Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Miert nem playlistre mesz?
Amugy a letoltesi regio mindegy, jatszottam mar del-afrikaival is. -
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az túlzás tökéletesen tetszik a játék...számtalan dologba kötök bele én is, csak hát elfogadom vagy perpill ez a dolog nekem okés, hogy így csatlakozik.
Amúgy csak tanács...ne babráljátok a steam beállításait régió meg ilyesmi terén...én nem csinálok vele semmit és mindig jó.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Állítólag a Steam letöltési régiójához is van valami köze! Amikor még működött a community.codemasters.com (halkan kérdem van-e valami helyette?!) akkor ott sokan panaszkodtak, hogy szinte csak UK - London ra állítva találtak pl. szervereket, vagyis így beállítva jobb eséllyel, mint amúgy. Mindezt többen, több helyről írták Európa szerte.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
Egyetértek.
Mondjuk engem talán azért is zavar ennyire, mert ős-pc-s vagyok, szeretem látni, milyen szerverre megyek, hol van, milyen pingje van, hányan vannak rajta, és szívből gyűlölöm a konzolos next-next-next felépítésű multit..
Hadd döntsem már el én, hol akarok gurulni...
Az meg tényleg vicc, hogy sokszor nem talál semmit... és nem lehet netfüggő, mert 3 neten is játszom, munkában is megnéztem, tesóméknál, s nálunk is. -
scampolo84
aktív tag
Összességében nekem a mai napig a legnagyobb gondom a multival (azon kívül, hogy béna vagyok) ugyanez. Visszarak ugyanoda, kérdem én miért? A másik pedig, hogy olyan időpontokban, amikor 1000%, hogy kéne legyen online élet, nincs szoba?! Sokszor egyik playlisten sem talál semmit (Everything, Race, Alternative, Hardcore) úgy, hogy jó a pingem (12-18), kapcsolat OK, letöltési régió alapból Hungary (van ha ezen variálok egyből talál szobát....)
, pinget általában hagyom Steam alapon (5000), de olyan is volt már hogy ezen változtatva lett szoba egyből, na mindegy, valami itt nem kóser, az tuti! -
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
azért dob ugyan oda, mert van hely...amint betellik vagy keres neked helyet vagy nyit egy új szerót neked...sztem jó ez így...vársz 1 percet és lesz új szerver
-
FoxiestFox
félisten
Ma esti mérleg
-versenysorozat: két első versenyen dobogós vagyok, harmadikon vezetek, utolsó kör felénél disconnect
-faceoff: vezetek, de épp csak, látja hogy nem tud elmenni - > kipördít (nemzetiségét leírni is fölösleges)
-drift: ebben szar vagyok, az én hibám
-touge: vezetek, kanyarban belém száll: engem zár ki a játék
-mennék másokhoz, kilépek-belépek->ugyanoda tesz be. nyilván marha nehéz lett volna leprogramozni, hogyha az ember kétszer kilép ugyanarról a nyomorult szerverről, akkor ne ugyanoda tegyen visszatehát bő egy óra alatt egy normális versenyt sem tudtam menni.

-
x63
aktív tag
Csakhogy ne vesszetek össze.
fékút kalkulátor -
Csapoati
nagyúr
100-rol 31 meter alatt megallni az dobbenetesen jo. Viszont a jatekban ritkan megy az ember csak 100-zal.

-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Jövő héten megkapom az tönkre ment vga helyett az újat ,jövőhét szerdán jövök ismét én is
-
Brian_GT
őstag
31,4 mp alatt fékez le 100 km/h-ról 0-ra a Veyron Super Sport, szerintem az tök átlagosnak számít.
?????????????

Nem egy wikit nézünk
Oda az van írva, hogy 400km/h azaz 250 mp/h-ról kevesebb, mint 10 másodperc alatt áll meg.Amúgy gondolj bele 31,4 mp 100 km/h???? Skoda Fabiaval megállok 10 secen belül 100ról. 31 sec alatt állna meg egy kocsi 100ról kispesten fékezhetnék, hogy megálljak az Oktogonnál

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ja én a való életre gondoltam, arra emlékeztem, hogy Grid 1-ben 400 fölé ment.
Most utánanéztem neten, és elvileg 370-re lőtték be, de a valóságban 354-et tudott Le Mansban. Az Agera 400-at tud, tuningolva elhiszem a 437-et neki. 
-
Rossi
addikt
válasz
Revenge
üzenetére
Én (és most nagyképű leszek, de nem baj) néha alap SLR-el "fogtam" a Bugattikat, ami azt jelenti, hogy kb. csak azok végeztek előttem.
Most viszont a tuning Bugattim ellen esélyem sem lenne magam ellen az SLR-el...
Brian_GT:
31,4 mp alatt fékez le 100 km/h-ról 0-ra a Veyron Super Sport, szerintem az tök átlagosnak számít.
Én speciel a játékban nem vettem észre, hogy lomhán lassítana...
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Pedig annyi! Nézd + 24hrs-Le Mans-ban pl.! 1. 000%

Sry a link-ért, de:
Le Mans: Circuit De La Sarthe in 1hrs.!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Az Agerával multiban (tehát tuningolva) 437-et mentem.
Szerintem utóbbi a reálisabb amúgy, nem hiszem, hogy az R10 majdnem 420-at tudna. Aztán ki tudja, nem néztem utána. -
FoxiestFox
félisten
Én a Civic-re éreztem rá tegnap éjjel, kemény versenyben behoztam harmadik helyre valami Párizsi éjjeli versenyen, egy igazán élvezetes menetben

És ezen kívül is volt 1-2 jó versenyem, szóval tegnap nem haragudtam annyira a játékra.
Mármint eltekintve a random disconnect-től és játékbezáródástól, mindkettőből jutott 1-1.
A Skyline R34 is meglett, még nem tudom piszkálgatni, de már így is jó kis gép. -
Brian_GT
őstag
válasz
Revenge
üzenetére
Liveroute-nál azért olyan pályák vannak ahol sok egyenes is van, oda én is Agera-t választanék én pl olyanra mondom, mint pl San Marina vagy Dubai éjszakai pályái ahol az egyenesben más kocsi se tudja kifutni magát, nem hogy az agera...a sok hülye S miatt meg nehéz jól menni vele, mert ezeken a pályákon nagyon buzi a cut corner...könnyű beleszaladni.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Revenge
üzenetére
Így van, ha tudod a pályát az Agera verhetetlen. Akkor tudod utolérni ha vacilálsz milyen kanyar jön és belefékezel, mikor utólag kiderül ott nem is kellett volna. Amint van 1 kis egyenes olyan előnyre lehet vele szert tenni, hogy behozhatatlan. Én is azzal megyek már végig.... egyedül oda nem jó ahol sok a kanyar... mert a seggdobálása miatt kell tér, hogy kifussa magát.
-
Revenge
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Az agera egy állat! Alá is van írva, hogy kategória: drift. Analóg gázadással lehet kanyarítani az íveken. Ez a kocsi már billentyűvel halál. Ja és kívülről kell tudni a pályát, (400km/h körül) és akkor lehet bizony kanyarokat kilinccsel előre venni. Sokáig a 722 GT SLR Merci volt a kedvencem fullra húzva. (ami fogja a bugattikat lazán jó kezekben)

-
Brian_GT
őstag
-
Dr. Gonzο
senior tag
Menjünk inkább játszani...
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Az irányíthatatlan sodródás nem drift, hanem csúszás. Igen, az autók bizonyos sebesség felett megszúsznak, ezzel semmi gond nincs.
Azzal van, hogy driftelve a kanyarokban gyorsabban lehet haladni sok helyen, ami nagyon illúzióromboló.
Én jobban szeretném az ívekre tapasztani az autót, és a legkisebb csúszásra elvenni a gázt, korrigálni, és így tovább.
Abban van kihívás (vagyis lenne), nem abban, hogy akárhogy megyünk be a kanyarba, egy kézifékkel el tudunk fordulni valahogy...
Előbbi esetben még a többi versenyző mozgása is kiszámíthatóbb lenne, hisz mindenki ideális ívekre és féktávokra törekedne, biztonságosabban lehetne versenyezni, nem kéne azt találgatni, hogy na, vajon hogy megy be a kanyarba, hogy jön ki, mikor csúszik belénk, vagy mi belé... -
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem tudom, csak gondoltam érdemes +kérdezni!
Melyik autó driftel kanyarban mondjuk 100-nál?
Ja hogy miért kérdezem?
Azért, mert nézd + mennyivel mész bele 1 kanyarba, ahol "drift"-el a verda! Szerintem (kihangsúlyozva, h szigorúan szerintem!) kb. 250-nél mindegyik "drift"-elni fog, akár mit csinál az ember vele! És fog is, miért ne tenné ekkora sebességnél!
Ez az én véleményem és amennyiben nincs igazam, azt is Lfogadom!

Hozzátenném még azt a szösszenetet, h én egyáltalán nem tartozom azok közé, akik védeni szokták a játékot!

(#3956) dying_star válasza Csapoati (#3955) üzenetére: Csak +jegyzem: Itt is van VOTE_KICK _AT_NEXT_RACE, vagy valami ilyesmi, max. nem figyelted!

(#3957) puttonyos válasza dying_star (#3956) üzenetére: Most olvastam, h már leírtad!
SRY, de nem baj, ismétlés a tudás anyja! 

-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az első visszaszámlálás (szavazás) alkalmával kell a névre kattintani és ott vote.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem élnek a felhasználók a kiszavazással!
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Itt is lehet voteban-al élni. Egyéniben meg a szoba készítője tudja kidobni az embereket!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A szimulatorokban is rengeteg az idiota. Pl a Race 07-ben is siman kinyirnak az elso kanyarban. Szoval ez inkabb emberfuggo, bar a Grid 2-nel a driftes fizika is megneheziti a balesetek elkeruleset.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
megoldhatták volna nagyon sok hiányosságát. Még az ütközéseket is. Lehetne rá írni megoldást.
Mivel nem tették, gondolom nem érte volna meg.Vagy csak leszarták.
A felhasználókkal szinte minden játéknál baj van, más autós játékok valahogy megoldották már a multit rendesen.
A fizika meg ja, olyan, amilyen, de előnyként szerintem hülyeség elkönyvelni a drifetlős kanyarodást, hiszen van a játékban drift játékmód, ott a helye, nem pl egy pályaversenyen... egyszerűen komikus...
Ettől függetlenül el lehet vele lenni, ha épp élhető társaság kerül össze egy szerveren.
Csak bosszantó, hogy mennyivel jobb is lehetett, volna, ha... de nem lett. -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a multis problémák, nem a játék hiányosságai. Ott bizony a felhasználókkal van a baj!
A játék képtelen megkülönböztetni a szándékosságot, vagy, hogy ki a hibás.Egyetértek, hogy könnyebb lenne a drift stílust nélkülözve vezetni. De ennek a dritnek is van élvezete. Én pl a T1-ben az első kerekes Alfát is kilincsel előre vezetem és azt gondolom, hogy eredményesen.
A hátsó kerekest meg bizony keményen tanulni kell, de ha egyszer ráérzel....
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Ja, nem azért mondtam... vannak vezethető autók, és az árkádsággal sincs gond, hisz annak tudatában szereztem be én is a játékot.
Most inkább a multis butaságaira gondoltam...
De számomra a driftelés elhagyásával is nagyot nőne, mert továbbra is árkád lenne, de egy fokkal komolyabban lehetne venni.
Érthetetlen, miért menő amúgy ezt beépíteni egy játékba manapság. Az említett NFS is (Hot Pursuit azt hiszem) egész hangulatos lett volna, mert az autók és pályák szépek, az üldözések jók (kb ennyit vár az ember egy hasonló játéktól), de ez, hogy drift nélkül nem lehet kanyart venni normálisan... hát ez
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mivel ez nem szimulátor, hanem árkád leginkább, így belefér a "driftelőskanyarodós" stílus.
És ha majd megtanulod kezelni ezt a technikát, akkor ad majd élvezeti értéket a játék!
Az elején én is ugyanezt gondoltam mint Te, hogy irányíthatatlan. Megtanultam kezelni és élvezem vezetni pl a T2-ben a Mercit, vagy T4-ben a McLaren Mp4 -et. Megdolgozom érte minden kanyarban, de élvezem és eredményes! -
FoxiestFox
félisten
válasz
Brian_GT
üzenetére
Tényleg tök valósághű lenne ezzel az NFS-szerű driftelőskanyarodós elnyomorított fizikával

Tegnap este beszéltük játék közben Rossival, hogy király játék is lehetne ez, ha nem lenne f*s.
Értsd: ha nem lenne tele olyan idegesítő játékmechanikai elemekkel, amik kis odafigyeléssel megszüntethetők lennének, megdobva ezzel a cucc élvezeti értékét, és visszavéve a hajtépési faktorból -
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az a baj, hogy a hardcore meccsre nem engedném be azt aki nincs 80as szinten legalább. Mert oda tapasztalt versenyzők járjanak ne a faltól-falig jóskák. Ott semmi keresni valója annak aki nem tudja irányítani a kocsikat rendesen. Kedvenc játékmódom lenne, mert végre valóság közeli lenne autózni, hisz nincs flashback és kis hiba is végzetes lehet...de nem lehet mert kis szintű idegbeteg hülyék járnak fel rá.
-
Rossi
addikt
Azért az nekem kezd sok lenni, hogy a köcsögök miatt tegnap este minden 3. versenyem ment a kukába.
Ha vétlen vagyok, és flashbackelek, akkor mi a ................ért engem dob vissza 6-8 helyet? Vagy rosszabb esetben a legvégére...
Utána meg hámozhatom át magam a mezőnyön, ha egy paraszt ki nem lök megint.
Szar ez így.

Meg lvl 28 fölött mi a motiváció

-
scampolo84
aktív tag
Srácok én ma sajnos műszakban vagyok reggel 7-ig, de holnap este 20:00 után készen állok egy jó kis menetre!

-
Rossi
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
Én fél 10, 10 felé vagyok (szinte) minden nap fixen.
Egyébként én már úgy vagyok a direkt kilökdösősökkel, hogy ha egyenesben bárki mellé érek, és csak kicsit is mozdul felém, akkor már félrekapom a kormányt, inkább mint egy flashback.
Aztán ha mégsem belém akart jönni, akkor csak mosolygok magamon...
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
HC-n szoktam kezdeni általában és igyXM +fogni az utolsó helyet! Így az első kanyar után általában benne vagyok az eléső 4-ben!
nem tom hová sietnek! Ép verdával könnyebb! 
+ ha valaki mellé odaérek, általában (kivéve, ha ismRM az illetőt) már számítok rá, h nekem fog jönni direkt, mert ez a trendi!

(#3940) Brian_GT válasza scampolo84 (#3938) üzenetére: Szerintem ha lesz
ás, akkor kb. 7-től, ha nem lesz akkor 8-tól! 

-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Elhiszem...szép volt... nincs különösebb gondom velük csak rossz óráimban ért a ,,támadás".
De ma semmi nem tudja elrontani a kedvemet...megvannak az első kockáim!!!!

Lesz ma vmi guriga és ha igen mikor...ha nem lesz akkor hánytól?

-
drr
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Így kell ezekkel bánni!

-
scampolo84
aktív tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Nyugi, nyugi... tényleg hardcore-on van a legtöbb fa**, de sajnos akad mindenhol.
Én tegnap játszottam A1 Ring, endurance, én SL 65AMG maxos tuninggal... előttem a kis német bohóc valami BMW-el, de mindegy is... Kétszer értem mellé, kétszer pöckölt meg úgy, hogy flashback lett a vége. Na mondom a K! any**! A következő féktávon én is elfelejtettem fékezni és 250-el röppent a gumifalba. Olyan szép volt, hogy még a könnyem is lecsordult.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Több, mint 100 órám van a játékban, letudom kezelni őket, csak akartam egy normálisat gurulni és pont sikerült azt a napot megtalálni a a sok hülyének, hogy kiszúrjanak velem, mikor ma hozzám képest a kaszabolós sorozatgyilkos bölcsődés kisgyerek lenne.
-
Brian_GT
őstag
Benyalhat tövig az összes kis b**zi fent online-on. Nem lehet hardcore meccset játszani, mert nem képes fair játékot űzni... azt az első koccnál szarrá töri a kocsimat... neeem ott kell versenyeznem a sima normalban ahol mivel nincs törés meg van 800 flashback faltól falig jóska mindenki az agera-val is. Az nem játéktudás faltól falig megyek, ha meg bemegyek ahol az is számít ki hogy tud vezetni odajön a sok szartúró. Ezek nem tudom miért nem mennek a simába ahol kedvükre tőrhetik egymást...sok b**ott b**ráns be**sott b*zi ...
-
drr
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére

Gyakori hiba, hozzá kell szokni... -
-
dzsavermadar
senior tag
Egy darabig nem volt netem, és kipróbáltam mennyire működik a Grid 2.
Működik! (természetesen csak Single player)Viszont!
Két versenynél kipróbáltam, és csak 6-7 autó közül lehetett választani. Többet nem ajánlott fel.
Volt benne DLC-s is. (minden kategóriában nem néztem, de talán azokat mindig adja. T4-ben pl. mindkettőt) -
Brian_GT
őstag
Over!!! 1-et jegyezz meg... mi az hogy vége van egy gyorsaságinak...olyan nincsen!!!

+ Nem fékezünk......Gáz Gáz Gáz Gáz....
Nem veszed el a gááázt!!! Nem félünk...óvatosan 
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Welcome

-
FoxiestFox
félisten
válasz
Brian_GT
üzenetére
A touge nekem eddig bejön (ettől eltekintve ugye), mert biztonsági játékot szoktam játszani, lassan megyek, de nem pördülök meg, a másik hibázik gyakran

Elengedem előre már az elején, és eszi a fene, hogy a nyakán vagyok...
De ha fékezek egy kanyervételhez, és belém durran, akkor is engem zár ki, illetve ha már jönnék ki a kanyarból, de oldalba durrant, akkor is. Érthetetlen. -
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nem..gyakorlatilag úgy nézi, hogy tilos mindennemű hard-abb ütközés...ha meg meg is pörögsz azt meg rögtön visszafele menésnek veszi és kizár... bár ha megpörögsz úgy sem éred már utol és felmegy a csúszka, szóval mindegy.... hülyén van picit megoldva de talán ez még érthető..touge a legkeményebb játékmód sztem..face off-ban lehet lehetőséged hibázni...mert végig kell menni...itt nincs
-
FoxiestFox
félisten
Touge-ban vajon miért engem diszkvalifikál mindig, mikor nekemrongyolnak hátulról, oldalról, stb?
De komolyan, MINDIG. Nem volt még olyan eset, hogy a vétkes felet büntesse.
Ez valami bug? -
pit stop
addikt
Üdvözlet mindenkinek!
Van egy kis problémánk. Öcsém játszott offline, és pause után csak simán bezárta játékablakot. Most pedig az alábbi kép fogadja mikor belépne acc-jába:
Vissza lehet még valahogy hozni, és ha igen, hogyan?
-
Rossi
addikt
Custom event, 5 race, 2. hely* és 80.000 píz...

*csajom ...va macskája éppen bele akart vizelni a fürdőszobai csapba, és mivel ezt a szemem sarkából lecheckoltam, rá kellett szólnom, és ugrott az 5. race 2. hely... Így két ponttal lettem második.

Mennyi lett volna az első hely?
-
FoxiestFox
félisten
Baszki péntek van

Úgy elment ez a hét... azt hittem, még csak szerda-csütörtök körül tartunk.. ma este-éjjel már én is jövök gurulászni
Ventur@: én szoktam derbizni, jó móka. Számomra eddig több sikerélményt is tartogatott, mint a versenyek.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Én billel képtelen vagyok normálisan menni, emelem a kalapom azok előtt akik tudnak vele menni.
Minimum gamepadra van szükségem, de az élmény miatt kormánnyal az igazi. -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Syr kollégának ajánlva!
PEACE! -
MeszesKPT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Billentyűzeten ez a top: [link]
-
scampolo84
aktív tag
-
Ez annyira csúnya, hogy nekem már tetszik.

-
Ventur@
senior tag
Üdvözlet gridderek
!A mai napon én is beruháztam a GRID 2-re (pedig sokáig nem akartam, de a Gamersgate-en kemény 6,24 euroért van a játék - alap, semmi DLC - és ennyit szántam max. rá), úgyhogy a kérdésem:
Mennyi hely kell neki? Nincs DLC-ém egy sem (nem is biztos, hogy lesz), ennek ellenére tudok-e majd veletek csapatni?
Aki akar felvehet Steam-en: m3h4n1k (de lehet hogy, monkeyhunter néven jelenek meg
) és ha van PH! GRID 2 csoport, akkor oda is bevehettek, aztán amikor tudom csapatom én is neki
!Béke gridderek
! -
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
hallod!!! szőkének nézek ki?

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Cyberpunk 2077
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Befutott a Code Vein II végső gépigénye
- Óvodások homokozója
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, pinget általában hagyom Steam alapon (5000), de olyan is volt már hogy ezen változtatva lett szoba egyből, na mindegy, valami itt nem kóser, az tuti!

Ott éreztem amúgy rá a kanyarodásra vele. Liveroute-n

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)