nézd meg év végén!Black: Pedig ha jól emlékszem a megjelenéskor te is azt mondtad ,hogy nem váltasz ,mert az I5s neked megfelel.
Javíts ki ha nem jól emlékszem ,vagy keverlek valakivel.
Szerintem ha valaki kapna 1 hét használatra biztos nem vágyna visszafelé.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest