Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brian_GT
üzenetére
Lehet, hogy majd ősszel nekiesek ennek is komolyabban, de addig az F1 élvez prioritást, de kipróbálni lehet, hogy hamarabb kifogom. Legfeljebb TV előtt kanapéról kontrollerrel

Nekem egy DFGT-m van, de vannak itt a PH-ról olyanok (egyről konkrétan tudok), aki billel tolja és kormányosokat megszégyenítő időket képes futni
(#1799) laca000: szerintem, ha egyszer megsérült a mentésed, akkor már hiába másolgatod. Stean-ben kapcsold ki a szinkronizálást a steam felhővel (steam --> beállítások --> felhő). F1 2012-ben ez sok embernek megoldotta az ilyen jellegű problémáit.
(#1801) Csapoati: végül is, ha ezt kontrollerrel kipróbálom, akkor annyira nem zavarhat össze

-
laca000
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én a "corrupt save data" jelenséggel szeretnék mit kezdeni!!!
Megőrjít a dolog!
Hiába másolgatom a mentéseimet vissza, cseszhetem.
Tud erre valaki valami megoldást?
-
Brian_GT
őstag
Ennek örülök, én mindenképp adnék neki 1 esélyt a helyedben, árban sem olyan szörnyű.
Viszont igen 2 másfajta játék még ok, de 2 autós 1 csárdában lehet nem tudnád annyira megszokni a meleg váltásokat. Ezt rád bízom.Nekem meg az F1 maradt még ki, van DFGT-m gondolom ahhoz oda erősen ajánlott. Te mivel tolod?
Syrius: Valószínűleg elmaradt 1 verseny, mert pl egy ablakon belül fent látod van 3-4 verseny is. Lehet benéztél 1et. Vagy nincs meg a szükséges szponzor pont, mert nem teljesítetted a feltételeit amit adtak így kevés jött össze. E 2 lehet csak más nem.
-
válasz
Brian_GT
üzenetére
Ki kellene próbálnom, mert valami miatt csak megszerettétek, annak ellenére, hogy nem igazán az 1. rész "folytatása". Viszont most nyakig benne vagyok az F1-ben és félek, hogy egyszerre nem tudnám a két homlokegyenest különböző stílust váltogatni. Mindig vissza kellene rázódnom az egyikből a másikba, így egyikben sem tudnék maximálist teljesítményt nyújtani. Úgyhogy egyelőre csak a Ti tapasztalataitokat olvasgatom
. A játékkal kapcsolatos kezdeti mérgelődésem már elszállt 
-
Brian_GT
őstag
Totál megértem a Coll Off-os nem is ellenszenved csak nem annyira tetszésedet, csak akkor is a 2. részre 90%-ban igaz, hogy nem tudsz úgy befordulni, hogy ne csúsztass.
Első részben totál jól működött a Coll On ezt aláírom bármikor, de ott pl balos kanyar...jobbra húzódsz...fék.. ív eltalálása kanyar gáz mész tovább. tudtad aki előtted megy, jobbra fog húzódni mert balos kanyar jön ergó ha akarod kitudod belsőn fékezni stb.
Ez valóban az autóversenyzés szépsége és a helyzet gyors felismerése.De ezek totál nincsenek benne a 2ben, mert mivel minden kocsi más-más és itt mindenkinek más a ,,drift" tudása így nem tudod ő mikor indítja meg a kocsit és mikor állítja újra egyenesbe. Ergó annyi a lehetőség, hogy vagy te mész neki vagy te neki.
Ezért is mondom, hogy persze nekem is hiányzik a vérbeli verseny érzet, de hála égnek a játék kompenzál másképp így megvan az egyensúly és eltudom felejteni, hogy nem az 1el játszom és élvezni tudom sőt sokszor még jót is lehet lesni mennyire kijött 1 kanyar stb. Ennyi.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
--Lorant--
üzenetére
Árkád játéknál nem ritka.
Ez a netes Time Attack azért marhára idegesítő, mert a mazsolák miatt nem tud az ember normális időt menni - keresztbeforognak, direkt neked mennek, beléd mennek féktávon... áhh
-
--Lorant--
aktív tag
ccccccc nem értem miért vagyok jobb billel mint kormánnyal? Sokkal lassabban megyek ha kormánnyal bíbelődöm

-
r4z
nagyúr
válasz
beefjeez
üzenetére
RX7-tel megyek, az egyenesben is csúsztatom a hátulját, hogy számolja, de úgy se elég neki. Pályából az a 3 rövid van csak, ami a bajnokságban van, nem tudok vele variálni (a japán hegyekben menne simán, nem lenne gond).
Csapoati: Persze, végig lehet vinni enélkül is, de maximalista vagyok

-
Csapoati
nagyúr
Nekem se sikerült, az az egyetlen sponsor objective, amit nem csináltam meg a karrier alatt. De anélkül is simán végigvihető.

