- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Szerintem az Apple sima tokja elég jó.
Másfél év alatt lejön róla a tapadós kellemes érintésű gumi burkolat de addig frankó.
Jól benne van a telefon, jól illeszkedik nincs vele semmi gond. -
tothl
addikt
válasz
Teasers #337387 üzenetére
Szerintem esélyes, hogy nem volt ezzel semmi baj, a kamera tök ugyanígy néz ki a netes képeken amiket most így hirtelen találok. a Pro MAX -nél az üveg nagyjából egy szintben van, itt a Pro -nál van egy kis perem de ezt más képeken is látom.
Mindenesetre nem para hogy elálltál, vegyél egy olyat amiben biztos vagy, mi itt csak pampogunk.. -
tothl
addikt
-
tothl
addikt
válasz
bnorci71 #328772 üzenetére
Gondolkodom ezen a sztorin de valahol biztosan van egy biztonsági rés.
Nekem ugyan George nincs, de amim van, azokkal nem olyan egyszerű ez a móka.
A webes használathoz a telefon kell, biztonsági sms, e-mail vagy mobil app.
Egyikhez sem olyan nagyon egyszerű a hozzáférés új eszközről ráadásul a tudtomon kívül.
Persze vannak olyan szolgáltatók akiknél pl. kártyás fizetéskor nem kér visszaigazolást semmi de idáig eljutni sem lehet véletlenül és másra nem is jó tehát ilyen hogy akármilyen számlára utalás vagy random nem megbízható helyre fizetés nem is nagyon elképzelhető.Mindazonáltal mostanában elég sok ilyen van akár a legutóbbi Apple -s leemelésekre gondolok és biztos vagyok benne, hogy a különféle banki és fizetési szolgáltatók pénztárcák vastagon benne vannak ezekben az incidensekben.
Mindenesetre ha alakul valami értelmes fejlemény örülnék ha megosztanád itt, hogy mindannyian tanuljunk belőle. -
tothl
addikt
válasz
germànmagyar #319825 üzenetére
Biztosan jobb lesz ezen kar gondolkodni.
-
tothl
addikt
válasz
abrtom87 #316772 üzenetére
Szia !
Én azt csinálom, hogy mindent feltöltök az icloudba, így nagyon szépen használható az összes apple eszközön, minden kép ott figyel a fotók appban, nagyon seamless tényleg jól használható. Viszont ha bármelyikről törölsz, akkor az bizony törlődik, valamint leszedni a képeket is egy rémálom (nekem uszkve 28.000 kép van fönt, sok sok évre visszamenőleg, a dslr -es képeim is.). Tehát használni nagyon jó, a képeket viszont rácsűröm egy fizikai vinyóra, hogy tuti meglegyenek ha bármi van.
-
tothl
addikt
válasz
captainnemo #316300 üzenetére
A telefonon ilyenkor csak egy Buffer van, mindig letölti az iCloudbol. Nekem egy tera képem van icloudban.
Tok jó hogy minden Apple eszközön frankon meg tudok nézni bármit. -
tothl
addikt
válasz
noorbertt #316215 üzenetére
Nem tudom eleinte elég fapad volt de most már itthon és külföldön is inkább az apple-félét használom, jó utakat tervez, menet közben áttervez és ha különféle helyeket keresek azokat is nagyon ízlésesen jeleníti meg.
Ha esetleg valami nagyon nincs meg akkor rápróbálok a google mapsre de alapból már nem azt használom. -
tothl
addikt
Sziasztok !
Béta ügyben még annyit, hogy egy reset-icloud backup restore megoldotta a képernyőidő gondot, most minden oké. Lehet, hogy már régóta fennállt, csak sohasem használtam a funkciót így nem tűnt fel.
-
tothl
addikt
NA megtaláltam az első bugot. Mondjuk lehet megvolt eddig is csak nem tűnt fel.
A settings/screentime megnyomásakor kilép a francba. -
tothl
addikt
Bétára buzdítani senkit nem lehet mert tuti, hogy pont neki lesz majd baja vele.
Én általában úgy vagyok vele, hogy egy szoftver mindig bétának tekinthető és vannak cégek akik nagyon szart nem szoktak kiengedni ezeket simán be szoktam vállalni pl. Samsung, vagy Apple.
Ezzel a mostaniban sem találtam még hibát. -
tothl
addikt
válasz
Stauffenberg #308862 üzenetére
-
tothl
addikt
válasz
burgatshow #308811 üzenetére
Én sem tervezem használni. Pont az tetszik az apple szisztémában, hogy nincs annyira tele talán annyi semmire való ráadásul reklámmal teli szutyokkal mint androidnál.
-
tothl
addikt
válasz
xhege #307975 üzenetére
Órát másikat nem próbáltam még, de telefonnal nyaraláson simán belefutottam, hogy nem volt netem és X db. fizetés után már kellett volna neki. A Garminnak ez nem szükséges. A 4 számjegyet akkor kell bepötyögni ha levetted közben az órát, illetve nem érzékelte a pulzusod..
Amúgy csak azért ajánlottam be mert tényleg nagyon igénytelen/üzembiztos és nekem nagyon bevált. Bocsi ha valakit zavartam ezzel, nem ez volt a cél.
-
tothl
addikt
Ami az apple pay -t illeti, nekem ugyan remekül működi, DE van ennél egy sokkal jobb eszköz a fizetésre. Ez pedig a Garmin Pay. Már csak ezért az egy funkcióért megéri venni egy Fenix 6 -ost minimum. Mindig működik, nem kell hozzá net soha, a sikerrátája pedig közel 100%.
-
tothl
addikt
válasz
martinfulop #306225 üzenetére
Tény, hogy nagyon óvatosnak kell lenni.
-
tothl
addikt
válasz
markknight #306218 üzenetére
Mert milyen az ember... ? Gyarló !
Ezért kérdés.
-
tothl
addikt
válasz
Fritz Teufel #303362 üzenetére
Hát nem tudom én simán el tudom képzelni egy konzol minősége _KICSIBEN_
A Steam Deck is ilyen a kezedbe való és nem a TV képernyőjére.
Fut rajta minden és nem supermario grafikával, a titok nyitja, hogy kicsiben tudja. El tudod vinni útra patakpartra akárhova. -
tothl
addikt
válasz
madkiller #303349 üzenetére
Merül merül de nem is számítottam másra.
Nyilván ha erre használod olyankor a telefon jellegét valamennyire elveszíteni, nem várható a 2 napos üzemidő.
Viszont az enyém nem melegszik, kb 10 percet toltam csak bele az nem fingatta meg és nem is nagyon merült. 2-3 óra játék biztosan van benne. -
tothl
addikt
válasz
allein #303121 üzenetére
Én most az új teló miatt álltam át eSIM -re.
Marha egyszerű volt.
Telekom fiókba beléptem.
Legeneráltam a QR kódot.
Az új telón eSIM hozzáadásnál beolvastam a QR kódot.
Ekkor a régi SIM deaktiválódott és az új teló elkezdett működni.Szerintem ha már megvan az eSIM -ed, kb. ugyanígy tudsz egy másikat igényelni és amikor azt beolvasod a régi már nem fog működni a továbbiakban és el is tudod távolítani.
Megnéztem ez most is ilyen a telekomnál. Csak belépek a fiókba és generálhatok új eSIM aktiváló kódot.A lényeg, hogy ott legyen nálad a QR kód. Én bevallom lescreenshotoltam a régi telóval, és csak simán bemutattam az újnak.
-
tothl
addikt
válasz
Stauffenberg #302853 üzenetére
Ez az egy nekem sem tetszik. Elvagyok vele így is, de ez az egy funkció ez tényleg komoly visszalépés az Androidhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest