- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Nem mindenki szeretne divatmajom lenni, van aki egy letisztult, egyszerű designt keres. Én pont ezt kaptam tőle. Nekem előtte Miband 7 NFC-m volt. Kb. 3 hét üzemidővel. Nem értettem előtte, miért vesz valaki olyan órát, amit gyakran kell tölteni. Már értem, minden fontos dolgot elersz a csuklódról. Nálam egyébként 3 napot bír, de éjszaka nincs rajtam.
-
subset
senior tag
válasz
viragdani01
üzenetére
Köszi az infókat !
Lehet lassan elfárad a GW4-esem és szempont a jó alváskövetés is az utód kiválasztásánál. -
jool74
csendes újonc
Hát kevés ennél semmilyenebb óra van a piacon. Lehet, hogy jó de hogy semmi dizájnt nem bírnak neki kitalálni....
-
Drower88
csendes tag
Jaja, a 41 mm-es porcelánszínű 38 ezerért, míg a 45 mm-es 47,5 ezerért lett "kidobálva", ennyiért mindkettő ajándék volt. Ráadásul még három év garanciát is adott rájuk a Yettel. A Hardverapró dugig van mindkét verzióval, alig pár ezerrel az eredeti árakon felül, ennyire kicsi lenne itthon az okosórák piaca egyébként?
Vagy esetleg az Apple Watch-ra nagyobb a kereslet?
(Ráadásul a Pixel Buds A-series szénfekete színben még mindig elérhető 15 ezerért a Yettelnél, talán az is best buy kategória így kb. féláron.) -
gusthy
veterán
Kár érte, kiváló ügynök volt, pedig volt Fitbitesként nagyon érdekelt volna. Viszont nem tudok mit kezdeni ezekkel az 1-2 napot bíró órákkal.
-
Dr.NX
veterán
Magyarországon nincs hivatalosan forgalomban az LTE verzió.
https://support.google.com/googlepixelwatch/answer/12652073?hl=en -
SkyS1gn
félisten
Nemrég vettem egy 45mm LTE-s modellt imádom, de samsung után meglepődtem hogy T-mobilnél nincs elhetőség LTE-re, van valami híretek most, hogy kapható lesz-e? Kicsit gáz.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Az alvás és az ébredés időpontjait, alvás hosszát jellemzően pontosan meg tudta határozni egy Amazfit Helio Strappel és Huawei GT Runner 2-vel összehasonlítva (azok más telefonra voltak párosítva), az alvás pontozása is az érzetemnek megfelelőnek tűnt. Többször futottam viszont bele olyanba, hogy ha éjszaka felébredtem és elmentem mosdóba vagy kimentem a konyhába inni, a Pixel Watch 4 rövidebb időre számolta az ébren töltött időm, mint a valós. Ami ennél zavaróbb volt, hogy időnként és ezt teljesen random produkálva a reggeli összegzésből kimaradtak az alvási adatok (SpO2, bőrhőmérséklet, alvásidő). Elvileg ezt egy Fitbit bug miatt csinálta, amit a márciusi frissítés okozott és már javították is.
-
subset
senior tag
Köszi a tesztet, sok sok mindent megtudtunk....de az alváskövetésről egy szó sem esik.
-
patex1983
őstag
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Szerintem is.....
-
Ez az egy mondat mindent elmond az óráról:
"bár személy szerint szeretem használni, hat hónap után sem tudom jó szívvel ajánlani" -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Jól néz ki. Gondolom frissítésel javítják a szoftvert. Ekg ahogy olvasom nem gond működésre bírni.
DrKapocs: annyiért nagyon jó, gratulálok hozzá. -
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nem rossz, stabil. A szenzorok egészen jók, de nem sportolok, az alvást érzésre jól követi, bár ebben a Fitbit nekem az etalon. AoD és WLAN nélkül az üzemidő 5 nap legalább. Gyorsan tölt. A kijelző lehetne szebb. GPay teljesen jól megy vele. Árát bőven megérte.
-
DrKapocs
őstag
Pixel Watch 3 a Telenornál 40 eFt volt, talán még itt-ott van üzletekben. Ennyiért BestBuy vétel volt szerintem, vettem, de 150-180-at nem adnék érte. Az EKG megoldható mókolással, hogy működjön nálunk is.
-
Kössz a tesztet. Ős fitbitesként mindig szemezek a pixellel, de ezen az áron, ilyen megkötések mellett marad a OnePlus Watch2R.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 2026 - Íme a 16. héten megjelenő játékok listája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy esetleg az Apple Watch-ra nagyobb a kereslet?