Amúgy érdekes ez a drift... megyek tegnap egy 208 ezres harmatgyenge menetet online, mondom leszek kb 7-8., erre 1.? Na most tényleg ennyire nehéz (főleg a Grid 1-eseknek), vagy csak épp kiemelkedően bénákat fogok ki többször is - mert csomó győzelem driftben jön össze. Ráadásul úgy, hogy 2-3 kanyarban tuti nullázok.
-
twine
veterán
Mer' noob vagy

Hogy on is legyek:
"Az kizárt dolog mer'nem tudom"....
Én még nem tartok ott... 
"Hétvégi játékosként" nekem nagyon tetszik a game....
Billzettel el sem tudom képzelni,,,mivel nagyon sokszor használom kanyarokban a "félgáz opciót" az x360 kontrollerrel ....(persze csak íves kanyaroknál,,,,ha 90fok környéke, akkor keresztben szoktam becsapódni)
-
Steady74
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
kormánnyal mentem/megyek
-
r4z
nagyúr
Srácok, elakadtam a 4. szezonban. Nem bírok teljesíteni egy sponsor objective-et; 800 métert kéne driftelnem a Skullcandy driftbajdnokságon, de ha megszakadok se sikerül. Nektek se ment?
-
Steady74
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
en ugy erzem igen. miota kiprobaltam a race on jatekot, erzem a jelentos kulonbseget.
ettol fuggetlenul szeretheto volt a grid1 mindig ezt mondom, de irrealis. spaban (leirtam mar) 2:00volt a szint, minden mas jatekban 2:3X... fekezni alig kellett, csusztatni, motorfekkel siman lehetett kozlekedni. jo pelda erre pl eppen spa a 8-9-10 es kanyarok.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
sry, de ez tök nem ide illik... nekem ennyire soha nem csúszkált a Lacetti (sem) G1-ben.. SOHA!.... max a rázókő ha megdobta... de driftelni soha nem driftelt így, ahogy neked....

tudom, mert éveket játszottam vele... onlány is...
(#1774) Steady74
nem, nem kellett.
DE! elfogadom a nézetedet, de nem sok G1-es fog veled egyetérteni szvsz

-
Steady74
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
igen, nem annyira csuszkalos, de az auto jellegehez kepest irrealis dolgokat kellett muvelni vele.
-
kpal
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezt adom jogos!

-
Steady74
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nagyjából ilyen:
teligáz(rajtnál), gáz-gáz-gázevétel kanyar előtt, pici fék- befordítom az orrát-visszavált- gáz-csúsztat-csúsztat, teligáz.pont olyan mint az 1-ben volt.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
De már alakul

Nyalonzó LOL

Na befejeztem az OFF-olást, mert még kapok érte

-
Syrius XIX
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem tudom, kinek hogy!
GRID 1, F1 2011-2012 Kontroller, GRID 2 (mivel jobban bejön, vagy bejött) Billentyűzet, NFS sorozat +int csak konti (nekem)!

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kanyarodás: nyíííííííííííííííííííííííííííííííííííííí-bő-bő-bőőőőőőőőő-nyőőőőőőőőő-nyííí-nyííí-nyííííííí-nyííííííííííííííííííííííí

Vezetékes fülessel képtelen vagyok vezetni. B*szt*t a kábel

-
- = Zk = -
félisten
Így kénytelen a család elviselni a vezetékes hangszóróból jövő nyííííí-nyíííííí-nyíííííí bőőőőm-bőőőm-bőőőm nyííííí-nyííííí-bőőőőm -öt

- ezen jót nevettem

- mert nálam is ez van, csak fülesen...tehát a kanyarodás az olyan, hogy: nyíí-nyííí-bőőő-nyí-bő-bő-nyí-nyíííí-nyííí-nyííí

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kormány nélkül meg sem próbálnám

Már olyan szintre jutottam,hogy nem tudom használni a vezeték nélküli fülesemet, mert kicsit késleltetve adja a hangot a képhez képest és ez már pont elég ahhoz, hogy későn váltsak
. Így kénytelen a család elviselni a vezetékes hangszóróból jövő nyííííí-nyíííííí-nyíííííí bőőőőm-bőőőm-bőőőm nyííííí-nyííííí-bőőőőm -öt 
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az elején engem is idegesített, de megerőltettem magam és leültem nagyon sokat gyakorolni. Még mindig messze vagyok a profiktól, de legalább már nem pörgök a kocsival folyamatosan, mint egy búgócsiga, meg azért az esetek 99%-ában meg tudom fogni, ha elkezd táncolni, csúszni

-
- = Zk = -
félisten
igen F1 engem is ilyenek miatt tett vágányra.... kanyarodás, kocc és már nem vagy azon a helyen ahol lenned kéne
....
a kezdő csapatok "nekem" halál bénák... de persze, hoyg nem azonnal a McLaren-nél kezdesz... jogos...
na oda nem volt jó a box controllera coll off dologra meg +1 (Y)
(#1757) Syrius XIX
grid 1 óta nem billel tolok autóvezetéses megoldásos játékot...
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez lesz az első játék, amit kénytelen leszek kontrollerrel kipróbálni DFGT helyett?

Coll off-ra (nem fikázás, csak vélemény, pont ezért van "off topicban"): személy szerint nem szeretem, mert egy versenyzés nem csak arról szól, hogy egyedül mennyire tudsz gyors lenni, hanem hogy a versenytársaidra figyelve, a védekezésük ellenére hogy tudod lepárbajozni őket sportszerűen. Nekem pl. pont ezért jön be nagyon az F1, mert ott elég egy minimális figyelmetlenség és már mehetsz is be a boxba új szárnyért
. Ott nagyon nem kifizetődő az állatkodás
Mondjuk valakinek meg az nem jön be, hogy egy zárt pályán menjen 20-30 kört.De ettől függetlenül biztos, hogy megvan ennek a játéknak is a szépsége, és jól el lehet vele szórakozni. Ízlések és pofonok különbözőek

-
Syrius XIX
addikt
Esetleg valaki most
ni 1 kicsit? 
(#1756) - = Zk = -: Grat! Nálam + pont fordítva van!
Visszaállítottam billentyűre, mert a kontrollerhez képest összehasonlít6atlanul jobban tudom irányítani billentyűzettel! 
Ugyanazon a versenyen 6 kör alatt 6 mp.-vel jobb időt tudtam hozni billentyűzettel, mint kontrollerrel!!
-
- = Zk = -
félisten
szó mi szó, nálam az irányítást "megmentette" az X360 controller.... nem gondoltam volna, hoyg ennyit fog dobni rajta....
-
-
Syrius XIX
addikt
Én + csak annyit mondok, h szerintetek akivel nem találkoztok Online, az hol van napi szinten?

-
Nálam is meg meg akadt, igaz nekem fx-em van, de az AMD APM ami okozza az ilyen akadásokat. Ki kell kapcsolni a biosban és akkor már jó. Amint eléri a procid a kijelölt TDP értéket leveszi az órajelet, a játék pedig akadással honorálja ezt, aztán megint jó. El van cseszve az APM-je, illetve alapból nem értem minek kell. Ha a procinak áram kell a működéshez akkor kapjon.
Nem tuningolok, csak hiába 125w a TDP-je az FX8120-nak túl tudja magát tenni rajta.

-
Csapoati
nagyúr
En csak annyit mondanek a tobbieknek, hogy "Do not feed the troll!", masreszt aki szereti a jatekot azzal talalkozunk online, aki meg nem, nos... miert jatszik akkor, miert nem megy vissza a nosztalgikus es tokeletes elso reszhez?

-
Syrius XIX
addikt
Én max.-ra állítottam mindent, videót is készítettem, majd kirakom (pedig nem mai a proci)!

Futásbeli különbséget nem fedeztem fel Karrier és Online között!

(#1731) intercooler válasza Syrius XIX (#1715) üzenetére: Na nem viccelek!
Irányít6óság szempontjából ugyanolyan szar, mint a szimulátorok beállítás előtt, csak ebből még a beállít6óságot is kifelejtették!
Ne legyen igazam, de fognak javítani rajta, de természetesen fizetni fogunk azért is (és nem is keveset, már akinek még így is kell)! 
(#1732) beefjeez válasza Syrius XIX (#1715) üzenetére: Nem azért szarozom le, mert nem szimulátor! Pont azért szarozom le, mert utálom a szimulátort, ezért GRID-ezem és nem valami szimulátor szarral kínlódok! Ez + pont a szimulátor szar irányít6ósága felé ment el! Fentebb már leírtam am.!

(#1738) Brian_GT válasza intercooler (#1737) üzenetére: Coll: OFF-ba jobb csatákat???
Na ne röhögtess már!
Hol van ott a csata, amikor Coll: OFF!!!
Mész ahogy tudsz, ennyi a Coll: OFF és pont! 
Coll: OFF-ról már ismeritek a véleményemet, de aki esetleg nem, csak az olvassa el a következő 5-6 sort!
CoLL: OFF: Minek? Ahhoz nem kell Online kapcsolat, még csak karrier rész sem! Sima TesztVezetésben körözgetsz magadban a szellem verdával oszt annyi! Teljesen értelmetlen!
Most el lehet kezdeni, h "De igenis van értelme, mert fű, + hűha és különben is", de ne ragozzátok, mert abszolút semmi értelme!
+jegyzem: Úgyis lesz aki ezen felháborodik és akkor is elkezdi taglalni, h mi az értelme, de felesleges, nem érdekel! 
(#1739) - = Zk = - válasza Brian_GT (#1738) üzenetére: A very big THX & my all RESPECT for Your!
ez nagyon odabasz, grat! 
(#1747) dragonfx válasza Syrius XIX (#1726) üzenetére: Én igen, az első métertől kezdve! Szerintem csak úgy van értelme!

(#1748) Doomgiver válasza Csapoati (#1745) üzenetére: Dehogy! Szerintem többen úgy vannak vele mint én! Drift-es autó drifteljen ez ok, de könyörgöm a többi ne már!!!

-
dragonfx
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
én nem megyek online elég ha a world seriesnél az agybaj kerülget.borzasztó eza kontroll igy elbaxni már másnap keleltt volna egy patch update ehhez ami ezt megoldja.rettenet.
pagani huayra 220szal driftelek azért....

utána gyorsulok és 270nél baxki lelép az agera R mint a picsa...
kinek sikerült azta versenyt emgnyernie?ahola kiesős van és a kanyarodos egyszerűen nem lehet megelőzni én nem tudoma gép hogy nem csapodik sosem falnak olyan sebbeségekkel emgy kanyarba drift nélkül.

ez a season 4 már tényleg élvezhetetléen xarrá lezuznak
..kilöknek állandóan.
full damage.gal nyomja valaki??
ekkor akülönbség nincs ez a sportautok között.... -
Csapoati
nagyúr
Állat egy gép ez a Bac Mono, csak lehetne kicsit erősebb. A driftundorosaknak mindenképp ajánlom, nagyon stabil.
Szim-nem szim kérdéshez: Érdekes, én mindkettővel tudok és szeretek is játszani, csak nem mindig van kedvem egyikhez vagy másikhoz. -
Steady74
addikt
erről van szó uram, nem fikázni kell, élvezni ami van! Asszonnyal is ez a helyzet

Zyl amúgy el van tévedve szimulátorilag, valahogy az rF olyan mint bikának a vörös posztó. Mondhatom én neki, hogy nézzen meg más autós játékot, mert a g1 és a g1 fizikája közelében sincs annak, amit érezni kellene, de ha megszokod, jó az.
X63: gyere race on ligába, jó a társaság, remek a játék, csak magyarok, szuper a játék, szar grafikával!!
-
kpal
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Igen az G1 az mindig az lesz grafikát nem nézve csak a fizikai jellemezőket ( ami persze fontosabb mint ahogy kinéz egy adott autós game )
míg nem jön egy olyan ami valóban attól is de picit jobb lesz. na akkor mondható az újabb Grid mérföldkőnek 
De azért G2 is már azt mondom élvezhető .

-
laca000
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki küldeni nekem (erre a mailcímre: pinterlaszlo76@gmail.com) a 3. szezontól egy mentést?
Az előző korrupt data-val elszállt..
Megköszönném

-
Brian_GT
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem is a lökdösődés...most tekintsünk el a sok kis hülyétől aki kilökésre megy....de normális emberek is egymásnak mennek...egyszerűen nem tudod kikerülni... vagy akkor érsz mellé ha ő dobatja és eltol a seggével vagy akkor érsz mellé mikor visszaáll egyenesbe és akkor azért kapsz pofont. Szokd meg a coll off-t. Ez van. Jó ez a móka így is.
-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Mi is privát szobát csináltunk az elején igaz?, de aztán open lett belőle coll off-al.
Higyjétek el ezerszer jobb csatákat lehet tolni ha nem attól kell félned vagy beléd mennek vagy te bele szállsz valakibe.
Kérdezzétek meg intert vagy Csapoatit, Smisa-t milyen élre menő csaták szoktak menni. Nincs fizikai kontakt és?? akkora hagulat szokott lenni mikor ilyen ezredeken nyer vki.
-
x63
aktív tag
Ez a multi egy vicc, összefújja a világ szemetét a Codemasters szele egy rakásra azt ott garázdálkodhatnak egy helyen büntetlenül 2013 -ban, mert nem tudják megoldani a pályán kívüli autózás problémáját.
Alkalmatlan a szórakozásra, talán ha egymás közt játszunk lesz valami.
A rankedet nagyon szerettem az 1 -ben, ez a mostani kritikán aluli. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Szia! Nekem ugyanaz, mint az egyben. Ha nincs meg küldöm.
-
beefjeez
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Másik, éveket szimulátoroztam, nekem ne mutasd be.
Ez nem erről szól, nem kell leszarozni azért, mert nem szimulátor.
Pont. -
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Grid2 szimulátor irányba ment el? na ne viccelj, grid1-ben több (söt) vannak beálitások az autóra vonatkozoan, itt semmi akkor ez hol szimulátor?
-
PiE137
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Sztem a játékok nagy része úgy készül, hogy hónapokig csak vázolgatják, tervezgetik, és a tényleges program 60-70%-át az utolsó hónapokban kapkodják össze! Ezért csúsznak sokszor a határidőkkel...
Vhol minden program félkész, mert a visszajelzések után lehet csak elvinni a tökéletesítés irányába, ahhoz meg felhasználók kellenek, és sok ezer tesztóra.
Más kérdés, h sikerül-e javítaniuk az összképen, vagy rontanak. Nekem pölö az első rész 1.3- al már nem jött be annyira.... -
Brian_GT
őstag
válasz
beefjeez
üzenetére
GHz nem minden esetben annyira fő szempont. Egy corei 3ason vagy egy A8-A10es procin már nagyon nagy különbség lenne. De átlagban az igaz, hogy azért a 3.0 alap nyers erő legyen meg. Nekem gtx460on van és a kártyában szerintem több van, mint amit a core2q q6700 ki tud hajtani.
-
dragonfx
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
mind képes driftelni.

ez a pagani brutál ha 1x megállsz vele nem lehet elindulni...kanyarba feltünően későn teszi ki a seggét...

mi lenne ha stability control.t ki lehetne kapcsolni meg az esp.t.

-
beefjeez
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Jó optimalizáltság = egy hd4830 viszi highon.
-
dragonfx
veterán
válasz
beefjeez
üzenetére
ja mielőtt elkezdem a tour igaza részét azzal kezdjem?
na megnézzük elérhető már e az.Syrius>>igen magyar vagyok de ne gyere te is a helyirással.
. szerintem a grid1 sokkal messzebb volt.15 percig driftelsz körbe körbe csuszol 1-2cm.re a bojátol??ez a valóságosabb?

vagy az hogy az auto erőből is tud driftelni meg kézifékkel is és ha tul nagy sebbeséggel teszed értsd 150-200 akkor nem fogod tudni ellenkormányozni visszahuzni és a falba kötsz ki, és ha kanyarbol kimenet hamar nyomsz gázt "belefordit a falba"??..mert ezek totál valoságos dolgok.na mega féktávok is azok...nézz meg egy nfshp.t és rájössz mi nem a valóság...

-
Syrius XIX
addikt
(#1560) dragonfx: Te magyar vagy úgy igazából?
Jó pár HSZ-edet elolvastam (mindet), de abból nem az jön le!
GRID2 nem közelít, hanem távolodik a valóságtól! Az 1 sokkal(!) közelebb volt a valósághoz!
Na nehogy már bárki is azt mondja nekem, h az autók(-nak) így (kell) viselkednek! 
Nekem a GRID2-ről továbbra is az rFactor) jut eszembe (pl.: a brutál hosszú fékutak és kanyarban a gáz adása lehetetlenség miatt)!

(#1567) beefjeez: Talán azért mert nincs!

Menjünk sorba:
A jó optimalizáltságtól: Mi, hol?
a részletes autókról: Az 1-ben (is) épp eléggé részletes volt, ha Ultra-n játszottad!
a szép grafikárál: Az 1-nek szebb volt a grafikája! Az 1-hez képest nekem ennek a grafikája "olyan rajzfilmes"-nek tűnik! Pl.: NFS: Carbon vs. NFS: MW, vagy NFS: Underground 2 vs. NFS: MW. Nézd csak + a 2 közti különbséget!
meg a sokrétű autó csomagról?: Azt majd még +látjuk! De! Miért is nem tették bele alapból? Talán azért, mert akkor nem tudnak annyi lóvét lenyulni az emberektől???
Ha ennyire szimulátort akartok, menjetek lfs-ezni vagy rfactorozni...: Pont erről szóltak az eddigi HSZ-ek, h nem akarunk szimulátorozni, azért GRID-ezünk és nem mondjuk pl.: rFactor-ozunk, vagy valami ilyesmi! Jobb GRID1-et vártunk a 2. résztől, ezzel szemben...!
miért nem lehetett 1.4 patch a GRID1-hez?
Ez eddig neked nem jött le? Márpedig a GRID 2 erősen elment szimulátor irányba!!! 
(#1568) kpal válasza - = Zk = - (#1545) üzenetére: Ezért az 1 nekem az etalon (és ahogy a 2-őt elnézem az is marad)!

(#1571) Csapoati válasza beefjeez (#1567) üzenetére: Akkor menjetek, versenyezzetek és Isten áldjon benneteket. Ne olvasgasd itt a "sírást"! Ennyi!

(#1573) beefjeez válasza Csapoati (#1571) üzenetére: Ez azt sugallja, te még az életben nem játszottál szimulátorral!

A GRID 2-őt kizárólag az 1 emlékére (és miatt) vettem +)!
(#1584) Brian_GT válasza intercooler (#1578) üzenetére: Egyáltalán nem kell, nemhogy 100*, de még 10* sem elolvasni, mert akinek tetszik, az nem olvasgat, hanem tolja!
Akinek + nem tetszik, az +próbálja +keresni benne az értelmet és a lehetőséget! 
Az igazság az szerintem, h ezt a részt nem 2 év alatt készítették, hanem (mivel sok volt a folytatás miatt a sírás, h mikor lesz már beígért GRID 2. rész):
1. 3-4-5 hónap alatt összedobtak valamit (mert az egész olyan félkésznek tűnik), na nesztek itt van nektek GRID2 oszt egyétek + alapon, vagy
2. tudatos a félkész állapot és a patch-ek sem lesznek ingyen, így többet tudnak lehúzni rólunk!
Szerintem!

Jöhetnek a le és beszólások!

-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
GuruZone
üzenetére
Szerintem ma a szerverekkel volt valami. Egy endurance verseny elején is hopp, 10 emberke disconnectelt, maradtunk ketten.

Ja, a nap poénja: valami csávó végig beszélt a mikrofonjába (nem volt időm kilőni) egy time attack közben, de ilyen dagobert bácsis hangon - alig tudtam a vezetésre koncentrálni.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem is, változatosabbak a pályák.
Viszont az előbbi problémám megint áll: folyamatosan disconnectel a rohadék verseny közben is.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem jobban bejön mint a második rész.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ú az ritka car...

úgy elbacták.... azt tuti nem..
-
GuruZone
őstag
Akinek van kedve jöjjön, Guru@HUN-ként vagyok fent
3 Roundos Checkpoint jön
-
Csapoati
nagyúr
Megnézné valaki nekem, hogy tud-e online játszani? Nekem egyfolytában azt írja ki, hogy you're not connected to Steam, holott a netem jó és a steamen tudok bármit csinálni.
Tárgytalan, már jó.
-
-
--Lorant--
aktív tag
Megjött nekem is a játék ,és egyenlőre gurultam vele egy két pályán....Mit mondjak ? tetszik! egyetlen egy gondom volna ,noha igaz most még időm sincs ,hogy próbálgassam,de Gaben ,Rolly ,Rototti Küldjetek már kormány beállítást. Privátba küldjétek legyetek szívesek ,ha jövök ne keljen vissza keresgélnem a fórumon. Előre is kösz! Sziasztok

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. A játékkal kapcsolatos kezdeti mérgelődésem már elszállt 

Itt legalább számítok rá alapból és eszemben sincs kívülről kezdeni az 1. kanyart.

ni 1 kicsit?

..kilöknek állandóan.