Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
válasz
GuruZone
üzenetére
Nem, jól írtad, a fehér a legjobb.
Ettől függetlenül nem ér az egész semmit, mert fehérek mellé bementem nyugodtan, aztán felkentek a korlátra.
Másfelől 3-4 óra játék alatt el tudok jutni fehértől sárgáig majd vissza fehérig. Ennek semmi értelme, ha ilyen gyorsan változik. -
Most próbáltam kormánnyal (momo force), és közvetlen a shift 2 után azt hittem agyf@szt kapok. Visszamegyek billre, csak ott meg ínhüvelygyulladást kap az ember 2 verseny után

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
GuruZone
üzenetére
úha akkor ez már komoly
pedig volt pár alkalom,hogy az idegeimmel játszadoztak és ha utolértem volna akkor halál de sosem tudtam utolérni vagy ha mégis addigra lenyugodtam
ja és kösz az útbaigazítást!
Még1 kérdés....ugye a forma1 2012 is azt méri ez vagy ott az internetkapcsolatot? Tudja valaki? -
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Fehér (Legfair-ebb játékosok, minimális koccanás)
Zöld
Citromsárga
Narancssárga
Piros (Őket már érdemes messziről kerülni)Ha olyan szerrvert hozol létre, ahol be van kapcsolva az Impact Ratings, a saját színednek megfelelő emberkéket enged csak be a szobádba.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Én meg azt hittem a felkiáltó jelek azok az internet kapcsolatot mérik
szóval akkor nem? És melyik szín mit jelent? Az enyém fehér szokott lenni az milyen? Gondolom nem a legjobb
ez is csak azt jelenti,hogy vétel után instaláltam és játszottam,semmit az égvilágon nem olvastam róla
(nem tudnál erről valami linket adni,hogy melyik szín mit jelent?) -
Foxmulder89
senior tag
Ez valami elképesztő mennyi kretén játszik..még a legtöbb zöld felkiáltójeles is lökdösődik, de versenyezni azt nem tud, béna f@**ok

-
intercooler
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
nekem is ezt csinálja, azért kösz.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Igen és nálam se működik! valami hiányzik.....
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
de letöltötted amit a videó alatt linkelt a srác? azt mondja Tested on Win8 x64 Pro and GRID 2 1.0 Steam version . nekem win7van,de a másik pedig az,ha nem tudom be kell rakni? valami fájlt?,az kihatással volna-e másik játékoknál ahol működik mint pl: f1nél ,ezért nem igazán szeretnék kísérletezni ezzel..... (alapból nekem se világít)
-
intercooler
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
az hogy világítanának, erősen segítve ezzel a manuális váltást.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Mi volna ebbe a poén? hogy a ledek nem világítanak?
-
Chrys_
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Én még nem próbáltam ki a Fanatec CSW-vel, és ugyanaz a helyzet, mint Syrius-nál: bill-lel sokkal jobban megy, mint kontrollerrel.
-
intercooler
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ezt kiprobálhatnád megy-e nálad
[link] nekem nem 
-
L-e-f-i-e
senior tag
Játszik valaki még külső kameranézettel?

Általában a linkelt videókon mindenki motorháztetővel tolja, nekem valahogy jobban megy külső nézetből, van még valaki rajtam kívül?

-
Chrys_
addikt
Érdemes kormánnyal játszani a Grid2-t? Az első résznél azért volt előnye a dolognak.
-
dragonfx
veterán
válasz
--Lorant--
üzenetére
igen ez engem is zavar de megszokhato az f2.zés.
na mega felni méretválasztása.soha nem jöttem rá a többiek hogy mennek naggyal season 2re csak.
djsügi>>nyugi igy is tépem...

