Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hogy múlhatna már el?
itt kezdtem a pc autójátékos korszakomat A Grid 1-el az előtt még kompim sem volt nemhogy játszak
de a G1 az valami fenomenális volt éjjel nappal aztán szinte csak éjjel eleinte csak MMotorsportal 22-23:00-tól hajnali 5ig
-tunk Aztán Yaquzát is megismertem
és így szépen sorba Ted Mosby aztán jött a PH ,Ventrue,Rolly,Rototti, meg persze DugóJancsi
akinek sok szép csatát fej fej melettit köszönhetek és persze akik kimaradtak. Néha meg-megnézem amik még fenn maradtak youtubon videók amit dzsaverhavernak köszönhetünk
szép emlék marad ,ez a mostani meg szerintem sem lesz olyan,de csak azért mert nincs jó társaság,de ha van jó társaság akkor egyértelmű
remélem nem bánom meg,hogy megveszem......
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
itt kezdtem a pc autójátékos korszakomat A Grid 1-el az előtt még kompim sem volt nemhogy játszak
de a G1 az valami fenomenális volt éjjel nappal aztán szinte csak éjjel eleinte csak MMotorsportal 22-23:00-tól hajnali 5ig
-tunk Aztán Yaquzát is megismertem
és így szépen sorba Ted Mosby aztán jött a PH ,Ventrue,Rolly,Rototti, meg persze DugóJancsi