Hirdetés
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oller
csendes tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Nem és nincs semmi hibaüzenet csak kilép
-
oller
csendes tag
Üdv!
Kis segítséget kérnék,végigmentem a két gyakorló körrel és a szezon 1-es intrónál kilép az asztalra (többször is próbáltam) -
scampolo84
aktív tag
Sajnos a "webshopos" verzióhoz is van online törés.
Persze tudom, hogy ez tiltott téma, szóval hagyom is abba. 
-
PiE137
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
"Steam: Még mindig nem értem mi a szarnak kell a game alá ez a buziság???
Az 1 köszöni szépen jól +volt nélküle!"Teljesen egyértelmű a válasz: mert rájöttek, hogyha virágbolti példánnyal is tudnak multizni dedikált szervereken, akkor nem sokan veszik meg.
De ha külső kliens programba kell aktíválni az eredeti játékodat, azt nem lehet átkenni elvileg!
Más kérdés, hogy a játékba is beépíthettek volna egy cd kulcs hitelesítő alprogramot a multi engedélyezéséhez.
No meg talán annyi a steam előnye, hogy tovább lehet multizni, nem mint az első résznél, ahol ~3 év után se szó - se beszéd "kihúzták a konnektort", és annyi! (számomra a tungle-al meg egyéb segédprogramokkal multizás már nem ugyanaz) -
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére

-
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
pénz&sárm

-
dragonfx
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
jaja valóságban királyságos de ebbena játékban....
Biran GT>>köszia bíztatást. a többivel tényleg megy.
nekem az e30 m3 evo volt eddig a legjobban vezethető.....meg mostmár eléggé ráéreztem az e92 m3ra is.de bizony a tier 3 harmadik ablakában levő futamokon én nekem csaka 370Z adja be választhatónak....ergo 4 futam csak azzal....

-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Itt lapul a kicsi DFGT-m a dobozában, és csak arra vár, hogy kézbe vegyem.
Senki ne értsen félre semmit 
-
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
jogos..
de ha kormány, akkor min egy DFGT vagy G25/7... a többi csak bohóckodás... de ebbe ne menjünk bele
-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
De ez olyan gáz...
Kormánnyal nagyon jó az irányítás, szépen vissza lehet hozni, érezni a határokat. Na most erre fel gyorsabb egy joy, de sajnos valljuk be az élvezeti érték a töredéke. Na most akkor gyors legyek, vagy élvezzem? 
-
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
én bill, ps3 joy után váltottam xbox360 joyra... nyert az utóbbi...

-
scampolo84
aktív tag
Az irányítás valóban érdekes. PS3 joy nekem is gyorsabb, mint a kormány. Ezek szerint a bill pedig gyorsabb, mint a joy?

Az szép...

-
oller
csendes tag
Üdv!
Kis segítséget kérnék,végigmentem a két gyakorló körrel és a szezon 1-es intrónál kilép az asztalra (többször is próbáltam) -
Rototti
senior tag
válasz
Steady74
üzenetére
"az egesz jatekot elbasztak ha a azt nezed h barmelyik autos jatekban turaautoval Spa 2:30 alatt nem futhato, 1ben meg 2:00 volt a szint amit at kellett torni."
A GRID sorozat nem szimulátor, így az, hogy nem hozza a valós időket, nem von le egyik rész értékéből sem.
A 2. rész majdnem tökéletes lett, a fizika, pontosabban a driftelés előnyben részesítése osztja meg a társaságot. A CM hagyta a félszimulátoros irányt és elment az arcade felé. Ettől még nem lesz rossz a játék, csak azoknak nem jön be, akik a hagyományos, uncsi versenyzést szeretik. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
az egesz jatekot elbasztak ha a azt nezed h barmelyik autos jatekban turaautoval Spa 2:30 alatt nem futhato, 1ben meg 2:00 volt a szint amit at kellett torni.
Ebben biztos igazad van, de nem az idővel van bajom!

ahogy olvasom. eleg sokat fikazod a jatekot meg a steam-et.
Az 1-hez képest fikázom, mert az 1 nekem amióta rátaláltam az az etalon! Ennek + nincs olyan része, amit ne basztak volna el!
Steam: Még mindig nem értem mi a szarnak kell a game alá ez a buziság???

Az 1 köszöni szépen jól +volt nélküle!
Azért, h ne lehessen csalni?
Már most vannak ilyen-olyan moddok a 2-höz, amit simán beteszel a mappájába és fut a game!
Akkor miről is beszélünk tulajdonképpen?
Aki csalni akar, az így is, úgy is +találja a módját!Felsorol6nám mi az ami szar a 2-ben, de 1szerűbb, ha azt írom (részletezés nélkül), hogy nincs olyan része sehol, ami jobb mint az 1-nek!

Részemről ezt befejeztem! Azért van meg, mert +van az 1!
Annak az emlékére vettem +, h teljes legyen a sorozat! 
Az 1 nélkül ezt biztos nem vettem volna meg! Ott van pl.: az NFS13: Játszottam vele kb. 6-8 órát! Ennyi!
-
Steady74
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
az egesz jatekot elbasztak ha a azt nezed h barmelyik autos jatekban turaautoval Spa 2:30 alatt nem futhato, 1ben meg 2:00 volt a szint amit at kellett torni.
ahogy olvasom. eleg sokat fikazod a jatekot meg a steam-et. lehet is, de felesleges. 1is legalabb ilyen szar volt mint ez de megis szeretheto. ez is alacsony szinvonalu, de szeretheto, ha akarod.
-
Syrius XIX
addikt
A jövőhéten nekiállok én is és +csinálom az archivumot! kíváncsi (leszek) vagyok, mennyien vannak rajta!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ott vagyok én is dzsavermadar képén!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Erre én is az lennék
még szerencse,hogy képről nem jön le annyira mintha ott álltam volna 
-
Rolly Dy07
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Most már nekem is minden megoldódott, hála nektek is.

Egy kis ajándék tőlem nektek. Nem minden nap csodálhat meg az ember egy ilyen járművet testközelből, de itt a környéken sok különleges jármű megfordul, hála a jó gazdasági helyzetnek
: gondolom sokaknak ismerős a játékból ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azt mondta a tulaj ez csak amolyan szórakozás neki. Hát de irigy lettem. Gratuláltam neki.

-
zolee5016
őstag
azta! ott a nevem,még az FP-teamesek között!! (meg is van az a profilom is.....)
-
PiE137
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Big up!

Én is rajta vagyok...
Nem semmi lista, bàrki is csinàlta!
-
dragonfx
veterán
mondja már el valaki hogy kell ezt a xar 370Z.t hazsnálni.totál fos...és azzal kella legtöbbet lennia tier 3ba.

ellenkormányzok drift után és megpördül mindig a másik irányba...
mosmá e92 m3, 320i wtcc, rx7, s2000.rel mind megy faján.de ez a rohadt nissan egy köcsög....nincs rá patch??
ne azzal lehessen csak lenni 
nem tom mér isteniti a játék mikor az a leggyengébb a tier 3ba.... -
Rototti
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Én is ezen a véleményen vagyok. Ebben a játékban sokkal kisebb szerintem a különbség bill és kormány között, mint az első részben. Ott a kormány, ha az ember megszokta, nagyot tudott dobni a sebességen. De ezen nincs mit csodálkozni, mert itt nem a féktávok és a kanyarívek számítanak, hanem, hogy minél jobban dobd be az autót a kanyarba. Erre meg a bill is tökéletesen megfelel.