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Az azert nem,de 9. mar siman.
Amikor 1-2 hetig Grid 1-eztem a bandaval, akkor kb sose voltam 4-5.-nel jobb, de nem bantam - aki jobb, az jobb. Nyomtam volna amugy tovabb is, csak akkor jott ki a Dirt 3 es annak nagyon bejott a multija. -
Csapoati
nagyúr
válasz
--Lorant--
üzenetére
W- fel, S - le, A- balra forgatas, D- jobbra forgatas, ezeket a gombokat tudod hasznalni a garazsban.
Syrius: kozos gurulason 4-nel tobben meg nem voltunk, playlisten meg olyan 160 versenynel jarok es lvl 29, sokkal gyorsabban haladok. Mindezt munka es vizsgak mellett, nem.volt idom varni, mig osszejott tobb ismeros emberke. Most mar raerek, varom is a privat versenyeket. Ja es koszonom a gyanusitgatast, de vert mar meg Ghard, Overlock es Brian is bucira. Azt nem szeretem csak, amikor a 12 eves nemet kolykok flippereznek velem direkt.
-
Dj Sügi
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nálam már nincs fent a játék, TIER 4-nél meguntam, 5 elején pedig le is töröltem, kormánnyal toltam, ott a pedálokkal közelíteni,távolítani lehetett, a kormány elforgatással körbefordult a kamera és valamelyik gombbal pedig fel és le is lehetett állítani. Billnél is hasonló a kiosztás, ha jól emlékszem w,a,s,d vagy a nyilak segítségével lehet forgatni a kamerát, festésnél, felni választásnál, szal ha valamit változtatsz az autón, ezen kívül sehol nem lehet.
Szerk: itt egy olyan vidi ahol lehet látni a "kamera forgatást" customizáció közben. -
Syrius XIX
addikt
válasz
zolee5016
üzenetére
Szerintem senkinek nem szabad elfelejteni, h ő is volt kezdő és igenis jól esett az első csalódások, elkeseredések idején 1-2 bíztató szó, 1 kis támogatás és persze sok türelem!

Én még mindig kikapcsolódni és szórakozni ülök a gép elé!
4 körből 3,5 kört 1más mellett nyomni tőgázzal sokkal jobb, mint 50m után törni!
(#2054) Csapoati válasza zolee5016 (#2053) üzenetére:
Nekem pl nincs annyi idom jatszani, hogy oszre szerezhessem meg a jobb autokat.
Gondolom azért vagy level 30, vagy annak közelébe, mert "nincs időd"!
Zárt szobában 12 fővel ugyanannyi pontot, (pénzt, vagy tök 1111111 minek hívjuk) kapsz, mint Playlist-en!
Amugy speciel engem se zavar ha utolso vagyok, mar ha jo a verseny.
Erre speciel befizetnék, mennyire nem bánnád!
(#2057) zolee5016: Igen, ez így van! Ez nem a GRID 1 Topic jól látod!

Itt ez a módi: A GRID 2-ről vagy jót, vagy semmit! Ezért már én is +kaptam a magamét, ezért nem is merek semmi negatívumot írni a GRID 2-ről, MERT NEM LEHET!!! Ami az előző HSZ-ben van, az sajnos kijött sry! De sebaj, +oldják, mert majd jól kitörölik (ahogy szokták itt intézni a dolgokat), én meg +kapom a magamét priviben!
(#2061) Dj Sügi válasza dragonfx (#2060) üzenetére: LoL!
A very big THX ezért a HSZ-ért!!! Ez király, ebben az 1 mondatban benne van minden! 
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
akik xrááá alázták a játékot és hetekig sírtak, hogy ez mennyire gáz, az ne kérjen tőlem segítséget.
Akik xrááá alázták a játékot, azok a CM-nél dolgoznak és saját maguk hoztak szégyent a "Race Driver: GRID" névre, azzal, h 1 ilyen félkész fost képesek voltak "GRID 2" néven kiadni, de amióta észrevettem a játék indulásánál a "CodeMasters Racing"feliratot, azóta nem is csodálkozok rajta. 1értelmű, h ennek abszolút semmi köze a GRID-hez!
Erről ennyit, befejeztem! 
Ok, np! +értettem, nem kérek!

-
Dj Sügi
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Azért az autók meg pályák eléggé kidolgozottak, ezenkívül semmi más értékelhető nincs benne sztem.
Lehet azt forgatni meg közelíteni és távolítani is, de amúgy az is elég bénán lett megcsinálva, folyamatosan forog a kamera körbe-körbe... -
Brian_GT
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Kurzor nyilak vagy wasd attól függ mire állítod és lám...

-
-
dragonfx
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
azt biztos nem.

a fokozatot visszavenni az csak a gyengék modszere.márpedig én kemény vagyok, gyurunk vazeee.

inkább agybajt akapok de akkor se veszem vissza hardrol.
amugy az iveket te is le tudod zárni a gép elől ha elől mész és ha figyelsz rá és a fékkel jolbánsz hiába lökdös hátulrol nem fog tudni kilökni és megelőzni se.
-
zolee5016
őstag
Itt a PH-n ez az egy Grid 2 topic van és lesz is...el kell viselned,hogy vannak,és lesznek akiknek problámái,ill nemtetszése lesz a játékkal kapcsolatban......Lassan úgy néz ki,hogy ki van sajátítva a topic,
és csak Fan-Club-ként működhet...Aki nem ért egyet az húzzon a búsba,meg modikat teszünk a fejére......
Ez marhajó felfogás........nekünk is ez a fórumtopic van akárcsak nektek....... -
x63
aktív tag
Megvettem 1870 Ft -ért az összes autót meglátjuk mire megyek velük.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
zolee5016
üzenetére
Az sehogy sem korrekt a direkt hagysz mast nyerni. Zart szobaban lehetett volna tolni, de 4-5 fokkel meg kb mindenki lvl 15 lenne. Nekem pl nincs annyi idom jatszani, hogy oszre szerezhessem meg a jobb autokat. Igy meg szepen lassan mindenki 30-as lesz es a kedvenc autojaval mehet. De ha valakinek ez nem.fekszik, miert nem csinal sajat zart szobat es hirdeti meg itt, a puffogas helyett? Amugy speciel engem se zavar ha utolso vagyok, mar ha jo a verseny.
-
zolee5016
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Az egész hsz-edre csak annyit mondanék.....
Ez egy nagyon jó karrier,illetve egoépités......attól,hogy neked meg 1-2 emberkének épp 40+k pontja van attól még csak neked öröm ez!
Én elég későn kezdtem Gridezni..és olyan emberek,mint Syr, Dzsav, Shumi,vagy Penge...nélkül nem lett volna belőlem se semmi....Ha velem is ranked nyomták volna rég otthagyom az egészet..de inkább tanitottak,segitettek,és mindenki,én a leggyengébb láncszem is jól éreztem magam nem mindig a kudarc gyötört....És amikor sikerült megvernem őket végre,még 3-4 nap múlva is biztattak,és előhozták hohy,ha akkor ment és azzal,akkor most is fog!!
Kb erre gondollhatott Syr,is szerintem fentebb!!!! Nekik tényleg nem a z a lényeg ,hogy 'st,legyen a nevük mellett,hanem ha belépsz és korrekt vagy ,akkor ők is azok,és kivétel nélkül mindenki élvezi a gurulást....
Ettől független elismerésem nektek! nagyon jól toljátok,én még csak küzködök ezzel a Grid2-vel,főleg,hogy most végeztem a TDU Ferrarival...na azután tényleg kicsit " Más " a játék ............. -
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
,,Brian csoport" . Micsoda megtiszteltetés. Köszönöm, de jó emberek nélkül semmit sem érnék, ezért nagy respect azoknak akikkel közösen csapathatom.
Privát versenyen nem tanulja meg senki igazán játszani a játékot. Megmondom miért... mert benne van az emberben ha csak barátokkal játszik, hogy jajjj vigyázzunk egymásra és senki nem mer odapiritani.
Egy playlisten legyen az, hogy neked mennek, vagy jó rajtot fogsz vagy egyéb de feltudod szívni valamin magadat és onnantól tolod mint a hülye. Hajtod magad mert valami történt...kilöktek megelőznek stb és ezért egyre jobb leszel.
Ezt nem tudod privátban, mert nincsenek ezek meg.Akikkel játék alatt beszélgetek vagy csak hallanak tanúsíthatják sokszor nekem is elszáll az agyam egy hülye kis gyerek miatt aki kilök stb, verseny végén meg első helyen kötök kb ki, mert felszívom magam és elborul az agyam...és ez nem egyenlő azzal, hogy kilökök mindenkit és megyek faltól falig, hanem odafigyelek és az a célom szétrúgjam a seggét mindenkinek

Sokkal változatosabb emberekkel, verseny stílusokkal találkozol és sokkal több autó variációkkal, így sok módon tudod tesztelni mi mi ellen hatásos stb.
Másrészt a pályák változatossága nem lehet olyan jó, mint online playlisten mert a gép jobb random sorsolásokat hoz össze, mint te emberként.
Harmadrészt, eddig bárki aki normális volt felém és szépen megkért bármiben segítettem neki.... sőt a tuningot is úgymond kiadjuk egymásnak, hogy mire érdemes rakni melyik kocsinál, hogy még ott is akiknek több a tapasztalata megossza a kicsikkel. Csak példázva anno Overtől kaptam Nissan ügyben...Ghardtól később Ariel Atom ügyben kértem segítséget majd pár napja Zolee-nek segítettem totál feltuningolni az Alfát.
Szóval igen, ez a csoport azért van, hogy jókat guruljunk és segítsünk egymásnak...deee most totál őszinte leszek,bár nem mondok sztem újat aki nem tegnap olvasta előszőr a fórumot.... akik xrááá alázták a játékot és hetekig sírtak, hogy ez mennyire gáz, az ne kérjen tőlem segítséget.
Rolly: Igen, ha lesz szünetem megcsinálom, mert Le Mans-t nézek...de addig lehet egyik moderátorom beelőz és megcsinálja helyettem, azt akkor köszönöm.
-
Rolly Dy07
senior tag
Valahogy ráéreztem erre a játékra (a driften kívűl, az nem is megy, meg utálom is). Kicsit olyan Colin McRae rally érzésem van mikor versenyzek és azt nagyon imádtam.
Szoktam online lenni és gyűjtögetem a kocsikat. Nagyon élvezetes nekem, de csak coll off-ban szoktam menni, mert rögtön lezúznak.
Valaki felvenne engem barátnak stemen, hogy tudjak hozzátok csatlakozni, ha van időm?
Nevem : RollyDy -
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Amíg eléri a kis csapat a 30-as szintet? Szerintem simán!

Nem mondtam, h nem boldogulok, csak azt hittem a "Brian" csoport arról szól, h segítünk 1másnak, de 11111111, nem érdekes! Am. minden nap tolom valamennyit!

(#2040) Csapoati válasza intercooler (#2038) üzenetére: Én is versenyezni szeretek Fair módon!
Én fordítva gondoltam ezek szerint rosszul! Azt hittem előbb együtt begyakoroljuk a pályákat és mire ez +van, a szintek is +vannak és mehetünk Online, együtt csapatostól!
Ti + ahogy kivettem a HSZ-ekből pont fordítva! Előbb Online, és utána zárt szoba! Na 11111111, ez van!

-
pepe10.10
tag
én ma próbáltam ki először a GRID 2-t, és szerintem a GRID multija sokkal jobb volt mint a 2-é

-
Brian_GT
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
Nagy volt az ütközés, sem mint a sebesség. Kigyorsítás után pont, hogy nem közben nem sok gázt adott vagy ilyesmi, hanem már rég a kanyar után ment és egyszer csak kitört a kocsi balra egyenesen a korlátnak.
Nyilván bármilyen jó reakcióidővel is rendelkezik egy pilóta, ennyire közel a falhoz elindul felé a kocsi már nem tud mit tenni vagy pont az volt a baj próbált...mert mind a hátulja mind a vezető oldali ajtó megsemmisült.
Talán ha szemben kapja el a falat akkor a motortér gyűrődése végett még megúszta volna.LEhet valami alkatrész is ami megsebesítette vagy bármi.... ütés szerintem necces, kivéve ha úgy érte...a bukócső miatt...szerintem valami eltalálta...vas darab, alkatrész stb.
Nem adtak még hivatalos közleményt róla mi volt, a studióban úgy gondolják a kocsi tört ki szóval valszeg műszaki gond.
Most tuti nem lesz belőle semmi..halál eset... itt most a kocsi meg az adatok stb olyan ellenőrzés és őrzés alatt van zsaruk stb által mint a szél.
Csak szegény csapatnak még van 4 kocsija, menjen és vezesse a csapat őket úgy, hogy a rendőrök nyilván már ott voltak stb.
A család nyilatkozott, hogy menjenek és csinálják a versenyt...mert az Aston jelezte, hogy ha kell most azonnal csomagol és befejezi...de a család visszaüzente már csak azért is menjenek és végezzék a munkájukat. Kemény.
-
intercooler
őstag
-
dragonfx
veterán
válasz
Brian_GT
üzenetére
sajnálatos pedig tehetséges volt a fazon ha 2 f1essel tolta anno meg azért a2. és 3. hely is igencsak szép.
hát nem tudom nem lehet kivenni ebből de annyira nem is ment szét az az aston nem tudom mér maradt ott. meg a sebbesség se tünt olyna brutál soknak épp kanyarbol jöttek ki...jo lehet a kamera nem adja át...
de most a rázókövön megcsuszott vagy ez műszaki hiba lehetett??athomi>>nyugi én is így gondolom de ezt itt nem szabad leírni mert aztán jöna fenyegetés kiraknak emrt megmondod az igaz egyéni véleményed a játékről.amugy igen ez igazságtalan utolso helyről indulsz legalább lenne egy qvlifikácio vagy elöző futamon hanyadik lettél onnan indulhatsz vagy az összesített állás lenne forditva hátulrol.tehát nem ugy hogy a galfione/carter/silva/kirkwood nyerő 4es mindig az első 4 helyről indul.utána jön 5-6 feltartókocsi akik tényleg arra vannak hogy feltartsanak direkt az ivre beállnak.ne tudj driftelni időt nyerve kanyarodni, lezárják előtted az ivet.egymás mellett 3an mennek...stb...irto idegesitő nekem is ez.és igen ott van a 3. helyne és akkor jön valami harakiri valami kis genyláda kitolja csukáig az agera r.t igaz bekanyarodni már enm fog tudni meg megállni pláne nem a kanyar előtt a lényeg téged kilökjön, kipörgessen.vagy belédrongyoljon hátulrol...sajnos eza tier3 után folyamatos és egyre rosszabb a vége felé haladva....na meg ugye ha elős vagy a kedves játék bekapcsolja a ctach uppot tehát hogy a gép versenyzői kb olyan S kanyarokon is átmennek csutka gázon hogy ne tudj előnyt kiépteni amit te akkor se tudsz ha oda lennél ragasztva az ívre.mert tuti falat fognál....na meg ugye a kontrol se teszi lehetővé azt ha beléd rombolnak oldalrol hátulrol vagy csak kipörgetnek hogy meg tud fognia verdát ki tud javítani a szemétségüket....ezek engem is felbaxnak de ha már eljutottam idáig az autok és a grafika miatt végigcisnálom.még 2 event vana s eason5.ből utána asszem én is deletelem.ahogy az uj metrot is.leirtama topikjába anno mi volt a bajom azzal is( 3 pályán át semmi ellenfél de minden fegyver full ammo.n utána meg egy pályán rádtámadnak 30-40en a szörnyke és persze hogy nuku ammo.d van).hát lehet más hagyja szorakozzanak vele a készitők én nem. mindig autojáték fun volt ez is talán belerak a latba sokat hogy a grid2.öt végigtoljam.
-
athomi
veterán
Season 4 legvégén jártam, amikor nem bírtam tovább és töröltem a játékot.
Egyszerűen felhúz, hogy a játék elindít a mezőny végéről, az egész mezőny arra játszik, hogy óriási fékutakat vegyen a keskeny pályákon, így feltartva engem, míg meglóg az első pár kocsi. Aztán mikor közelítesz az 1. helyezetthez, a mögötted lévő begyújtja a rakétákat és próbál piszkálni. -
Brian_GT
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Már upoltam 1 linket, de még frissebb már hírként kezelve:
-
Brian_GT
őstag
Kis mellékes de autósok révén:
Még nincs link, 2 perce történt.... verseny kezdete után nem sokkal falnak csapódott egy Aston Martin GTE-Am autó. Csúnyán összetörte, de a hírek alapján jó volt a sofőr...safety car volt majd 1 órán át, szalagkorlátot is cserélni kellett.
2 perce jött az Astontól a hír... a helyi mentősök már nem tudták megmenteni...meghalt a pilóta.
up: Baleset
-
Csapoati
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Én sem értem. Az nem verseny, ha mást hagyunk nyerni, én meg versenyezni szeretek, fair módon.
-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
De most ezt komolyan gondoltad hogy hagyunk mást nyerni? Akkor mégis hogy a francba fogja megtanulni a játékot

Playlist = GRID 1 Online Ranked, toltam épp eleget!
Akkor meg mi a probléma? miért nem boldogulsz? szerintem messze te játszottál a legtöbbet az 1 résszel. -
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Thx a választ! Így már minden világos
, de
baj, legalább tudom honnan fúj a szél! 
A playlist meg olyan, mint amikor anno a spártai fiatalokat kitették a vadonban egy db lándzsával: megtanul túlélni az ember.
Ezt
kell magyarázni!
Playlist = GRID 1 Online Ranked, toltam épp eleget!
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Most kaptam meg a viper gts-t onnantól messze van még a játék vége? -
Brian_GT
őstag
Egy kis videó nektek... Overtől kaptatok ízelítőt ... én folytatom. De csak mértékkel...el a kezekkel tőle... ő Overé és enyimé
Visszük klónoztatni
( Bár van videója ahol 3an vannak, lehet már más gondolt rá vagy ő maga. Amit tol turnét nem is csodálom kell 3 belőle, ember ennyi helyen nem lehet bakker )Én mentem Le Mans 24 Hourt nézni.... mindenkinek szép hétvégét...ha még élek a 24h után, akkor vasárnap délután jövök gurulni. Az erő és az energiaitalok legyenek velem

-
L-e-f-i-e
senior tag
NAh belevetettem magam én is a Grid2-be és mivel én még sose Grideztem, így nagyon tetszik eddig, bár még eléggé mazsola vagyok és csak level 6-nál tartok, így még rámfér a gyakorlás

-
Brian_GT
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
Csak azoknak akik pl ilyet írnak:
,,hát azért ebbe rengeteg hiba volt.és így felvetted?3 buko...."
Mikor olyan embert fog ki valaki aki ellen játszi könnyed nyernie ott 1 hiba nélkül végig megyek én is meg Over is.
Mivel azonos szinten voltunk mindig és kocsi is dettó mindig kb, összesorsol minket mindig.Itt mi nem sétakocsikázunk, kb 5kg vizet lecsorgatunk magunkról mire véget ér a verseny. Itt olyan feszített tempót megyünk, hogy már a kocsi határán túl megyünk rég, ezért a hibák. Sima ellenfél ellen ahol elveszed egy rázósabb kanyarban és akkor is nyersz simán 10seccel, itt mi nem hogy elvesszük még gázt adunk. Mert tudjuk egymásról, hogy csak ott van esélye a másiknak ha picit ront vagy lesodródik a másik a veszített versenytempó miatt.
Szóval mielőtt röpködnek itt a minuszok érdemes meglesni korábbi képemet egy röpke 42.000 versenyről, vagy kiállni egy pár versenyre Over - Ghard vagy akár ellenem. Erről ennyit.
Köszi a videókat Over...állat lett.

Lindsey pedig örök!!!

-
dragonfx
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
huhhh én sose mentem a corvettel nem választottam az nfs ota utálom.nem tudom nekem nem jön be.
a huayra és a viper a kedvencem...most egy versenyen megnéztem az agera r.t az egy állat csak egy gond van amig egyenesen kell menni ok...de amint fékezni kanyarodni driftelni vége..ezekbe nulla.

-
intercooler
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mi az hogy

-
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
szép a táááj!...is.

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Ez kv@ jó kösz a linket!

-
intercooler
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nézz 1 videót és más is fog
ha nem ismered [link] -
--Lorant--
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Jó a zene tetszik

-
intercooler
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
A végén igen.. még 1 vidi.
GRID2 Touge - RpM Team - Brian vs OvErLoCk az első corvettelés...
-
dragonfx
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
ott ő rontott nem?

jo persze hibátlan futamot pláne online kurva nehéz futni. -
dragonfx
veterán
válasz
intercooler
üzenetére

hát azért ebbe rengeteg hiba volt.és így felvetted?3 buko....
oktatóvideot anno és cska hibátlan versenyről vettem fel.
Meg azért Brian is hibázhatott nem keveset ha így utolérted.... -
intercooler
őstag
Már rég volt videó!
-
Csapoati
nagyúr
Add meg a steames neved és felveszünk az ottani csoportba, ott meg majd mindenkit barátnak jelölhetsz és tudsz csatlakozni bármikor bárkihez. DLC-ből én a GT-R packet vettem csak meg a Nissan GT-R és a nappali Yas Marina pályák miatt, de igazából egyiket sem muszáj beszerezni.
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Nemrég megvettem a játékot, most jelenleg 6-os szintű vagyok. Mikor, hol tudlak benneteket elérni egy kis versenyzésre? DLC-ből melyiket érdemes megvenni?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ti csinálhatjátok ezt, én kamuversenyeket biztos nem megyek, ahol hagyunk valakit nyerni. Az nem verseny. A playlist meg olyan, mint amikor anno a spártai fiatalokat kitették a vadonban egy db lándzsával: megtanul túlélni az ember.

