- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
blagolf
senior tag
Valaki meg tudja mondani hogy egy mindenki felett álló, istenkirály Iphone 4 csúcstelefon hogy lehet ilyen tetü lassú? Az Xperia Mini rommá veri gyorsaságban. Egy idősek, csak nem egy kategória. Ez nagyon gáááááááz!!!!!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
Sungoo
addikt
Sziasztok. Elfelejtettem, hogy mi a beállítása annak, hogy a képek automatikusan mentve legyenek az onedrive-ba. Segítene valaki?
-
StLui
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
Van valakinek B7-es vw passatja?
Egyszeruen nem birok csatlakozni a gyari radiohoz.
Tudja esetleg valaki a megoldast?
Termeszetesen a bt mindket eszkozon be van kapcsolva." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ferrari1
őstag
válasz marsu. #105789 üzenetére
Igaz nem engem kérdeztél, de ugyanaz az üveg van az enyémen is, csak i6. Takarja az előlapi kamerát. Döntsd el magad rossz-e. Itt egy kép magamról az előlapival Ne az embert nézd, az csúnya és öreg
-
marsu.
senior tag
B-L-A-C-K, anno linkeltél ebay-es, 5s üvegfóliát. Nem rontja az első kamerás kép minőségét, hogy nincs neki kivágva lyuk? Lehet buta kérdés...
-
vasi89
addikt
válasz rayoliviero #105734 üzenetére
Nem ronda csak olyan mint a samsung. Az összes egyforma De igaz ez most már kb minden német autógyártóra. Mondjuk az Audi még rosszabb ilyen téren, azok között tényleg nincs különbség kinézetre. Ez ilyen német betegség lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Ufff
senior tag
válasz Zolesz007 #105780 üzenetére
Nekem ugyanez volt a T-nél anno. SIM csere oldotta meg a problémát, az új SIM is csak pár hétig volt jó, aztán ugyanez a jelenség volt. A térerő jelzésem a maximumon volt, mégsem voltam elérhető. Aztán a problémát szolgáltatóváltás oldotta meg. Azóta semmi hiba.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
mr.robi
tag
járt valaki úgy, hogy iOS 8.2 update után a Siri nem működik? és tud valaki erre a problémára megoldást?
-
VIBO
őstag
válasz univerzita #105781 üzenetére
Értem én.
www.icloud.com-on nincs kontaktok között semmi. gmail-es címtárban sem.
Amikor visszatöltöm a mentést, akkor viszont telefonon megjelennek.iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Zolesz007
őstag
Hello!
Sajnos a problémám még fent áll:
Páromnak vettünk egy használt iPhone 5-öst
Telenor hálózatán használja. A probléma, hogy a bejövő hívásokat nem észleli, a hívó fél számára azt jelzi, hogy a készülék nem elérhető. Hívást indítani viszont lehet az iPhone-ról. Újraindítás megoldja egy-két napig a dolgot, de aztán megint visszatér. Mikor megvettük vadonat új nanoSIM-et vettünk a Telenornál. Hálózati beállítások visszaállítása sem segített.
Elég idegesítő, hogy nem lehet elérni a készüléket. Ezt a problémát mi okozhatja?[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
VIBO
őstag
Hi
Véletlenül sikerült letörölni az összes kontaktomat egy appal.....
Tegnap esti visszaállítást csináltam. Visszakerültek a kontaktok, de szép lassan tűntek el. 1500 kontaktból lett 300 pár perc alatt.Értetlenül állok a dolog előtt.....
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy power gomb hibás és háttérvilágítás problémás iPhone 5C-t cserélik vagy javítják gariban? Előre is köszönöm a válaszokat!Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
fazr
senior tag
-
SPF
senior tag
válasz univerzita #105771 üzenetére
Pont gmail-em van, nekem sincs ott. Outlook-ot hasznalok a gyari helyett, es igy a gyari mail app is foglalja a helyet, ezt szeretnem csokkenteni.
-
univerzita
addikt
Talán itt,de nem mindegyik postafiokal működik.Beálítasok-Mail,Kontaktok,Naptárak -Fiókok -itt kiválasztod a fiókot majd legfelül Fiók - rámész és legalul Haladó és itt ha fiók támogatja akkor lesz olyan lehetőség hogy Eltávolítás.Itt ki tudod választani Egy nap után,Egy hét után vagy Egy hónap után.De pl.Gmail -nél nem volt ilyen lehetőség.
-
SPF
senior tag
E-mailt hol tudom beallitani, hogy csak az utolso 1 honap levelei latszodjanak, es ne az osszes level? Nem talalom sehol.
-
drfirsty
tag
Sziasztok,
app frissitessel kapcsolatban szeretnek szakertoi segitseget kerni.
iPhone 6-osrol van szo. Telefonrol nem tudok bizonyos app-okat frissiteni, mar vegigbongesztem a netet de nem talaltam megoldast...
Probaltam szamitogeprol frissiteni, gepen le is megy a frissites, nem talal tobb frissiteni valot, szinkronizalom a gepet a teloval, minden ok, aztan visszamegyek a telon a store-ba es kirja, hogy x szamu app-ot tudok frissiteni. Ranyomok a frissitesre elindul a kis karika es csak forog a vegtelensegig, itt megakad az egesz. Ha meg egyszer ranyomok akkor kiszurkul a karika, de forog tovabb es semmi mas nem tortenik.
Es most jon a csavar: ha kilepek az app store-bol akkor ott a kis potty az alkalmazasnal, mintha update-elve lenne, de az update listan meg mindig ott van, es ha ranyomok az udate-re akkor megint jon a kis karika ami forog a vegtelensegig es kezdodik az egesz elolrol... Ha belenezek az app verzioszamaba akkor latom, hogy tenyleg nincs frissitve... Szamitogepre visszakotve viszont nem talal ujabb frissitest a szamitogpen elinditott iTunes... Nem ertem...
- IOS update-elve van
- gepen iTunes update-elve van
- szamitogep/telefon es minden hasznalt software ki- es bekapcsolasa, reboot megvolt
- internet kapcsolat problema nelkul, wifi rendben
- iTunes store account ujra-update-elve, minded info korrekt
- hely a telon van boven
- semmifele megkotes nincs bekapcsolva seholA problema mar jo ideje fennall es az update lista egyre hizik, viszont keptelenseg update-elni...
Valakinek volt mar hasonlo? Otletek?
-
buci30
addikt
Egyik ismerösőm elfelejtette a jelkódját.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
bigdady
nagyúr
Ha kikapcsolt az iMessage magatol es nem engedi visszakapcsolni a telo (telekom) és hard reset sem segít akkor lehet valamit csinálni restore elott?
Egyáltalán mitől? -
Aaron14
őstag
válasz cserry193 #105761 üzenetére
Ha jól tudom 4/4S-nél is volt hasonló probléma... Ráadásul a készülék tetején lévő jack aljzatban elhelyezett indikátor akár egy csepp esőtől is elszíneződött, ami véleményem szerint megint a vásárlók szivatása volt.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz cserry193 #105758 üzenetére
Ha tudod nem ázott be miért lennének az indikátorok pirosak Magától szerinted bepirosodik
De azért nagyon kedves ember vagy ha véletlenül bepirosodott akkor nem pofátlankodsz oda. Bárcsak ilyen jó fej lenne mindenki hogy előtte szétszerelteti valakivel hogy ezt megnézze...Remélem nem gond ha kikacaglak...:/
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
válasz cserry193 #105755 üzenetére
Miért? Azért ,hogy akik normálisan használni szeretnek a garanciát ,az ilyenek miatt megvonja az Apple??? Nem lenne csoda... Ha vmilyen oknál fogva beázik ,az a felhasználó hibája ... Meg kell fizetni az arat
[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
cserry193
tag
Hali!
A jövő hét elején szeretnék visszavinni egy 5S-t Telekom szervizbe.
Az lenne a kérdésem, hogy előtte egy hozzáértővel szét lehetne-e szedetni a telefont?
Vagy az már garanciavesztéssel járna?
Folyadékjelző indikátorok miatt szeretnék csak belenézetni -
-
Onderon
senior tag
válasz 8nemesis8 #105645 üzenetére
legutóbb is T-be vittem, 3 hete (Mammut 1 földszint), badarság, hogy nem lehet már odavinni. Persze, hogy lehet, csak nincsen már helyben azonnali csere, elküldik szervizbe, aztán ott eldöntik. 1-2 hét az ügyintézés. És szerintem is normálisabbak, bár én előtte csak 2x voltam az iStyle-ban az Andrássy-n, rettentően antipatikus egy társaság. T-nél évek óta mindig el tudok intézni mindent, amit szeretnék, néha el tart egy ideig, mire elmagyarázom, hogy megértsék miért nekem van igazam, de eddig mindig sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bigdady #105751 üzenetére
Nem tudom a sorrendet mi alapján dönti el, nekem csak az 5Ghz van a telefonon beállítva mert azt is mindenhol látja...Amúgy meg szerintem teljesen mind1 melyiket látja, igaz az 5Ghz-es gyorsabb de telefonon nem veszel észre semmi különbséget.
Esetleg próbáld meg hogy elfelejteted azt a 2 hálózatot vele, majd újra felveszed úgy hogy elsőnek az 5-öst, utána a 2,4-est.
-
bigdady
nagyúr
Az mitől függ melyik wifire csatlakozik az iphone? Van itthon 5ghz és 2.4 ghz is de mintha auto mindig 2.4-en lógna. Miért?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz rayoliviero #105743 üzenetére
Köszi, megvettem
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
CharlieDrop
veterán
válasz nederlanden #105733 üzenetére
De jó, hog nem egy az ízlésünk
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
rayoliviero
veterán
válasz kleinguru #105740 üzenetére
Egyszerű.
