- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ennél azért többet várunk a Nubiától
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telepíthető az iOS 18.1, megvan, mikor érkezik az Apple Intelligence
- Ötszörös nagyítású teleobjektívre váltott a Xiaomi 15 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy egy ismerős segítségével külföldön vennék Iphone-t. Amennyiben probléma lenne vele a garanciális javítás hogyan müködik? Lehet külföldön más nevére megvenni a készüléket, hogy később ebből ne legyen probléma?
-
eddieke666
aktív tag
válasz burgatshow #320983 üzenetére
Köszönöm. Akkor ha a kezemben van a vásárlást igazoló számla, akkor lényegtelen kinek a nevére lett vásárolva a készülék?
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Iphone 16 pro max vásárlásán gondolkodom. Android vonalról jönnék, ott is egy 5 éves telefont használok már. Kérdésem a következő lenne. Milyen kijelzővédőt és tokot ajánlanátok? UAG tokot használtam eddig, sokszor hasznát vettem a védelmének. Mostanában azonban már nem követek ezeket a dolgokat. A fólia az M.M. féle hidrogél fólia, de gondolom van ennél jobb is. Amennyiben lehetséges itthonról vásárolnám meg ezeket, kivéve ha megbízható külföldi bolto tudtok ajánlani.
-
eddieke666
aktív tag
Van itt olyan, aki a MM-től rendelte meg a 16 PM-et kamatmentes hitelre? Amennyiben igen, kapott már bármilyen visszajezést az MM-től a sikeres bírálat után?
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan programot, amiben előre tudom rögzíteni a beosztásomat akár évekre előre? Olyanra gondolok mint androidin a workorg nevű alkalmazás.
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon új vagyok iphone vonalon, ezért lehet hogy hülyeséget kérdezek. Ma powerbank-al akartam tölreni a telefonom, de egyáltalán nem vette a töltést. Van valami szabvány ami miatt nem veszi, vagy valamit be kell kapcsolni/állítani?
-
eddieke666
aktív tag
válasz szabonagyur #325857 üzenetére
Természetesen be, és jó aljzatban volt a töltőkábel is.
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan magyar nyelvű oldal van videós csatorna ahol különbőző tippeket tanácsokat adnak a telefon használatával kapcsoltaban. Gondolok itt videózás, fényképezés és ezek szerkesztésére elsősorban, de minden más is érdekel. A telefon 16 PM, bár nem tudom van-e jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Politika
- Android szakmai topik
- Diablo IV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest