- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
válasz
blakey #340494 üzenetére
Face IDs telóval nincs tapasztalatom, de az SE2020 az aktív terminálhoz tartva már dobja fel a mentett BK-t… 1000x megszívatott már a Volánon, hogy tartom a validátorhoz a bérletet lecsippantani, erre feldobja magától a tárcát, és a bankkártyámat 😡 Ki kell lépni belőle majd újra bérlet ilyenkor.
-
válasz
blakey #318205 üzenetére
köszi kipróbálom a samsung cloudból közvetlenül az icloudba.
Ezen már túl vagyok és sok másikon is. Azért jöttem kérdezni, mert nem találtam műküödő eljárást a problémámra.
A linkelt oldalról:
Part 2 How to Transfer Notes from Samsung to iPhone in One Click
A mobiletrans programot, nem szeretném használni, túl sok kacatot tettem már fel eredmény nélkül. Ha azt mondjátok működik, akkor felrakom.Part 3
Method 1: Transfer Notes from Samsung to iPhone via Google Sync
nem értem az egészet, nálam úgy van, hogy a samsung accounttal lehet csak a Samsung notes-ot szinkronizálni a google fiókkal nem. Az iPhone pedig nem eszi a samsung accot.Method 2: Transfer Samsung Notes to iPhone via Email
nem tudom milyen formátumot eszik meg az apple jegyzetek app. Nekem egyiket sem. Így hiába küldtem el.Part 4
Method 1: Move Samsung Notes to iPhone via Dropbox App
túl sok kacatot tettem már fel eredmény nélkül. Ha azt mondjátok működik, akkor felrakom.Method 2: Use Google Keep to Transfer Samsung Notes to iPhone
felraktam, de képeket nem tette át másoláskor. Vagy olyan formátumban megy át, amit nem lehet utána szerkeszteni jegyzetekben. pl. PDFMethod 3: Samsung Notes Transfer to iPhone via the Google Drive
nem tudom milyen formátumot eszik meg az apple jegyzetek app. Nekem egyiket sem. Így hiába küldtem el.Method 4: Samsung Notes to iPhone via OneDrive
túl sok kacatot tettem már fel eredmény nélkül. Ha azt mondjátok működik, akkor felrakom.Method 5: Copy Samsung Notes to iPhone on iCloud.com
nem tudom milyen formátumot eszik meg az apple jegyzetek app. Nekem egyiket sem. Így hiába töltöttem fel.Több más opciót kipróbáltam, de egyik sem viszi át a képeket, vagy átviszi, de akkor nem lesz szerkeszthető a jegyzet. Vagy egyesével ki kellene mentenem a képeket és visszamásolni a szöveg közé, de ezt sem látom járhatónak egyelőre.
-
-
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
blakey #315201 üzenetére
Régebben szépen meg lehetett tekinteni a Helyelőzmények menüpont alatt, listába szedve mutatta (plusz mellé a Térképen is).
Nem pont olyan, mint a Google megoldása, de hasonlított rá. Ezt valamiért megszüntette az Apple, ha ilyesmi adatokra kiváncsi valaki, akkor a Google Térkép a megoldás. -
válasz
blakey #314110 üzenetére
Azt megnézném nálam otthon hogyan raknád fel trükköktől mentesen úgy hogy nem megy alá a por.
Rohadt sok a por a levegőben, pedig rendszeres és sűrű a takarítás, plusz a porcsapdákat (szőnyegek) már elimináltam a házból és még a légtisztító is megy, mondjuk utóbbiból kéne még vagy 2-3…
Komplett nagytakarítás után max 2 nap és már ordít a por a bútorokon.
Én pl csak úgy tudom pormentesen felrakni, ha egy kisebb helyiségben (pl fürdő) minimum 1-1,5órát megy a légtisztító.
Amíg albiban laktam városon ilyen gondom nem volt, ott kevesebb volt a szálló por a levegőben, szóval nem annyira fekete, vagy fehér a pormentesítő trükkök lehülyézése.
Neked megy otthon mindenféle trükk nélkül, másnak nem. -
Noxy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest