Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
Lökdösődők mindenhol vannak, a Shift 2-ben is voltak, Race 07-ben is, stb stb. Igazából az csak a kérdés, hogy az embernek megéri-e néha anyázni miattuk. Nekem bejött a fizika-grafika-élmény, így maradtam. Napi 2-3 szándékos lökést én is kapok, de már nem érdekel. Sőt, külön művészet elkerülni ezeket, meg az első kanyaros állatkodásokat.

-
Redneck
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Ezek után egy forintot sem adok többet a Codemastersnek. Most fogalmazom a supportnak az emailt. Visszaküldöm a lemezt és a számlát, és írok a Steamnek is hogy vegyék le ezt a szart az accountomból. Követelem vissza a pénzem mert megkárosítottak, nincs se szabály se semmi, ez egy vicc. Nekem ez így nem kell. Inkább lövetem magam halomra Battlefieldben a sok makrós hülyegyerekkel mert ennél még az is jobb.
Nevetséges de ezt már az első héten a singlet meglátva megmondtam, bezzeg akkor mindenki oltogatott.
Activision 2.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
A felkiáltójel tökmindegy, senki nem nézi. Rájöttem amúgy, hogy sok belerohanás nem is szándékos, csak egyszerűen a driftelés miatt egyesek később fékeznek, az ideális íveseknek korábban kell beletaposni a fékpedálba. De tény, hogy rengeteg a véglény direkt lökdösődő német hülyegyerek. A multisok 80%-a német, ezt tutira mondom.
Amúgy kijött a Super Modified DLC, a Honda Civiet mindenki megkapja belőle.
Más szóval: 5 euróért kap a vásárló egy Skyline-t, egy Subaru Imprezát és egy módosított Mazda RX-7-et, amiből sima már volt a játékban. Hát, erősen megfontolandó, főleg, hogy egy ilyen T3-as Civicet csúnyán elkentem Tougeban a Caterhammel - és lehet, hogy tovább tuningolni meg nem is lehet. -
Redneck
nagyúr
[moderálva]Azért vagyok sárga felkiáltójeles mert a sok [moderálva]állandóan belém jön és kilök... Ennyit erről, írok a supportnak és a készítőknek[moderálva].
A leg[moderálva]abb autóval is 3. helyen vagyok és 2 kanyarral a vége előtt [moderálva]kanyarban a gyerek és csá... Ennyi köszönjük!
Erre nincs valami szankció? A direkt kilökésre? Mert [moderálva] 9 ezer Ft-ért ez a [moderálva]. Nekem ez nem kell, még a Steam fiókomból is törölni akarom. Ez egy [moderálva]. Simán 3. lettem volna, köze nem volt a sok [moderálva]a futamhoz. Én szépen fékeztem kanyarodtam ez meg csőgázzal kilökött a [moderálva]. Hogy lehet törölni Steamből? Nekem ez nem kell kettétöröm a lemezt is.
Soha többet ezektől játékot...
[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Akkor én ezt nem értem.

-
Foxmulder89
senior tag
Én nem benchmarkoltam de érezhetően gyorsabb lett nálam a patch után..
-
drr
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Grat, Tesó!!!