Hívás közben a felvétel gombra kell nyomni és már veszi is fel a beszélgetést, visszahallgatni pedig úgy lehet, hogy az Audio Recorder ikonra nyomsz és ott lesz minden felvételed. De automára is be lehet állítani a rögzítést, hogy ne kelljen a felvétel gombra se nyomni. -
Tibee86
nagyúr
Ajaj, már itt is r3dsnake-kel megy a vita ízlésről/szépségről...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz rayoliviero #105724 üzenetére
Van vele tapasztalatod? Mennyire körülményes a dolog? Hogyan működik?
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
nederlanden
senior tag
Nagyon!!!Soha nem tudott sport coupet csinálni a Merci.Aránytalan ,giccses erölködés az egész.
A gömböt nem piszkáld mert annak nem is az a lényege."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
r3dsnake
nagyúr
válasz rayoliviero #105730 üzenetére
Persze, hogy csúnya. Az összesnek el van baszva az eleje. Giccses.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Srácok, a szép merci itt kezdődik.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
rayoliviero
veterán
válasz nederlanden #105733 üzenetére
Ez és ez ronda? Fúj, mindjárt hányok, annyira csúnyák.
Kinek mi a ronda, pl. asztalon lévő üveggömböd, az a ronda szerintem: [link] Ezt nehéz volt szó nélkül már akkor is megállnom, amikor beszúrtad ezt a képet, de ha már így belemegyünk, hogy mi a ronda, akkor csak leírom én is, hogy szerintem mi a ronda.
-
nederlanden
senior tag
Hát az S ,S-coupe,SLS-en kívűl egyenesen randa mind A-tól C-ig.A kis (c-e) coupéi meg hát borzasztó..
Nem véletlen zuhant a népszerűsége ekkorát az elmúlt években ami már dúrván jelentkezik eladásokban is.Megbízhatósság kb egy szinten van a Bmw-vel....viszont esztétikára keményen,még mondjuk a Vw alatt van ,nem vita tárgya.
(mondom ezt úgy,h semennyire nem vagyok "meciellenes" sőt az S illetve a sprinterek kimondottan tetszenek.[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
GALARDO
addikt
Na ugye, hogy csúnya.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Tin
veterán
válasz r3dsnake #105722 üzenetére
ezek a 18650-es samsung akkuk elég tartósak, többet használok napi szinten, van, amit már 500x töltöttem, és még mindig bírja, igaz már csak kb. a felét, de bírja. szóval ha ez van benne, rossz nem lehet, főleg, hogy egy power bankot senki sem tölt naponta.
és ha meg mégis kinyíródott, DIY cserélhető az akku benne.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz torreador22 #105708 üzenetére
http://limneos.net/repo : Ezt a repot add hozzá és ebben lesz az Audio Recorder, ami 4 dollár, de tud hívást rögzíteni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz rayoliviero #105721 üzenetére
Kinézetre jah, de belsőre közel sem.
-
r3dsnake
nagyúr
-
rayoliviero
veterán
-
GALARDO
addikt
válasz rayoliviero #105716 üzenetére
Pedig az szebb.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz rayoliviero #105716 üzenetére
Helyette inkább Samsung? Hátoké.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz rayoliviero #105703 üzenetére
Ennyiért vehettél volna két normális Xiaomit.
-
rayoliviero
veterán
válasz torreador22 #105708 üzenetére
Miből gondolod, próbáltad? Audio Recorder iOS 8.x.x 0.7-47: erről van szó, ez egy Cydiás tweak.
-
kapicsabi
tag
-
gabormgp
senior tag
Nem tudom átmásolni a képeket a telefonról a gépre..
Nem engedi,gondolom valami formátum gond lehet..
Hogyan tudnám még megoldani? -
torreador22
senior tag
válasz rayoliviero #105705 üzenetére
Audio Recorder a beszélgetést nem tud rögziteni!
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #105703 üzenetére
Audio Recorder a neve, a Call Recorder az lehet nem is kompatibilis iOS 8-cal. Az ára szintén 4 dollár.
[ Szerkesztve ]
-
joccadoki
senior tag
válasz Aaron14 #105702 üzenetére
8.1.3ra sincs jb.
a just boot arra való, hogy a jb-s telókat számítógépről elindítsdAz előbb nyomtam be az ebayes árakat 15 a legolcsóbb+ posta. Szóval megérte számodra az adásvétel. Tudsz még?
[ Szerkesztve ]
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
rayoliviero
veterán
válasz Tressy #105699 üzenetére
11300 mAh és 22 000 Ft az Expansysnál, de én 10-ért vettem.
torreador22: Jailbreak szükséges hozzá, elvileg van egy tweak, de szerintem az is fizetős és nem vagyok benne biztos, hogy működik rendesen. Úgy tudom régebben nem működött megfelelően, de lehet már megoldották.
Szerk: Igen, 4 dollár és Call Recorder a tweak neve.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Létezik Ingyenes hívás rögzítő program iphone -ra? köszi
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest