Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Akkor meg az lenne, hogy aki a régit szerette, annak elvették a szórakozását.
Más: úgy vettem észre, hogy online rengeteg a német, akik ráadásul **************** gyökerek, legtöbbje egyenesben falnak tol, vagy beléd száll kanyarban. Persze ellenük is van orvosság.

-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A CM nem bolond, hogy ingyen fejlesztgessen egy 5 eves jatekot, inkabb csinaltak egy folytatast. De nincs is ezzel semmi baj, kulonben sose keszulnenek uj jatekok + nekik is elni kell valamibol.
-
feka007
veterán
Ezt a részét elcseszték eléggé. Amúgy nekem továbbra is tetszik a game, el lehet vele lenni. Grafika szép, versenyfeeling is jó benne, stb. Csak kevés pálya meg mod van benne, mondjuk gondolom a DLC-k kellenének, de arra nem fogok pénzt kiadni.. Az alapárát megérte a game.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csak kérdezem: Szerinted miért 71 a rajtszámom (szinte évek óta)?
Am. igen én! 
(#1986) Csapoati válasza - = Zk = - (#1985) üzenetére: Így van, annak egyenes következnénye!

(#1989) r0 válasza Syrius XIX (#1982) üzenetére: Nem venném a lelkemre, ha emiatt kielégítetlen lenne a fantáziád, ezért elárulom: Azokban a feles poharakban "Eredeti"
60°-os Házi szilva pálinka volt! 
(#1990) Enton válasza Syrius XIX (#1982) üzenetére: Valahogy úgy! Én a GRID 1 +jelenését mindig 2008. 06. 01-jétől számoltam, mert (a "Dedicated servers R closed!" felíratot) 2011. 06. 01-jén zártak a hivatalos szerók! Azt tegnap tudtam meg a kisebbik fiamtól, h a GRID hivatalos +jelenése kis hazánkban 2008. 06. 18.-a volt! A szerók zárása pedig (a 3 év letelte után) 01.-jén zártak, mert az Angliai (vagy amerikai +jelenéstől ketyegett a 3 év)!
Én + 19.-ei vagyok!
- Nagyobbik fiam Május 30.-án született! -Vagy csak találtad a képet valahol?
-
, a torta eredeti, nekem készült 19.-ére! 
(#1991) Enton: Lehet eddig félreértés volt közöttünk!
Nem azt mondtam, h nem szép grafikailag (vagy szebb, mint az 1, naná, még jó hogy, elvégre 5 évvel frissebb), tényleg szép! Igazából arra lettem volna kíváncsi, a GRID 1 hogy nézne ki ma, ha mondjuk kiadnának hozzá 1.4-es patch-et grafikai stb.... javítással! szerintem 1szerűbb lett volna felhúzni a mai követelményeknek és kornak +felelően feljavítani azt, ami már +van, mintsem kiadni 1 új részt (szerintem simán mehetett volna bele a tőbb pálya, autó, stb...., stb....)!
Am. az, h részletgazdagabb a környezet, recésebb az aszfalt, + máshogy jönnek a fények és árnyékok, ez ok (sőt talán természetes is 2013.-ban)!
Csak ezek annyira nem izgatnak! Az viszont abszolút +, h a nap pl. ott van ahol van és ha úgy jön ki, akkor igenis belevilágít a szemedbe!
Az + csak 1 +jegyzés, h a GRID 1-ben pl. nem voltak ilyen fények, árnyékok stb...., stb...., hát istenem! És akkor mi van? Ezt most nem rosszallásként írtam, csak "mi lett volna ha +jelenik 1.4-es patch a GRID 1-hez?"
alapon! 

-
feka007
veterán
A drift itt tényleg csak abból a két kanyarnyi izéből áll? Eddig egyszer mentem driftelni, akkor csak ennyi volt.
-
dragonfx
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
ez de faxa.
tényleg ez a 8800GT még ennyit tud?
-
Enton
addikt
Gurultam egy kicsit eleddig.
Megkaptam a catherham lola-t, valami kis veszedelem a gép nagyon jól megy, hármasnál lentebb nem kell kapcsolni kanyarban se.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem nézi az ember a hud-ot és látja mi van kiírva sebességnek akkor még kicsit valószerű is.
Pár kép:
Valahogy akkor se fér a fejembe, hogy ez sokak szerint nem szép. Mi kellene még ezen kívűl?
Nem mondom, tudnék csúnya képeket is lőni róla de hát ha egyszer így is ki tud nézni. -
Enton
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Neked is mind a két rész a szülinapodkor jött ki vagy ez hogy?
Vagy csak találtad a képet valahol? -
r0
csendes tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Biztos faja volt a torta, de azok a feles poharak jobban izgatják a fantáziámat

-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az a rajtszám.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Te lennél 42 éves?!....
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Korrekt

-
- = Zk = -
félisten
.... -.- -
Doomgiver
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére

-
Syrius XIX
addikt
Ja, bocs! Én kérek Lnézést!

Ezek szerint valamit összekeverhettem, mert egésszen idáig én azt hittem, h ez a GRID 2 Topic!

Sajnos nekem a fejlécben csak ennyit ír ki: http://prohardver.hu/tema/grid_2/friss.html#msg1971, sehol nem láttam, h: GRID 2 rajongói Topic!
Komolyan elnézést kérek ezért a tévedésemért mindenkitől még 1*!

Ünnepélyesen +ígérem, h ezentúl csak dícsérni fogom a GRID 2-őt, csak szépet és jót fogok írni róla!

-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Én nekem gondom van veled. Állandóan összesorsol veled a gép Togue és Faceoff alatt és hiába mondom, hogy ,,vissza mennyééé" akkor is jössz
Ez teljesen sportszerűtlen, ráadásul mindig ugyan olyan kocsival jössz és gázt adsz a rajtnál
Ez meg már teljességgel megbocsájthatatlan 
Mai gurulás képekben:
1, Ghard - Brian - Kuplungos 1.
2, Senki nem bírta ki, mind menekült előlünk
2.3, Alfa harc 3.
4, Kuplungos és Brian nyert...veee..Ghard fogott egy falat ( nem én általam
) 4.5, Az az erőőőőő
5.6, Nismo csata, közben Steve is beköszönt
6.7, Kaptam egy szép forgalmat, Ghard sunyi volt és le is csapott a lehetőségre
7.8, Over - Bosza és Brian... megkezdjük a játékot
8.9, Egy kis face to face ( és nem Over ellen...biztos rossz volt a szeró
) 9.10, Jeeeee
10.Ma is köszönöm : Over - Bosza - Ghard - Kuplungos
-
intercooler
őstag
Ha valakinek gondja van velem, azt velem beszélje meg ne a hátam mögött másokkal, thx

crey Helyes köszönjük

-
crey
addikt
Kritikát meg lehet fogalmazni bármivel szemben, de ha egy adott játék "rajongói" topicjában folyamatos kritizálás megy, az kimeríti a flame keltés fogalmát (nem jobb mint mikor az iOS topikba beszabadul egy droid troll, és ez igaz vica-versa is).
Ha nem tetszik a játék, akkor érdemes a fejlesztőknek írni, hogy javítsák a hibákat, itt ez csak pusztába kiáltott szó, amely folyamatos vitát fog generálni.
Kérem a kritikát megfogalmazókat a továbbiakban ennek szellemében szóljanak hozzá a topicban.
Köszönöm.
-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Azért ne keverjük az amúgy is teljesen ingerszegény zárt versenypályákat, ahol még a nap is teljesen az ég tetején van és azokat a részeket ahol a fényeknek kell is valami pluszt hozni, mert az eltelt pár évben nem a grafikai minőség az, ami jelentőset ugrott, hanem a fények és árnyékok. Ebben viszont a grid 2 elég sokat hozott.
Tagadhatatlan, hogy a maga idejében a grid mindent vert és még ma is szép, de a fények és árnyékok területén nem tud akkorát mutatni mint a 2. rész.
(#1960) Csapoati Ilyen helyzetekről beszéltem, mint amiket Csapoati linkelt.
Ha nagy ugrást akartok látni akkor nézzétek meg a race on-t (race 07) és az új raceroomot. A raceroom új része már a GTR 3 motorjával készült, ott már azért van különbség. Itt ne várjunk el hatalmas nagy előrelépést, mert amit az akkori dx tudott azt ki is hozták belőle, a mostani az effektekre gyúr és jól.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Rototti
üzenetére
Ok! Mennyivel is, 5 évvel később?

(#1964) PiE137 válasza Csapoati (#1960) üzenetére: Thx! Ez nagyon ott van! nem ismerlek, de te vagy az én barátom!!! Végre valaki, akinek szeme is van és nem csak az "A-vitamin"-t látja!

(#1965) Csapoati válasza Syrius XIX (#1962) üzenetére: 5 év van köztük. És ebben rejlik a lányeg! Nincs hozzáfűznivalóm!

Ami egyeseknek jobban tetszhet, az a Grid 1 sárgás szűrője - én speciel már az elsőben is kiirtottam xml-ből, mert olyan, mint ha valami 80-as évekbeli közvetítést nézek.
Nézz ki az ablakon!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nem tudom, mert sokszor kilövöm a motion blurt ahol lehet, mert zavar. De amire felhívom a figyelmet, az az autók kidolgozottsága. Köszönőviszonyban sincs az első rész e tekintetben a 2.-hoz képest. Persze ez a normális, 5 év van köztük. De ott van még a fű és az aszfalt kidolgozottsága is, a tereptárgyakról nem is beszélve. Ami egyeseknek jobban tetszhet, az a Grid 1 sárgás szűrője - én speciel már az elsőben is kiirtottam xml-ből, mert olyan, mint ha valami 80-as évekbeli közvetítést nézek.
-
PiE137
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Az első részben hidegebbek a színek, fátyolosabb a kép.
A másodikban élénkítettek, szaturáltabbak a színek. A részletgazdagság majdnemhogy egyforma, túl nagy változás nem történt a grafika terén 6 év alatt...
Szép a második rész grafikára, de azért olyan "húazannnya" érzése nem lehet tőle senkinek...
-
x63
aktív tag
"Játszok", kb. két órája multiban, ez nem autóverseny hanem kis köcsögök homokozója, akik alá a Codemasters adja az autót, na meg a flashbacket, szégyen.....
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Gondoltam ennyit én is segítek:
Mindkét játékban minden max.on, vagy Ultra-n van, ami elérhető volt legmagasabb fokozat, Többszörös mintavételezés: 16XQCSAA, VSYNC: ON:
Am. neked a "Motion blur" be volt kapcsolva GRID 1-ben?
Csak azért kérdezem, mert nem látszik a képen (180-nal mész és tök éles a kép, sehol semmi elmosódás). Ennél a sebességnél azért már valamilyen szinten lennie kellene!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
BlackfireXIX
üzenetére
Jah, senki se játszott az 1-gyel, csak te (segítek: nem).
A grafikai szintek jól történő látásához pedig: A-vitamin. Mindjárt linkelek két képet, a Grid 1 maxon van, amennyire csak lehet, a Grid 2-ben a shadows high-on, a többi max.Grid 1: KÉP
Grid 2: KÉP
-
dragonfx
veterán
áhhh eza tier 4 nevetséges....a driftes pályán a wsr előt fel le ugrál az ut kanyarokba dől lehetlen irányitani az autot....

meg hogy a faxomba megy már a gép az agera R.rel?
nulla kanyarodás de azért direkt szándékosan belezuhan a kanyarba hogy kiüssön persze ő is falat fog de ez persze nem számit.meg rajtnál kb állva hagy na ne már...

nagyon röhej eza játék minden eventen....full damage.gal meg baszott neház megcisnálni mert szanaszét törnek ha 10-12en vagytok.

-
BlackfireXIX
csendes tag
Hát gyerekek CSALÓDÁS az egész aki dícséri ezt olyasmivel hogy húú de fasza a grafika és egyebek azokhoz szólnék picit :
1. Te se játszottál az első résszel valószínűleg.
2. Ha igen akkor is lebutítva mert a magas szintű grafikát már nem éri el a géped/gépetek.Driftelés only ??? Ez miiiii?? hagyjatok már az ilyennel esküszöm a készítők nem normálisak mostanság...elkezdték az NFS sorozatba ezt a csak driftelve mész stílust és mostmár itt is ez megy?
Látszik hogy nem CODEMASTERS hanem csak CODEMASTERS RACING úgyhogy ha nagyon dirftelni akarsz vagy vezetni vegyél autót azt haladjál.... -
drr
őstag
Brian, magyarázd már el kérlek Syriusnak, hogy mit állítson be ahoz, hogy mások is tudjanak csatlakozni hozzá. Mindig azt írta ki nekem, hogy add-on kell a csatlakozáshoz. Magyaráztad, hogy mit kell, de én nem tudnám leírni

-
smisa
őstag
válasz
albert8
üzenetére
Lehet aktiválni csak nem a szokásos módon (tükür IP servere kell hozzá- google kidobja nekem most céges tűzfal nem engedi a linket de g2play talán ahol le van írva) és bármikor banolhatnak érte elvileg, szóval rizikó BF3 nál nagyon sok ruszki verzió volt semmi próbléma nem volt csak a patchnél kellet újra angollá tenni és újra okoskodni.
-
drr
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Erről beszélek!
Ugyan Kárpátalján élünk, de a szolgáltatónk úgy oldotta meg a netet, hogy mindenkinek, aki hozzájuk tartozik, ugyanaz az IP látszik kifelé, ami történetesen magyar... Szóval nem tudjuk majd beaktiválni...
Vagyis ez engem nem érint, mert hála intercooler-nek, nekem már van eredeti játékom
-
-
Brian_GT
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nincs nincs, végig kell biza járnod az utat
Szépen kell utolsó helyről feljönnöd elsőre, majd vissza utolsónak mert vki kilökött 
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Fejlodessel eljuthatsz a teljes valasztekig. Lvl 14-en pl barmit valaszthatsz T1-2-ben. De tobb mulik a soforon szerintem.
-
Rolly Dy07
senior tag
Srácok olyan nincs Online, hogy mindenkinek egyforma autóval kell versenyezni? Mint anno az első részben.

Mert így az online-ról Schumacher jut eszembe "..előbb jó vesztesnek kell lenned, hogy jó győztes légy..."De így is csurran egy kis szerencse.

-
drr
őstag
Ezt nézzétek meg

GRID 2 16$-ért, dobozos ráadásul!!! -
Brian_GT
őstag
Ebben mindenki aki játszott pl ma is egyetért veled. Nem tudom ilyenkor futam alatt azért hallasz-e minket, de mi is mondtuk végig mikor jött egy drift. Dee driftet mind úgy fogjuk fel, hogy kifújjuk magunkat 2 kemény meccs közben...az lesz az eredmény ami
Főleg mert asszem pont ahol a képed van ott mentem bele egy szerencsétlenbe és kb 100.000 csúszás lett volna amit elbuktam ütközés miatt. Szóval ez pihentetőnek jó 
-
Brian_GT
őstag
Tegnapi és mai gurulás képekben. ( nekem még mindig így fekszik a feltöltés, remélem nem gond nektek )
1, Egoista áááálat leszek, de annyira jól jött ki a versenysorozat, 5öt nyertem zsinórban. Zolee76 is debutált alatta, ma pedig ismét volt.
2, Bosza-Over és Én , legyőzhetetlenek voltunk
2.3, Alfa hatalom vááá
3.4, Ismét egy jó futam, Bosza sajnos kapot párat így hátra esett 4.
5, Számomra kis öröm, eddigi legtöbb nyereményem: 5.
6, Ghard a driftkirály...respect
6.7, A quartett Over-Ghard-Zolee-Brian... megállíthatatlan a csapatunk 7.
8, Nap zárása...Over és Ghard szépet ment, engem kilökött egy troll... nem viccelek nézzétek meg
8.Köszönöm mindenkinek a kellemes partykat ezen a 2 napon is.
Over - Bosza - Csapoati - Zolee - Ghard 
-
Brian_GT
őstag
válasz
ALONSO11
üzenetére
Az izzadva felállás nem meglepő dolog, tekintve az időjárást. Mi Interrel szerintem levédetjük vmi fitness programként... mi szerintem ma is amíg játszottunk 3kg-ot izzadtunk le...főleg mikor összesorsolt minket a gép

Örülök, hogy tetszik. Gyere persze nyugodtan gurulni, ha elküldöd privátban a steam profilneved felveszlek és szólok ha van gurulás, meg akkor magad is látod ha megyünk.
Csapoati: Lol
Így van Alonso, hogy mertél jót írni a játékról, szabályellenes 
Drr: Mi köszönjük, hogy jöttél és jól érezted magad. Ahogy látom akkor még élsz...

Daffni: Ííígy van. Egyetértek veled én is.
- Értetlenkedve olvasom a fikázásokat. -
Mi már értetlenkedve sem tudjuk olvasni
-
Daffni2
addikt
válasz
ALONSO11
üzenetére
Teljesen egyetértek Veled.
Kiváló játék, remek grafikával, szép élvezetes pályákkal és autókkal.
Véleményem szerint az irányíthatóság is nagyon jó, hamar rájön az ember a technikára, és onnan tényleg az ügyesség számít.
Persze néha szentségelek amikor hátulról kipördítenek, vagy nekivágnak a korlátnak, de ez van, restart és jobban figyelek az ominózus szakaszon.Értetlenkedve olvasom a fikázásokat.
Kifejezetten tetszik, hogy az autók valóban különbözően viselkednek, meg kell tanulni, ki kell ismerni mindegyiket.Nem úgy van, hogy elindulok egy új kocsival és máris pontosan tudom vezetni.
-
drr
őstag
Brian_GT & intercooler - köszi a mai
-t 
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ALONSO11
üzenetére
Na ezért a véleményért majd kapni fogsz, meglátod!
Egyébként én is teljesen hasonlóan látom, annyi különbséggel, hogy vannak, akik mellett nem tudsz elmenni egyenesben sem, mert rád rántják a kormányt, time attack módban is!
És én is gondolkodtam azon, hogy ha nem változtatnak sokat, akkor az lenne, hogy 2 évig csak a grafikát csiszolták a mocskok.
-
Steady74
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére

nagyjabaol ez lehet, mert az osszes CM autos jatek ilyen szinttel kezd.
-
scampolo84
aktív tag
Ezen szakadtam, bugokkal és esetleges javításokkal foglalkozó hivatalos CM totyikból merítve:
So apparently they've got patches going through QA [quality assurance as I know it] ... I wonder if this QA department was formed after the release of the game or if they were just on holiday during production of this mess. BUT ... if it's the exact same QA department from before, I'm pretty hopeless about even the patches. It's probably two monkeys sitting around scratching their butts and the dev team gives them a disc to see if they can put a banana through the hole. Banana fits? Let's rush to production. Banana don't fit? Let's try a smaller banana.

-
Brian_GT
őstag
válasz
ALONSO11
üzenetére
Mint ahogy a többiek is írták, online versenyek alatt xp-t és pénzt tudsz gyűjteni. XP a szint lépéshez kell, míg a money a kocsi megvételére és tuningolására.
Ha gyorsan és élvezetesen akarsz pénzt keresni, akkor ne custom meccsekre menj, hanem a Codemasters hivatalos szervereire ami online playlist néven fut. Itt mindig szinte telt ház van még éjjel 1kor is, és mondanom sem kell, minnél többen vannak annál több esélyed van jobb helyezést elérni ezzel több pénzt is szerezni. Itt 20 sec alatt elindul a verseny, a legváltozatosabb pályákon-módokban és autóosztályokkal.
Érdemes kipróbálni, hogy számodra melyik autó típus fog leginkább bejönni, gondolok itt arra amit a kocsi adatai alatt látsz...grip...balance...drift...stb. Mert mindnek más a vezetési mechanikája. Én leginkább gripes kocsikat szeretek így nekem az Alfa Gulietta és az Audi RS5 alap autó + most társult mellé a Nissan Skyline.
Azt el kell fogadnod, hogy rengetegen fognak lealázni sokáig, mert olyan kocsikkal és tuninggal tolják ellened amit lehetetlen leverned, kivéve ha pottyan vmi szerencse és törnek stb.
De ez kell is ahhoz, hogy legyen rendes pályaismereted stb.Attól se ijedj meg itt rengeteg a hülye stb. és ne húzd fel magad ha kilöknek stb, később simán lehet top 3akat sőt 1.et is futni csak szerencse kell hozzá. Ez ilyen.
Ha amíg tanulod a pályát és kocsikat és zavar az állandó lökdösődés, menj át custom eventre és keress olyan szerót ahol a collision off, akkor szellemautó képpen megy az ütközés és nem kell félned kilöknek. Dee ismétlem magam, ekkor jóval kevesebb money-t tudsz aránylag rövid idő alatt összedni. Lehet, de lassabban.Továbbá várunk szeretettel a steames csoportunkba, mindig vannak versenyek ahogy tudunk szervezünk is, gyere nyugodtan. Egyenlőre a fejlődés miatt mi is nyílt playlisten toljuk....egyrészt kell a money mindenkinek, meg a szint + nem vagyunk annyian eddig sohasem, hogy érdemes legyen zárt szerverre menni.
Írj rám privátban és küld el a steam profilneved ha érdekel a dolog, kb az összes grid2 emberke bent van már a csoportban. + ha kérdésed van szívesen segítek bármiben.... de akár Smisa-Csapoati-Intercooler-Ghard is szívesen segít gondolom... mi toljuk már elég magas %-on szóval gyere bátran ha help kell. Jó játékot!!! -
raggg
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A komolyabb teljesítményű autóknál azért már érdemes néha a fékre lépni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csapoati
nagyúr
Igy van, Tier 2-es autok asszem lvl 8-tol kezdodnek, T3 lvl 14-tol, T4 lvl 21-tol.
Ja es a my vehicles menuben tuningolhatsz is, T1-esbol tudsz T2-est is csinalni. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ez valoszinuleg lag vagy valami hasonlo hiba folytan lesz, mint az enyem, amikor befutaskor megvaltozott az eredmeny. Lehet ma meg is irom nekik forumon a jelenseget.
-
Brian_GT
őstag
Ütős kis gurulás volt délután

1 >>>> Fejlesztési hiba, mert csak méterben mér...cm is kellett volna, csak nem hitte a CM léteznek még ilyen profik!!!

Inter: Megnéztem a videót... így kell lerombolni azt a szép pályát?? Hát az a kanyar után mit dolgozhattak ott a pályamunkások??
Amúgy szép volt, jó volt, hogy csak 1 skyline volt ellened, jól jött ki valóban 
-
Pala
veterán
Egyjátékos módban normális az, hogy csal az AI, vagy csak egy buggal találkoztam?
Konkrétan az történt, hogy Face Off módban fej-fej mellett haladtunk, majd az egyik kanyarban óvatlanul kicsit oldalba löktem az AI-t, mire az teljesen kipördült. Nézem a miniradaron, el is tűnt szépen, gyakorlatilag behozhatatlan előnyre tettem szert. Erre kb. 15mp múlva már ott van a sarkamban, a térképen szépen felkúszott mögém a semmiből. De olyan tempóban, hogy ahhoz legalább hangsebességgel kellett, hogy közlekedjen! Nooooormális?

-
scampolo84
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Amennyit én tudok játszani jövő ilyenkor meg is lesz akkor

-
Csapoati
nagyúr
válasz
scampolo84
üzenetére
Jaja, achievement is van rá. Pl California T1-T2-vel sima.
-
intercooler
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
ez alapbol lvl12-töl, tuning meg lvl14-töl
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Adom, én is próbáltam, vannak pályák, ahol elég a kanyarban leszállni a gázról, és csókolom!

-
scampolo84
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
De a Skyline csak a DLC-ben van benne, vagy alapból is?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Sok esetben kell fékezni is. Persze ha faltól falig mész és driftelsz az más tészta.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ezt így egy darab bugból szűrted le? Nem rossz.
Olyan nincs, hogy hibátlan játék.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én + 19.-ei vagyok!
Nem azt mondtam, h nem szép grafikailag (vagy szebb, mint az 1, naná, még jó hogy, elvégre 5 évvel frissebb), tényleg szép! Igazából arra lettem volna kíváncsi, a GRID 1 hogy nézne ki ma, ha mondjuk kiadnának hozzá 1.4-es patch-et grafikai stb.... javítással! szerintem 1szerűbb lett volna felhúzni a mai követelményeknek és kornak +felelően feljavítani azt, ami már +van, mintsem kiadni 1 új részt (szerintem simán mehetett volna bele a tőbb pálya, autó, stb...., stb....)!

És a 8800GT-vel így néz ki???
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
....