- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
válasz
Fritz Teufel #340610 üzenetére
A pro sztem gyalázatos copy a pixelről, de legalább nem szép. Az air azt végképp nem is értem a csofi akkuval ami lesz benne.
Ha a sima 120hzes lesz akkor idén az lesz a legjobb vétel. (Szerintem) persze az örök vita reloaded 60hz vs 120hz…
nekem marad a 15 pro max -
knox83
senior tag
Üdv újra, már elvonási tüneteim voltak..
-
knox83
senior tag
válasz
xhege #339076 üzenetére
Nekem honor magic 5 pro volt korábban és először tapsikoltam mennyire jó. Aztán teltek múltak a hetek és rájöttem hogy rosszabb mint az imádott p30 prom volt. Embereket ne fotózz vele mert túlélesít, kb 15 évvel öregebb voltam minden képen. Túlszaturált és az algoritmus elnagyol mindent, mint egy kifestő könyv. Aztán a barátnőm megvette az i15pmet én meg azonnal elszedtem tőle összehasonlításra és zokogtam. Az esetek 80-90%ban nekem jobb volt az iphone, részletesebb képek, a valósághoz sokkal közelebb álltak. Így lettem én is az, pedig mindig azt mondtam sohaa
Egyébként nézem a konkurenciát és továbbra is azt látom náluk ami nem tetszik. Honor magic 7 pro továbbra is ugyanazzal a problémával küszködik. AI feljavítja a zoom képet.. Ne már..
A vivo az akinek talán sikerült valami komolyat letenni a kínaiak közül. (Szerintem) -
knox83
senior tag
Folyamatosan használok egy i13-at cégesnek és a privátomat egy i15pmet. Sírni tudnék amikor a 13 van nálam..Eladtam az air m1et és vettem egy m4 prot, persze nemcsak ezért de felüdülés ott is a 120hz. Irigylem azt aki nem látja a különbséget vagy mondjuk úgy kicsit sem zavarja.
-
knox83
senior tag
Gondoltam merjünk nagyot álmodni és életemben először a céges i13ra felteszem a 26 betat (i15pmre nincs az az isten) de ez a néhány poszt + reddites kiakadások kösz nem
-
knox83
senior tag
Ez most placebo vagy még folyékonyabb lett az animáció? (I15pm) Ami amúgy is az volt
-
knox83
senior tag
IOS 18.5 set to be released today at 10.00 am Pacific time. Vagyis szokásos este hétkor tötlhető.
-
knox83
senior tag
Ezzel a clean uppal sikerült bárkinek is egy értékelhető képet csinálnia? Ez egy rossz vicc..egyáltalán nem használom az apple intelligencet le sincs töltve csak a képszerkesztésnél jelent meg aztán letöltött valamit..De minek.
-
knox83
senior tag
válasz
markknight #336486 üzenetére
Aki váltott az mind tapsikolt hogy az i15pm egy szar mert úgy melegszik mint az állat és a 16pm az isten és nem. Tele a net a 16pm heat issuejaval. Media marktba múltkor bementem és indítottam egy kamerát, kb 2 perc múlva hátul érezni lehetett hogy melegszik, erről ennyit. De majd jönnek mindjárt az enyém nem melegszik emberek meg nekik jéghideg a magsafe töltésnél
-
knox83
senior tag
Gmail értesítésre nyomva egyszerűen semmi sem jön be, tölt és nulla. Emlékeim szerint ez nem volt korábban. Másnál is ez van?
Nem tudom mi van ezzel a telefonnal eddig 10 hónapig ment minden rendesen most meg el kezdtek megbaxódni alkalmazások..vagy az ios miatt nem tudom. De idegesítő.. -
knox83
senior tag
Sziasztok, ma reggel azt vettem észre, hogy se a budapestgo se a safarin az oldalak nem jönnek be. Social alkalmazások mentek szóval látszólag volt 5g. Újraindítás után megjavult. Találkozott valaki ilyennel? 18.4.1 i15pm
-
knox83
senior tag
válasz
Stauffenberg #334874 üzenetére
Napok óta Hollandia van terítéken, a cégest Angliából próbálják.
Elég unalmas, na meg hiába tiltom, a következő másik szám mindig.. -
knox83
senior tag
Akinek van i13 észrevette, hogy mostanra (18.3) mintha gyorsult volna az animáció? Előtte borzasztóan darabos volt egy alkalmazás megnyitása vagy bezárása. A fő telefonom egy i15pm szóval eleve nehéz megítélni de nekem úgy tűnik gyorsabb lett.
-
knox83
senior tag
válasz
razor03 #332120 üzenetére
Szerintem ez messenger hiba nem ios. Nekem androidon is ugyanez a jelenség volt. Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni szerintem, hátha javítják. Én személy szerint rühellem a messengert mint 💩 -t. Sajnos azért itt iosen is létezik ez a “basszunk el korábban működő dolgokat a frissítéssel” androidon folyamatosan ez ment, talán itt kevesebb de létezik..(nekem instaval van bajom)
-
knox83
senior tag
Zseni, nyomtam egy restartot és visszaállt. Hm ez kicsit olyan androidos feeling volt
-
knox83
senior tag
Egyik pillanatról a másikra megváltozott az alkalmazások megnyitásának az animációja. Most minden a háttérből középről jön be. Nem állítottam semmit át, ez most történt az elmúlt 15 percben. Azt hittem hülye vagyok de megnéztem az i13-on (céges) olyan mint amilyen az i15 pro maxomon volt. Ahol van a kijelzőn az ikon onnan indul az animáció. Ez mi lehet? Mindkettő 18.3
-
knox83
senior tag
válasz
Stauffenberg #330942 üzenetére
Ezt nem is tudtam, köszi szépen
-
knox83
senior tag
válasz
Bernardo20 #330907 üzenetére
Az hagyján hogy nincs töltési idő de ébresztőnél se írja hogy x óra és perc múlva riaszt
Párszor már leszivattam magam ezzel, ha feldobta volna látom, hogy rosszat állítok. Majd megszokod, én is 10+ év android után váltottam fél éve. Egyébként egy két dolgot leszámítva szinte észre sem vettem a váltást…Azt hittem rosszabb lesz.
-
knox83
senior tag
válasz
nagyfejü #329825 üzenetére
Applepie kirakott ma egy videót erről. Amúgy a macbook air m1en megnéztem ezt a clean upot és nem estem tőle hasra. Két képpel próbálkoztam többször de ha belenagyítottam mindig láttam a turpisságot, furcsa elmosás furcsa színek stb. Szóval elengedtem. (Vagy én vagyok béna)
-
knox83
senior tag
Végre safariban nem akad az a fos új lap….az élet apró örömei
-
knox83
senior tag
-
knox83
senior tag
válasz
Dwatti #328795 üzenetére
Vannak nagyon egyszerű és hatásos praktikák. A revoluton pl zsebbe rakom a pénzt és utazáskor a hotel recepciónál teszem ki a főszámlára fizetés előtt. Vannak egyszer használatos virtuális kártyák, amik minden használatkor megváltoztatják a számot..
100%os védelem nincs de sokat tehet az ember saját maga is. -
-
knox83
senior tag
válasz
Janika(1982) #328011 üzenetére
Valahol igazad is van de pl kezdettől használom a chatgpt-t és nekem k*rva nagy segítség, powershell szkriptekben pl vagy fordításban..Aki hülye az AI-al is az lesz akinek van esze az kihasználja a lehetőséget..
-
knox83
senior tag
válasz
SoulReaver #326057 üzenetére
Ehhez az akku kapacitáshoz szerintem reális.
-
knox83
senior tag
válasz
Cyberpunk #325672 üzenetére
Semennyire. Fogsz néhány %-ot az aksin, közben meg pl az a 20% nekem 8-10 óra plusz meg majd 3 óra SOT.
Külföldi fórumokon is állandó téma, volt aki első perctől 80-as limittel töltötte azt 3 hónap után már esett, volt akinek működött, volt aki szart rá és 120 töltés után esett..Nem foglalkoznék vele. -
knox83
senior tag
válasz
hiddenroth #325243 üzenetére
Új telefon, majdnem három hónapja van meg. Ahogy a képen is látszik 8 hónapot a dobozában volt így azt gondolom ez is számít. Mint mondtam engem nem zavar csak érdekességképpen osztottam meg. Ha idő előtt vállalhatatlanná válik az üzemidő akkor cseréltetek akkut.
Van egy spigen Qi töltőm de rohadt lassú és sokkal tovább meleg a telefon mint kábellel. Egyébként most hogy nincs 100 fok az üvegasztalra rakva (itthon dolgozom) éppenhogy langyos lesz kábellel. -
knox83
senior tag
Napi akku témához
Lehet szörnyülködni (én nagyjából leszarom)
[kép] -
knox83
senior tag
válasz
Speedy007 #325185 üzenetére
Nekem ez van, bevált
https://www.speedshop.hu/spigen-ultra-hybrid-apple-iphone-15--fekete-c76123 -
knox83
senior tag
Jól tudom, hogy az apple már engedi a gyári alkatrészek vásárlását és annak beszerelését rajtuk kívüli szervizeknek?
(nem a gyári után gyártottra gondolok) -
knox83
senior tag
válasz
Spawn88191 #324866 üzenetére
Nem lineárisan degradálódik az akku. Nekem 33 után 99% mert állt a telefon 8 hónapot a dobozában. Én 100-ra töltöm pont nem érdekel, főleg nálam 20% kb 8-10 óra üzemidő az én használatommal, annyival többször kéne tölteni. Viszont 20% alá nem engedem, arra figyelek.
-
knox83
senior tag
Egy kis érdekesség: néhány napja volt szó 15 pro max üzemidőről ios 18 alatt. Hálózati beállítások visszaállítása után teljesen ugyanolyan használat mellett egy órával több lett az üzemidő.
-
knox83
senior tag
Érdekesség: nem volt rossz eddig az üzemidő 18 alatt de valahogy mégsem volt az igazi. Tegnap reseteltem a hálózati beállításokat és mindjárt nem merül úgy a telefon mint előtte..
-
knox83
senior tag
válasz
Sasi001 #324403 üzenetére
Nem tudom, egyszer azt érzem jó, utána meg, hogy nagyon nem. Ha reggel felveszem kb 10 perc alatt merül 4-5%ot, néha olyan érzésem van mintha kettesével merülne. Éjszaka vagy nem merül vagy 1%-ot és amikor elkezdem használni 7 óra tétlen után olyan mintha be akarná hozni a merülést mert nem a valósat mutatja..
-
-
knox83
senior tag
válasz
markknight #323911 üzenetére
Ha megnézed a teardown videókat a ytn látszik, hogy valóban így van. Csak a pronál van, szerintem szart se ér az se ha elkezded igazán pörgetni a magokat max kicsivel később kezd el throttlingolni és komolyabban melegedni.
btw szerintem nincs a márka akinek a teljével 38 fokba elkezdesz videózni ne melegedne fel mint a szar.
-
knox83
senior tag
válasz
Stauffenberg #323446 üzenetére
Tyii pont ugyanez volt hétvégén a programom, le kellett költözni egy redmi 9t-ről. Az ellenségemnek se kívánom, egy büntetés az az egész telefon.
-
knox83
senior tag
-
knox83
senior tag
válasz
szabonagyur #322286 üzenetére
Az se rossz, jó tudni.
-
knox83
senior tag
13-ra feltettem az ios18-at, az ötödik percben ahogy lehúztam az értesítést az óra alatt lévő “xy iphoneja” widget helyett fehér téglalap volt
3* lehúztam, 3* ugyanaz.
mondom jó, akkor a 15 pro maxra marad a 17.7, ehhez már öreg vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest