Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nekem az aláírások nem hiányoznak, örülök, hogy kivettétek.
-
Busterftw
nagyúr
Mobilon a premium elofizetes ikonjat nem lehetne valami mas szinnel vagy modon jelolni?
Az a sarga ikon kozel van a privat uzenethez es allandoan azt hiszem uj uzenet jott... -
Köszi a csomagot, ez most mind hasznos volt, illetve az aláírások mellett én is kampányoltam! Érdekel az új, minimalista felület; mikorra várható!?!?
-
Alusky
senior tag
Nem szoktam ilyeneket nézni, mert általában vagy az egyik vagy a másik fall...szt szívják, de ez egészen jól el van találva, hogy mindkettőnek odalöki. Ráadásul pont a mai fiatalabb és az ilyen platformokat használó emberek akik erősen egy khm
baloskhm oldalra húzódnak ami miatt elég ernyedt lesz a felhozatal a végére, mikor a 20. kormányköpködést látjuk már. Ez meg egészen új szintre emeli. Bár sajnos a politikai paródiáknak mindig megvan a hátulütője, így ennél is, hogy valós, ezért fáj is. Ezért lenne jó függetlenebb megvalósításokat is csinálni, mint az utolsó videó ami a hulladék sztárműsorokról szól, de sajnos abba is, ráadásul feleslegesen, bele lett szőve politika.[link]
Ezt mindenesetre beraknám aláírásba esküszöm, csak a szabályzat nem engedi. Nem mintha egy kiemelt, lapcsalád változását érintő cikk alatti kommentben erről kellene beszélni. -
válasz
Geri Bátyó #14 üzenetére
Művelődni, művelődni, művelődni! - mondaná Lenin, ha még élne és tudna magyarul
-
Hát ezzel is sok értelme volt dolgozni, hogy az új avatarom érdekesebb téma...
-
Alusky
senior tag
Elsőre mikor megláttam Fosterék háza karakter jutott eszembe, csak már felnőtten, munkát végezve.
De amúgy Szondi utca. Lezso írta, én nem ismerem, nem nézek ilyeneket. -
totron
addikt
Az előző nézet sűrűségét legalább érje el a csontozás.
-
jövőre nézve pedig készülünk egy nagyon kicsontozott, tényleg minimalista (de tartalomban jó sűrű) fórumos nézettel is egyébként, ami a mostani mellett lesz választható, és igen, a mostanit még legalább harminc főverzión keresztül életben tartjuk!
Kíváncsian várom az új fórum nézetét . Az pedig örvendetes , hogy a régi is marad és ez választható lesz. -
-
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Akkor én is bejelentkezek egy kis tudálékosságra....
A holocén nem valódi földtörténeti korszak, csak egy kis emberi önfényezés, abszolút értelmetlen. Szóval a pleisztocén még mindig tart, ahogyan a jégkorszak is.
-
DigitXT
félisten
Szuper fejlesztések, köszönjük!
-
bambano
titán
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
Kész a projekt, haza mehet?
idén először? -
-
Hátha másnak is érdekes.
A pleisztocén földtörténeti kor, a pliocént követő, a holocén („jelenkor”) előtti kora. Mintegy két és fél millió évvel ezelőtt kezdődött, és nagyjából 11700 évvel ezelőtt ért véget. 2009-ig 1,806 millió évvel ezelőttre tették a kezdetét, ekkor sorolták hozzá az ún. gelasi korszakot, az első eljegesedést, mely a kor kezdete lett. A kor végének az utolsó eljegesedés befejeződését, illetve antropológiai szempontból az őskőkorszak végét tekintik. A kor neve két görög szó összetételéből, a pleisztosz (πλεῖστος) és a kainosz (καινός) szavakból keletkezett, jelentése kb. "legújabb új".
Forrás: [link]. -
Alusky
senior tag
Valahogy így képzelem el a fásult, kiégett, leomlott önarcképét a valóságban is a lapcsalád üzemeltetése során.
Reggel bemegy a nyakkendőben, ingben dolgozni, odamondja a főni, hogy 5 felhasználó panaszkodott az aláírásokra, csináld meg bekapcsolhatóra. Egy halk sóhaj, leül és elkezdődik a billentyűzet kattogása. És csak reménykedik, hogy a fehér nyúl egyszer ír neki.
-
Hip-hip! HURRÁ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy kisebb frissítés tényállását foganatosítottuk fórumos felületeinken:Módosultak a felhasználói adatlapok: kiszórtunk...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- iRobot Roomba i7+ eladó minden tartozékával plusz kiegészítőkkel eladó!
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Gyári AMD Wraith Stealth Ryzen AM4 CPU hűtőventillátor cooler hűtő
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Noctua NH-C14S
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest