- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
Az a baj, hogy sima powerbank plusz magsafe matrica nem a legjobb, mert a powerbank oldalára kellene a mágnes. (javítsatok ki, ha nem így van!) Azaz erős mágneses karikát kéne szerválni és felragasztani a powerbankra, az meg nem biztos, hogy megéri. Vannak olyan magsafe rögzítéső powerbankok, amik nem töltenek wireless, de a rögzítés magsafe-n keresztül történik.
Szerintem van létjogosultsága a magsafe-nek, kocsiban szellőzőre rögzítve, vagy ventis töltővel. Nyáron 40 fokban biztos rövidít az akkumulátor élettartamán. Kérdés, hogy érdemes-e ennyire figyelni rá, vagy 2 évente kicseréli az ember 35-ért az akksit és gyötri, ahogy jól esik neki. Ez egyéni preferencia.
Engem inkább az érdekelne, hogy az alaplapot és az egyéb alkatrészeket hgy érinti a melegedés, mennyivel rövidíti meg az élettartamukat. Az jobban zavarna, mint az akksi degradálódása.
Tényleg van olyan magsafe powerbank, ami a 13 mininél sa kavar be a kameraszigetbe? A baseus minit javasoltátok itt a fórumban, az talán még jó lehet a minire.
-
westcoastog
veterán
Volt egy rövid időszak amikor nem jelentkezett a hiba, gondoltam valamelyik IOS update megoldotta, de nem.
Beviszem csak valamelyik apple-care-be és mutatom hogy mi a gond, elvileg cserélnék helyben ha úgyvan?Vagy várni kell kitudja mennyit míg foglalkoznak vele? Sajnos vidéki vagyok, így felkéne utaznom BP-re, vagy felküldeni a telefont. +cseretelefont, fizikai simet intézni addig stb.. Szóval legjobb lenen ha fent egyből megcsinálnák, vagy ne is álmodozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest