- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Elims #328524 üzenetére
Amikor megosztod a netet, akkor a 15 Pro-n maradj az internetmegosztas beallitas oldalan es ugy probald meg az Androiddal megtalalni. Nem jottem meg ra mitol fugg, de egyes keszulekek csak akkor talaljak meg az iPhone hotspotjat, ha a beallitasok kepernyon maradsz amig keresel.
Ha igy sikerul, erdekes mod utana mar mindig megtalaljak. (Gondolom azert mert a wifi beallitasokrol mar keszult profil a csatlakoztatott keszuleken.)
Meg azert en kiprobalnam a maximize compatibility-t, legalabb a celbol, hogy esetleg ugy mukodik-e. iPhone 13 ide-oda.
Szerk.: meg egy eszembe jutott, a 13 es a 15 Pro-t veletlen nem pont ugyanugy hivjak? A hotspothoz az iPhone-ok a Settings - General - Info - Name mezoben megadott nevvel hozzak letre a wifi SSID-t. Ha ugyanaz mindketto telonal akkor esetleg ez is okozhat kavart mert az SSID valojaban ugyanaz, de a BSSID nem.
-
vadkörte
addikt
válasz
Elims #328485 üzenetére
Ismerős 15Pro hotspot-jára simán tudtok csatlakozni android-os telefonnal is és linux-os laptoppal is. Nálatok valami nem kerek.
#328481 kchris78
"...olyan vékony hogy ennek tudatában (hogy létezik ilyen) ennél vastagabbat nem vagyok hajlandó tenni rá..."
Esetleg ez(ek)? -
törölt tag
válasz
Elims #308969 üzenetére
Kiválasztod a négyzetet és a belseje színnél az átlátszóságot beállítod, hogy csak a keret látszódjon.
Vagy nem formát használsz, hanem csak simán ujjal rajzolsz egy firka bekeretezést és kicsit ott tartod az ujjad, a rendszer automatikusan kiigazítja rendes téglalapra.
Talán ez a módszer? Nem használok ilyesmit. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Elims #211460 üzenetére
Félreérted, fizetős csere volt. 87%-ot mutatott az olyan 14-15 hónapos akkura (szavatosság nem volt rá), de érezhetően gyengébb volt az alapból se túl acélos üzemidő, 10 ezret megért.
A kicserélt akkuval esett 1 hónap alatt 98%-ra, majd ottragadt 9 hónapig.Szerintem ha csak akkut cserélnek nem nyúlnak a szoftverhez, legalábbis fizetős cserénél biztos nem.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Elims #211457 üzenetére
Legyen így, az a legjobb nekünk felhasználóknak, ha ingyen és bérmentve fél évenként kaphatunk új akkut a telefonunkba.
Csak furcsállom nagyon a dolgot, mert az akkumulátor egy "kopó" alkatrész, aminél teljesen természetes, hogy idővel csökken a kapacitása.
Az Apple is annyit ír, hogy: "A szabványos akkumulátorok úgy vannak megalkotva, hogy az eredeti kapacitásuknak akár a 80%-át is megőrizzék 500 teljes töltési ciklus mellett, amennyiben normál körülmények között működnek. Az egyéves jótállás kiterjed a meghibásodott akkumulátor szervizelésére is."
Ebből nekem nem az következik, hogy jótállás keretén belül cserélik a 85-87-94 vagy 97%-os akkumulátorokat, hanem a 80% alattit maximum.
Egyébként ez a szám nagy hasra ütés szerintem, csak a botrány miatt került bele. Én januárban cseréltettem akkut, 1 hónapra rá már 98%-on állt, majd 9 hónapig ennyit mutatott, most esett le 96-ra. -
mtomi95
senior tag
válasz
Elims #211389 üzenetére
Semmit nem tudok vele csinálni! Tégla lett, még DFU mód sincs, töltőre, iTunesra nem reagál.
Azt olvastam, hogy az idei vagyis az utolsónak gyártott 6S-ek gondolnak egyet és többet nem kapcsolnak be, ezért az Apple két év kiterjesztett garanciát ad az érintetett sorozatszámos telefonokra.
Végülis én a T mobilba fogom visszavinni, mert még 1 hónapos csak.
Ott mennyi idő lehet majd ez? Vagy ott is egyből cserélik és kész? -
aujjobba
addikt
válasz
Elims #201226 üzenetére
Próbáld meg az icloud webes felületén, bár nekem engedte minden képet kijelölni (Crtl+A utána Delete) de aztán szólt, hogy egyszerre max 1000 képet tud törölni, így jártam.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Elims #199843 üzenetére
Most az egy dolog h idióta helyre pakolták az auto brightnesst... De hogy miért nem teszik ki control centerbe (vagy bárhogy is hívják manapság) az on off switchet legalább 3d touchra a brightnessnél... a night shift meg true tone-t azt gondolják gyakrabban kapcsolja ki be az ember mint ezt???
arról ne is beszéljünk h droid már ezer vée tudja, h az auto brightness figyel s tanul, és ha adott fényviszonynál elállítod valahova akkor megjegyzi, késöbb is oda fogja tenni - nem mellesleg bekapcsolva marad az auto brightness, azaz utánaállítod mit szeretnél, változik fényviszony változik fényerő, megint utánállítod stb s rövid időn belül kb mindig magától jó, de ha mégsem akkor is magától megy...Erre itt mivan? lelkesen bekapcsolod auto brightnesst, valamilyen fényviszonynál neked nem tetszik, állíthatod el, ezzel ki is kapcsoltad, innentől kezdve ezen a fényerőn marad ha törik ha szakad... ha vissza akarod kapcsolni kereshetsz rá settingsben (lévén magadtól ugyse találod meg nyenyenye
) és kapcsolhatod először KI (igen, elállítottad s már nem aktív ennek ellenére mégis azt jelzi hogy az...) majd kapcsolhatod be... mindezt 11 éve piacon levő ostől... néha annyira örülnék ha tudnám h mit fejlesztenek az ios sw részlegen azontúl h pár ikont néha átrajzolnak...
-
Godfather
aktív tag
-
tuzpenge
őstag
válasz
Elims #197513 üzenetére
Én is ezzel szívtam a hétvégén, de sajnos el kellett engednem az SMS-eket. Találtam egy megoldási javaslatot rá itt, de sajnos nem működött (egyszerűen nem írta be az sms adabázis magát az új tiszta backup-ba! Szóval most van egy friss rendszerem sms-ek nélkül. Nálam bekavart az hogy a mentésim titkosítva voltak, de megpróbáltam úgy is hogy titkosítás nélkül csináltam backupot, de úgy sem írta vissz az sms adatbázist. Azért próbáld meg Te is és ha sikerül szólj vissza hogy miként sikerült és akkor én is küzdök még vele egy picit!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Elims #196609 üzenetére
Megnézem.
Hang probléma:
Szóval ahogy gondoltam, az autóban az AirDrop atvált egyből a fejegységre.Hiába állítom át a telefonra, újabb csatlakozás esetén ismét a Ford Audiora vált.
WTF?!?!?
Ez milyen marhaság már...
Ahogy beszállok a kocsiba, piszkáljam egyből a telefont, hogyha az értesítéseket észlelni akarom?
Más, aki használ Bluetooth-ot autóban, annak is így működik? -
-
-
-
ny.erno
tag
válasz
Elims #178793 üzenetére
Akkor még mi is le voltunk maradva.
Van fejlesztői fiókod?Itt a redmondpie jailbreak tutorial cikke, talán segít.
A magyar oldalak még a canijailbreak.com-nál is jobban le vannak maradva.
-
ny.erno
tag
válasz
Elims #178739 üzenetére
Nem rossz, csak mindig le van maradva pár hónappal.
A Redmondpie korrekt oldal ilyen szempontból! Illetve youtubeon az Everythingapplepro nevű user mindig azonnal felrakja, ha van. Ezt is posztolta. Ha ezen a két helyen ott van, akkor valós!
-
Noxy
veterán
válasz
Elims #158336 üzenetére
Kizárt dolog hogy nem fogadja el a dombor nyomott MasterCard-t.
Nálad akkor valami nagyon nem OK vele. (Név, cím, egyenleg, user error, stb..)
Előre fizetés miatt meg nézz körül légyszives az Apple oldalán, vagy hívd fel a supportot.
Sztm itt senki nem fizet ilyeneket előre 1összegben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest