Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hogy múlhatna már el?
itt kezdtem a pc autójátékos korszakomat A Grid 1-el az előtt még kompim sem volt nemhogy játszak
de a G1 az valami fenomenális volt éjjel nappal aztán szinte csak éjjel eleinte csak MMotorsportal 22-23:00-tól hajnali 5ig
-tunk Aztán Yaquzát is megismertem
és így szépen sorba Ted Mosby aztán jött a PH ,Ventrue,Rolly,Rototti, meg persze DugóJancsi
akinek sok szép csatát fej fej melettit köszönhetek és persze akik kimaradtak. Néha meg-megnézem amik még fenn maradtak youtubon videók amit dzsaverhavernak köszönhetünk
szép emlék marad ,ez a mostani meg szerintem sem lesz olyan,de csak azért mert nincs jó társaság,de ha van jó társaság akkor egyértelmű
remélem nem bánom meg,hogy megveszem......
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
itt kezdtem a pc autójátékos korszakomat A Grid 1-el az előtt még kompim sem volt nemhogy játszak
de a G1 az valami fenomenális volt éjjel nappal aztán szinte csak éjjel eleinte csak MMotorsportal 22-23:00-tól hajnali 5ig
-tunk Aztán Yaquzát is megismertem
és így szépen sorba Ted Mosby aztán jött a PH ,Ventrue,Rolly,Rototti, meg persze DugóJancsi