Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Sajnos nem ugyanannyi. Publicon ilyen 40000 jár egy nyertes körért, privátban meg még 30 sem (persze szintfüggő). Szintezni jobb publicon, főleg az elején, amíg meg nem szerzi az ember a jobb T4-es kocsikat. Onnantól meg mindegy gyakorlatilag.

-
Rossi
addikt
Miután kiszálltam tőletek, nyomtam publicban kicsit pénz meg xp szerzés miatt.
Vettem egy M3-ast, de még tuningolni kell, hogy felvegye a versenyt...
Szombaton lesz valami nagyobb lélegzetű dolog? Egész nap ráérek, holnap viszont csak nagyon későn fogok tudni.

-
x63
aktív tag
Nekem nem megy a Steam, nektek sem?
Már megy.
-
Rossi
addikt
9, 9:30 körül én is jövök!

-
Csapoati
nagyúr
Lesz ma valami közös móka? Csak mert egyedül bohóckodni most nincs kedvem publicon.
-
HollyBoni
veterán
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Jól látom hogy ebben a videóban nem farol be minden kanyarba az illető? Ez is mod, vagy csak óvatosan vezet?
-
Revenge
tag
Engem belépéskor ez a látvány fogadott pluszba:

-
HollyBoni
veterán
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Tudsz adni linket? Én eddig csak olyanokat találtam ahol az egész cockpit el volt mósodva, nem mozgott a kormány, stb.
-
Revenge
tag
-
dzsavermadar
senior tag
Jó volt a mai este, gratulálok és köszönet a résztvevőknek!

Annyit fűznék hozzá:
Bizonyította, hogy mentalitásban, vagy/és tudásban még van mit fejlődnünk, hogy mindenki számára élvezetes gurulások legyenek.
Nincs mese, le kell szokni a "rankedstílusról".
Nagyon belénk ivódott, és csak odafigyeléssel lehet visszább kapcsolni.
Nem az első kanyarban kell megnyerni a versenyt, mint az eddigi online versenyeken, ahol számított, milyen szerencsével jössz ki az első kanyarokból.
Alakul ez, biztos vagyok benne.
Ha mégsem, akkor teszünk érte! 
Az nagyon jó volt, hogy pár órán keresztül FULL MAGYAR szeróval játszottunk.
Sajnáltam azokat, akik kívül rekedtek.
Volt, mikor 5-en voltak "várólistán" egyszerre.

Figyelni kell, és akár 2 szerót is be kell lőni, aztán legfeljebb összevonjuk, ha fogyunk.Mindent összefoglalva boldog vagyok, hogy az utóbbi hetek szívós szervezési munkájának eredményeként sikerült ennyit összehoznom. Köszönet minden segítőnek és résztvevőnek érte.

Remélem így folytatódik minden.
(#3668) flash-
Van a Steamon Grid 2 Demo ingyenes. Próbáld ki nyugodtan!

(#3672) HollyBoni
Van cockpit nézet hozzá, már letölthető (nem Steames) -
Csapoati
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én előbb végignyomtam a single-t, ott minden kocsival kell menni legalább egyszer és a pályákat is megismered. Csak utána másztam fel a zinternetre.

#3678: Köszi, de Meszeshez képest sehol se vagyok.

-
albert8
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
Engem kicsit frusztrál, hogy pénzt kell gyűjtögetni, hogy normális autóval lehessen menni multiban.
Akármit is adott, egy pörgő-forgó kiegyensúlyozatlan f*s volt (Honda NSX, vagy ilyesmi), még a Golf volt eddig talán amivel menni is tudtam
Én elismerem hogy gyík vagyok még a játékhoz, de hát na... most látogassak fel random szerverekre, amiken többnyire Carmageddont játszanak, hogy gyűljön a pénz és az XP?
Ettől eltekintve jó kis cucc, de még van gyakorolni valóm vele...
-
Csapoati
nagyúr
Köszi a mai gurulást, pár káoszmenettől eltekintve jó volt.

-
HollyBoni
veterán
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
Viszont lehet drift nélkül is kanyarodni. Valamelyik, egyébként elég tetszetős NFS-ben (Hot Pursuit talán) CSAK driftelve lehet kanyarodni, ami kiakasztó... de ez a játék akármelyik árkád NFS-nél jobb, ami Most Wanted után jelent meg, szerintem.. csak karrierben ne lenne a sok idétlen pofázás, net celebrity, meg sportközvetítés és egyéb sallang.. őrjítő, hogy elnyomhatatlan..
(Mindenkitől kérdezem: nincs valami paraméter a játékhoz, amivel kikapcsolhatók?) -
Csapoati
nagyúr
Nem annyira, csak meg kell szokni, hogy a legtöbb autónál driftelve gyorsabban lehet kanyarodni, mint pontos íveken precíz fékezéssel.
A Shift 1-től szerintem jobb, a Shift 2 viszont sokkal jobb fizikában a Grid 2-nél. Szerintem az átlag NFS-eknél jobb a Grid 2, főleg multiban.#3669: Ez így van, viszont az autók fizikája markánsan eltér egymástól, kategórián belül is, meg azért érezni, hogy nem egy négy keréken guruló dobozt irányít az ember.
-
flash-
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
szóval a grid nem annyira arcade mint az nfs

én nekem nfs shift volt ami nagyon megtetszett mert valósághű volt és elég reális az irányítása,utána próbáltam a Hot Pursuit ot de shifthez képest annyira gagyi arcade volt hogy kb 5 perc után töröltem a gépről azóta sajnos nincs olyan autós játék ami elérte volna nálam a shift szintjét..
de akkor ha az átlag nfs(nem shift) hez képest ez a grid jobb akkor gondolkodok a megvásárlásán
-
flash-
veterán
ez a grid 2 mennyire arcade játék a dirt vagy nfs sorozatokhoz viszonyítva?
-
Rossi
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Sorry, küldtem...

-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
7kor lehet jövök én is...de csak 9-ig mert akkor Drágán fogom adni az Életem
Privát szeró lesz mai is? Leginkább arra jönnék... -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Én kb. 19-től kezdek a terveim szerint.
( konvertálás, video összerakás, stb.-től függ)Most vágtam a tegnapi video anyagot.
Elképesztő mennyire vigyázott mindenki a másikra.
Remek!
Persze becsúszott néha egy kis baki is, de ez óhatatlanul becsúszik.
A játék kicsit "driftes" stílusának köszönhetően be kell vállalni mindenkinek, hogy több koccanás is előfordulhat. Bizony ezt le kell nyelni, hiszen "tojásokon" sem lehet versenyezni.
A másik, hogy nagyon pici lökéstől is oltári nagyot lehet bukni.
Tehát nem biztos, hogy "falhoz csaptak" bikából, csak ez lett a vége.Viszont egy privát szerón az minimum elvárható, Fair Play magatartás, hogy ha kitesszük bárhogy is a versenytársunkat, azt bizony illik megvárni.
Még akkor is, ha pozíciókat vesztünk vele. Gondoljunk csak bele, őneki mit okoztunk?
Itt persze nem csip-csup hozzáérésről beszélek, hanem ha komoly hátrányt okoztunk a másiknak.Ez az igazi bocsánatkérés, nem pedig a "bocs, véletlen volt" Hiszen ezt amúgy is tudjuk.
Tudjátok, a tett többet ér minden szónál.
...és nem veszítünk semmit! ...sőt, talán nyerünk is vele! -
albert8
veterán
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nem pont ilyenre gondoltam, hanem amit a kolléga irt utánad, de pl azt se tudtam, hogy vissza lehet csinálni, szóval kösz!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Szerintem ő egy olyan oldalra gondolt, ahol egymás mellett vannak az alap és a tiert lépett autók képei, de ilyenről nem nagyon tudok.

Más: este hány felé lesz gurulás? Csak mert most már én is jönnék.
-
dzsavermadar
senior tag
Maradjunk annyiban, hogy te küldj barát meghívót!

Privát profillal semmit nem tudok kezdeni.
(így barátnak jelölni sem)(#3657) albert8
A jármű fejlesztésekbe bemész.
Ott a tuning lehetőségek alatti "csíkon" oda van írva, ill a csíkon látszik, hogy szintet lépett.
Természetesen vissza is lehet csinálni "fillérekért".
-
Rossi
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
-
albert8
veterán
Nem tudjátok véletlen, hogy hol tudnám megnézni azokat a kocsikat amik tiert vagy szintet léptek?
Arra lennék kiváncsi, hogy milyen karosszériát kapnak és hogy milyen max tuningal. -
dzsavermadar
senior tag
DLC kizárva, éppen azért, hogy mindenki részt vehessen, aki akar!

Persze mindenki igyekezzen beszerezni a DLC-ket ( kinek, hogyan engedi a "kedve"), mert szeretnénk olyan versenyeket is nyomni, ahol kellenek.
Végül is mindenki azért vette, hogy használja is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Néha a multiban is lehet használni némelyiket, már észrevettem.
Nekem sincs meg minden.
Neked mi a Steames neved?
Fel kéne kerülnöd a "Barátlistára", mert akkor tudunk küldeni meghívót, ha valami éppen van.
-
Rossi
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Csak DLC-vel nyomjátok?
Nekem nincs még meg egyik sem, de nagyon szívesen tolnám normális emberekkel.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Valamelyik nap beállok már én is multiba kicsit..
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Jó is volt. Rég gurultam már ilyen jót!
Kösz mindenkinek aki részt vett! -
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Grid 2-höz nincs valamilyen mod, ami az irányítást módosítja? Valami olyasmire vágynék mint a Grid 1-nél, minden segítséget kikapcsolva.
-
Rossi
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nice.

Jó kis elégtétel, amikor elvéti az ütközést és kiszáll a pályáról...

-
Syrius XIX
addikt
Amikor valaki végképp nem bír magával (és az eddigi menet(-ek) alapján tudom, h gyorsabb vagyok nála, csak direkt feltart -esetleg honfitársának előnyére(?)-), ott a hintázós módszert szoktam alkalmazni! nem mindig, de általában úgy kb. 10-8* bejön!
A 2.-3. irányváltás után el szokták veszteni a fonalat, vagy annyira figyel szerencsétlen, h merről "próbálok" előzni, h elfelejti azt, h: Jön a kanyar! Úgy száll a falba, h öröm nézni! Széles mosoly azért ki szokott ülni az arcomra olyankor!Pl.: Ebben a videóban (is) van olyan 01 : 40 - 01 : 52 között:Race Driver GRID 2 2013-12-24 FullHD.
+jegyzés: Ha az elejétől nézed, akkor az is kiderül, h miért történt, ami történt!

-
Rossi
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Talán begyakorolt... Ez jó.

Szerintem simán büntethetné az ilyen eseteket a játék, még a ténylegesen véletlen belerohanásokat is, úgy mint a kanyarlevágást.
-
Rossi
addikt
válasz
privacy99
üzenetére
Akkor nem csak én szopok...
Ma az volt a legjobb, amikor egy batár Chargeres a kis Giuliettám gyönge testét a célegyenesben 260 km/h-nál szépen belepasszírozta egy tereptárgyba...
Még véletlenül sem egy kis koccanás volt, hanem szépen folyamatosan tolt le...
Na mind1, ilyenek az első részben is voltak bőven...
-
privacy99
senior tag
Igen, ez mindig így van

Alapvető szabály a játékban, hogy mindig az jön ki jobban a dolgokból, aki k*csög.
Mostanában sokszor kipróbáltam a lökdösődő/szivató játékosok stílusát, és sokkal jobb, nagyon sok előnyhöz lehet jutni így. Aki melletted van kilököd, aki előtted van kanyarban beleszállsz (őt használod továbbhaladásra), rajtnál akit csak lehet kilököd (a legjobb ha tömegkarambolt okozol).. stb.
Ez a készítők hibája, hogy ennyire a sz*patásnak kedvez a játék, sajnos rengetegen csak így játszanak.
-
Rossi
addikt
Mindenki úgy van vele, hogy abban a karambolban, amihez semmi köze, valahogyan mindig utolsóként keveredik ki, lehetőleg menetiránynak seggel, vagy arccal a szalagkorlátnak?

Vagy csak pesszimista vagyok?

-
x63
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Megmondtam, hogy megveszem neked.....
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ezek szerint nem nyomtal ra a Magamnak vasarolom gombra, pedig ezert kerdeztem, hogy mit irt a megnyomasa utan.
-
Revenge
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nekem kiírta, hogy már rendelkezem a head start packkal, és hogy ha aktiválom a dlc-ket, akkor az el fog veszni.
Látom most jó sokat játszotok, megyek is, ma nagyon felidegesítettem magam a németeken, mindenki kerestbe áll és senki nem nyomja a pályára visszarakást, azt ott tömörülnek.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
A képet +nézted? Nem engedte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy írjam ezt még le másképp???

-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Simán megtudtad volna venni. Ahogy megvettem én is, brian-is revenge-is róluk tudok és mindenkinek volt dlc-je. De ezt már akkor is mondtam, olcsón megúsztad volna az egészet

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nagyon rosszkor vetted meg, jan 1-2-án 3,5 euro volt ez a két dlc összesen.

De amúgy a linkeld képednél mit írt, ha arra mentél rá, hogy "magamnak vásárolom"? -
albert8
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ezért nem szabad megvenni egyből
bár, ha tényleg nagy fan vagy akkor mindenképpen érdemes.
Én nekem eddig max 3k-ba van... -
Syrius XIX
addikt
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Tudom!

Az 1-be leárazósat nem tudtam +venni, mert én az előrendelés miatt ajándékba kaptam a Head Start Pack-ot, + az Indy Car Pack-ot és nem engedte!
Így most 2-ért fizettem ki annyit, mint amennyibe az össz. DLC került volna akcióba (10,48 € volt a 2 most +vett DLC), asszem 10,19 € volt akcióban?

A jelenlegi árrakkal mire minde +veszem valahol 48 € körül lesz a vége! király!
A game-t +vettem 9. 000-ért +2 DLC-vel, a kiegészítések +...., na 11111111 hagyjuk inkább nem is minősítem! 
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Jó indulattal írtam ám!

Eleinte én is furán álltam a dlc kérdéshez. Aztán a leárazásokat követve beszereztem őket.
Sajnos én is jártam úgy, hogy nem tudtam a többiekkel gurulni dlc hiányában. -
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Remek!

-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Beadtad a derekad a "gusztustalan politikának"?

-
Syrius XIX
addikt
Ezt a 2 DLC-t +vettem most:
1.: Spa-Francorchamps Track Pack,
2.: Classic GRID Pack. -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
Grat hozzá! Nekem semmi értékelhetőt nem sikerült kihozni az Evo-ból. Majd otthon is megnézem, illetve meghallgatom, biztos tanulok belőle.
-
intercooler
őstag
-
x63
aktív tag
Ha még használod hozzá a DxTweak2 progit, akkor teljesen testreszabhatod a kormányodat, játékoktól függetlenül.
-
LanyUs
őstag
Külföldi oldalakon olvastam egy érdekességet. Ha valakinek van egy régebbi kormánya, mint pl. az enyém Logitech wingman formula force gp és felteszi hozzá egy "újabb" típus driver-ét pl. Logitech Formula Force EX, azzal is működik tökéletesen és az újabb játékok támogatása is megfelelő. így sikerült megoldani a problémát és a gyári 20%-os holtjátékot csökkenteni. így már teljesen okés.
Brutál jó hangulata van a game-nak.

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére

-
drr
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Meglessük!!!
Nekem a SPA-hoz kapott BMW tetszik! Ja, és Indy-zni is jó lenne ott, bár ez a verda nem a GRID 1-ben megszokott Dallara
! -
intercooler
őstag
Gyerekek ez az EVO X
Brutál -
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Dehogynem (kormánnyal)!

-
LanyUs
őstag
Régóta tolom már hasonló játékokkal. Egy régi darabom van. Az első force feedback-esek egyike. Eddig nem futottam bele kompatibilitási problémába. Logitech Formula Force GP [link] Amíg megy, nem tervezem cserélni.
Már kérdezték régebben itt csak nem kapott választ [link]
x63: közben rátaláltam a rejtély megfejtésére. Annyira azért mégsem vagyok béna, hogy egy szaros menüt nem találok meg
A helyes megfogalmazás, hogy nem támogatott a kormányom. Hát igen... Lehet már nem kellene vele játszanom, de miért is nem lehetett direct input device esetén beállítani a controller special menüt
Leendő vásárlóknak pedig egy kis segítség:Supported list:
PC Wheels
Logitech G25 Racing Wheel
Logitech G27 Racing Wheel
Logitech Driving Force GT
Official Xbox 360 Wheel
Logitech MOMO Racing
Logitech Driving Force
Logitech Driving Formula Force EX
Fanatec Porsche 911 GT2
Fanatec CSR Elite
Fanatec Porsche GT3 RS V2 Wheel
Fanatec Porsche 911 Turbo S Wheel
Fanatec Porsche 911 Carrera Wheel
Thrustmasters Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel
Thrustmaster RGT FF Pro
Thrustmaster T500RS
Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheelcyberkind: mi van a 2012-es Most wanted esetében? Arra emlékszem, hogy a régebbi verzió esetében volt hatalmas pofon, hogy 1 sec-el késett a kocsi reagálása a kormánymozdulathoz képest. Sajnos ekkor véget is ért számomra az nfs széria
Előző jó rész NFS U2 volt. -
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Persze videó... hol van már az...jó kis régi 1 fejes Videoton is az örök vadászmezőkön van. + szegény videó korában full hd... aki kinyögte volna felakasztották volna eretnekség gyanújával

Meg mi vagyok én?? ... Soaron a Power Kapitányból, hogy ,, Digitalizálásra felkészülni??"

-
FoxiestFox
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Vagy ott a replay felvétele is

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
ÁÁ így nem is kell..lehetett látni nekicsapta a seggét a cél előtti jobbosban.... hát így kell vezetni??

Egye fene kapsz 1 piros pontot...de csak azért mert deja vu... mintha magamat látnám menni

Nem ám... én ilyen színű kocsiba nem ülök be
Én nem rakok fel videót, mert akkor biztos minden kanyar szalagkorlát lenne, mert a fraps+ a folyékony játék 2 különböző dimenzióban van...kivéve ha erőműved van otthon... ( ki-ki döntse el, hogy Over egy másik dimenzióból jött...de akkor high-tech világához képest szarul vezet
vagy erőműve van
) ... szóval hozzám személyesen kell eljönni ha látni akarjátok, hogy megyek...szívesen várlak titeket...de csak ha van húgod vagy nővéred és hozod magaddal

-
FoxiestFox
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Hát, így nem fogok menni sosem

-
intercooler
őstag
-
Syrius XIX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A Paganit próbáltam single-ben, nagyon jónak tűnt, ahogy a Konigsegg (asszem az volt) is, de azokhoz még sokat kell gyakorolnom lassabb autókkal, és megismerni a pályákat is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)