-
Ventrue
csendes tag
Hát, kormánnyal egy fokkal jobb a helyzet. Nekem speciel nincsen bajom az irányítással, a kocsiknak érezhető súlya van, és természetesen kormánnyal precízebben lehet vezetni. Viszont a játék legnagyobb hibája, hogy nem bünteti a játékost, ha kicsúszik az autó feneke. Éles kanyarokat inkább driftelve érdemes bevenni köszönhetően a rövidebb féktávoknak, és annak, hogy gyakorlatilag gyorsabban kijövök a kanyarból, mintha íven mennék. Továbbá tele van a játék olyan hibákkal, amit nem értek 2013-ban. Chat ablak hiánya, time trial hiánya a pályák gyakorlásához, illetve nem lehet választani autót multi eventben, ha nem az első versenytől kapcsolódsz be a játékba, csak hogy párat említsek. Persze ezek nem érdekelnének, ha a játék fizikája nem lenne gyökerestül el****va. Azt hittem, hogy csak billentyűzet miatt tapasztaltam eddig ezt, de sajnos nem.
-
--Lorant--
aktív tag
Hát nem tudom,de ebből a videóból is az jön le,hogy billes a játék már,ha az autó első kerekeit figyelem. Az előző verziót én is kipróbáltam kormánnyal,de nálam mint egy hajó úgy viselkedett az autó ,fel akart borulni azt az érzést nyújtotta. Igaz akkor még ratyi egy kormányom volt,de viszont f1 re megfelelt. viszont amit már akkor is ecseteltem még nagyba ment a G1 ,hogy nekem nem akármilyen billem volt,árba ratyi,de X7-es mint ami egerek nemrég jöttek fel BF3-ba hogy makró meg mit tudom én. Meg hogy az csalás.... na most ezt az X7-es billt is tekinthetnénk annak ,volt rajta 2 gomb azt hiszem amivel a bill lenyomásának gyorsaságát tudtam meghatározni. Nem tudom most mi meddig meg hogyan,de ha netalán billre kerülne a sor akkor nagy bajba leszek mert az már nincs meg

-
mikrosuttii
aktív tag
-
Syrius XIX
addikt
Szóval mégiscsak azt mondom, h:
Mond6 bárki, bármit, de ennek az irányítását igenis LQrták elvtársak! Nem kicsit, NAGYON!

Miért mondom és mire alapozom?

Erre:
Ugyanaz a verseny XBOX kontival: 58,6 mp. Sajnos képet nem csináltam róla, mert gondoltam minek!Aztán átállítottam bill.-re (sima bill.) és itt az eredmény:
Azért az elég durva, h 6 kör után 5 mp.-vel jobb időt tudtam futni, mint kontival! Szerintem!

Ezt nagyon magyarázni se kell tovább!
Irányításról ennyit! Lehet ezzel vitatkozni le és beszólni, én nem vitatkozok tovább rajta! GRID 2 bill.-lel műxik (kormányom nincs), konti pihen!

GRID kép van 2010. 02.-hótól. 2,5 GB, kb. 8.000 kép!

-
törölt tag
Én is ott vagyok a listán !
RedBullRacing néven .
de én maradok a GRiD 1 multinál ! 
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
atya isten!!! Ezt meg honnan szedte elő ???
Bárcsak ennyien lennénk ma is Játék előtt! Gyorsan le is mentem
Mennyi régi cimbora található rajta .... -
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Köszi Dzav!! Megvagyok rajta, megvagyok. Jó kis gurulások voltak.
Dee szerintem a mostani is teljesen jó, tegnap olyan meneteket mentünk, hogy bármilyen verseny megirigyelte volna:1. Bemelegítés, de megérkezett Syrius is, így 5 fővel már szép számú a csapat. 1.
2. Ghard - Csapoati - Brian harc 2.
3. Ghard villant, első négy tekintélyt parancsolva
3.4. Ghard- Csapoati és Smisa-Brian harc 4.
5. Csapoati megállíthatatlan 5.
6. Csapoati és Smisa ... 2:02:620 - 2:02:636 .. Szééép srácok
6.7. Csapoati és Brian ... 3:12:019 - 3:12:995
7.8. Brian és Csapoati ... 3:12:770 - 3:12:919 legdurvább csapatásunk volt aznap
8.9. Overlock és Brian - nem volt ellenfelünk 9.
10. Overlock 2. - Brian 3. - Összesítésnek elfogadjuk, jó volt
10.11.
Jajj, könnyes lesz még a szemem is
11. -
- = Zk = -
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
jól látom, hogy én nem vagyok a listán?!
....a nagy Öregeket mind "ismerem"

-
Sets
csendes tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Szinglö pléyeres arcok
Egyébként egyelőre nem veszem meg a játékot, kevés benne a használható pálya, annak is a felét meg kell venni... Talán ha baromira le lesz értékelve.
42 név ismerős a képről az milyen?
-
drr
őstag
OvErLoCk előtt tényleg le a kalappal!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Drága Dzsav barátom!
Először én is azt hittem, ez is olyan Topic, mint amilyen az 1-hez volt! Nem így van! itt teljesen más a hangvétel és a stílus! Ez már nem arról szól, mint az 1-nek a Topic-ja! Gondoltam szólok, mielőtt +lepetések érnének!
Itt nem segítenek, csak szimplán leugatnak, ha nem tudsz valamit!!!
Aki segített, az is a régi gárdából volt (GRID 1)!
THX Inter! 
Ezek nem tudom honnan jöttek és a GRID 1-ben kik voltak (vagy hogy hívták őket, ha egyáltalán ott voltak), de teljesen ismeretlenek!

-
intercooler
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Voltunk páran!
Valaki multi?

-
drr
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére

-
-
Csapoati
nagyúr
Jó kis gurulásunk volt ma, collision offal is teljesen élvezhetőnek találtam. A sok tizedre-századra menő küzdelem meg rendesen termelte az adrenalint.
Mennyi is volt a legkisebb különbség köztünk? Valami 16 eured, ha jól emlékszem (Brands Hatch). -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Respect!!! Ma kicsit probälgattam a gemet, de addig nem tudok sok mindent meselni,amig az izomgepet kell a szerpentinen terelgetni. Multihoz csak tura es gt. Igazi adrenalint addig is f1-böl meritek.
-
scampolo84
aktív tag
Láthatóan még itt a fórumon is vegyes a játék fogadtatása, és bár lehet valóban nem ér fel az első részhez szerintem nem is a 10 EUR kategória, no persze nem is első napos 10/10-es cím. Hibái vannak, ellenben hatalmas élmény (nekem) a játék, főleg multiban, pláne ha az ember nem fog ki egy agyatlan bandát. Tegnap én is játszottam a fiúkkal pár kört, de sajnos ki kellett lépnem mert a VGA venti szabályzásom kézin maradt, aztán 70 fokon fortyogott szegény kártya. Ezután felmentem még multiba idegen arcok közé, lenyomtunk két darab 5 versenyes menetet és hatalmas volt.... Nyilván vannak kompromisszumok, de ez van, ilyen az élet. És szerintem ide már a kormány alap. Hiába "árkádfos", egyszerűen így van meg a feeling, bill meg joy szerintem felejtős, de DFGT-vel álom veretni kilinccsel előre

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Akkor reméljük a javítást mármint a vezethetőségre ,de azt is ugye csak akkor ha a codemasters fórumon sokan sírnak........ ez így volt eddig az f1 el is, mindég mire megszoktam addigra jött egy javítás és még jobban elrontották. ez utóbbi f1 vagy 12 javítás érkezett,de már nem is emlékszem

-
Brian_GT
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ugyan azok az arcok 705a most is itt van ( köztük én is
) akik a Grid1ben, csak sokan nagyot csalódtak a játékban így nem fűznek hozzá hosszú köröket.El kell fogadni ilyen azt kész és jönni kell autózni, mert megint kevesen vagyunk

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hogy múlhatna már el?
itt kezdtem a pc autójátékos korszakomat A Grid 1-el az előtt még kompim sem volt nemhogy játszak
de a G1 az valami fenomenális volt éjjel nappal aztán szinte csak éjjel eleinte csak MMotorsportal 22-23:00-tól hajnali 5ig
-tunk Aztán Yaquzát is megismertem
és így szépen sorba Ted Mosby aztán jött a PH ,Ventrue,Rolly,Rototti, meg persze DugóJancsi
akinek sok szép csatát fej fej melettit köszönhetek és persze akik kimaradtak. Néha meg-megnézem amik még fenn maradtak youtubon videók amit dzsaverhavernak köszönhetünk
szép emlék marad ,ez a mostani meg szerintem sem lesz olyan,de csak azért mert nincs jó társaság,de ha van jó társaság akkor egyértelmű
remélem nem bánom meg,hogy megveszem...... -
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Egyelőre teljes mértékben osztom a véleményed. Még egy 10EUR-os akciónál sem kapkodnám el a vásárlást... Idáig nem győztek meg a hozzászólások, hogy ez nem egy CM által kiadott NFS...

-
Brian_GT
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
Igen csak az a baj, hogy ez pályánkénti állítgatást eredményezne és kb 3-4 futam mindig van egymás után, a közbe meg nem tudod állítani pályára megfelelőre.
+ Mivel azért változik hányan vagyunk ha kinyitom a szobát openre akkor megint csak gáz ha éppen akkor jön be a kövi futamra vki ha collision on van.
Mi is próbálgattuk tegnap, de csak az lett a vége kikapcsoltuk a fenébe és elfogadtuk, hogy itt ez lesz.
Bekapcsoltuk... jött egy versenypálya ott egész jó volt ahogy te is írtad, de mééég ott se tudsz elmenni normálisan hiába barátod megy előtted-mögötted, mert ilyen pályá meg a pálya szélessége miatt nagyon nagy tempóval csúsztatod és nem tudja a mögötted lévő kiszámolni, neked mikor tapad vissza a kocsi a csúszásból, ergó mikor tapadsz be...ha ő még máshogy számol pont ad neked egy pofont.
Ez ment végig majd kikapcsoltuk.
Meg a zárt és nyílt szervert csak úgy lehet ha mindenkit úgymond kirugok és vissza, ez meg sok nyűg váltogatni...hagytuk openen és ment a móka coll offal.Ez van sajnos, de atótl jókat lehet mókázni. Ez most nem lett egy hardcore autós game. Itt nem a kanyarodás és a jó ívek számítanak

-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Rohadtul vártam ezt a játékot, mert az 1. rész nagy kedvencem volt... De ez.... Á inkább nem írok semmit...

-
dzsavermadar
senior tag
Látom nem múlt el nyom nélkül a Grid szeretete, és egyre másra jelentkeznek a nagy csapat/család tagjai. =)))

A Grid 2 kezdeti "csalódásai" hova vezetnek, az még nem látszik.
-
-
boogie84
veterán
válasz
Brian_GT
üzenetére
Igazi versenypályán sztem simán be lehet kapcsolni az ütközést! Ott azért van olyan széles a pálya, és ha csak mi vagyunk akk nem olyan nagy gond az, mert így csak az idővel versenyzel...
Am ez a játék inkább káosz, mintsem verseny. Persze mennek, körözgetnek az autók, de h egymás mellett elmenjen valaki utcai pályán az kizárt. Inkább roncsderbi mint versenyzés...1-et nem próbáltam online, az milyen volt?
-
YakQzA
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Szia Lorant! Szevasztok rég nem látott ismerős arcok az első részből!
Megkaptam a leveled Lori. Nem ragoznàm nagyon a szót. Próbáld ki a játékot. Kíváncsi vagyok a véleményedre.
Nekem személy szerint elsőre nem nyerte el a tetszésem. Az irányítással akadnak gondjaim. Ugyan még nem mondtam le teljesen a játékról, de nem is ígérek semmit. -
Rototti
senior tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Ettől tartottam:
"Amit leszűrtünk, hogy itt nincs helyezkedés és rákészülés egy kanyarra, mert itt a csúsztatáson van 100%-ban a hangsúly...így kiszámíthatatlan kinek mi lesz a következő mozdulata..ergó lehetetlen kocc nélkül előzni stb. El kell fogadni, hogy Grid 2 Collission Off-al játszandó."Így még leakciózva sem fog kelleni.

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Na igen, ilyet csak itteni résztvevőkkel
,már kitör a frász ....,hogy nekem még nincs meg 
-
x63
aktív tag
Azzal a DLC -vel éb sem tudok mit kezdeni...

Aktiváltam, és most ez mire jó, hogy indul ? -
athomi
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nálam sokszor törik a gép, elég agresszívan vezetek míg vannak előttem
szerencsétek hogy nem multizok 
-
Brian_GT
őstag
Megvolt tegnap az első éles gurulás a csapattal. Túl sok helyezkedés nem kellett, hogy beférjünk mert alig jött valaki. Aztán elég jó létszám jött később. Lehet az időpont is bekavart picit, de majd kiforrja magát.
Sok tapasztalat jött össze beállítások és ilyesmi terén. Kellett nah 1 éles menet, hogy lássuk min kell változtatni majd.
Amit leszűrtünk, hogy itt nincs helyezkedés és rákészülés egy kanyarra, mert itt a csúsztatáson van 100%-ban a hangsúly...így kiszámíthatatlan kinek mi lesz a következő mozdulata..ergó lehetetlen kocc nélkül előzni stb. El kell fogadni, hogy Grid 2 Collission Off-al játszandó. Ennyi. Még privát baráti társaság alatt sem tudsz rendesen előzni, mert nem tudod honnan fogja dobatni a kocsit a kövi kanyarra, kiszámíthatlan. Ez van, ezt kell szeretni, el kell fogadni.Némi képanyag a napról, bocsi aki nincs rajta, vége felé inkább én is már csak gurulgattam, nem shotoltam.
1, Még csak bemelegítés, Over azért hozta a 2. helyet Verseny 1
2, Boogie és én alázunk
Verseny 23, Verhetetlen a trió nah
Verseny 34, Over odacsap Verseny 4
5, Orosz gyerek túl jó volt, de azért mi sem panaszkodtunk. Verseny 5
6, Boogie villant Verseny 6
7, Mondtuk, hogy nincs esélyük
Verseny 7Ma ismét gurulunk kicsit, akinek van kedve jöjjön. Belépés feltétele a csoport tagság, így aki még nem tag keressen fel privátban.
Részletek a versenyről a szokásos helyén steam csoportban. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Már majdnem azt hittem te a tört Steamet használod

-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Na ez már a very big THX!!!
Bakker én az ÁRUHÁZi sornál feljebb nem mentem
Ne kérdezd miért, azért mert fogalmam sincs! 
-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
-
polonic
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
intercooler leírta
-
Syrius XIX
addikt
Nem tudom hogy kell aktiválni! Valaki leírná a folyamatot pls.!
THX! 
Semmi ilyesmit nem találtam a Steam-en belül! Néztem a gépen is és a honalpon is!

Csapóati: Syrius: aktivalni kell steamen a cd-kulcsokat.
Ez a segítség? Ezzel most tényleg előrébb vagyok, de komolyan. THX! Ezt gondoltam magamtól is, de azt nem tudom, hogy és hol!

Ez lett volna a kérésem érdemi része!

-
beefjeez
senior tag
üdv
meglepett, milyen jól sikerült a 2, és a gépigénye 2013hoz képest nevetségesen alacsony, egy 4830on elmegy highon röccenés nélkül. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
En segiteni akartam, szo nem volt kioktatasrol, de oke, valoban igy lesz a legjobb.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Ok, thx! De segítséget kértem, nem kioktatást!
Ez a része nem érdekel! 
Én a GRID 1 Topicban szoktam meg, h ez azért van, ha valakinek valami problémája van akkor segítünk 1másnak, ha tudunk és nem leszóljuk a másikat!
Én kérek elnézést, ha rosszul tudtam, +ígérem többet nem kérek tőletek segítséget (legalábbis tőled CsapóAti! Pls. csak simán ugord át a HSZ-eimet!
THX 
(#1402) intercooler válasza Syrius XIX (#1401) üzenetére: THX a korrekt válaszért!

-
Csapoati
nagyúr
En is ezt csinalom, azota kevesebbszer forgatnak ki. De az elso kanyart ugyis csak a 3-4 ertelmesebbje eli tul, azok tobbnyire mar nem allatok.
Syrius: aktivalni kell steamen a cd-kulcsokat. Ja es ha ezt a fizikat szoktad volna meg 5 even at, es most jonne ki a Grid 1, akkor az kapna a fikazast, ilyen egyszeru ez.
-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
5 percen belül szerkeszd a hsz-t!
Nagy valószínűséggel steam-ben kell hozzáadni a kódot:
Steam / Játékok / Termék aktiválása a steamen, ide be írod és hozzáadja a profilodhoz.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Automata kávégépek
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- World of Tanks - OFF topic
- Fotók, videók mobillal
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A többségnek volt gondolom uncsi a normális versenyzés, ezért váltott a CM.
Persze tudom, hogy ez tiltott téma, szóval hagyom is abba. 

Senki ne értsen félre semmit 

Kormánnyal nagyon jó az irányítás, szépen vissza lehet hozni, érezni a határokat. Na most erre fel gyorsabb egy joy, de sajnos valljuk be az élvezeti érték a töredéke. Na most akkor gyors legyek, vagy élvezzem? 

: gondolom sokaknak ismerős a játékból