-
scampolo84
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nemá

A pont = cash?
Amúgy jó korai vagy
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Azok eddig is mehettek volna!
Én ezt mondtam az elején (is)!
6tunk volna együtt, pontokat ugyanúgy kaptunk volna érte, de 11111111! 
- Tegnap FecóApival kipróbáltuk, h csak 2-n voltunk, akkor is adta a pontokat, de ha a nehézségi szint "Hard"-ra lett állítva, akkor betett 10 "MI" játékost mellénk és ugyanazt a pontot kaptuk az elért helyezés függvényében, mintha Online Playlist-en lettünk volna és a végén a 2-őnk eredményét mutatta! -

Fel tudtuk volna 1mást húzni, mert ha pl.: Van bent 6 játékos, mondjuk 15-ös szinttel és 1 aki mondjuk 3-as szintű, akkor addig hagytuk volna nyerni az alacsony szintű játékost, amíg utól nem éri a többieket!
Nektek ez nem volt jó, de 11111111, ez van!

-
Csapoati
nagyúr
Szép volt, fiúk!
Sajnos ma se nagyon értem rá és holnap se fogok, de vasárnap mehetünk együtt délután pár karikát.
Nekem is már csak 2 szint kell a maxhoz, aztán mehetnek a zárt szobás, collision on-os mókák esetleg. -
Brian_GT
őstag
06.21 gurulás képekben:
1, Kezdés, alapozok-alapozok
1.2, Kis Drift - Karrierünk legjobbja
2.3, Kuplungossal odacsaptunk az időnek, közben Over is csapott, csak nem oda hanem le, a kenyérre
3.4, Kis Nismo csata, közben jött egy ellenfél
... de no para megtaláltuk, már nem játszik
4.5, Próbálkozunk a Chevikkel, persze hogy máshogy, mint egymás ellen
5.6, Alfázunk így is úgy is!!! 6.
7. Nem szóltak, hogy ne siessünk
7.8, Most azért már...
8.9, A Chevi és ami mögöttünk van
9.10, Első éles Bugatti teszt, nem volt rossz. 10.
Végére pedig kis személyes, de ezzel csak azt akarom mutatni, hogy playlisten is lehet művelni dolgokat. Nagyon jóó dolgokat

36.000 pont 36000
38000 pont 38000
41000 pont 41000
!!!! 42000 és 57 győzelem !!!!

Köszönöm ismét a partyt Overnek és Kuplungosnak!!! 
-
Brian_GT
őstag
06.20-i gurulás pillanatai:
1, Megkezdjük a zavarkeltést
1.2, A méterek urai 2.
3, RpM csapat tarol - Ghard-Over-Brian 3.
4, Még mindig tarolunk
4.5, Megint kifogtam Ghardot, nem ér
5.6, Ghard és Over nagy csatája 6.
7, RpM Team Alfa Osztag 7.
8, Caterham idő uralom
8.9, Over és Brian Alfa 9.
10, Csere Atomra, de az eredményt nem adtuk
10. -
dragonfx
veterán
a season 5 wsr. final.hoz mi kell hogy megadja?

van két 4. helyem.
azt az utolso chechpoint race.t valaki megtudta cisnálni 1st.re??
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

pedig volt pár alkalom,hogy az idegeimmel játszadoztak és ha utolértem volna akkor halál de sosem tudtam utolérni vagy ha mégis addigra lenyugodtam
ja és kösz az útbaigazítást!
Még1 kérdés....ugye a forma1 2012 is azt méri ez vagy ott az internetkapcsolatot? Tudja valaki?
ez is csak azt jelenti,hogy vétel után instaláltam és játszottam,semmit az égvilágon nem olvastam róla

ilyen jó meg olyan,de valahogy a billel sokkal jobb

Erről ennyit, befejeztem!

nem semmi....... Én most elvileg lakodalomba vagyok

ha nem ismered