-
x63
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ha repairt választasz nem veszik el semmi.
-
Redneck
nagyúr
Most multiztam életemben először. Level 1-esként mentem a Level 30-asok és 25-ösök ellen. Egyetlen gyenge arc volt ő 7-es. Mivel nem mentem egyszer sem singleben a Honda NSX-el így jól oda is kúrtak, 6. voltam végig, az utolsó kanyarban fennakadtam valami kiálló lófaszon amit nem is láttam... Így lettem 8. DNF.
Második menet: adott Mercedes SLR-t és már csak 25-30-asok voltak, ők R8-tól elkezdve Koenigseggen át a Mclaren MP4C-ig mindennel mentek. Nem is lett volna rossz ha nem roncsderbiznek. Még ezzel sem volt gondom de mikor a 3. és 4. összeakadtak, látva ezt kikerültem volna őket, az egyik elhalványodott, a másik meg totál oldalbavert. Ez mi?
Ha ilyen fogyatékosok multiznak én nem játszom. Csak ez a leveles faszság ez idegesít. Miért nem lehetett kategóriákat hagyni, azon belül autót választani, és úgy versenyezni? Aki kilöki, direkt összetöri a másikat, azt pedig kizárni... Ez így gyengébb mint a Flatout 2 volt, de nem kicsit.
Jah:
Lemértem, 66 minimum fpsből lett 63.95 single alatt, és multi alatt sem láttam akadást/képtörést/csíkozást. Márpedig gondolom csak a legfrissebbel enged fel.
1080p 4xMSAA High (GTX 460 SE OC@800/2000Mhz) -
x63
aktív tag
Újraraktam a steam -et és elmúlt az akadozás, ha ez valakinek segít innen Install steam now, aztán repair.
# Zyl azért lett több az fps, mert a beállításokat megváltoztatta, nézd meg.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
-
x63
aktív tag
Délelőtt játszottam, semmi baja délután frissítés, játszhatatlan a multi, a single player rendben van.
Most akkor mit csináljak, megakad a kép és mire elindul addigra már füvön falon ellenfélen vagyok.
Ultra low módban is akad, nézzetek rá az adatlapomra a hardware háttérhez.A Grid 1 volt az első játék amit megvettem de a Grid 2 volt az utolsó azt hiszem.
Kifizettem, enyém és elba@sszák azt a kevés jót is amit találok benne, ráadásul a saját játékomba úgy telepít frissítést, hogy MEG SEM KÉRDEZI AKAROM E, emberek ez a szoftver az enyém nem piszkálhat bele minden jöttment.
Még a Windows is megkérdezi az idők kezdete óta, hogy engedélyezem e az ilyen dolgokat.Ötleteket várok mit tegyek, hogy játszhassam.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ha ez tényleg így van én felkeresem a supportot és kérem vissza zsírt. Ez a szar nem kell... Tegnap regeltem erre ez komoly? Csak multira értendő vagy single is esett ? Meg se merem nézni...
-
x63
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Mejött nálam is a patch, eddig simán ment minden most 20 másodpercenként megakad a kép és szaggat is.
Gratulálok a Codemastersnek mostmár a grafikát is elba@ták. -
Brian_GT
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Semmit.... max játékon kívül, hogy 2 verseny között gyorsabban fogy mostanában a kólám

-
Rolly Dy07
senior tag
Nektek változott valamit a játék a patch miatt? Nekem lassab lett a multi.Nincs annyi FPS.

-
Brian_GT
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Behívni behívhatsz igen és így zárt lesz csak értelme nem sok van ha fejlődni is szeretnél. Online Playlisten kivül ne játsz mást, mert különben hónapokba tellik mire 30-as leszel....+ fejlődni is tudás ügyileg ott tudsz. Pályák-osztályok mixelése ott a legjobb ott tudsz sokat tanulni.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Brian_GT
üzenetére
Szigorúan Griffendél de belefér hogy tudok párszaszóul?

Szerk:
Mik azok a Trading Cardok? Nekem amúgy retail verzió van.Amúgy tegnap raktam fel, level egy és új account! A multiplayer ugye független a singletől? Tehát olyan a fejlődés mint BF-ben? Saját szervert is indíthatok amúgy? Tehát behívhatok mást egy lobbyba mondjuk?
-
Redneck
nagyúr
Engem is.
Redneck néven vagyok steamen és egy kígyó az avatarom.
-
Ghard
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Gyere fel a steames csoportba, aztán megyek veled pár kört

-
x63
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Milyen kormánybeállításokat használsz, kormányszög, advenced ?
Grid 1 -ben is bejött a 300 fokod nekem is.
Milyen a stílus,
drift vagy "folyik mint a víz" ? -
Redneck
nagyúr
Okés. Az idegesít hogy most kezdhetem elölről a játékot. Már jó sokáig eljutottam pedig. Multit eddig egyszer sem próbáltam de itthonról szeretném. Emlékszem mindenki a multira esküdött az elején én meg szidtam gamet
Mivel ajándékba kaptam így már játszanék de jelenleg Level 1 vagyok és most kezdtem újra a singlet is 
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Megkaptam barátnőmtől a játékot ajándékba és most olvasom hogy alig multiznak a népek. Ti hogy álltok ph!-sok?
-
Brian_GT
őstag
- Vannak olyan autók amelyeket nem lehet tuningolni az mindenkinek egyforma, az ezekkel való versenyzés is érdekes lehetne. -
Nagyon kevés ilyen autó van, szóval erre nem lehet alapozni.- De szerintem ha Zyl (Syrius) ráveti magát, megoldja, megszervezi, az 1 -ben is jól csinálta, sőt a végén profin. Thx. -
Akkor hajrá, amíg megoldjátok én megyek játszok a többiekkel
-
x63
aktív tag
6 euróért meglehet venni az összes autót DLC -n.
A multin szerzett szint nem biztos hogy ilyan sokat számít priváton, ha nincs zúzás.
Vannak olyan autók amelyeket nem lehet tuningolni az mindenkinek egyforma, az ezekkel való versenyzés is érdekes lehetne.De szerintem ha Zyl (Syrius) ráveti magát, megoldja, megszervezi, az 1 -ben is jól csinálta, sőt a végén profin. Thx.
-
Brian_GT
őstag
Most erről valaki tud valamit, mert a napokban én nem tudtam játszani és nem tudtam jött patch hozzá. Nyilván PS3-ra régóta volt már és készült pc-re is jó ideje, de csak nem akart ideérni.
Ez viszont PC-s patch, szóval volt patchelés?? valaki vmi verziószámot lessen már meg majd ha írja vhol.- Fixed an issue with Hong Kong that was causing issues with frame rate.
- Pausing the game for an extended period causes proximity arrows to remain on screen after unpausing., this has now been fixed.
- Fixed an issue with the PC Benchmarking tool where control of the car was given incorrectly.
- Fixed livery issues, all colours should now display correctly.
- When upgrading a car online no visual cue was given, this has been corrected.
- Fixed an issue regarding host migration.
- Fixed an issue where transitioning straight from purchasing a livery to an online lobby causes the livery to be reset.
- LiveRoutes now appear in playlists more often.
- Fixed an issue where upon completing a vehicle challenge the vehicle appears in the garage but is not in the custom livery the player has created.
- Fixed camera issue within garage 1.
- Fixed an audio issue on the results screen.
- Fixed an issue with NVIDIA Surround that caused cars to become cut off in split screen and custom events.
- Fixed an issue with music cutting out early.
- Fixed audio issue with Engineer incorrectly saying that you’ve come first after winning round 1 or 2 in a faceoff event.
- Cars acquired from successfully completed Vehicle Challenges are now marked as "NEW" on the Vehicle Select screen afterwards.
- Previous Race Results Reversed order will place players in the grid based on their overall score in multi round events, not the previous race results.
- Miscellaneous: many various tracks / car geometry, stability, string, UI and difficulty balancing fixes. -
Ghard
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Na igen, ahhoz mondjuk kell skid recovery de 3-4 ilyen kanyar után ha a gumikopás be van kapcsolva, akkor vége

A shift első részét én is próbáltam kormánnyal, de annyira nevetséges abban is a fizika, mintha havon mennék annyira csúszik az autó. A második része majdnem ugyan az, ráadásul az grafikailag is rondább lett, 2 kört mentem aztán hagytam a fenébe.
Ezért nem várom nagyon a Project Carst, mert ezek után valami csodának kéne történnie, hogy élvezhető legyen. -
Brian_GT
őstag
Hát igen, egy GT5-ben durva mit lehet fordulni totál áttekert kormánnyal és ott úgy is kell, elvárja a játék.
Én anno megvettem a Shift 2-t is és alapból úgy volt beállítva nem forog csak fél-fél fordulatot.
GT5-ön tanulva és berögzűlve átakartam állítani úgy, mint kb GT5ben....hát mit mondjak...sem irányítani nem lehetett úgy, sem tartani a versenyt...simán elmentek mellettem mert annyit kellett bűvészkedni a kormánnyal. -
Ghard
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Ha úgy programozták volna, hogy számítson mennyire forgatod a kormányt, gázadás féktáv stb ami gamepaddal nem olyan finoman adagolható, akkor lenne szimulátor.
-
Ghard
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Látom nem érted

Árkád, jön egy jobb kanyar, jobbra nyomod a gombot/tolod a joy sticket/forgatod a kormányt.
Melyik a gyorsabb? -
Brian_GT
őstag
válasz
albert8
üzenetére
Azért mert lett csinálva egy steames csoport, ha kellenek a nevek keress meg majd privátban és elküldöm őket. Bár a csoport aránylag nagy, a valós versenyzők száma akiket látni is igen csekély....szóval mivel én más nevében nem szeretek beszélni, szerintem aki fel akar kerülni arra a listára, dobjon Albertnek egy + - t privátban vagy valami, az a legegyszerűbb.
Scampolo: Igen kormánnyal azért nehezebb a dolog, de Inter is azzal tolja és elég jól megy neki
Tény és való ha élvezni akarod inkább és nem erőlködni akkor jobb egy gamepad vagy bill. Az élményt elhiszem neked, kormány az kormány...deee hát vagy még sokat gyakorolsz vele vagy áttérsz gamepad-billre. Nekem is DFGT-m van, szóval értelek de én a kezdetek óta tudtam nem lesz jó hozzá ha nyerni akarok.X63 és Inter: Igen persze mehetne a zárt móka, de ahogy Inter is mondta, ahhoz szint is kell. Hol szabod meg a határt ha jönne valaki gurulni. Teszem azt, valaki jönne de 15ös szinten húztunk határt, mert a jelentkezők közül az volt a legkisebb szintű játékos...de utolsó pillanatban jött valaki aki csak 8as. Most alkalmazkodik az ember persze, deee a kis szint egyenlő a TIER 1-el amit meg egy magas szintű játékos unni fog már egy idő után, mert a TIER 1 sok pályán full gázadós móka.
Ezért amit Inter írt, hogy szintezni-szintezni-szintezni playlisten és nem törődni azzal kilöknek stb, legrosszabb esetben is a 9-10. hely fogható, mert törések mindig vannak meg disq meg retired. Így is csurran cseppen az xp meg a money. Privát mókához amellett kell min 5 ember. Nos egy időben 5en soha nem szoktunk lenni a teendők-meló-család változatosságai végett. Szóval....
-
Ghard
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Nekem is DFGT-m van, nem véletlen van rajta egy Gran Turismo logo

Régebben GTReket játszottam vele pcn, de egy ideje csak a GTvel használom, grafikailag meg játékmenetileg ennél jobb szimulátor sajnos nincs.
Csesszék meg? A grid sosem volt szimulátor
-
Ghard
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Már az első nap megmondtam, hogy aki nyerni akar online, az felejtse el a kormányt. Ehhez a játékhoz egyébként sem való.
-
scampolo84
aktív tag
Nekem lassan komplexusaim lesznek, rossz látni az offline futamok után, hogy Brianék mennyivel gyorsabbak nálam
Le kell tennem a kormányt, elő a joy ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
én már letöröltem a gémet...
sajnos ennyi volt.... pedig az első videó alapján előrendeltem még anno.... de visszamondtam.de nem, nem tudok semmi infót róla

-
intercooler
őstag
Így van
ezért erőltettük a multit előbb (de le lettünk hurrogva)
T1-et lehet talán tolni de ahhoz is kell kb lvl10 hogy minden kocsi és tuning elérhető legyen.
T2-be min lvl16 skyline+tuning amivel már fel lehet venni a versenyt.
és így tovább....Ez ("sajnos, vagy szerencsére") nem grid1, itt számít a szint és a tuning sokat.
-
x63
aktív tag
Mostmár jó lenne valami privát versenyeket szervezni, mert aki ezt a multit és versenymenetet tervezte az egy komplett idióta.
1,5 hete napi 2-3 órát "játszom" multiban, de siralmas látvány mikor, füvön, kavicságyon át előznek, látom mikor bevágódik elém, hogy honnan jön vissza és gyorsabb nálam, aki az úton megyek.
Próbáltam a kanyarban falról lepattanó kanyartecnikát, sajnos működik, lehet így autózni büntetlenül.Szóval Zyl jó lesz ha nekiállsz a privát szervezkedésének, mert mindig úgy hagyom abba a "játékot", hogy na mára elég volt ebből a szarból....
Tiszetsséges versenyzéssel, egyforma autókkal még el tudok képzelni valami autóverseny szerűt. -
scampolo84
aktív tag
Olyan DLC nem várható, amiben valami épkézláb AI lesz ezek helyett a szeretetcsomagok helyett?

-
intercooler
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Tudni mikor jön? Kell a subaru

-
- = Zk = -
félisten
ez a DLC... ehh

4 autó?!.. wáooo... -.- -
Syrius XIX
addikt
válasz
ALONSO11
üzenetére
Én ha ilyet csinálok, akkor Uninstall után azt a mappát is el szoktam tüntetni ahová feltelepítettem, +
regedit-ből is törlöm, +
azért 1 rendszertakarítást is +szoktam ejteni (elárvult fájlok, rossz link-ek, vakvágányok elkerülése végett)!
(#2127) Csapoati válasza ALONSO11 (#2126) üzenetér: Úgy-úgy (csak később olvastam), maximálisan 1-etértek!

-
-
r0
csendes tag
Pontosítom magam. Nem a BIOS beállítások okozták a problémát, hanem az asus epu cucca. Miután ezt eltávolítottam minden normálisan működött. Nálam a "túlzott" energiagazdálkodás miatt volt a gubanc.
"Az új ASUS EPU legújabb, hatodik verziója teljes rendszerenergia-megtakarítást biztosít a számítógép aktuális terhelésének felismerésével és az energiafogyasztás intelligens, valós idejű optimalizálásával. Az összetevők (pl. processzor, VGA-kártya, memória, lapkakészlet, meghajtók és rendszerventillátor) automatikus tápkapcsolásával az EPU automatikusan a legmegfelelőbb energiafelhasználást biztosítja az intelligens gyorsítás és tuningolás révén, így a felhasználó energiát és pénzt takaríthat meg."
-
dragonfx
veterán
na asszem belecsapunk a lecsoba season 5 wsr.last round
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ALONSO11
üzenetére
A win reinstall szerintem azért kicsit túl durva megoldás volt, valami regcleaner is elég lett ovlna talán, vagy manuálisan letörölni az előző változat összes megmaradt fájlját (saját könyvtárában, mentéseknél). De mondhatni a fő tanulság: egyből boltival kell próbálkozni (persze demo azért jó lett volna belőle...).
Viszont a multi azért rosszabbul fut alapból. -
drr
őstag
válasz
ALONSO11
üzenetére
Valószínűleg régebbi porcival játszol. Nekem is ez volt a gond... E5200, 2x2Gb RAM és HD4830-cal a single ment high-on, a multiban leesett az fps 15-ig is. Nálam a rendszerújítás megoldotta ezt a gondot, már ultrán sem esik 35 fps alá

_______________________________Most nézem az adatlapodat, azzal mennie kellene... Így viszont passz...

-
dragonfx
veterán
válasz
scampolo84
üzenetére

az jo...féket taposni kell elég sokat meg jobb balra rántani ugy hamarabb megáll ems zállsz bele -
dragonfx
veterán
válasz
scampolo84
üzenetére
jaja ezt csinálja el kell kapni amikor ő is béna...amugy lassan járj tovább érsz elv alapján elsőre hozhato mind.

a lényeg ne koccolj.és csak 100%os helyen előzz.nemárt ha van pár év vezetői tapasztalatod ehhez.
-
scampolo84
aktív tag
Mondjuk ezt az aljas csíter AI-t megölném néha
Alapból a halálom ez a SUV kerülgető sza*ság, de tegnap 100% biztos lehettem benne, hogy csal a gép. Ha nekem 9000 pontom lett, az AI-nak 10500. Restart. Nekem 12800 pontom lett, mondom ez az!!! Erre FAILED, persze neki 18000 egyből.
Az ilyen "szoptyon lovat" 
-
dragonfx
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
megcsináltama checkpointot 1st.re és megkaptam.
...de kicsit csaltam.első kettőt megynertem, de azta hegyit egyszerűen lehetetlen fel le ugrál az ut, dől balra jobbra és drifteljél is....
.megnézte kivel szembe hány pont előnyöm van felirtam és amikor optimális volt az elreendezés mivel én 6.nál előbb a 3. hegyin nem tudtam lenni akkor nyomtam continue.t addig restart.szerencsére 3x.orra bejött a számolgatos matekozos taktika.ha a gép lehet görény akkor én is.

a bac mono vehicle challange irto állt.annyira határon kell vele autozni.rángatni hosszu rövidiv, drift...király.azért egy 2.54et odaraktam a gépnek....

-
r0
csendes tag
Nálam i5-760, 5770 (alapórajelen) megy a játék high beállításokon (alapból így lőtte be magát) 1920x1080-on, mindenféle akadás nélkül. Benchmark szerint minimum fps 44,16...
Esetleg energiagazdálkodási/auto tuning beállításokat lenne érdemes megnézni, SpeedStep/TurboMode/C-STATE (leginkább C-STATE ami bezavar, nálam ki van kapcsolva)
(Grid 1-ben volt hasonló problémám, azért javaslom megnézni ezeket)
-
drr
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Gondolom valamelyik patch majd javítja ezt a hibát. Az 1-ben is volt hasonló...
-
drr
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Sajnos igen...

-
scampolo84
aktív tag
A menüben való akadás normális? Nálam az első nap óta csinálja.

-
laci06
senior tag
Asszem HT-m nincsen. i5 750-em van.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a játék néha beszaggat. Nem olyan szaggatásra gondolok, hogy a képkockák száma leesik, és szaggat, hanem konkrétan megakad egy kis időre a játék, majd megy tovább.
Egy HD5830-at használok, drivert frissítettem, játékot updateltem, a belső benchmark programot lefuttattam, és az is minimum 23,77 FPS-t jelzett, pedig miközben futott akkor is többször megakadt a játék. De az átlag 60 körül volt, vagyis gondolom, hogy nem a vas gyenge, hanem valami egyéb okból akadozik. Találkozott valaki ilyennel?Előre is köszönöm!

-
kpal
nagyúr
Itt egy teszt GTX780 vs 680 bár már lehet nem annyira számít .

-
dragonfx
veterán
srácok a season 5be mér nem tudok belépni a wsr.be?
mit kell hozzá elérni?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezt el sem hiszem! 

drift vagy "folyik mint a víz" ?
Le kell tennem a kormányt, elő a joy